Bola to neprajná - závistlivá reakcia?

27. jan 2023

Ahojte.
Zaujima ma, aky nazor mate na takuto reakciu, ci vam tiez pride taka… neprajna.
Muz ma kamarata, ktory nas spolus jeho zenou niekedy navstivia. Ja tych ludi skor tolerujem, nemame spolu vela spolocnej reci.
Vedeli, ze sa uchadzam o jednu poziciu, kam sa tazko dostat. Avsak, podarilo sa mi to, je to pre mna dost radost a uspech. Hned den po tom, ako som sa dozvedela, ze som prijata, prisli. Samozrejme, hned sa pytali, ze ci ma vzali. Hovorim, ze ano. Prekvapila ma ta reakcia. Totalne zacudovana a povedali len tolkoto: „Ano?! Zobrali ta?!” a zacudovane pozerali a zostali ticho. Ani ziadne gratulujem zo slusnosti. Nie ze by som na to bola odkazana, len mi to prislo ako zvlastna reakcia, taka neprajna. Brali by ste to tak aj vy?

kacernakokse
27. jan 2023

Ja som taká nevšímavá, že by som si to asi ani nevšimla a aj keby ano, bolo by mi to jedno. Ale bola tá reakcia divná to je pravda
Ako píšeš, nie si na to odkázaná. A niektorí ľudia sa proste nevedia tešiť z úspechu iných, hlavne keď sú frustrovaní z vlastnej neschopnosti.

januska12323
27. jan 2023

Skôr boli prekvapení, ale z akého dôvodu to ťažko povedať.

elia9
27. jan 2023

Smutné, ale v dnešnej dobe si závidí ešte aj vlastná rodina🙄oni skôr boli pripravení na tú možnosť, že ťa nevzali, aspoň tak to na mňa pôsobí 🙈🙈🙈a tebe autorka gratulujem!🙂

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
27. jan 2023

Mozno boli presvedceni, ze sa tam da dostat len po znamostiach a tymto si ich vyviedla z omylu. Reagovali prekvapene. Zagratulovat mohli zo slusnosti ak ta tiez len toleruju tak ako ty ich, ale kedze nemate blizky vztah tak kasli na to. Nepovedala by som ze ide o zavist, len o to ze nemaju dovod sa tesit lebo si im ukradnuta.

whatever1
27. jan 2023

A inak tiez gratulujem😀

loginexistuje
27. jan 2023

Gratulujem 🎉 a ano niektori ludia zavidia aj chorobu 😉

autor
27. jan 2023

Dakujem vam, ste mile. 🙂

lorelaii
27. jan 2023

Gratulujem! 👌 Ano reakcia neprimerana, ktora hovori o nich. To nech ide mimo teba, bud hrda na svoj uspech. Praj a bude ti dopriate🙏

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
madla60
28. jan 2023

@kacernakokse , možno tam chcela aj ona, a ju nezobrali.

svetlonos
2. apr 2023

Kamaratkin muz takto iz takmer objednal chlapa na pozeranie sa! Ona ani nebola vyzivyva a podobne. Skoro ho prizabila. Ona nestala nikdy o trojku a uz vobec o take zvratenosti ako navrhol tvoj chlap. Posli ho robit padaka! A odstahuj sa uplne na rychlo bez jeho vedomia.
Je to kreten. Moj muz tiez neziarli a je to ulava po ex, ktory videl kto jedy a ako na mna zmurkol uslial sa, este aj jeho farbu oci vedel 😂.
Doma mi to hovoril, ze ci som toho muza poznala - boli sme na pumpe a ja som tam sla na vc, vzala si javu. Ja som registrovala oredavacku a ostatnych muzov zeny ze platili. Nemala som ani ponatia o ktorom chlapovi tocil!
Nakoniec z neho vyoadlo, ze chce aby som i to a to obliekla a pojdeme do swinger klubu. Zle mi ostalo! Ale zacala som hrat jeho hru- chcela som zistit ako daleko je schopny zajst.
Nesla by som ale aj to bol pre mna super signal poslat ho do p...
Takze to su divny jedinci, od ktorych fakt treba utekat! Nikdy som ten typ nebola na taketo akcie.
Nic proti, kto ma chit je to uplne v pohode ale musia chciet sj prejavit zaujem obaja.