Bozkávala som sa s kolegom
Môj prvý vzťah nedopadol dobre. Bola som veľmi zamilovaná, možno závislá. Bolo pre mňa ťažké sa rozísť, ale nedalo sa inak. Počas celého vzťahu ma podvádzal so svojou ,,kamarátkou,, a pomedzi boli aj ďalšie. Môj otec bol podobný. Tiež mamu podvádzal.
Chvíľu som si dala pokoj so vzťahmi, ale pred časom som sa prihlásila na tinder. zoznámila som sa tam s chalanom, ktorý robí v zdravotníckom zariadení, kde aj ja, ale na inom oddelení. Napísal mi a povedal, že od apríla začína robiť na mojom oddelení. Chcel sa stretnúť, ale ja som zaváhala, práve kvôli tomu, že budeme kolegovia. Nakoniec sme sa predsa dohodli na rande, kde mi dal na výber z možností, že si môžme ísť niečo vypiť, bovling, alebo do termálu. Súhlasila som s tou prvou možnosťou s tým, ale že to zaplatím ja.
Rande bolo fajn, mali sme si veľa čo povedať, bola sranda. Potom sme sa ešte išli prejsť. Vášnivo sme sa bozkávali, bolo to medzi nami veľmi intenzívne. Chcel, aby som ešte išla k nemu, ale povedala som mu, že nie, že obidvaja vieme, čo znamená ísť k nemu...
Predtým som mu povedala, že by som nechcela, aby sa naše vzťahy v robote kvôli tomuto narušili. Pomedzi sme si občas písali. Včera mi písal celý deň. Spomenul tému o varení a také klasické, že mi nabudúce niečo navarí...Večer mi ešte napísal, že končí v robote a či už spím. Ráno som mu napísala, že som nemala v pláne sa s ním bozkávať, že to bola chyba a, že chcem aby sme dobre vychádzali ako kolegovia a kamaráti. On mi napísal, že chceme príliš rozdielne veci od života.
Aký na to máte názor?
Aj vulgarna si, aj chyby v pisani... Podla mna si este dieta a ten tvoj kolega nie je o nic lepsi
Ahoj, podla toho sku mas skusenost z domu by som ti poradila zajst za psychologickou. Pomoze ti v tom, aby si prave nepritahovala „nespravnych“ muzov. A myslim to v dobrom. Je jasne ze nechces mat nevernika ani nejakeho paka doma. A neboj, du sj fobry muzi 🙂
@svetlonos ďakujem, viem. Chcem sa prihlásiť na psychoterapiu.
Moji rodicia mali tiež príšerný vzťah a mala som smolu aj na chlapov. Ale veľa bolo aj o mojom správaní. Potrápila som sa a potom skúsila veci inak a už bez rečí, že čo to zas bude...
Mne by bolo nepríjemné keby ma niekto ťahá po prvom rande k sebe v noci. Ani by som sa nebozkavala. Stačí pekne objatie. Veľa sa rozprávať, písať si, spoznávať sa a potom ak budeš chcieť tak niečo viac, ale neunahli sa, potom si zbytočne zmätená
Chlapec si chcel vrznut a este asi stale chce. A ty si zbytocne komplikujes zivot v praci do buducna. Je to tinder, je to sexzoznamka a on ti dava celkom jasne najavo, ze ta chce dostat k sebe do postele 😉
Ja nechápem, čo riešiš... On ma záujem, aj ti to dá najavo, ty ho zrejme tiež chceš, potom cuvnes, a chceš byť len kamarátka, či ako?
On mi príde úplne v pohode, ty ako dieťa.
Koľko máš rokov? Chces ho, čo od neho očakávas?
Nabudúce,keď ťa niekde pozve nechaj nech platí on..keď ťa pozve k nemu domov choď,možno ti chce naozaj niečo navarit.keby chcel sex,tak ho jednoducho odmietni..
Narovinu sa s ním porozpravaj. Povedz mu,že sa bojíš,čo prežívas.ze sa s ním chces viac spoznať a možno časom niečo viac.
No ja neviem povedz mu, čo vlastne chces...Lebo chudák chalan. Nech vie na čom je.
Moj nazor je, ze si s nim nemala vobec chodit na rande ak s nim nechces vztah. On dufal, ze bude nieco viac ako pusa a ty ho chces iba ako kamosa. Taketo priatelstvo nikdy nebude fungovat.
ahoj, ak som dobre pochopila, zaplatila si preto, ze tvoj otec platil lahke zeny a ty nechces aby v tvojom vztahu boli nejake znaky vztahu tvojich rodicov?
moze sa ale naopak stat,ze si na krk uviazes vyzieraca,ktory si od teba necha platit a bude ta vyuzivat.
znakom dobreho vztahu nie je to,ze budes robit vsetko presne naopak ako to robili tvoji rodicia.
co sa tyka tohto chlapca, chcel si bez namahy uzit, skusal kam ho az pustis, islo to lahko a preto ta volal k sebe domov. a preto ti chcel aj nabuduce navarit, aby si mala dovod prist k nemu a neodolat.
prve stretka mozete mat na neutralnej pode,zoznamit sa,spoznat. mozete jest aj vonku a nie hned u neho-najma ked mas zle skusenosti a mozno aj sklon sa rozhodovat pod tlakom strachu a obav. aj ked tento mozno nebol vobec vhodny, budete kolegovia a chcel si najma uzit,takze mu neslo az tak o teba ako o jeho pozitok.
napisal ti,ze obaja chcete nieco ine - ty lutujes bozkavanie a on chce nieco viac (tak v podstate ma pravdu, chcete kazdy nieco ine)
Asi som malo spala, ale ja tejto téme nechápem. On ta nechce, ty ho nechceš. Tak co ďalej treba riešiť?
