Brali by ste chlapa naspäť?
Ahojte, chcela by som vedieť Váš názor na nasledovnú situáciu.
Muž nechal ženu kvôli "zelenejšej trávičke". Obaja cez 40. Je to viac ako 2 roky. Majú už všetko vysporiadané, na deti platí, berie si ich raz za 14 dní, plus pomedzi to funguje cez prázdniny a pod. Zarába o dosť viac ako žena čiže žena dostáva vysoké výživné (dokopy má žena príjem niečo cez 2000€). Usporiadala si život podľa seba, platí hypotéku na dom ktorý si zaobstarávali spoločne mužom, z ostatných peňazí žije, +/- majú čo potrebujú, je spokojná, chlapov vôbec nerieši, nevera a zrada po cca 20 ročnom vzťahu prebolela, s bývalým má korektný vzťah, komunikujú slušne, ide sa ďalej. Deti sú už staršie (prvý stupeň ZŠ a stredná škola). A teraz muž došiel s tým že už tú milenku viac ako pol roka nemá, že si uvedomil čo stratil a chce sa vrátiť späť, kajá sa, uznal chybu, urobí všetko čo bude žena chcieť ale chce svoj predošlý život, rodinu, pohodu tak ako to bolo. Problémy ktoré vtedy videl (nuda, jednotvárnosť, veľa povinností okolo detí a pod.) teraz už nevníma ako to zlé. Hovorí že sa asi potreboval vybúriť, skrátka chce nejakú druhú šancu. Nechápe kde dal pred 2 rokmi rozum, na ženu a deti vtedy ohľad nebral, žena to zvládla so cťou bez scén a plačov. Deti sú za, mamu prosia aby ho vzala späť. Rodičia a svokrovci nadšení že "dostal rozum". Ale žene sa do toho nechce, už si zvykla nebrať ohľad na chlapa, neposkytovať servis, nevariť podľa jeho chuti skrátka o dennodennú prítomnosť chlapa doma nestojí a nestojí ani o jeho častú spoločnosť. Nemá voči nemu averziu, ani iné výhrady, dokázala by odpustiť ale jej je teraz dobre. Chlap navrhuje postupný návrat s tým že napr. na Vianoce by boli spolu plus nejaká dovolenka predtým. Idylka, ale nie pre ňu, jej sa do toho nechce.
Otázka: Brali by ste ohľad na deti a okolie ktoré Vás tlačí do toho zobrať chlapa nazad? Alebo by ste išli sebecky za svojim "šťastím".
@citronove_koliesko Mne to vychadza tak, ze pánko si uvedomil, ze pri mladej by ho cakalo odznovu to, co uz zazil so svojou zenou - teda male deti a cely ten kolotoc okolo, ktory ho tak nudil, deptal a z ktoreho zutekal...tak si povedal, ze to co mal je lepsie, lebo deti su uz samostatne...cize cista vychcanost mi z toho vychadza (sorry za ten vyraz). To, co by mala urobit, Ti tu asi nikto objektivne neporadi, jedine taka kocka, ktora si presla tym istym, ale zase kazdy pripad je iny. Je este mlada a zalezi aj na tom, ci chce zostat zit sama, lebo deti ked odrastu, vyletia z hniezda a potom to vsetko moze zase vnimat inak - ale nie je jediny chlap na svete. Ja sama by som mala problem s doverou voci byvalemu, lebo ked to dokazal urobit raz, dokaze to spravit aj druhykrat...hoci to moze byt aj naopak, bude sa kajat a bude stastny ako blcha v kozuchu, ze ho vzala na milost. Ak ho ma este rada a dokazala by mu prepacit, ze ju podviedol, netrapilo by ju to...ciastocne s ohladom na deti, moze to skusit...ale nechala by som chlapca podusit vo vlastnej stave a musel by sa doslova plazit, aby som ho zobrala spat. Jedine, co viem naisto povedat...nech neberie ohlad na inych, len na seba...okolie nemoze predsa vnucovat niekomu partnera, oni s nim zit nebudu, to ona.
