icon

Boli by ste s mužom, ktorý nechce do vás nič investovať?

28. mar 2021

Ktorý by do vás nechcel nič investovať? Mám na mysli, partnerov (nie manželov,kde sú už deti a iné finančné záväzky). napr. By vám nikdy nič sám od seba nekupil? Povedzme,že by sa jednalo o muža,ktorý má určite nároky na zeny,ale keby prišlo na lámanie chleba,tak by tie "nároky" odmietol financovať? Alebo napr. Situácia,kedy sa vám vyskytne neočakávaný finančný výdavok a vedeli by ste,že vám nijako v tomto smere nepomôže hoci by mohol?

hopsadobrandejsa
28. mar 2021

@21oktober

Ja sa naozaj nechcem nikoho dotknut a hovorim to s respektom....

To aby ste mohli byt silne, samostatne a nezavisle, za to bojovali zeny, nie muzi. Dostali ste tu moznost so vsetkym co to obnasa. Nemyslim si, ze je fer teraz muzov za toto nejako vinit.

My sme sa nezmenili. Zmenili si pravidla hry emancipaciou zien. Snazme sa zas byt ferovy voci obom strana. Just my 2 cents 🙂

@terezka1947

Wow......velmi triezvy nazor od zeny

Troska mi je ta ale luto pretoze za toto ( ako sa uz ukazalo v jednom z autorkinych prispevkov ) ta tu zakopu rovno pod ciernu zem a ja ti zrejme budem robit spolocnost coskoro 😀

@autorka
"Chlap by si mal zaslúžiť už len to,že sa na neho nejaká pozrie,nieto viac a nieže žena si ma niečo zaslúžit."

No tak ty si zena doslova na pohladanie. Jak taka kytica kvetov. Uz ta len zrezat a hodit do vody 😅

My si mame zasluzit Vase pohlady? Ved ked sa ti nieco nepaci tak si zalep oci.

slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
autor
29. mar 2021

@greywolf samozrejme,že si ten olej musí zabezpečiť,aby ma mohol voziť

leskovael
29. mar 2021

Podľa mňa sa má chlap vedieť postarať o ženu, aj ju chcieť hoc aj materiálne potešiť, s takým tým typickým lakomcom by som asi nebola, lebo mi táto vlastnosť na ľuďoch nieje sympatická.. To ale neznamená že čakám, že mi bude platiť všetko..

Tvoje zmýšľanie je neviem či smiešne, alebo na plač... Čo si ochotná dať do vzťahu, resp. chlapovi ty? Či ty nemusíš nič, lebo on má byť rád, že si sa na neho vôbec pozrela? Si niektoré snáď myslíte, že máte p*** zo zlata alebo čo 🤣 prepáč moju úprimnosť...
Ak to takto chceš, tak rob spoločníčku, vyhľadávaj chlapa, ktorý ťa bude dotovať a starať sa o teba a ty mu zato budeš k dispo. Keď bude dávať málo vymeniš ho, keď ho omrziš a vymení ťa on, nájdeš si zase ďalšieho.. Možno ti taký vzťah bude vyhovovať.

A k veci Ti vyjadrujem ako žena, ktorá teda má chlapa, akého si asi predstavuješ-ktorý kúpi alebo zaplatí žene v rámci jeho možností všetko a nepozerá na peniaze, lebo mi/nám dopraje.. No toto všetko je s jedným obrovským rozdielom, že zúfalo som toto staranie sa o mňa nevyžadovala ani nevyhladavala.. nemám k nemu postoj, že je to otrok ktorého povinnosť je makať na mňa, lebo som nejaká samozvaná kráľovná a hlavne som išla do vzťahu s tým, že je to môj partner, nie nejaký frajer na financovanie môjho požadovaného štandardu.. No a za pár rokov vzťahu máme za sebou aj obdobie hojna, aj obdobie ho*na. To je totižto taká normálna realita, to nieje len o dostávaní, ale aj o tom, byť po boku ako partnerka, aj ked sa riešia problémy a keď treba, zdvihneš riť a ideš aj ty nejako prispieť k tomu, aby bolo zase lepšie, poprípade hradiš istý čas náklady na život VÁS OBOCH zase ty a automaticky, lebo chceš a si ochotná.

