icon

Bola som donútená stať sa moslimkou a už sa mi to nepáči

pet0ra
15. jún 2023

Dobrý deň chcela by som sa opýtať aké sú moje možnosti keď som bola donútena sa stať moslimkou a zistila som že sa mi to nepáči a chcem to vrátiť naspäť či sa to vôbec dá ? A ďalšia otázka že ma donútili si vziať moslimského muža online a všetko prebehlo aj zo svedkami. Chcem to všetko vrátiť naspäť dá sa to prosím vás nejako ? Ďakujem

martinkatinka
15. jún 2023

@bessie12 a este ze co sa jej na tom zrazu nepaci

river_song
15. jún 2023

@pet0ra a to len tak ti niekto napisal ze podme spraviť sobas cez video call a ty hned, ze jasne? Podpis si im potom skenovala a mailom posielala, ci ako? Naozaj ma to úprimne zaujíma.. a ta zmena viery prebiehala ako? Tiez cez videocall?

pet0ra
autor
15. jún 2023

@bessie12 komunikovala so mnou približne 3 mesiace a robila to veľmi dobre až som si to neuvedomila a hovorila mi aký krásny život budem mať

kvetinka75
15. jún 2023

@river_song pošli a pootm založím novú diskusiu o tom, ako som poslala peniaze a popcorn som nedostala

vanessad15
15. jún 2023
kvetinka75
15. jún 2023

mňa už neprekvapí ani téma : mala som sex po telefone, môžem byť tehotná ?

bessie12
15. jún 2023

@martinkatinka vidis na to som zabudla.
@pet0ra zaujimave, ale predsa si mala nad tym poriadne porozmyslat a az tak jej dat odpoved. 3 mesiace je dost kratka doba. A co sa ti na tom prestalo tak zrazu pacit ?? Citis sa byt obmedzovana alebo nejako ukratena o svoje prava ci tam je nieco ine ? Nepaci sa ti ich viera ?

sense
15. jún 2023

Minulý týždeň som si myslela ze ma už nič neprekvapí, ale život je plný prekvapení.
Ty na niečom ficis?

pet0ra
autor
15. jún 2023

@river_song nič som nepodpisovala ani žiadny podpis som neposlala emailom. A ano ta zmena viery tiež prebehla video hovorom. Iba k tomu priezvisku čo tam bol Imam si napísal moje priezvisko ale nie môj podpis ani žiadne moje údaje iba meno a priezvisko.

pet0ra
autor
15. jún 2023

@bessie12 tie práva a ta sloboda cítim sa s týmto pocitom zle

river_song
15. jún 2023

@pet0ra skus pekne od zaciatku a poporiadku. Aka zena ta ako a cez co kontaktovala, co ti pisala, ako si konvertovala, ako ta nakontaktoval muz a ktorým si mala akoze sobas, cez aku platformu, kto boli svedkovia a co bolo dalej. Mas niekde nejaký úradný dokument, podpisovala si nieco niekde? Odkiaľ je ten muz, aj ta zena.. proste napis ako to cele vsetko prebiehalo

misinka0611
15. jún 2023

Takto to vyzerá keď v školách končí školský rok a pomaly odpadáva učenie. Ak to je ale nejakým šialeným zázrakom pravda tak ti odporučím aby ta rodina zbavila svojprávnosti.

bessie12
15. jún 2023

@pet0ra ved to ani nemoze byt platne, ked to vsetko prebehlo len online bez podpisovania a vsetko okolo toho alebo ako to vlastne prebieha ..

vesimelonimarsista
15. jún 2023

A veno si dostala?