Inak, bohovsky nick mas 😀
@citronove_koliesko nikdy. ja som mám to šťastie ma ex-a a vždy mal obdobia "dobré" keď sa chcel vrátiť a mať ďalšie dieťatko a potom obdobia pre neho výhodnejšie 🙂 keď si mohol robiť čo chcel. našťastie som si našla druhého chlapa, ktorý miluje mňa a deti bez výnimiek 🙂 (zatiaľ) 🙂 a ja vidím vzťahy exove. ani jeden mu nevydržal. takže nikdy nebrať chlapa späť. a ak, tak naozaj len preto, aby sme ho zdrali z kože. 😀 😀
Ja bych ho najprv otestuvala. Když se tak kce resko vrácit teďkáj na leto do svého púvodného pelechu a zahnízdit se tam natrvalo a má vela lóve, tak bych ho napríklad požádala, nech zaplací dovolenku své žene a ratolescám, tam kde je víc mladých lidí, žen, trebárs Kanáre, Ibiza, Malorka, tam kde se to hemží zábavu, kde nejsou nejaké naduté staré žáby a nudné močariská, kde by se ti skryl pred očáma a klamal te zase, jak se prochází pri vode a myslí na staré zešlé časy s rodzinu. Na dovolenke ziscíš, či má stále pohnútky kukat na mladé masko a očumovat mladší kusy. Sleduj ho, kukaj na neho porádne, maj rontgenove oči na stopkách. Z mých pozorováni chlapi vačšinou potajme pučá očiská cez slneční bríle kde pod rúškem tajomna vyzizují na mladé jašterice - na ich opalené nohy a zvodné plavečky, na pekne vyrysuvanú prdelku a pritem se robia jak telefonuji mobilem s obchodním partnerem ze zdvihnutým laktem v 40 stupňovém uhle, kerým blokujú výhled své ženy, abych jim nekántrila chvílkový pocit potešení. Sleduj ho, když jste na výlete na lodi kolem ostrova a na kajute se to hemží samými mladými žabami a sedzí strnule ani nedýcha a pritem má na rukách husí kúži. Sleduj ho, či mu neteče slina v kútku ust, když nosí čašníčka vepřové na stúl, či jej nekuká do vystrihu tí chabé dve sekundy, kým nepoloží talír na stúl a nezavrcí se naspak do kuchyne.
Alebo když ho kceš jen tak zedrat, urobit si z neho dobrý den a po dovolené ho zase kopnút do gací a pomstit se mu, tak nech zebere nejakú luxusnú drahú dovču na Fidži, alebo na Havajské ostrovy, Dubáj alebo Nový Zéland. Otestuj si ho jak te má rád, zeber ho na jachtu, nech cvaká, objednaj helikoptéru kolem ostrova s každým dítetem zvlášt, požádej ho, nech se prožene kvúli tebe nahatý tobokánem, ale prosím jenom tam, kde nebudou deti. Skús ho požádat, či skočí z brala do hlbočiny pred západem slnka a nech potom vileze na skálu k tebe, kde mu vráciš plavky a skočíte obaja do mora, kde pri vylodení ti vyzná lásky a pritom hrdinsky odožene hejno medúz. Sleduj či ti ráno aj s modrým zadkem ze včera donese výdatní raňajky do poscele, či te nebude sekíruvat, když budeš mít už za hodzinu zase chut na údenú makrelu, alebo pečené kurecí krídilka, sleduj ho, či se bude venuvat detem na tobokáne aj na druhý den, jak bude štedrí, když budú kcet dvojposchodový zrmrzlinový pohárek a ty taky trojpochodový samozrejme a kukaj se dobre, či se nebude vác tahat domorodkyňám pod sukne, kde se rád ukryje pred poobedným slncem aby te už neočul a nevidzel. Když bude sršat stestím, tak ho ber naspet, bude to stát za to, ale nezabudni ho sekíruvat, pozor na neho, kukaj aj doma, či nevyjedá tvé oblíbené uzení krídilka z ledničky, kukaj či ti nekutre v šuplíkoch, když nejsi doma a když bude všecko OK, tak mu navrhni, že nech ti na Vánoce kúpi nové auto. Až potom mu dovol druhé zásnuby a konečne se bude moci z gauča prestehuvat na jeho púvodné místo v posceli.
