icon

Bola moja reakcia oprávnená?

14. jan 2023

Ahojte baby, celkom ma zaujíma váš názor.. dnes sme sa pochytili s mamou, teda skôr som sa ja urazila... v skratke. Môj brat má malé bábätko a bývajú mimo sk.. boli sme u mamy na návšteve (ja a deti) a pytam sa mamy či jej neposlal nejaku novu foto.. tak mi vravi že neviem, pozri sa.. tak som si pozrela v jej konverzácii a našla som tam zrovna rozhovor o mne, nečítala by som to, keby tam nevidím svoje meno.. brat jej písal, že musia ešte vyvarit dudlik a mama mu odpísala že nedavajte mu dudlik, že ja som sestrou sme nemali, keď sme boli male a potom tam bola správa, že to len Martina (ja) dala, lebo chcela mať pokoj od detí ... Urazilo ma to a veľmi, mám synčeka, ktorý mal do troch rokov dudlik, ale len na spánok a zo dňa na deň sa ho zbavil a teraz mám malé ročne dvojičky.. tak som jej povedala že ďakujem že ma takto pekne ohovárajú poza môj chrbát.. pritom jej vždy všetko pomôžem, vybavím, dnes som jej doniesla upečený perník.. ale vždy to tak bolo, brat bol jej miláčik 🙄🥴 mrzí ma to veľmi, odišla som nasrata na ňu aj na brata...

Strana
z3
saraxyz
14. jan 2023

Kde tam vidíš ohováranie? Pisali si o tebe viac? Ja si myslím, že prehanas

kacena4
14. jan 2023

myslim, ze napísal pravdu, len ty si sa na nu urazila kedze ten dialog isiel mimo teba. neties prosim ta blbosti. bud rada ze mas mamu a mas sa s kym "povadit" 😁

jj298
Odpoveď bola odstránená
kacernakokse
14. jan 2023

Ja som veľmi vznetliva takže by som reagovala rovnako. Ale asi by som to s odstupom času nebrala tak tragicky. Veď nech si myslí čo chce, môže ti to byť desať. Pamätaj, že je to jej problém nie tvoj

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
14. jan 2023

Ďakujem za odpovede, tak som vadna ja 😂

lukbe
14. jan 2023

@saraxyz tak áno,je to trochu nevhodná odpoveď od babky...dať cumlík,lebo chce mať pokoj od detí. Možno vie babka prečo ho matka dala deťom,možno nie,ale toto je naozaj na matkách,či svojim deťom cumlík dajú a prečo. Podľa mňa nebola to vhodná odpoveď a ak nebola aj pravdivá a ešte za jej chrbtom,tak autorka ju môže brať ako ohováranie.

0silvia0
14. jan 2023

Ten pokoj od deti nebol od mamy diplomaticky, ale kasli na to. Horsie ta uz asi neohovaraju, ked ti dovolila nazriet do ich sprav

autor
14. jan 2023

@bilberryday o tomto nie je tema.. ale o tom že chcem mať pokoj od deti za to ze maju cumel.. dava sa cumel kvoli pokoju? Okej, uz som mudrejsia, vdaka

aurorastone2
14. jan 2023

Neboj som rovnako vadna ako ty? 😉 A čo tak majú dudel, aj môj ma, aj miliony (si dovolím tvrdiť) ďalších deti na svete 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
martul
14. jan 2023

Mamina reakcia by sa má možno dotkla, ale prečo si nahnevaná na brata?! Veď on nič nenapisal.

luccija
14. jan 2023

Áno, vadilo by mi to

autor
14. jan 2023

@martul lebo tam podotkol ze presne fuj ..cele to bolo take no ..ale hlavne teda mama no

@bilberryday tak pod tym ze mat pokoj si predstavujem ze im trepnem dudel do ust a necham ich v postielke cely den... Prepáčte asi nemáte dvojičky

saraxyz
14. jan 2023

@lukbe a kvôli čomu sa dávajú cumlíky? Presne to opísala
@bilberryday

nickpick
14. jan 2023

mna skor zaujima preco si detom dudel dala, aky je ten pravy dovod? Nahnevalo ta skor to, ako to mama napisala), alebo fakt ze proste nemala pravdu…?

autor
14. jan 2023

A ešte podotknem že napr moja sestra cumel vkuse vypluvala..nechcela žiadny nijakym sposobom.. ale mama kojila do 4roch a často prsnik bol dudel..... takže tak

autor
14. jan 2023

@nickpick napr že keď som robila jedneho, a druhý plakal, tak co necham mu vyrevat dušu? Mam tri deti, všetky v priebehu 2,4r. .. proste dudlik ich ukludnil a zaspali.. alebo pozerali ... Nie nechcela som mat od nich pokoj.. ale pomohlo mi to zvládať domácnosť a staršie dieťatko v jednom momente

