icon

Bojím sa, že zostanem sama.

pytame_sa_za_teba
Dnes o 08:15

Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙

Dobrý deň.
Mám 39 rokov a po rozchode som už viac ako tri roky sama. Zo začiatku mi to neprekážalo, skôr som si potrebovala dať život dokopy. Lenže čas ide a ja začínam mať pocit, že som si na samotu až príliš zvykla.
Keď vidím kamarátky, ako si budujú nové vzťahy alebo rodiny, niekedy ma prepadne strach, že ja už nikoho nestretnem. Čím som staršia, tým mám pocit, že je to ťažšie.
Zažili ste niekto podobné obdobie? Našli ste si partnera aj po dlhšom čase, alebo ako ste sa vyrovnali s týmto pocitom?

Bojím sa, že zostanem sama.
martinmmartin
Dnes o 09:12

@pytame_sa_za_teba Cim si starsia tym viac musis mysliet na realitu zoznamovacieho trhu. Uz to nikdy nepojde takmer samo ako ked si mala 20. Ak budes mat stale rovnake poziadavky a kriteria uspesna pravdepodobne nebudes
A samozrejme platu ze universum nikomu stastny vztah podla ich predstav nedlzi a ludia bez vztahov su tiez ludia

catherin4
Dnes o 11:13

Ja som si nasla priatela v 42. Ale je fakt, ze som musela dlho hladat, v tomto veku je uz to najlepsie rozobrane.

anonym_8b63cd
Dnes o 11:53

@pytame_sa_za_teba nie nezazila.vydavala som ked som mala 23 a.mam pred 50

anonym_351052
Dnes o 11:55

Tunisku je veľa úžasných mužov

anonym_002e0e
Dnes o 12:29
@anonym_351052

@anonym_351052 len či je z toho potom veľa celoživotných úžasných príbehov.

anonym_385f9a
Dnes o 13:41
@anonym_351052

@anonym_351052 aj v Egypte, a strašne radi by milovali ženu z EU, a sú ochotní aj za ňou do jej nehnuteľnosti prísť a vziať si ju za ženu. 😃

moony99
Dnes o 13:58

Aj samota má svoje benefity, ja by som nechceka partnera, život si viem užiť so svojou rodinou, kamarátkami a doma ma vždy čaká môj vytúžený pokoj .

marsmykkok
Dnes o 14:41

Nie sme veštice, možno nájdeš životnú lásku toto leto, možno o 5 rokov, možno o 10, možno nikdy... Treba si skôr odpovedať čoho sa bojíš? Dnes žiť sám je normálne a neznamená to automaticky samotu... Pozri aj koľko žien sa stane v mladosti vdovy a sú samé väčšinu života... A čo je lepšie, mať nejakého alkoholika alebo násilníka na krku ako mnohé ženy len aby si neboli samé alebo byť sama a mať kľud?