autor
29. mar 2021

@leskovael nie nechcem,nie som ochotná. Takýto typ vzťahu nie je pre mňa.

terezka1947
29. mar 2021

Tak potom skus ine forum....tam ti skor poradia,co a ako....najst toho spravneho zivitela.

leskovael
29. mar 2021

Tak potom si treba usporiadať prístup... Pretože chlapi sú síce jednoduchí, ale nie blbí, aj keď to tak niekedy môže vyzerať.. Ak by si si aj narazila nejakého zazobaného, hotového z teba tak, že sa z lásky bude o teba starať a financovať ťa, aj taký časom dostane rozum a pochopí, že takej pijavičky je lepšie sa zbaviť.

malva123
29. mar 2021

To snad nemyslis vazne....uz to prehanas..

sense
29. mar 2021

Nie nebola, bud ma akceptujú aká som alebo smola... Nevidím dôvod meniť sa na niekoho obraz predstavu taky ľudia sú pre mňa po vrchní.... Hlavne ak sa jedná o veci typu oblečenie atď...
Co sa týka ale napr v prípade núteného financ vydavku, ak by mi odmietol pomoc hoci by sa ho to nijak nedotkli tak by som tiež z vážila ci je ten pravý....

lindous
29. mar 2021

Po vetách ako "samozrejme, že si ten olej musí zabezpečiť, aby ma mohol voziť" a celé to s tým, že muž si musí zaslúžiť, aby sa na neho pozrela a ona nemusí nič, som presvedčená, že autorka si tu z nás robí už len dobrý deň 😂😂 teda aspoň v to veľmi dúfam..

autor
29. mar 2021

@lindous a čo akoze musím alebo mám ja voči nemu robiť?

h2
29. mar 2021

@lindous Tiež mám ten dojem. Téma na rozvírenie vášní.

sense
29. mar 2021

Inak po prečítaní že sa Jedna o vzťah za účelom zábavy... Tak by som očakávala hlavne tu zábavu a nie bartrovy obchod on drahé handry a iné finančné pozornosti a on "dobrý matrac"
A aj tuším kto je autorka... Pretože vo viacerých diskusiách sa prezentuje rovnakým štýlom... Chlap musí všetko a hlavne si zo zaslúžiť a žena nic

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
hopsadobrandejsa
29. mar 2021

@lindous To si myslim aj ja pretoze taketo zmyslanie je uplne mimo realitu.

Su len dve alternativy ako sa tento pribeh skonci. Vztah s sugardaddym alebo stara dievka.

Tak ja budem kupovat olej aby som mohol zenu vozit 😀😀😀 .

Po porve, najprv by som od partnerky cakal, ze ma slusne poziada ci ju mozem niekam odviest. Som jej partner, nie osobny chaffeur ci sluha.

Za druhe, urob si vodicak a odvez sa sama.

Je ocividne, ze toto je nejaky troll.

petulda333
29. mar 2021

A ty si jemu co kupila, resp kolko?

miskaska
29. mar 2021

Ja by som s takym chlapom bola, ale autorka musi asi hladat dalej 😀

autor
29. mar 2021

@sense ja sa pýtam čo má žena robiť? Čo to je to čo má ona akože robit pre chlapa? Chlap okrem dobrej súlože potrebuje tak možno teplé jedlo. Ako zvieratko.