@citronove_koliesko v case ked by som uz bola za vodou tak nie... kava, sex ok ale vztah a starostlivost o 3.dieta uz nie. ked sa vydriapala z najvacsieho hnoja, chce si dom dobrovolne zasa lahnut?
@ajka006 no jo lenze pred tymi 2 rokmi to bol zase jeden velky horor lebo to prislo ako blesk z jasneho neba. Prilis vela opacnych vykyvov vo vztahu dvoch ludi ktore zaprinici len jeden z nich - muz. Najprv "nepozeram vpravo vlavo, sak ty s detmi si nejako poradite" a teraz zrazu "ako mi velmi chybate, aky som sam, ake to bolo pekne ked sme boli spolu". Negativna emocia bola spracovana potichu aby deti netrpeli a teraz ma zena pocit ze keby ho vzala spat tak mu musi najprv vyskriabat oci a nakopat ho niekam. Myslim ze bola chyba neventilovat to vtedy ked sa to stalo. Teraz by to bola uz len taka opozdena reakcia ktoru by mozno nikto nechapal ze preco sa to deje az teraz. Doteraz to potlacala lebo nebol dovod, vsetko fungovalo akurat ze ju nechal muz, racionalne zvazila co sa stalo, rozumovo si povedala ze nemoze donutit toho druheho aby ju miloval. A teraz srdce hovori "mozno ano" ale rozum jej vravi "nebud blba". Zatial vyhrava rozum.
Presne tak. Odpustit sa mozno da, ale zabudnut nikdy.Nikto z rodiny mu fusekle prat nebude len ONA, tak kaslat na nich, ved si uz zvykli. Ak k nemu nieco este citi, tak zdupneje pri kazdom pipnuti sms, necakanom odchode, neskorom prichode...Nezvladla by to psychicky. Ak k nemu nic neciti, tak naco robit niekomu full servis. NIKDY. Po trapeni je v poho, tak nech si tu volnost uziva, mozno prave to ho na nej zase drazdi. Chlapi su taki.
@citronove_koliesko v minulosti som to urobila,ale k ničomu to neviedlo. Chlap sa nezmenil,správal sa stále rovnako,možno aj horšie. Po čase som ho aj tak pustila k vode. Dnes by som tú chybu nezopakovala.
@slobodnabaculka presne, Kanare, zadne Chorvacko ;))
Dievca, na tvoj komentar som tu cakala ;)))))
@citronove_koliesko najlepším ospravedlnením na svoje zlyhanie je sypať si popol na hlavu.......po dalšom polroku spolunažívania a druhej šance príde zase rutina, čo urobí vtedy pán nespokojný? znovu sa pôjde "vybúriť....toť môj názor..............to,či dať druhú šancu sa musí rozhodnúť dotyčná sama.......v každom prípade by som nebrala ohlad na okolie a ani na nikoho iného,len na svoje vlastné pocity
@citronove_koliesko ja by som tomu muzovi za tychto okolnosti povedala, aby sa o vas -zenu a deti-zacal snazit a aby si najma teba ziskal opat ako zenu. Teda nech si najde k tebe cestu, lebo odpustit a najma niekomu kto takto zradil a pustit si ho k telu-to nejde len tak a nebude to jednoduche. Nech sa snazi ziskat si spat stratenu doveru. To nie je o dovolenke, treba na to dlhsi cas. Ak to ten chlap naozaj nechce, nech sa snazi a nieco vymysli, ako napravit co pokazil. Nevpustala by som ho do domu aby to nemal take lahke a aby si zmierenie - ak pride-viac vazil.