saraxyz
14. jan 2023

Si vznetliva. Kvoli čomu sa obhajujes? Ze syn mal dudlik a deti majú, lebo....presne sa ta to dotklo tam, kde je to pravda. Ďalšia vec: ak niečo chcem robiť a niekoho potešiť, tak to robím nezištne. Mame nepomáhaj, nevybavuj a už nič nepeč. A budeš mat pokoj

loginexistuje
14. jan 2023

prehanas toto nie je ohovaranie len spomenutie v kontexte temy

kiwi3
14. jan 2023

chapem, ze sa ta to dotklo, ale zase nic take strasne to nebolo, len jej nezaobaleny nazor. povedzme si pravdu - kto sa kafre s obalovanim veci do pozlatka, ked pise o niekom, kto to nikdy nebude citat. a ty si to citat nemala. ak mate inak pekny vztah, tak sa podla mna aj sama dost rychlo "odrazis". nepoviem, keby to bolo nieco fakt zakerne alebo nepravdive...

autor
14. jan 2023

Ďakujem vám baby, tak beriem na seba, že som neschopacka, ktorá si nevedela dať rady s deťmi bez dudla a chcela mať pokoj.. zajtra sa mame ospravedlním a poviem že mala pravdu... Ďakujem a pekný večer 🙏

nikaeli
14. jan 2023

Možno bude mať brat ešte jedno dieťatko a to sa nedokáže upokojiť inak, než cumľom 🤷🏻‍♀️ môžeš mu to potom pripomenúť 😛
Moja dcéra bola cumlíková, už chodila do MŠ a nie a nie ho odložiť, síce iba na večerné zaspávanie, ale aj tak.. rušila som nervy 🤪 a syn bol presný opak, pľul každý jeden, čo sme kúpili, nechcel ho ani za svet 🙃 vôbec sa tým netráp. Sú to tvoje detičky, urob ako uznáš za vhodné ♥️

mrkvicka060
14. jan 2023

ano, bolo to hnusne napisane. jasne ze detom das dudlik, aby zbytocne neplakali, ked sa chces ist osprchovat, najest, vyriesit ine dieta... vsak to je normalne... moj stredny syn mal tiez dudlik, ostatne dve deti nechceli, keby chceli, dam aj im. takzo napisane to znie, ze ty si chces mat vylozene nohy pri kavicke a deti nech si dudluju dudel a daju pokoj. a tak to nie je. tiez by sa ma to dotklo a neodpustila by som si poznamku. ale zas dlho urazena byt nemusis, su horsie veci... prekusni to a kasli na nich. aj tak stale niekto nieco bude hovorit alebo prekrucat, to neovplyvnis..

saraxyz
14. jan 2023

Nie si neschopná, si urážlivá. A teda fest.
Ideš si svoje a dookola. Trochu pokory

mrkvicka060
14. jan 2023

@saraxyz ale no, takto napisane to od mamy vyznie hnusne, akokeby bola nejaka krkavcia mater... a o to islo... no tak sa urazila a co, dotklo by sa to vela zien si myslim keby to bolo o nich.

mirkava
14. jan 2023

Ja som tiež dala dudlik aby som mala pokoj 🤭. Chápem, že sa ťa to dotklo, ale nemyslím ze to bolo nejaké ohováranie 😉. Zavolaj mamke, urobíte sa bude ti lepšie

pbra40
14. jan 2023

Ja ta chapem. Tiez mam tri deti a teda dudlik mi zachranil prsia aj nervy 🤣🤣🤣 nenapisali to zrovna s uctou, viem, ze ta to mohlo urazit, lebo clovek pri 3 detoch robi vsetko najlepsie ako vie a toto ta muselo zamrziet, lebo namiesto x tisic veci, ktore robis dobre a ktore by na tebe mali ocenot, si najdu jednu, ktora mozno nie je spravna z pohladu vyvoja zubov, ale zasa je to v tom kontexte povinnosti a trpezlivosti mensie zlo.
K teme sa uz nevracaj, mame sa neospravedlnuj. Ak by sa mama k tej teme vratila, len povedz, ze robis vsetko nejlepsie ako vies, ze sa snazis a ze je ti luto, ze vidia len to co chcu.
Brat ma len jedno dieta (asi), tak nech sa neporovnava. Nechodi v tvojich topankach

syslik81
14. jan 2023

pytas sa na nazor ale ak nieje ako ty chces urazis sa .. reagovala si prehnane-mama neohovarala-ma svoj nazor a ten si napisala .. co je na tom? ty ju tu teraz ohovaras a to je podla teba ok? aka matka-taka katka... vysvetlila si jej dovod dudla? povedala si jej tvoj nazor na jej kojenie? hod to za hlavu a bud rada ze mas mamu .. vaz si to .. a ano syn jej je mozno vzacnejsi-ale to preto,ze ho menej vidi a aj vnuca ...a ponaucenie? necitaj spravy cudzich fotky sa daju pozriet aj bez toho aby si pozerala sukromnu konverzaciu

autor
14. jan 2023

@syslik81 napísala som že sa jej pôjdem ospravedlniť, neviem, či ste si si prečítali.. pekný večer

Strana
z3