icon

Brali by ste to ako podraz?

13. jún 2022

Som 2 roky vydatá, ešte nemáme deti. Posledný mesiac mi manžel stále hovoril o rybačke. Na začiatok poviem, že nie som žiadna stíhačka, každý máme aj svojich kamarátov a svoj program osamote a nikdy som sa k nemu nasilu netlačila. On si musel kvôli tomu prehodiť v práci služby (kvôli čomu mal veľké problémy, ale tak je to jeho problém) a hovoril mi ako sa teší, že tam pôjde so strýkom a bratrancom a urobia si pánsku jazdu, budú spať pod stanom a už dopredu ma pripravoval, že veď tebe by sa tam nepáčilo, sú tam komáre a nie je tam wc ani sprcha (mala som akurát tento víkend menzes). Ja som si povedala, že fajn, aspoň si oddýchnem trošku osamote, v piatok pôjdem do práce, v sobotu poupratujem a v nedeľu pôjdem k rodičom. On v piatok skoro ráno odišiel, ešte predo mnou velice balil stan a spacáky. Ja som prišla poobede z práce a pozrela som na messenger. Švagriná, mužova sestra, je taká že zdieľa každý jeden prd na facebooku a zrazu pozerám, že pridala do príbehov fotku, že je aj s jej mužom a ich 10 mesačným synom na rybách. Ja už som trochu tušila, ale povedala som si, že možno sa tam iba na chvíľu zastavili, totiž muž mi tvrdil, že idú chytať cca 10 km od nášho domu (hovoríme si vždy kam ideme, ak by sa náhodou niečo stalo). Ale nedalo mi to, tak som celý víkend pozerala, čo pridáva a nevychádzala som z úžasu. Nakoniec z pánskej jazdy bol rodinný výlet, kde boli aj svokrovci a dokonca mužova babka aj so psom a dve sesternice s 20ročnými kamarátkami. Nebola to žiadna stanovačka bez wc a sprchy, ale bývali v luxusných chatkách. A čo ma najviac nasralo, tak ma oklamal ešte aj v mieste a nakoniec boli kdesi na maďarských hraniciach a boli sa tam kúpať vo wellnesse v sobotu. Ja som s mužom telefonovala, keď som to objavila a on pekne pokračoval vo svojich klamstvách. Dnes prišiel domov, tak som to na neho vybalila, že prečo ma bezdôvodne oklamal a vynechal z rodinného výletu (nie že by som tam s nimi potrebovala byť, ale ide mi o princíp, veď aj ja som jeho rodina) a ešte mi klamal aj o mieste, kde boli, lebo keby ho na tej rieke 10 km od domu nenájdem, tak ja by som asi skolabovala že sa utopil. On začal habkať a vyhovárať sa, že ja by som aj tak nešla a vlastne to otočil, že ja som tá zlá a nechápe, prečo sa hnevám, veď bol len s rodinou na rybách a nechodil po baroch a teraz je na mňa ešte on urazený. Keď ma oklamal v takejto maličkosti a vlastne ani nechápe, čo urobil a neospravedlnil sa, môžem mu vôbec ešte veriť alebo to ozaj preháňam? Neviem, už sa fakt cítim ja ako tá zlá..

radka279
14. jún 2022

A namiesto k svokrovcom by som išla na wellnes víkend, manželovi nič nepovedala, zbalila by som sa tak, aby o tom nevedel a odišla bez akejkoľvek správy. Možno by mu potom doplo...

sashabb
14. jún 2022

Prosím ťa, čo ty ideš robiť k svokrovcom na záhradu? veď nech robia tí, ktorí boli na výlete 👍

zdenkastanka
14. jún 2022

@sashabb presne. oni oddychovali vtedy, tak nech ona oddychuje teraz.ani by ma nehlo.spravila by som si program mimo domu a po svojom.

