icon

Bolo neslušné povedať svokre, že mám menzes?

29. apr 2023

Bývame so svokrou. Kúpila som si nový bicykel. 2 týždne co ho mam. Minulý týždeň fúkalo pršalo tak som ho nemohla poriadne vyskusat. Dnes som išla na nákup a svokra prečo nejdem na bicykli. Ja nato ze mam menzes tak preto radšej nie. A muž mi dal prednášku aká som neslušna ze som povedala ze mam menzes. Ze žiadna žena také nehovori. To naozaj je to neslušné povedať?

Strana
z5
autor
30. apr 2023

@elanor a je zakazane si kupit raketoplan ked bude stat v sope? ved ked lucia maju eur kupia si co chcu ..pohorsovat sa nad tym co si clovek kupi a potom nevyuziva..kazdeho osobna vec..ci?

tykat
30. apr 2023

@dadis 😂😂😂

sarindel2222
30. apr 2023

Nevidím na tom nič zle je to úplne prirodzená vec ja som minule od svokry vypýtala tabletku na bolesť brucha povedala som že mám MS a preto ma boli brucho bolo to minule leto ale vonku bolo chladnejšie a hovorí požičiam ti tepláky aby si neprechladla(boli sme na návšteve mala som len kraťasy 😂😂😂

andrejka1974
30. apr 2023

Tak to máš dobré ujeteho muža však je to normálne že to povieš na tom nie je nič zle

elanor
30. apr 2023

Kup si bars aj raketoplan a odplal sa do vesmiru, alebo aj nie. Je mi to srdecne 80.

autor
30. apr 2023

@elanor tak to je fajn potom ze je ti to jedno tak to ma byt. Ži a nechaj žiť.

vilma7
30. apr 2023

Ja keď som raz dostala u svokry menzes, tak som sa.slusne opýtala, či náhodou nemá vložky, keďže obchod majú asi 10 km. No skúsil by ma za normálnu otázku manžel sprdnúť, spraviť prednášku pred svokrou a ešte aj vychovávať. Manželovi vysvetlí, že nie si jeho dieťa, ale rovnocenný partner.

autor
30. apr 2023

@vilma7 to uz dlhsie pozorujem jeho vychovne maniere smerom ku mne..poucovat atd.ked sme napr. v obchode a poviem mu nenatahujme nakup dlho rychlo nakupme a k pokladni lebo treba mi velmi cikat tak tiez povie ze isto ma pocul cely obchod pritom hovorim normalne nekricim.

teki1
30. apr 2023

Svokruša by chcela vyskúšať bicykel,si jej mala navrhnúť,nech ide ona na nákup.😁

autor
30. apr 2023

@teki1 asi .ale ona ma svoj bicykel

teki1
30. apr 2023

Ale ty máš nový a škoda ho v pivnici podaromnici nechať prachom zapadnúť.Asi závisť.
A inak svokra slová menzes a cikať používa,keď jej synovi sa to zdajú byť slová za ktoré sa treba hanbiť?

autor
30. apr 2023

@teki1 moj muz ma pocit ze vsetci v obchode len nas pocuju. aj v zahrade.ved v obchode hluk aj v zahrade ludia kosia a maju tam radia, tak nepocut vsetko

simca06022011
30. apr 2023

nabuduce jej povedz, ze ju do toho h... a uvidis co povie... to bude neslusne. Fakt niektori ludia co uz navymyslaju.. a este ked potrebuju pozalovat mamicky synacikom.. chudacikom.. ake su tie zeny zlee a nevychovanee... a chlap je tiez pribrzdeny...

autor
30. apr 2023

@simca06022011 asi tak.

euka210
30. apr 2023

Co je na tom akoze neslusne, nechapem teda vobec. Je to zena, tak asi chape. Ja vtedy tiez nesadnem na bike. Muzi tomu prd makovy chapu, takze pre manzela to take mozno je.
Mala s tym problem aj svokra? Ked nie, tak niet co riesit.

aylinn
30. apr 2023

Prebohaaa nech sa dá do kludu, to keby tvoj muž počul naše debaty s mamou môjho partnera tak by si dal aspoň tri krát po sebe otčenáš 😹😹
Mám nové prsia a pred vcerom došla do izby keď som sa prezliekala že “ukáž” 😄

dizajnerka
1. máj 2023

Tak je to asi tak vhodné povedať, ako napríklad, že teraz nechoďte do našej izby, ideme mať sex mamička 😀

viera27
1. máj 2023

Paneboze,to fakt sa toto este riesi? Ja vecne spominam,ako sme mali traumu z menzesu,bolo to tabu,nehovorilo sa o tom,pneboze ak ti niekde z tasky vlozka vykukla!

Strana
z5