Bol si manžel mnou moc istý, alebo si ma nevážil?
ahojte
este stale mam manzela, aj ked fyzicky uz so mnou nebyva. nas vztah sa zacal velmi romanticky a velmi som sa donho zalubila a verila som ze je ten pravy. pochadza podobne ako ja z rodiny, kde si vsetci pomahaju a snazia sa chranit rodinu. Snazili sme sa jeden druheho podporit, zacalo sa mu darit v praci a velmi.A tam sa zacala zmena, baby si ho vsimali a on rad s nimi flirtoval. Ja zastavam nazor ze ak je muz gentleman vie to zvladnut, on to nezvladol. S kolegynou c.1 ostalo len pri sms, to sme boli spolu 3roky, s kolegynou c.2 uz bol na vylete a bozkavali sa, to bolo po dalsich 4 rokoch, vtedy som sa chcela rozist. Urobil gesto a ja som ostala, vtedy sme uz cakali dieta.. jeho narodenim som sa citila strasne stastna a verila som ze aj on.. po dalsich 7 rokoch prisla rana v podobe nevery s kolegynou c.3-aj ked ja si myslim ze ona len vyuzila prilezitost ako sa zabezpecit. Zmenil sa za posledny rok a pol, nasiel si partiu s ktorou chodi zurovat, pit a uzivat si a podla nich, rodina je len brzda a treba ju odseknut.. a to aj urobil, uz s nami nebyva a riesime rozvod.. moja otazka:co dom robila zle? starala sa o dieta, domacnost, seba, nase rodiny, lubila ho a on pri naznaku problemu hlada utesenie inde.. su toto vobec muzi schopni milovat rodinu? dokaze sa vobec niekto pretvarovat tolko rokov? ja v nom vidim este stale toho super chalana, ktory je chce rodinu a chce sa o nu starat.. ale kamarati ho strasne zmenili.. myslite ze takyto clovek sa dokaze zmenit? alebo nechat ho nech padne na hubu a nech ho zbieraju ti jeho kamarati?
Taky chlap nestoji za dalsie roky trapenia. Ja som si povedala,ze mi treba zit este mozno 40 rokov.A co som komu urobila,aby som sa takto trapila.A teraz mozem povedat,ze som stastne rozvedena 🙂 Nevazi si to co ma....dovi dopo. Sme predsa silne, samostatne zeny 🙂
Ak si sa ty obetovala na 100% pre dieťa a jeho, pre rodinný život, načo by to robil on? Ved to bolo tvoje miesto a tvoja úloha! On len využil priestor inde, ja nerozumiem rečiam, ze obetovať sa, ved rodina ma byt, ze sme spolu a spolu všetko robíme a nie ťahá to len jeden a stále len ten jeden....
Využi, ze tebe aj dieťaťu dal pokoj a venuje sa novej priateľke a začni žiť a tešiť sa z nového života, možno si časom uvedomí co všetko stratil, ale ci sa z toho poučí a zmení sa? Ťažko povedat
@stano4000 neplacem... ja viem ze otazka bola polozena, len stale nechapem preco to urobil.., ale ano nedostanem odpoved..,idem dalej a riesim len seba a dieta a prakticke veci s tym spojene..,
a viem ze chlapi dokazu milovat, poznam a mam ich niekolko v okoli...
jeho kamarati su unho ns prvom mieste, aj som sa snazila spoznat ich ale bola som u nich za brzdu lebo som nedokazala vecer chlastat a rano skoncit a potom cely den vracat... tak som sa s nimi prestala stretavat... a spolocni znami ostali len pri mne, podobne ako obe rodiny...
@pribinak
obetovala... nie v tom pravom slova zmysle, nasa dohoda bola ze ja potiahnem dieta, domacnost, on bude zarabat a budeme mat cas jeden na druheho a rodinu, casom ho to prestalo bavit ale ak je problem riesim to doma, nie s kolegynou v praci.. ale pravda je aj ta ze ked som ja zacala riesit, tak som furt len riesila a ta flandra mu pekne mastila ego a ze aka som ja...
casom sa uz vobec nesnazil a preto
som mu povedala nech odide.. odisiel s jednou taskou a ked som ho zbalila do vriec tak bol este urazany.., takze opat som skoncila ako ta co vyhodila a on chudacik musi zacinat odznova.. stale hlada vinnika, len seba nevidi..
ono clovek si musi prejst fazou smutku a otazok, ale teraz uz len zit a uzivat si ze mam krasne dieta a lubime sa a mam podporu rodiny...
Moja bývalá kolegyňa mala neustále problémy s manželom. Stále mal frajerky, kamarátky, kamarátov v krčme...
ona bola žena čo sa starala o deti - kým boli malé, potom už sa osamostatnili, doma varila, piekla, upratovala...