mariejenka
14. jún 2022

Tak tento víkend je ideálny na to aby si si s nimi vyjasnila vztahy,a hlavne s manželom. Pracovať by som nešla, len sa porozprávať prečo ťa všetci odstrihli z rodinného výletu,a ten tvoj bezbreho klamal,a este aj z teba urobil sprostu.

banderaska29
14. jún 2022

@matullienka ešte aby to nebolo tak, že manžel si pred celou rodinou vymyslel nejaku storku že "nemohla lebo je chorá, nemohla lebo má niečo iné blabla " a len preto, lebo on sáám ju tam nechcel. ale je to hrozné, akože toto keby urobí moj tak dovidenia, ja teda tiež pojdem na pár dní "10 km od domu k jazeru" a v realite si pojdem kam budem chcieť a nech sa zožiera doma. chuj

pbra40
14. jún 2022

@banderaska29 ved to, neviem, co je v tejto situacii horsie. Zistit, ze ma tam nechcel muz alebo to, ze nie som vitana v jeho rodine. Autorka, drzim palce ❤️

ruzovakrava
14. jún 2022

Rodine pravdepodobne natáral že nemôžeš ísť, inak by švagriná asi nebola taká blbá aby vešala storky na fb nie? Určite to nič nemení na tom že jednoducho chcel ísť single a oklamal ťa, ale to že by ťa jeho rodina niekde vyslovene nechcela, tak to by už bol iný záhul 😣

kamatopo
14. jún 2022

No toto by sa v normálnom manželstve nemalo diať.
Váš vzťah mi príde ako vzťah dvoch spolubývajúcich. My tiež máme svojich kamarátov a vieme sa s nimi osamote stretnúť. No ale keď chcem tak idem s ním a necítim sa ako stíhačka. A manžel je rád že sme spolu. Toto mi príde totálna neúcta voči tebe. Ja osobne by som takýto vzťah kde oni idú a ja som ešte tá zlá nechcela. Svokrovcom nebolo sprosté a ani švagrinej či babke že ťa tam nevidia???

mrva
Autor odpoveď zmazal
autor
14. jún 2022

@mrva aj ja si myslím, že to súvisí s nimi, keby sa im priznal, že ma oklamal aby som nešla, tak by fotky nepridávala alebo by si skryla predo mnou príbehy, vyhodila ma z priateľov, obmedzila alebo hocičo iné. Ono to bolo vlastne tak, že muž dostal 1.apríla plán služieb na máj a jún, v máji si zobral 2 týždne dovolenku a proti službám v júni nič nemal. Lenže potom začal vymýšľať s rybami na prelome apríla a mája, s tým že nevedel presný dátum ani mi nepovedal podrobnosti. Zrazu na mňa v máji vybalil, že ten a ten víkend v júni ide, ale mal v piatok a sobotu nočnú a v pondelok dennú. Nemohol si zobrať už dovolenku, tak mu zostalo jedine si vymeniť služby s niektorým kolegom. Nakoniec nahovoril kolegu, aby zobral za neho nočnú v piatok a sobotu (on bude mať kvôli tomu teraz nočnú v stredu a štvrtok), ale v pondelok sa nemal s kým vymeniť. Ešte sa mi doma sťažoval, že kolegovia na neho nadávajú. No bodaj by nie, keď mal na konci mája 2 týždne dovolenku a museli za neho vykryť služby a hneď na začiatku júna vymýšľal 3 služby prehodiť. Ja som bola stále v tom, že bude 10 km od domu, tak mu hovorím, že veď v nedeľu večer prídeš domov a pôjdeš v pondelok do roboty alebo pôjdeš v pondelok ráno rovno z rýb. On že nepôjde špinavý a unavený rovno z rýb v pondelok a určite nebude utekať domov v nedeľu večer, lebo mu to pokazí celý víkend. No a nakoniec to bolo tak, že bral 3 ďalších ľudí v aute, ktorí by sa nemali ako dostať domov, keby v nedeľu večer odišiel a keďže ma oklamal v mieste, tak nemohol ani ísť z rýb ráno do roboty, lebo to bolo ďaleko a nestihol by prísť. On nakoniec včera do tej roboty nešiel a vlastne vôbec neviem, ako si to vybavil, aby tam nemusel ísť.