Ak by som bola v podobnej situacii a ako sa poznam, nie, nezobrala by som chlapa naspat, nemohla by som s nim uz spat, neviem si to predstavit. Snazila by som sa s nim vychadzat korektne kvoli detom, do uvahy by prichadzal aj nejaky cas straveny vsetci spolu s detmi(vylety, dovolenka, navstevy restauracie), ale zit spolu ako rodina by v ziadnom pripade neprichadzalo do uvahy
@citronove_koliesko on si užil s mladou cicou to úžasné obdobie spoznávania, dvorenia, tie motýle v bruchu s novou partnerkou. Prečo by to nemohla prežívať znova aj jeho manželka? Na čo by si brala k sebe späť niekoho opozeraného? Nie, žartujem....jeho manželka potrebovala množstvo energie, aby sa z toho, že ju opustil pre inú dostala. Ak mal on pocit, že ich manželstvo stagnuje, mal milión možností, ako ho oživiť. Vybral si tú nejdebilnejšiu.....ktorá vyhovovala iba jemu 😝 😝 😝 😝 . On vtedy deti neriešil, prečo by mala teraz jeho exmanželka na ne prihliadať? Teraz, keď to už majú zrovnané v hlavičkách. Ak chce byť s nimi častejšie, nech sa páči, aj každý deň. Ale to je všetko. Ja osobne by som už nikdy nemohla veriť mužovi, ktorý ma podrazil takýmto spôsobom. Viem, že sú ženy, ktoré to dokážu. Ja nie, nemohla by som s ním intímne žiť, nemohla by som sa mu zdôverovať so všetkými problémami aj radosťami, nemohla by som byť stále v strehu, či je náš vzťah dostatočne zaujímavý a či sa zase nenájde nejaká zelenšia trávička 😝 😝 😝 😝. Nie z pomsty, to má už určite jeho manželka v sebe dávno spracované, ale na čo? Veď nech príde, ako som už písala, aj denne nech si deti zoberie, kde chce, ale ja by som s ním už v mojom živote nepočítala.
Myslim si, ze exmanzel je manipulator, ktory magori cele jej okolie len aby ju dotlacil k tomu, aby ho zobrala spat. Nie je od neho fer, ze do tejto manipulacie zatiahol aj deti.
Ked dotycna ma chut mu vyskriabat oci, asi nebude s neverou tak vysporiadana ako si myslela. S rozvodom vysporiadana zena ma exa na haku a oci skriabat nechce. Takze odporucam na vysporiadani sa s rozvodom este popracovat. Inak chcela by som vidiet ten moment, ked by sa na neho po rokoch distingvovaneho mlcania zurivo vrhla.
Klobuk dole pred damou, ale myslim si, ze je uz rozhodnuta.
@citronove_koliesko pokiaľ to ona sama nechce, tak nie je o čom... Na vzťah sú potrební dvaja, jeden je málo a traja už veľa... Deti sa s ním predsa môžu stretnúť kedykoľvek, ale prečo by sa zase ona mala prispôsobiť tomu, čo chce on? vtedy chcel inú, bolo po jeho, teraz sa vytriasol tak chce ísť späť, zase bude podľa neho a keď si o rok či dva zmyslí inak tak zas bude ona skákať? ak by to bola aj jej túžba tak prečo nie, ale ona má tiež právo na svoj život a pohodlie, nie len on...
nech počúva rozum, radí jej dobre 🙂 a medzitým môže vyskúšať čo radí @slobodnabaculka, nech si užije troška :-P a keď ho potom kopne do zadnice, sa chlapík aspoň nebude môcť sťažovať že so ženou bola nuda 😀 😀 😀
ale vážne, sviatky, vianoce, dovolenka.. oki, nech skúsia 🙂 ale späť domov???? nikdy!!!!
