icon

Boli by ste s chlapom, ktorý je nonstop na mobile?

20. feb 2022

Boli by ste s chlapom, ktorý je nonstop na mobile? Okrem mobilu nemá nejaké extrémne chyby.

mirage
20. feb 2022

nie

denden77
20. feb 2022

mala som jedneho ex, ked sa ma jeho mama pytala, co mu kupim na narodky, odpoved bola jednoznacna.. v BA vtedy hrali v divadle Gunagu hru "milujem svoj mobil".. narodenin uz sme sa ako par "nedozili".. 🤣🤣🤣

marca12
20. feb 2022

Co robi na tom mobile? V dnesnej dobe kto nie je na mobile? Neda sa jednoznacne povedat,ci bola,ci nebola. Zalezi,co na tom mobile robi a aka je jeho ochota odlozit mobil a venovat sa rodine,konickom,vyletom a podobne. Pokial len cumi do mobilu a nevnima svet okolo,tak taky vztah by ma nebavil.

autor
20. feb 2022

@denden77 😀😀😀 no paráda

kittykat22
20. feb 2022

nema ziadne ine chyby? A okrem toho ze je na mobile ti nepomaha doma, nevari, neupratuje, neperie, nezapaja sa do konverzacie, neberie ta vonku, neplanuje vylety, nestara sa poriadne o seba? Alebo toto vsetko stiha?

autor
20. feb 2022

@marca12 hra hry a hlada rôzne stránky. Koníčky nemá žiadne iba mobil.

autor
20. feb 2022

@kittykat22 nie nič z toho co si napísala. Občas uvarí a ide nakúpiť väčšinou cez víkend.

kittykat22
20. feb 2022

takze to, ze je na mobile nie je jediny problem. Je ich tam ovela viac. S muzom o ktorom pises nemas sancu prezit kvalitny partnersky a spolocensky zivot. Ziadna zabava doma, ziadna zabava vonku, ziadne dovolenky, vylety, priatelia. Kratkodobo mozes mat ruzove okuliare zamilovanosti, ale z dlhodobeho hladiska je tento muz neperspetivny a nevhodny na vztah. Uz vobec nie na zalozenie rodiny. Ak sa o teba nezaujima v zaciatkoch vztahu a nesnazi sa pre teba robit pekne veci, nikdy to nenastane.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
vilma7
20. feb 2022

Nikdy v živote. A čo by som akože z takéto chlapa mala? Keby sa miesto mňa venoval stále mobilu?
Dotyčný je pekne závislý, mal by to pomaly riešiť.

dadulamamula
20. feb 2022

Už nie. Závislosť.

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
liusa82
20. feb 2022

ja mám takuto jednu známu že neprejde ani hodinka to je ozaj maximum skôr sa to ráta na minuty a musi sa prihlasovať a isť na insta alebo fb katatrofa.Ako sexuje neviem musi to asi do tej hodinky všecko postihať aj s predohrou😀

marina447
21. feb 2022

nebola a zase, ak takeho niekoho mas alebo sa ti nieco rysuje, treba to povedat, ze to vidis ako problem ze stale cumi do mobilu.

ciola
21. feb 2022

Tak je taka doba, ze asi vsetci travia vela casu na mobile, treba si ale stanovit hranice, do kedy je to unosne, a kedy je to uz cez.

autor
21. feb 2022

@kittykat22 v začiatkoch sa mi venoval a chodili sme na výlety, už máme 2 deti a všetko sa zmenilo k horšiemu, stále nonstop mobil. Stále do neho hučím nech to vypne, odloží a venuje sa rodine a on nič. Par razy som mu ho vytrhla z ruky a hodila o zem, keď už bolo toho priveľa. Začala som mu vulgárne nadávať že mobil ničí našu rodinu. A on nič stále je ticho.

autor
21. feb 2022

@ciola ved určite, tak by to malo byt.

stanulienkat
21. feb 2022

Takze ten mobil je vas najmensi problem. Deti nemaju otca a ty partnera. Len mas roboty o 1 clena domacnosti viac. Ty mas 3 deti a pomoc a oporu ziadnu.

autor
21. feb 2022

@stanulienkat áno najväčší problém je u nás mobil a závislosť na nom. Nie je na ňom iba keď je a spi, berie si ho dokonca na WC aj do postele. Oporu žiadnu teda a deťom sa trocha venuje ale iba trocha, aj vtedy je na mobile.

vilma7
21. feb 2022

Vieš čo by som urobila ja, posledný krok pred rozchodom?

Nahrala a fotila ho. Ráno, doobedu, na obed podvečer, vonku, dnuka a spravila mu som mu z toho video, aký máte krásny rodinný život.. ešte pridala čas na obrazovku, deň...a takto aspoň týždeň, dva...potom mu to pustila a opýtala sa, ako sa ku na to pozerá a či toto je jeho predstava o vašom spoločnom živote.

Ak by nemienil áno naďalej obmedziť, rozišla by som sa s ním.

autor
21. feb 2022

@vilma7 tak toľkú námahu si teda nedám, neviem co by som s tým dosiahla. O ňom to každý vie, že je na mobile nonstop. Rozísť neviem či sa rozidem, keď máme dve malé deti no môžem ho začať akurat ignorovať.

silvike
21. feb 2022

@vilma7 A najlepsie urobit krasnu fotoknihu k nejakemu sviatku 🙂 Fuuu, snad by sa chlap prebral keby sameho seba videl ze je pomaly kazdu chvilu kazdy Bozi den na mobile. Des takytio

silvike
21. feb 2022

Des takato zavislost (tam malo byt na konci)

autor
21. feb 2022

@silvike on sa nikdy nepreberie. Mňa si nevšíma ako je rok dlhý.

vilma7
21. feb 2022

Jemu treba nastaviť zrkadlo, a možno to on vôbec tak zle nevníma, ako to naozaj vyzerá. Potreboval by vidieť skutočnú realitu.

A môžeš mi napísať, aký význam má s ním ostávať? Veď je aj tak celý čas na mobile. A to budú mať deti akurát zlý príklad do života. To vám je treba?

autor
21. feb 2022

@vilma7 to je pravda, že budú mať zlý príklad do života. Nechcem rozbíjať rodinu ako celkovo a zobrať deťom otca. Keď sú teraz deti ešte veľmi male a ja nepracujem, finančne by som to sama nezvládla aj keď mam niečo nasetrene. Určite žijú mnohí oveľa horšie ako ja, dakujem ze mi chceš pomôcť. Si dobra žena.

silvike
22. feb 2022

Ja si myslim ze len odchod by ho prebral. Ze pride o deti a zenu koli debilnej zavislosti na mobile. Ale je to tazke zrealizovat. Ale fakt asi len odist od neho, to by sa snad uvedomil.

autor
22. feb 2022

@silvike áno ja som o tom tiež presvedčená, že odchod by ho prebral. Ale nemám ho kde zrealizovať. On to vie a drží ma v hrsti. Žijeme v BA, kde nemáme nikoho z rodiny, všetci sú stovky km od nás. Mesto strasne drahé, prenájmy ani nehovorím.

silvike
22. feb 2022

Tak a nedalo by sa (neviem ake mate vztahy s rodicmi) zobrat deti a ist k rodicom ?

autor
23. feb 2022

@silvike určite nie, mam iba mamu a býva v strasne malom byte ledva pre ňu to je.