icon

Bola moja reakcia už cez čiaru?

5. aug 2022

Myslite že moja reakcia bola už cez čiaru? Včera som si chcela poslať od priatela fotky z dovolenky (sedel vedla mna a pýtam sa ho či mi pozícia svoj telefon nech si pošlem tie fotky) a on hneď že ano len si ich pozriem .. to mi bolo dost divne, nikdy si ich nepozeral a teraz zrazu keď ich chcem ja tak si ich ide najskor pozerat? A vzala som si ten mobil a išla poslať tu fotku. keď som dala na tu fotku že zdieľať tak tam vzdy vybehnú posledné voľby a mal tam kolegyňu ktorú mi už 3x zatajil (podľa neho len zabudol) … zabudol že mu písala smsku, či príde na chatu, zabudol že si ho pridala na fb a posiela mu memecka, zabudol že aj teraz mu písala smsky…
Ta kolegyna rozbila už jednu rodinu, kde bolo 8mesacne dieta!
Nasral ma strasne a ešte to otočil proti mne. Vynadala som mu a už mám toho dost. Nie je to nas jediný problem.

Strana
z2
viestta
5. aug 2022

@0kristina0 pozri sa, z toho co tu bolo napísané, ten vzťah má viac problémov ako nejaké vypisovanie s kolegyňou. To vypisovanie je dôsledok toho, že im to skripe, nie príčina. To, že mu lustrovala mobil, nie je intuícia, to je účelové hľadanie vinníka. A ta zenstina, s ktorou si vypisuje vinník nie je. Vinní sú oni dvaja, možno rovnako, možno jeden menej, druhý viac, ale chyba je medzi nimi dvoma, nie v nejakej kolegyni.

0kristina0
5. aug 2022

@petulda333 podla teba nie je spravny podla mna je. Ja som nikde nepisala, ze muzovi treba zakazat kontak s ludmi, pisem o kolegyniach ktore maju potrebu flirtovat a rozbijat vztahy.

0kristina0
5. aug 2022

@viestta preco nedokazes akceptovat moj nazor, ja tu nikoho presviedcat nejdem. Ty maj svoj nazor ja mam svoj. Ja nikde netvrdim kto je a kto nie je vinnikom. Autorka ma uz nastrbenu doveru takze je prirodzene ze mu lustruje mobil a podla vsetkeho dobre urobila kedze ju opat klamal. To ako sa zachova je uz na nej.

kp7333
5. aug 2022

@0kristina0 Presne tak, nech sa s kolegynou stretava v praci, kludne aj na teambuildingoch, ale co si maju co vypisovat pocas dovolenky, ked sa ma venovat partnerke. Ak kolegyna nie je zadana, isto ma potrebu obhanat chlapov, ale keby mala aspon trochu chochmesu, tak sa oblukom vyhne zadanym.

A pre vsetky dokonale zeny v dokonalych vztahoch: nevera (najma virtualna) casto vznika z nudy alebo tuzby po dobrodruzstve. tyka sa sa aj navonok bezproblemovych vztahov (napokon nedavno tu bola tema o tom, ako muz podvadzal partnerku a prisla na to po 5 rokoch, lebo doma to bol milujuci partner a skvely otec). neviete, s kym si prave teraz pise vas partner (kedze mu nelustrujete mobil).

laska86
5. aug 2022

Nema ciste svedomie chalan..to je vsetko..

breznica
5. aug 2022

@viestta tak som asi jebnutá ja keď som chcela po roku vzťahu aby sa na výlete venoval mne a nie nejakej "kamoske" na messengeri, či ako?

viestta
5. aug 2022

@breznica nie, ale asi tam bolo aj iné co nebolo v poriadku.
Píšeš tak, akoby ti nevadilo ak je virtuálne prítomná hocikedy inokedy, len na výlete je to neprípustné.

breznica
5. aug 2022

@viestta a ty musíš riešiť snáď všetky ženy a všetky problémy na konikovi. Ak nechápeš pointu, nevadí, mňa nerieš a zapoj sa do ďalšej debaty, lebo ťa vidím všade a všetko riešiť 👏

petulda333
5. aug 2022

@0kristina0 tak ano,s takymi hej

mimi3008
5. aug 2022

@mondolina ano, ale pointa je v tom, ze on jej to tajil

eva8
5. aug 2022

Keď niekto niečo pred druhým skrýva, nemá čisté svedomie. Aj keď len nevinne flirtuje. Vzťah je o dôvere. Aké iné problémy máte?

lindous
5. aug 2022

@kp7333 ja so bola tá, ktorej ex lustroval mobil .. nemala som čo skrývať, nikdy tam nenašiel nič, čo by mi mohol vyhodiť na oči, no keď som sa to dozvedela určite som sa necítila príjemne a bol to posledný klinček do rakvy nášho vzťahu (bolo tam už viac vecí samozrejme, takže ten vzťah nebol dokonalý, ale nevera za tým fakt nebola)... a už len preto by som to nikdy nerobila, lebo nerobím druhým to, čo nechcem aby niekto robil mne ... chápem, že veľa žien by s tým možno nemalo problém, ale pre mňa to znamenalo, že mi neverí a to ma dosť urazilo, trochu asi aj zranilo lebo si nemyslím, že som mu dala niekedy dôvod - nikdy nič také nenaznačil ... to že si čítal súkromné konverzácie kde sa mi kamarátky zverovali so súkromnými problémami, len aby zistil či som im nespomenula niekoho iného alebo čo som na neho povedala je len bonus ... chápem aj ten druhý pohľad na vec, ktorý si napísala ty, ale je to taká dvojsečná zbraň, hlavne ak sa niekto rozhodne robiť to len preventívne ...

danica2711
5. aug 2022

@0kristina0 "ma uz nastrbenu doveru takze je prirodzene ze mu lustruje mobil " - lustrovať partnerovi mobil nie je "prirodzené" nikdy, je to svinstvo a je to navyše trápne, pretože sa tým nič nedosiahne. Ak jeden z partnerov chce podvádzať (akýmkoľvek spôsobom), tak to proste urobí. Možno keď ten podvádzaný okolo toho urobí veľký cirkus, tak sa na nejaký čas stiahne, aby mal pokoj alebo bude opatrnejší, ale lustrovanie a sledovanie nie je spôsobom, akým sa dosahuje plnohodnotne šťastný partnerský vzťah

0kristina0
5. aug 2022
tykat
5. aug 2022

Tvoja reakcia bolo len vyvrcholenie "nie je to nas jediny problem".

maminkadeticiek
5. aug 2022

Reagovala si adekvatne.Ked si dopisuje opakovane s kolegynou a taji ti to tak to jednoznacne smrdi a treba dat na intuiciu.

Strana
z2