timing
14. jún 2022

Autorka,je mi ta luto. Uprimne. Tieto "ryby" bez Teba planoval velmi dlho, tajil, prehadzoval sluzby, rozhneval si kolegov kvoli vikendu s rodinou?? Este by som pochopila keby toto vsetko urobil kvoli milenke. Ale to by rodina musela ontom vediet a nedavat fotky na internet, aby si tomu pribehu uverila.
Urcite by som nesla na zahradu pracovat. Je to jeho rodina a vzdy budu drzat na jeho strane aj ked sa ukaze ako kus hovada.
Necakala by som aj pravdu, lebo muz uz vie ze si ho prekukla,isto teraz vsetkym vyvolava aby povedali rovnaku story.
Trosku si pred rodinou nasype popol na hlavu, co ja viem,vymyslam: jooj tak mi sme sa velmi pohadi,skaredo, ona ma poukazala,vulgarna bola preto som jej zatajil ze mame rodinny vylet a chcel som mat od nej pokoj. Teraz nato prisla a znova na mna krici ake dom hovado, budte taki dobri a pomozte mi s nou....
Na navstevu ist mozes,ale riesila by som odchod.

mariejenka
14. jún 2022

Mna len zaujíma,ci ked ta mesiac klamal, ci ste intímne zili? Akoze som sprostá, zvedavá,ale toto by mne odpalilo dekel,ze sexovať hej,robit na záhrade z jeho rodičov hej! Ale wellness s jeho celou rodinou ne! Piči!

callisia
14. jún 2022

Autorka, vôbec nepreháňaš. Toto by ma veľmi sklamalo a bolo by mi to hrozne ľúto, že ma muž takto oklamal. Je to naozaj podraz. Nenechaj si nahovoriť, že o nič nešlo.

elizabet173
14. jún 2022

nemáte deti, ukončila by som to. Radšej teraz, ako po 48. klamstve. Nikdy by som mu už neverila, dôvera totiž nie je len o tom, že mužovi veríš, že ťa nepodvádza, ale aj o tom, že ti hovorí pravdu, Dokonca aj vtedy, keď je nepríjemná. A toto teda nepovažujem za maličkosť, v ktorej ťa oklamal. To nie je maličkosť ani náhodou, to je dokonale prešpekulované, mne je normálne na zvracanie z neho. A ešte sa snaží vzbudiť v tebe pocit viny?! Hajzel, sorry, za výraz, musela som. Mne by sa sprotivil navždy, úbožiak.

simca06022011
14. jún 2022

Ano, brala by som to ako podraz. Je to riadne svinstvo.

kataina
14. jún 2022

neviem si predstaviť, ako by som po tomto s tým chlapom išla na dovolenku, alebo iba na predlženy víkend, alebo na výlet. Nevedela by som si to užiť, mať z toho radosť. To by bola neúcta sama k sebe - ísť s ním, ked ti to láskavo ON DOVOLÍ...

elizabet173
14. jún 2022

@kataina ja si neviem predstaviť zotrvať s ním pod jednou strechou ešte pár dní, kým si nájdem iné bývanie

simca06022011
14. jún 2022

No a hádam im nechceš na zahrade pracovať? Oddychnuti su, tak si vyloz nohy... A vies ake je u nas uz roky pravidlo: auta sa nepoziciavaju. Ak by neslo o život, od nas by nik kľúč od auta nedostal a vôbec nie pravidelne a vracal s prazdnou nadrzou.
Maju ta za handru, na čase si doma spraviť poriadok. S chlapom, svagrovcami atd. Mozno ta nezobral lebo dostal za ulohu odviezť ich a uz by si sa nevpratala. Zaujímavé je aj to, ze vlastne celá jeho rodina to vedela, mesiac, a tebe nic nespomenuli...