limoncino
15. jún 2023

@vesimelonimarsista ona dala podľa mňa cez videohovor

pet0ra
autor
15. jún 2023

@river_song tak na Facebooku do jednej skupiny som napísala príspevok kde sa učí po anglicky že potrebujem pomôcť a ona mi napísala chvíľku som s ňou komunikovala približne mesiac rozprávala mi stale o tej viere a potom mi povedala že dala na mňa kontakt nejakému mužovi ktorý mi napísal na whatsapp že sa chce učiť on po slovensky tak som myslela ze mu s tým iba pomôžem a bol dosť milý a začalo sa to zamotavat ja som s nim bola stále v kontakte a ona ma stále presvedčala že ten život z takýmto milým mužom bude lepši a potom mi začala stále volať až sa stalo to že keď mi raz zavolala tak boli pri nej všetci ty ľudia potrebný k tomu aby som sa stala moslimkou a niekoho ženou takže bol tam Imam ten muž ta žena a jej manžel a ja a nič som vôbec neodpisovala iba si naznačili moje meno a priezvisko. Ja som zo slovenska on z Pakistanu nikdy sme sa nevideli iba na video hovore. A keď sa to všetko skončilo tak som si uvedomila ako má dokázala presvedčiť s teraz sa cítim zle.

pet0ra
autor
15. jún 2023

@vesimelonimarsista nie nedostala som nič ona aj ten muž s ktorým som sa zobrala chcú aby som prišla do Pakistanu a tam mala oficiálne svadbu a potom chce žiť v nemeckú.

domka222
15. jún 2023

@pet0ra odovzdaj občiansky a navždy vypni internet

maca1984
15. jún 2023

A perlu týždňa získava.......
Ty milá autorka, gratulujem. 👏

jaskolka
15. jún 2023

@pet0ra autorka.. Toto ako fakt myslíš vážne? Lebo z toho co píšeš ja už pochybujem, že ty si mentálne v norme.
Lebo snáď dospelá priemerne inteligentna osoba toto nemôže ani urobiť... A dupľom ešte aj veriť takýmto klamarom a hlúpostiam cez internet... Stala si sa moslimkou a vydatou
vydatou cez online hovor.. Jezkove papučky.. 🙈🙈Veď logicky keď sa zamyslis.. Ako toto môže byť platné?
Zablokuj si tu skupinu a vyhod si tie somariny z hlavy.

vesimelonimarsista
15. jún 2023

@pet0ra za prve) tvoja konverzia na islam je neplatna. Za druhe) nie si ani pravoplatne zosobasena s tym clovekom. Co z toho vyplyva? Zbytocne stresujes a najlepsie urobis, ked tych ludi na internete zablokujes.

river_song
15. jún 2023

@pet0ra no.. v prvom rade vydata (asi) niesi, a konvertovana tiez nie. Skôr by som sa na tvojom mieste obavala ze som poskytla udaje niekomu niekam do pakistanu.. ako s tym nalozia je uz len na ich predstavivosti.. neexistuje ziaden online sobas a ziadna online zmena viery. Neviem ako sa cítiš obmedzovana, v tvojom bežnom živote sa snad nic nezmenilo.. na obcianskom ziadnu zmenu stavu nemas, nic take.. každopádne ako radia zeny, vypni internet, odovzdan obciansky, nic uz nikde nepodpisuj a nevypisuj a chod radšej zahradu okopat

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lenqua_12325
15. jún 2023

Toto nebude dobrý scenár. Taký film už existuje.
Nestrápňuj sa tu. Ak chce niekto rozdúchať vážne, vymyslí podobne debilnú téme. Nereálnu z živote.
Nechápem, prečo to admin hneď nevymaže.
Je to totálna chobotina !

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mladena
15. jún 2023

daj sa liečiť

river_song
15. jún 2023

Len si prosimta teraz nekupuj letenku do ziadneho pakistanu, a pre istotu ani nikam inam 🙈

matullienka
15. jún 2023

Ježkove oči a teraz skús tú o Jankovi a Marienke. Ty si ešte jednoduchšia ako tí najednoduchši osadníci.
Na tvojom mieste by som sa bála iba ak by si im poslala nejaké tvoje bankové údaje, čísla karty a pod. Pri tvojej hlúposti by ma to neprekvapilo

lenqua_12325
15. jún 2023

@river_song letenku na psychiatriu😬

januska12323
15. jún 2023

Aj pánovi manželovi posielaš peniaze aby chudáčik niečo mal od teba?