Manžel jej povedal, vieš stále si len doma, vždy ťa nájdem len doma, ideš do práce a domov, vobec sa o teba nemusím báť. Niekedy je to aj o tom, ale kolegyňa bola taký zodpovedný typ voči rodine a on zas taký nezodpovedný truľo.
No ja teda neviem, akého super chalana si v ňom videla, každopádne, vždy je to len to, čo si tam mi nastrelíme v zalúbenosti a skutočný obsah je tá realita, o ktorej teraz píšeš... že sa zmenil... nezmenil.... aká kolegyňa jedna, dva, tri.... vlastne po celý čas riešil niečo iné.... nepoviem, keby jedna prišla a úplne Vás rozbila ako pár, ale on jednoducho dal priestor a pustil si blízko 3 kolegyne... neviem z koľkých a počas akého obdobia, ale je jasné, že normálne muž pracuje so ženami a blízke ani dvojznačné vzťahy jednoducho nevytvára... a to, kam ho pustili kolegyne je už druhá vec... to sa Vás ako páru netýka... on je zodpovedný... neviem, čím si prechádzal Váš vzťah, to by bolo na dlhšiu analýzu... každopádne mu niečo chýbalo... a je dosť možné, že si to nemohla nijak ovplyvniť.... potreba vzruchov v živote za to može
@martina_c Ja som si 5rokov zila svoj zivot sama s malou. Spokojna aj ked sama,ale stastna. A pred pol rokom som som spoznala muza, ktory mi pripada az prilis dokonaly 🙂 A najviac sa mi paci, ze to nebolo take hrrr poblaznenie, ale cim viac som ho spoznavala, videla ako sa sprava v roznych situaciach tym viac som bola zalubena. Ani som neverila,ze taky chlap sa moze na mna nalepit :P Tak hlavu hore 🙂
@hanatom ja som si tiež uvedomovala, že nie je všetko v poriadku, no nevidela som to a možno ani nechcela... V čase keď sme sa rozvadzali, už som mala známosť, terajšieho muža...ex ma strašne prosil aby som sa vrátila, no znova do toho som už nechcela padnúť, dokonca ex už čakal bábo so ženou,kvôli ktorej ma opustil... Naša dcéra mala vtedy pol roka...
Teraz som skutočne šťastná, vnímam veci a vzťahy inak... Každý má právo na šťastie, no musí preto aj niečo spraviť... Nestat na mieste, ísť si za šťastím
@bubu4125
paci sa mi ako si to napisala... ja to teraz tiez tak vnimam ze som s nim bola nielen preto ze som ho lubila ale aj koli rodine.. on si to vobec nevedel vazit.. vsetko to co ma... a preto sa treba posunut dalej a byt stastny.. on sice teraz uziva zivota, ale bez rodiny a blizkych a asi mu to tak vyhovuje, nema ziadnu zodpovednost za dieta, za jej starostlivost, len ist do prace a uzit si.. mne je luto hlavne dietata, ona ho ma rada a nechape preco je s inou a jej dietatom.. a nie s nami, aj ked vela o tom hovorime, je uz velka a chape vela veci..
@martina_c Človek sa nedokáže zmeniť,vie sa len na chvíľu prispôsobiť daným okolnostiam... My ženy,to máme asi v génoch,že sme tak trochu naivné,alebo stale trochu dúfame,že sa chlap zmení... Treba ho nechať padnúť poriadne na hubu,možno ai raz uvedomí o čo prišiel,ale bude neskoro. Určite niekde po zemi chodí chlap,ktorý si ta bude vážiť a rodina bude pre neho prvoradá (tiež dúfam,že raz takého nájdem 🙂 a nie taký pre ktorého sú kamaráti,kolegovia a chlastacky dôležitejsie.
@alzbetka83 ale ale, aj my sa menime 🙂 Z naivnych deti sa menime na mlade slecny, potom na milenky, potom, na manzelky, potom na matky...
Kazdy clovek sa chtiac nechtiac meni aj vyvija. Menime svoje nazory, postoje. Menime svoje rebricky hodnot.
No vyvíjame sa to hej 😉 Meníme svoje názory,hodnoty,to je to,že sa prisposobujeme tým daným okolnostiam.. Teraz netvrdím,že sa to nedá ,zmenit,ale povahu človeka ťažko. Alebo všetko sa dá,len treba chciet?!!
@adri266

@me_to_you obidve rodiny vedia ako funguje a nesuhlasia s tym a davaju to patricne najavo.. ja viem ze to nepochopim, ale mali sme vsetko a hodil to za hlavu koli chlastu a zurkam a zene ktora sa vyjadruje ako v piatej cenovej..