@mamavera Prave preto, deti z hniezda, pes je fantasticky kamos, ale...na stare kolena zostat sama...treba vediet asi aj odpustit, sme iba ludia, bytosti tak nedokonale...kazdy urobime "fatalnu" chybu...ja by som tomu svojmu sancu dala, jednak ho mam rada aj po tridsiatich rokoch, jednak ma tak dokonale pozna...nechcela by som si "cvicit" noveho...Lenze niekedy naopak, druhu sancu nedat ani za nic...vies, co som chcela povedat...ale mna uz zivot naucil.../ nie vsetko, smaozrejme/
@bejbinka "Inak, bohovsky nick mas"
ze? az z neho sliny tecu 😀
@citronove_koliesko podľa môjho názoru ak je problém vo vzťahu, tak sú na vine obidvaja, nielen jeden. no práve to je ten problém, že to potlačila a zatlačila do svojho vnútra, čo sa jej môže vypomstiť. podľa mňa to musí ísť von, je jedno, kedy, najlepšie čím skôr, ale aj neskôr je niekedy lepšie ako nikdy, pretože ako som písala vyššie môže sa to nepekne vypomstiť. takže to musí ísť von. možno by bolo dobre, keby si na začiatok sadli spolu a ona mu vysvetlila svoje pocity, že to z jej strany nie je také ľahké, že proste to musí spracovať a povedať mu otvorene, čo cíti, že je zranená, že ju to ešte bolí a možno potom aj vyhľadať nejakého terapeuta, aby jej pomohol tú negatívnu emóciu dostať von alebo nech to skúsi urobiť sama - napr. vybúšiť sa do vankúša, vykričať to niekde v lese, kde bude sama, atď. len nech to zo seba dostane von. a môj názor: keď srdce hovorí, že možno áno, tak k nemu ešte niečo cíti a možno by to stálo za druhú šancu, tak pre neho ako aj pre ňu - však aj majster tesár sa raz utne (alebo ako sa to hovorí) 🙂 🙂 🙂 , a tiež si myslím, že "ve dvou se to táhle líp", ale samozrejme, aby všetko fungovalo ako má, musia to rovnako cítiť obidve strany. prajem veľa zdaru pri rozhodovaní.
@slobodnabaculka hehehéééé, ďakujem za pobavenie. Ale za tým vtipným komentárom sa skrýva samá pravda 😀 😀 😀
@citronove_koliesko no, ja by som to nechalatak, ako to je...🙂 žiadne veľké návraty typu "márnotratný syn...či vlastne záletný manžel" by sa u nás nekonali... možno tie spoločné dovolenky, aj Vianoce...by som vyskúšala, ale len preto, aby som sa utvrdila, že robím dobre...
čo sa týka detí, tak tým by som vysvetlila (aj viac-krát, keď nestačí raz...), čo urobil ich otec im (nie mne, svojej manželke) aby nezabudli...majú ho radi, aj on ich ... ak si rozumejú, to je super (niektoré deti to riešia odmietaním toho rodiča, ktorý ich opustil-zradil...) a v podstate by som ešte zdôraznila, že je ťažké aj pre teba hneď dôverovať niekomu, komu ste pred tým verili a sklamal vás ...to sa len tak nedá ...a použila by som aj nejaké príklady ...aby to nezostalo v rovine, že len ja to celé zbližovanie, čo si naplánoval ich tatko kazím🙂 ... dva roky sú dva roky ... 😠
PS: tlak verejnosti by som umlčala asi tým, kde všetci boli, keď sa dal poblázniť tou ...ako si ju to nazvala?..." zelenejšou trávičkou?"... 😠 ... prečo netlačili na neho...
Teraz by si mala byť sebecká Ty!