sense
14. jún 2022

Rozhodne by som potom to nešla ku nim robiť na záhradu. Zobrala by som sa a šla na výlet alebo do welnesu

svetlonos
14. jún 2022

Toto nie je partner do buducna. Deti nemate, nemala by som co dalej riesit. Este aj z teba urobi vola. To bude robit vzdy a budes moct v buducnosti sj za to, ze prsi a pokazilo mu to den.

sidicek
14. jún 2022

To ako vážne sa po tomto chystáš ísť robiť k nim na záhradu? Začni si vazit sama seba, ved z teba si všetci robia dobrý deň, na čele s vlastným mužom. Ja si takuto situáciu ani neviem predstaviť. Ako tu niekto dobre poznamenal, teraz je čas na tvoj oddych s tvojimi priateľmi. Tak zožeň nejaké kamošky a kamošov a uži si wellness a príjemný víkend. Nech sa ten tvoj supermanžel teší so svojou rodinou pri okopavani zahrady, keď o tvoju spoločnosť nestoji a ty si premysli co preňho vlastne znamenáš a aký zmysel má vas vzťah.

pbra40
14. jún 2022

Aj ste sa nejako pohli v diskusii s muzom od vikendu? Ci este stale je ofucany

betulinka1
14. jún 2022

Ja som celkom free premýšľajúca žena ale toto by ma dostalo. Akože vážne bol taký primitívny, že si myslel, že sa to nedozvies ?! Ešte to otočí proti tebe? No toto by som len tak neprešla.

yasmeena
14. jún 2022

poviem ti pravdu-v okamihu by som od neho odisla...nikdy,nikdy nemoze partner klamat partnera.to je moja zasada...stravil super vikend s rodinou a cudzimi,a teba klamal od zaciatku,pricom neexistuje dovod ani ospravedlnenie...ktovie v com ti zvykol klamat..a odteraz budes stale mysliet,ci ta zas neklame...bud rada ze nemate spolu deti...bez,tam si ta nikto nevazi...

lienka.7
14. jún 2022

Co chceš ísť robiť na záhradu svolrovcom???? Mukla??? Nech sa paci, vykaslala by som sa nich. A co očakávas ze ti nebodaj povedia??? Dokonale sa ta proste zbavili, nechceli ta tam. Ca rodina tam bola, len ty nie. Nic ti to nesignalizuje??? 5 kolo u voza??? Nič???

ildiko36
14. jún 2022

Pober si veci a odstahuj sa ,bud bude rad že si to spravila alebo sa spamäta

sashabb
15. jún 2022

Inak rozmýšľam, že s tým požičiavaním auta tu už raz nejaká diskusia bola 🙄

derdia
15. jún 2022

Na svete by ste mali byt prvoradi vy dvaja... Ale tu nazorne vidis, ze ty prvorada pre neho nie si.. Dobre vedel, co planuje a vynechal ta z toho.. Akoze totoby u mna skoncil.. Akl sorry ale tojevrchol... Ty sibola doma a on si uzival krasny vikend.. Pobal sa chod niekamna vikend ty a vykaslisa na neho..
Uz akobudete pomracovat dalej neviem ale pre mna by toto bol poriadny podraz lebo tomalnaplanovane aby si tam ty nebola.... Hrozne.

derdia
15. jún 2022

Ja neviem ja som taka "harpia" ze mne keby toto spravi chlap tak s nim koncim... On sa rozhodol, ze ta oklame ako taku hlupanu.

No strasne... Nema ta za nic. Nehnevaj sa, ale je to tak.

pebu
15. jún 2022

@derdia presne tak, nema ju za nic..
Ja by som vsetko povedala ako je,nenechala sa osocit jeho protiutokom uplne ignorovala jeho utok a iba trvala na faktoch. Ak by jeho rrakcia bola nemenna, odchod.. toto je chore,chory vztah a urcite tam boli tieto naznaky aj predtym..toto sa nestane len tak,to sa postupne vyvija..