Bol by to pre vás dôvod na rozchod?
Je mi jasné, že každý má nejaké predstavy/fantázie ale ženy bol by pre vás dôvod na rozchod keby vám chlap (dajme vážny, trvalý vzťah) povedal, či by ste neskúsili trojku so ženou?
Tak položil otázku inak, ako ty si predstavuješ. Mala si mu normálne povedať, že toto je mimo tvoje morálne zásady a nechceš také praktikovat. Podľa reakcie by si videla, na čom si. Takto mi príde, že robíš neskutočný cirkus pre hovadinu.
Nie nebol. Dolezite je, ako to vnimas ty. A ako to pojde dalej. Ked odmietnes napriklad, ako sa k tomu postavi...atd
Veľmi by záležalo od toho, pri akej príležitosti to navrhol, akým tónom sa to spytal
https://diva.aktuality.sk/clanok/59364/ocami-mu... autorka tu maš odpoved😒
@sheila121 Pýtam sa preto, lebo ma to zarazilo, niečo ako podraz, kedže sme sa bavili o takýchto veciach a ked sa ti nepáči tak nemusíš tu byť
ono fakt dost zalezi od toho v akej situacii to povedal, akym stylo. je ine ked ti po sexe povie ze nebolo to zle ale dal by si trojku a potom opakovane o nu ziadal. a je ine ked sa bavite len tak rekreacne a on spomenie ze by to vyskusal. do buducna aj ked ho vymenis nie je nikde napisane ze tvoj chlap o trojke nebude snivat. len ti to mozno nepovie
@pralinka25 Bolo to z ničoho nič, prišiel a povedal to, sme totiž pozerali film, on odbehol po kolu a vrátil sa a povedal
Ja by som sa o tom určite porozprávala. Či by sa mu páčilo, že keby si súhlasila a išla na to a tvoje sebavedomie to neunesie a rozbije vám to vzťah. Či mu stojí splnenie tejto predstavy za váš vzťah. Lebo podľa toho ako píšeš, tak sebavedomie na to nemáš a on Ťa teda musí poznať natoľko, že by o Teba tým prišiel. Ak si to neuvedomil, tak mu to možno teraz dôjde a dokáže Ti, že mu na Tebe záleží. Je len na ňom, ako Ti to dokáže a či vôbec. A podľa mňa ho neľúbiš, keď pre jednu možno neukazenu vetu to s ním chces skončiť. Tak to bude len dobre, že to čím skôr skončíte.
Načo si vlastne založila diskusiu, keď už si rozhodnutá?
@mandarinka555 Pevne nie som, ale dosť premýšľam
@anketkarka Skôr on mňa nemiluje ked chce inú :(
a nemalo to suvislost s tym filmom alebo niecim konkretnym? kolko ste spolu. polozil ti vyslovene otazku ci pojdete do trojky konkretne s niekym? alebo to bolo len v hypotetickej rovine?
@pralinka25 Ten film bol komedia Fantomas :/ aaa 5r, ano vyslovene či by sme nešli do 3ky
Zlatko mladunké...on nechce inú...Chce sa dívať, ako to robíte vy dve, poprípade sa pripojiť...
no chce to tak ci tak rozhovor. ja by som bola zvedava preco a pytala by som sa ho 1500 otazok a podla toho by som sa rozhodla co dalej
@mandarinka555 Takto si nazývaj svoju dceru a nie mňa
@pralinka25 Rozhovor by som s ním dať určite chcela....uvidím
@mandarinka555 a ťahá mi na 40 čiže hovor tak svojej dcere ked už
@autorka on nepovedal, že chce inú. Nepovedal zlato choď na noc preč, dovediem si inú. Opýtal sa, či nechceš skúsiť trojku. Neuvedomil si asi následky. Že to môžeš považovať za to, že chce inú. Chcel spestrenie a napadlo ho trochu odvážnejšie spestrenie a nepremýšľal. Ty ho musíš poznať. Keby sa správal úplne tak, že Ta neľúbi, tak by táto veta bola na rozchod, lebo celý vzťah je na rozchod. Ale pre jednu vetu sa chce rozísť, len človek čo nemiluje.
no to chcelo rozhovor okamzite v tej situacii. to by bolo asi najidealnejsie. tiez si nemyslim ze by to znamenalo ze ta nemiluje. skratka to ma 50 odtienov sivej a tazko takto povedat co si mysliel a ako to on vnima.
@anketkarka Spestriť sa dá NIEČIM nie NIEKYM a to je rozdiel, do vážneho vzťahu to proste nepatrí a inú vlastne chce, lebo bola by tam iná žena, ja mu nestačím, keby pride s hračkou alebo oblečením, poloha tak dobre skusiť môžeme ale osoba...to je pre mňa non go zona
@pralinka25 Samozrejme každý to môže vnímať inak ale pre mňa je to znak, že ho nudím, nestačím mu, nevzrušujem ho a potrebuje mať viac ako jednu ženu, mne by ani nenapadlo do vzťahu k človeku, ktorého milujem ťahať inú/dalšiu osobu
@toskanka Dobre skúsim
No neľúbiš ho, lebo mu nedáš šancu ani na vysvetlenie a máš nedostatok sebavedomia, lebo si to hneď vyhodnocujes, že mu nestačis. On Ťa nepozná, lebo ženy s malým sebavedomím sa také ani náhodou nepýta. A keď Ťa náhodou ľúbil, tak Ťa stratil už len otázkou. Tak hlavne, že si spokojná a neviem načo bola táto téma potom.
@toskanka
5r spolu
taháme na 40 obaja
všetko bolo v pohode, občas hádky, ale to každý vztah
vždy sme sa vedeli dohodnúť, bavili sme sa o ehm temach, skúšali sme oblečenie, hračky, polohy
potom nastal ten DEŇ o trojke, pozerám film Fantomas, ide po kolu do kuchyne, boli sme doma, bežný deň, nič také sa nedialo, a ked sa vrátil, tak povedal: ,, Hortenzia, mi napadlo niečo nové do ehm... (ja na to, že ,,čo") on: ,, neskúsili by sme 3jku? kamarat raz skúsil so ženou, hovoril mi o tom, už dávno, ešte sme sa ani my dvaja nepoznali a tak mi napadlo takéto spestrenie"
Ja som reagovala: ,,určite nie, pozri nemám problém skúsiť noví veci, ale toto je pre mňa non go zona,
On: ,,tak kamarat skusil, bolo to super, urobil to viackrát"
Ja: ,,už som nepovedala nič, nevedela som a potom bol ticho"
Ale nemyslím, že sa s ním o tom bavil niekedy teraz lebo už asi rok nie sú v kontakte
@anketkarka skôr on mňa, keby ľubi nechce inú, ja som doteraz bola uplne v pohode, všetko klapalo, a toto ma zlomilo

Keby sa ťa spýtal čo si o trojke myslíš tak tu budeš rozoberať problém prečo sa ťa pýtal čo si o trojke myslíš.