Pokiaľ si šťastná, tak to nerieš. Nech sa všetci starajú o seba. Deti raz vyrastú a vracať sa do vzťahu o ktorý nestojíš len kvôli deťom nemá význam a už vôbec nie, ak majú deti s otcom dobrý vzťah, takže sa s ním môžu stretávať kedy a koľko chcú.
Na Tvojom miste by som do toho rozhodne nešla.
@citronove_koliesko tak nech mu to vsetko presne takto porozprava (porozpravas). ze by musela mysliet najprv na emocie a asi ich aj vyventilovat (porobit mu sceny a pod.), potom na obavy, ci zas nezahne, potom ze ju otravuje predstava mat v dome chlapa, obskakovat ho, prisposobovat sa. ak citi, ze uz ho nemiluje, tak nech mu aj to povie.
a ak chce, nech to teda a skusku skusi a potom mu povie, ci sa na to citi.
nech je k nemu ferova. nech mu povie vsetky fakty, nech on vie, do coho ide, ked sa chce vratit. uprimnost za uprimnost.
a nech sa on rozhodne, ci sa chce vratit, alebo si radsej najde nejaku vekovo pribliznu priatelku s odrastenymi detmi alebo bezdetnu a bude zit v pokoji s nou a nebude teda sam. a ona teda nech si zije sama, ked to tak chce.
a nakolko ta dama spadne financne, az jej skonci vyzivne, (resp. az manzel si povie stacilo a da si znizit vyzivne - ak by sa tak stalo)?
ale zase, da sa byt aj vypocitava - a poistit si starobu a dôchodok cez manzelove peniaze. koniec koncov uz len do vyssieho veku ta dama mieri. mladsia uz nebude a pre zamestnavatela atraktivnejsia tiez ine. a robit teraz treba do hodne vysokého veku (plus choroby, plus skoncenie PP, lebo zanikne zamestnavatel, lebo je nadbytocna - praca dnes zial nie je ista, plus ine necakane katastrofy, ...).
tych 2000 ma aj s jeho prispenim. nie je to jej cisty zárobok.
tak nech na to mysli.
aj ked - zalezi od toho, aku pracu ta dama ma a ako dlho sa nou da dnes zivit a ake ma uspory a ako investovane.
hm,hm,hmmm...to je zaujimava tema...fakt na zamyslenie...
ale myslim,ze kazdy(aj velmi podobny pripad)by bol iny...tak ako aj kazda zena sme ine a kazda okolnost nevery moze byt ina...atd
ja by som neveru odpustit nevedela...hm....asi ani kvoli detom
otazka je,co by som robila v takom pripade...hmmmmm....
mozno kvoli detom by som zvazovala(pokial je dobry otec) travit viac casu spolu ako rodina...mozno spolocne vikendy...nejake dovolenky....atd
ale naozaj neviem ci by som chcela takeho muza spat-asi nie....vzdy by to bolo o tom,ci opat....
a kedze som aj dost hrda(co je asi niekedy aj na skodu 😀 ).....asi by mi hrdost nedovolila brat spat muza,kt.sa tulil k inej zene 😀 😀
aaale,musim aj napisat,ze by som rozhodne ani neodsudila zenu,kt.by to urobila....clovek do zivota inych uplne nevidi....a zaklad je,aby boli ludia stastni...a to akym sposobom budu,tak to vedia iba ti dvaja...
@slobodnabaculka inak ty ako vzdy super 😀
@natuska87 prečo by mala zo zúfalstva, aby neostala sama brať späť muža, ktorý ju podrazil? Čo je jediný na svete? A len nejaké mizivé percento manželov odíde z tohoto sveta v rovnakom čase, vždy jeden ostane sám, takto sa rozmýšľať nedá. A keby som to brala naozaj tak, že aby mi mal kto pohár vody podať, tak platiť opatrovateľku je pre mňa jednoduchšie a efektívnejšie, ako zobrať chlapa späť. Inak a kde má záruku, že neodíde znova? Že jej ten pohár vody podá? Že mu nebude poskytovať zázemie, domov, servis a nakoniec ostane aj tak sama? Túto záruku ti predsa nikto nedá. A keď je ona finančne sebestačná a vo svojom vnútri nemá spracovaný jeho podraz, tak by si len skomplikovala život. Je na svete dosť mužov aj v zrelom veku, ktorí stoja za to. Nie je ona odkázaná na to, aby ho brala späť. Keď si našiel mladú cicu, bolo to výhodnejšie pre neho, ale teraz to je opäť výhodnejšie pre neho ....
