icon

Bojím sa, že ostanem sama

3. feb 2022

Bojim sa že zostanem sama, ze nebudem mat pri sebe muza, deti a rodinu... Nemam absolútne šťastie na mužov a žiaľ ani neviem kde nejakého hľadať alebo stretnúť...roky mi idú a strach zo samoty ma ubíja

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
7lenka11
3. feb 2022

vyskúšala si nejaké voľnočasové aktivity v novom kolektíve ľudí? šport, cvičenie, jazyky, štúdium? odporúčam vyberať si aktivity, kde máš možnosť stretnúť nových ľudí, nie program pre jednotlivcov, ako napr. prechádzky, nákup atď

ladycat2021
3. feb 2022

@viestta presne tak .. inac nezabudni, ze si mas dat pampers 😂 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
iv007
3. feb 2022

30ka nie je ziadna tragedia,hlavne sa venuj sebe,pestuj nejake konicky,chod medzi ludi a mozno aj kamosiek alebo kolegov sa spytaj ci nepoznaju niekoho slobodneho vhodneho pre teba.Zoznamky moc neodporucam,tam sa sklames a zabijes vela casu..

miadi
3. feb 2022

Hlavme by si mala zmenit pristup k zivotu. Bat sa ze budes sama ti moze dost pokafrat kriteria Pri vybere partnera. Aby si sa neuspokojila s hocicim co pride., naopak si Musis povedat ze ked si sama si v tej najlepsej spolocnosti. Musis sa mat rada a Keby si aj mala zvysok zivota byt single nebrat to ako katastrofu. Ale mas len 30 stihas vsetko velku lasku aj x deti. Ani nikde specialne nemusis chodit . Muzi su vsade na kazdom rohu. Ty len Potrebujes vyzarovat spokojnost a stastie. ( uprimne ho citit ) pozitivita je pritazliva. A mat oci otvorene chodit po svete s usmevom..

ladycat2021
3. feb 2022

@viestta 😂😂 vies kto ti to odkazuje, ze ? ten cippi ci co je zac 😀

0silvia0
3. feb 2022

Ja este poradim sledovat aktivity svojho mesta, u nas sa organizuju rozne brigady na cistenie okolia. Jeden moj kolega, ktory nevie najst frajerku tiez pestuje taketo aktivity.
To pisem len na inspiraciu. Alebo chod s kamoskou nejakou von si sadnut. Nemas kamaratku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
3. feb 2022

@viestta tymto ma normalne dorazil .. skor on by to potreboval 🙄

liljana
3. feb 2022

Tazko vysvetlis tej vo vztahu, alebo po rozvode, ale s detmi, co je to chodit kazdy den do prazdneho pozhasinaneho bytu. A ta co povie, ze vztahy su aj tak na h..o, si ho mozno pokazila sama a tebe to moze vyjst, lebo nebudes robit ich chyby.
Je teraz doba covidova. Tazko sa hlada partner. A uz aj muzi maju dnes dost kritiky a nezmyselneho zenskeho vymyslania, tiez si zacinaju uzivat single zivot. A netikaju im ziadne hodiny. Chodievaj medzi ludi, hovor s nimi. Zavretu doma ta nikto nenajde.

babulkomale
3. feb 2022

Normalne von so psom 😃 k rieke, na take venciace miesta aj mimo mesta, na tury...vzdy sa ktosi prihovoril, to ide akosi samo. Pripadne sarmantny veterinar sa moze postastit 😉
Alebo cvicaky, kluby plemien...

katachi
3. feb 2022

Ahoj, ja mam tiez 30 a som slobodny, ak chces kludne napis, rad pokecam 🙂

3tato
3. feb 2022

a ja že... jak mi je dobre samému 😝
Neblázni a užívaj si život, jak Ti radia ženy... lebo na strach zo samoty, na to máš ešte času. Maš 30, zachvíľku je leto, vytáhni plavky a zahni doľava niekam k vode ... Ani sa nenazdáš a ponuky na kofolku do bufetu od plážových baličov sa len pohrnú 😉
Hlavu hore a lovu zdar 🍀

evkamotka
3. feb 2022

Nasla som na zoznamke. O ruku ma poziadal po 8 mesiacoch od prveho stretnutia. Za dalsich 8m bola svadba a hned sme sa pustili do byvania a deti. Uz sme spolu 6r, dve deti, byvanie...stihas. ale pozor, treba pre to nieco spravit, nie plakat so zalozenymi rukami ako sa nic nedá. Ja som ho na tej zoznamke oslovila a bol siesty, s ktorym som sa stretla(vsetkym som sa ozvala prvá)

0silvia0
3. feb 2022

@evkamotka fiha, ty si aka akcna zena👍 inak prveho frajera som si tiez zbalila sama, ale nebol to dobry vyber🤭

layla123321
3. feb 2022

Ak to pomôže, ja budem mať 30 tento rok. Pred necelými dvomi rokmi som stretla svojho teraz už manžela, po 2 mesiacoch prechádzok (začiatok covidu, nič iné sa nedalo), sme začali spolu vzťah, po ďalších pár sme začali spolu bývať, potom sme sa zasnúbili, koncom roka sme sa presťahovali a zobrali sa. Poznali sme sa už predtým z videnia z práce. Nikdy by som nepovedala, že budeme spolu. Dovtedy som tiež nemala šťastie, vyberala som si stále podobných partnerov.... A potom som sa začala sústrediť na prácu a začala som byť spokojná sama so sebou. Koníčky, cvičenie, vzdelávanie... A potom to prišlo, naozaj klišé, keď som to najmenej čakala. Je mi jasne, že sme spolu krátko a išlo to možno rýchlo, ale zatiaľ sme stále šťastní a pracujeme na tom, aby to tak ostalo.

Strana
z2