@janetinka27 Z tohto by sa dalo usúdiť, že on hľadá priateľku, ktorú už po prvom rande pozve domov a bude aj sex. V tomto prípade to tak nejde. Ona hľadá priateľa, ktorý je v tomto zodpovednejší a ide na to pomalšie. Takže buď z priateľstva nebude nič alebo on pristane aj nato, že to bude postupne. Ale je veľká pravdepodobnosť, že je to muž, akého nehľadá, ktorému sa chce (s ohľadom na skúsenosti svojej mamy) vyhnúť.
@mpg ako my vidíme do chlapa že chce sex?
Chcel jej spraviť večeru, pre mňa krásna predstava 😉
Neviem prečo si myslíte že každému chlapovi ide len o sex, áno sú takí, ale tak snáď keď rázne poviem že nie tak nie. Tiež som mala rande takéto, šiel ku mne spať, pozerali sme film a nič nebolo ani pusa a spal u mňa nakoniec. A to sa mi veľmi páčil 😉 takže je to o nastavení, proste načo sa mám báť niekam ísť keď poviem že nič nebude tak nebude 😉
nechcem rypat, ale nejak mi to nedava zmysel. ze niekto ,kto sa boji ,ze sa znova popali, nechce vztah len o sexe a na rande si vyberie muza cez tinder ,idu piť do baru a potom sa bozkavaju tak ten postup mi nejako nesedi. mozno nabuduce sa proste drzat na uzde, a radsej ist fakt na ten bowling ,kavu, prechadzku a byt nedostupnejsia.
Podľa mňa nevieš čo chceš. Ja som sa mojím manželom spoznala tak isto v robote boli to môj kolega a sme spolu už 10 rokov a mame dve krásne detičky nemusí byť každý chlap zlí a podvádzať atď.... ja by som tomu dala šancu co ty vieš možno je to ten pravý.
Ja som fakt nemala v pláne sa s ním bozkávať. Fyzicky aj celkovo je príťažlivý. Bola tam dosť silná chémia medzi nami, ale ja som v tej chvíli nečakala, že ma bozká. On je pre mňa atraktívny ako chlap, ale aj ako človek. Je inteligentný, dá sa s ním porozprávať. Ale nepoznám ho dobre.
Tie negatíva v tomto príbehu sú:
ten sex by bol chcel hneď na prvom rande, len to tak klasicky zaobalil,
čo viem bol aktívny na tindry, badoo
vybral si profesiu, ktorá je doménou žien
na videu z pracovného prostredia na youtube, je veľmi družný s jednou kolegyňou.
My sa ináč v práci stretneme len na krátko. On začína v apríli, ja odtiaľ odchádzam na iné oddelenie v júli.
Je ináč sranda, že koľko úplne rôznych názorov tu na túto tému je.
@evitka83
@janetinka27 Tak zrejme si chcel len užiť, súhlasím s vami. Ono by sa to zrejme ináč odvíjalo z mojej strany, keby hneď nechcel, aby som prišla k nemu. V tomto bode sa to pokazilo a zmenila som názor.
@mpg
na tohto kasli. bola si tam, vies lepsie ako sa spraval, mne to tiez pride take ze chcel sex hned na prvom stretku. takze tym asi myslel, ze on si chce uzit a ty to beries velmi vazne ked bozk vidis ako chybu. aspon ja by som to tak brala. a nic take strasne si mu nenapisala, vyjadrila si sa k celej veci nech v tom mate jasne a nech nestracate obaja cas. spoznas ineho
neda mi ta trochu nepovzbudit. Preboha nerob z toho dramu, ani velku vec. No a co, ze ste sa bozkavali, a co, ze ste mali drink a vlastne by som sa cudovala ak by ta nezavolal domov. Hned by som sla na taketo rande (kebyze nie som vydata 😆) . Vsak normalni mladi ludia si aj vypiju, aj sa bozkavaju, aj robia somariny, zabava, zivot. Ved sa ti paci, tak netrep, ze ta to mrzi a daj mu sancu!
Je pekny, da sa podebatit, ocividne ma daky byt a vie co to navarit a pritahuje ta. A mozete zazivat pekne tajne dobrodruzstvo v praci 😉 ach perfektne
Z akého dôvodu si Ty platila útratu v bare ?
@bilancia a ešte aj útratu zaplatila..
@laurika999 pretože chcela, bola to jej žiadosť aby mu dala najavo že vie pozvať aj ona 😅😅😅
@diamond007 jasné, veď prečo by to chlapec nevyužil. A hneď na prvom rande .....už len tu by mi blikala kontrolka.
@madeline1 presne. pripila sa, zaplatila a ešte by vo víre vášne neváhala roztiahnuť nohy.
a čo teraz akože riešiť? Oň ťa chce zbaliť, ty ho nechceš. Vec vybavená, či k tomu potrebuješ psychologický posudok?

@sari24 On chcel variť uňho doma, nie si vymieňať recepty.