lindous
29. mar 2021

Pre istotu, že by si to náhodou myslela vážne, ti ešte raz odpoviem - Ty nemusíš nič, ak vám to obom vyhovuje, že dostávaš pozornosti za "zábavu", smelo do toho, vrana k vrane sadá... Aspoň kým je jedna vrana mladá a pekná a druhá dobre zabezpečená 😂 keď sa raz naozaj zamiluješ, tak sama zistíš čo CHCEŠ všetko pre toho druhého spraviť 😊

leskovael
29. mar 2021

Ja teda verím, že aspoň tvoj výzor je vysoký nadštandard ktorý sa rovná tvojej vysokej mienke o sebe..keď áno, je tu šanca, že sa ti na istý čas podarí vyťažiť niečo... Keď nie ,tak máš potom holka smolu, lebo priemernú babu so sebavedomím jak všetky miss dokopy a tvojimi nárokmi, si žiaľ ten tvoj vysnívaný zazobaný chlap nevšimne, lebo taký dotuje vyššiu ligu 😉

h2
29. mar 2021

@lindous Nenamáhaj sa, po tom, čo teraz naposledy napísala, je už jasné, že si z nás robí prdel.

hopsadobrandejsa
29. mar 2021

"Chlap okrem dobrej súlože potrebuje tak možno teplé jedlo. Ako zvieratko."

Teba je normalne skoda komentovat. Ty to mas v hlave teda pekne vykradnute.

petulda333
29. mar 2021

Po precitani aj zvysku mi je to jasne! Obycajna slapka, kt ma chlap vydrziavat a ona si bude uzivat bezstarostny zivot. Ona chlapovi nemusi nic dat, nic kupit, nicim potesit, ona taky typ nie je 😂 umrem. Skoda, ze si neuvedomujes, ze pre takeho chlapa budes len chvilkova zalezitost a potom ta vymeni za mladsi a krajsi model, do kt investuje a ty ostanes s holou 🍑

autor
29. mar 2021

@leskovael kľudne nech dotuje akúkoľvek ligu,to sa mňa netýka. Ja riešim seba nie iné ligy.

autor
29. mar 2021

@petulda333 nie každá žena túži žiť vo vzťahu s mužom do smrti,takže nikdy nedostanem a holou. Len bez starosti s chlapom.

akrobrab
29. mar 2021

@hopsadobrandejsa Ja taku osobne poznam. :D Dokonca sa aj vydala. Aj dieta ma. A uz je samozrejme rozvedena. Kopu chlapov mala, prachy a dobry vzhlad bol zaklad, kazdeho vzdy totalne osklbala, ziadny nan nu nepovie pekneho slova. Ale ona je chory clovek, cely zivot zakomplexovana, ona je vzdy ta chuderka, vsetci su proti nej, x plastik si uz nechala urobit, ale nepomohlo.. zakomplexovana chudera ostane zakomplexovanou chuderou.. ale to je fakt choroba, ziadna sebareflexia, napriek tomu ako sa tvari, ziadne sebavedomie.. cloveku by jej bolo az luto.

lindous
29. mar 2021

@h2 veru, idem radšej poškrabkať za uškom to moje "zvieratko" 😅😂

petulda333
29. mar 2021

😂😂😂 Ale do konca zivota nebudes mlada a krasna(ktovie ci si aj teraz) a muzi v takych kruhoch si daju o tebe vediet 😀 takze ano, toto ta caka, ostanes s holou ritou alebo si o par rokov najdes nejake tutka

hopsadobrandejsa
29. mar 2021

@akrobrab Su aj take noo. To si ale myslim, ze kazdy pozna nejaku taku vo svojom okoli.

Nam s bratom mama povedala nech sa nikdy neopovazime prepisat nase nehnutelnosti na manzelky. Myslim, ze to dostatocne vystihuje sucasnu situaciu ohladom partnerskych vztahov.

To uz ked povie zena ktora je skoro 40 rokov stastne vydata, zrejme vidi exponencialny narast co sa tyka vychcanosti ludi v casovom pasme jednej generacie.

Smutna realita.

Chvalabohu nie som bohaty takze typy ako autorka sa mi vyhybaju oblukom 😀.