Bola som donútená stať sa moslimkou a už sa mi to nepáči
Dobrý deň chcela by som sa opýtať aké sú moje možnosti keď som bola donútena sa stať moslimkou a zistila som že sa mi to nepáči a chcem to vrátiť naspäť či sa to vôbec dá ? A ďalšia otázka že ma donútili si vziať moslimského muža online a všetko prebehlo aj zo svedkami. Chcem to všetko vrátiť naspäť dá sa to prosím vás nejako ? Ďakujem
@pet0ra a to len tak ti niekto napisal ze podme spraviť sobas cez video call a ty hned, ze jasne? Podpis si im potom skenovala a mailom posielala, ci ako? Naozaj ma to úprimne zaujíma.. a ta zmena viery prebiehala ako? Tiez cez videocall?
@river_song pošli a pootm založím novú diskusiu o tom, ako som poslala peniaze a popcorn som nedostala
@kvetinka75 😂
mňa už neprekvapí ani téma : mala som sex po telefone, môžem byť tehotná ?
@martinkatinka vidis na to som zabudla.
@pet0ra zaujimave, ale predsa si mala nad tym poriadne porozmyslat a az tak jej dat odpoved. 3 mesiace je dost kratka doba. A co sa ti na tom prestalo tak zrazu pacit ?? Citis sa byt obmedzovana alebo nejako ukratena o svoje prava ci tam je nieco ine ? Nepaci sa ti ich viera ?
Minulý týždeň som si myslela ze ma už nič neprekvapí, ale život je plný prekvapení.
Ty na niečom ficis?
@river_song nič som nepodpisovala ani žiadny podpis som neposlala emailom. A ano ta zmena viery tiež prebehla video hovorom. Iba k tomu priezvisku čo tam bol Imam si napísal moje priezvisko ale nie môj podpis ani žiadne moje údaje iba meno a priezvisko.
@pet0ra skus pekne od zaciatku a poporiadku. Aka zena ta ako a cez co kontaktovala, co ti pisala, ako si konvertovala, ako ta nakontaktoval muz a ktorým si mala akoze sobas, cez aku platformu, kto boli svedkovia a co bolo dalej. Mas niekde nejaký úradný dokument, podpisovala si nieco niekde? Odkiaľ je ten muz, aj ta zena.. proste napis ako to cele vsetko prebiehalo
Takto to vyzerá keď v školách končí školský rok a pomaly odpadáva učenie. Ak to je ale nejakým šialeným zázrakom pravda tak ti odporučím aby ta rodina zbavila svojprávnosti.
A veno si dostala?
@vesimelonimarsista ona dala podľa mňa cez videohovor
@river_song tak na Facebooku do jednej skupiny som napísala príspevok kde sa učí po anglicky že potrebujem pomôcť a ona mi napísala chvíľku som s ňou komunikovala približne mesiac rozprávala mi stale o tej viere a potom mi povedala že dala na mňa kontakt nejakému mužovi ktorý mi napísal na whatsapp že sa chce učiť on po slovensky tak som myslela ze mu s tým iba pomôžem a bol dosť milý a začalo sa to zamotavat ja som s nim bola stále v kontakte a ona ma stále presvedčala že ten život z takýmto milým mužom bude lepši a potom mi začala stále volať až sa stalo to že keď mi raz zavolala tak boli pri nej všetci ty ľudia potrebný k tomu aby som sa stala moslimkou a niekoho ženou takže bol tam Imam ten muž ta žena a jej manžel a ja a nič som vôbec neodpisovala iba si naznačili moje meno a priezvisko. Ja som zo slovenska on z Pakistanu nikdy sme sa nevideli iba na video hovore. A keď sa to všetko skončilo tak som si uvedomila ako má dokázala presvedčiť s teraz sa cítim zle.
@vesimelonimarsista nie nedostala som nič ona aj ten muž s ktorým som sa zobrala chcú aby som prišla do Pakistanu a tam mala oficiálne svadbu a potom chce žiť v nemeckú.
A perlu týždňa získava.......
Ty milá autorka, gratulujem. 👏
@pet0ra autorka.. Toto ako fakt myslíš vážne? Lebo z toho co píšeš ja už pochybujem, že ty si mentálne v norme.
Lebo snáď dospelá priemerne inteligentna osoba toto nemôže ani urobiť... A dupľom ešte aj veriť takýmto klamarom a hlúpostiam cez internet... Stala si sa moslimkou a vydatou
vydatou cez online hovor.. Jezkove papučky.. 🙈🙈Veď logicky keď sa zamyslis.. Ako toto môže byť platné?
Zablokuj si tu skupinu a vyhod si tie somariny z hlavy.
@pet0ra za prve) tvoja konverzia na islam je neplatna. Za druhe) nie si ani pravoplatne zosobasena s tym clovekom. Co z toho vyplyva? Zbytocne stresujes a najlepsie urobis, ked tych ludi na internete zablokujes.
@pet0ra no.. v prvom rade vydata (asi) niesi, a konvertovana tiez nie. Skôr by som sa na tvojom mieste obavala ze som poskytla udaje niekomu niekam do pakistanu.. ako s tym nalozia je uz len na ich predstavivosti.. neexistuje ziaden online sobas a ziadna online zmena viery. Neviem ako sa cítiš obmedzovana, v tvojom bežnom živote sa snad nic nezmenilo.. na obcianskom ziadnu zmenu stavu nemas, nic take.. každopádne ako radia zeny, vypni internet, odovzdan obciansky, nic uz nikde nepodpisuj a nevypisuj a chod radšej zahradu okopat
Toto nebude dobrý scenár. Taký film už existuje.
Nestrápňuj sa tu. Ak chce niekto rozdúchať vážne, vymyslí podobne debilnú téme. Nereálnu z živote.
Nechápem, prečo to admin hneď nevymaže.
Je to totálna chobotina !
daj sa liečiť
Len si prosimta teraz nekupuj letenku do ziadneho pakistanu, a pre istotu ani nikam inam 🙈
Ježkove oči a teraz skús tú o Jankovi a Marienke. Ty si ešte jednoduchšia ako tí najednoduchši osadníci.
Na tvojom mieste by som sa bála iba ak by si im poslala nejaké tvoje bankové údaje, čísla karty a pod. Pri tvojej hlúposti by ma to neprekvapilo
@river_song letenku na psychiatriu😬
Aj pánovi manželovi posielaš peniaze aby chudáčik niečo mal od teba?

@bessie12 a este ze co sa jej na tom zrazu nepaci