@ajka006 popravde ja neviem, či sú rovnakí alebo nie. môj ex je totižto dobráčisko od kosti. najobetavejší muž a otec. jeden z najlepších chlapov na svete. bohužial iba pred ostatnými. nikto neveril keď sme sa rozvádzali a nikto neveril, že on bol ten hajzel, čo všetko zničil. a vieš, trvalo to 5 rokov, kým sa ľuďom začali otvárať oči. práve v tomto roku predvádza jedno zo svojich novozamilovaných období. áno, pre dotyčnú urobí všetko a je pre ňu naj chlap. len pozabudli na to, že má dvoch synov a aj nejaké povinnosti voči nim. ono vzťah otec-syn alebo celkovo otec-dieťa nie je len o výživnom. a práve teraz sa chvalabohu ukazuje, pred ostatnými, čo je za špinu. mne je to síce už jedno, pretože ja som odpustila, aj keď nikdy nezabudnem. ale trpia deti. a síce patrím medzi ľudí, ktorí nevedia nenávidieť - pristihla som sa, že jeho a jeho priateľku nenávidím. lebo ubližujú mojim deťom. takže nehádžem všetkých do jedného vreca 😀 tiež verím, že môj súčasný je ten naj 😀 ale myslím, že keď muž raz ublíži, podvedie - už sa mu veriť nedá. a obdivujem ženy, ktoré dokážu odpustiť. pred takými klobúk dolu
@slobodnabaculka krásne napísané. som skoro zdechla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@citronove_koliesko Nebrala by som ho 🙂
@mawiya ale nedá sa súdiť podľa všetkých jedného, však to vieš na vlastnej koži, prvykrát si sa popálila, ale druhýkrát to vyšlo
hlavne v tomto "ale myslím, že keď muž raz ublíži, podvedie - už sa mu veriť nedá." dotyčného pána my nepoznáme, čo keď úprimne ľutuje, čo urobil - čo podľa vyššie napísaného aj o tom svedčí - podľa mňa si zaslúži druhú šancu,
ja holt - muži to bohužiaľ majú nastavené od nás žien trochu inak, čo sa sexu týka, u nich je to fyzická potreba, čím ich samozrejme nechcem ospravedlňovať, ale už to - po rozhovore so svojim - aj nejako chápem, že občas to proste s nimi zamáva a ....

@citronove_koliesko ale ved ja prave myslim najma na tu zenu. Vianoce su vrchol rodinneho zivota, takze tie by som urcite odsunula bokom pre tuto chvilu. Mne aj ten napad s dovolenkou pred moznymi spolocnymi vianocami pride dost odvazny a zavazujuci. Ja by som volila velmi opatrnu a pomalu cestu. Nazory okolia ma nezaujimaju, oni s nim zit nebudu.
Ak ta zena vo vnutri citi, ze to naozaj nechce, tak nech do toho nejde.
Na druhej strane, deti su uz "uvarene" a budu jej s tym este dlho pilit usi, takze nejaky postoj bude musiet zaujat. Nic sa nestane ani vtedy, ked povie "nechcem ta", ma na to pravo. Mozno po roku co dvoch, ked sa na to vsetko bude pozerat s vacsim odstupom, tak si povie "ok, skusim" alebo sa len utvrdi v tom, ze to naozaj nechce. Hlavne nesmie citit tlak, bude sa musiet odosobnit, ale s tymi detmi je to tazsie.