icon

Brali by ste to ako podraz?

13. jún 2022

Som 2 roky vydatá, ešte nemáme deti. Posledný mesiac mi manžel stále hovoril o rybačke. Na začiatok poviem, že nie som žiadna stíhačka, každý máme aj svojich kamarátov a svoj program osamote a nikdy som sa k nemu nasilu netlačila. On si musel kvôli tomu prehodiť v práci služby (kvôli čomu mal veľké problémy, ale tak je to jeho problém) a hovoril mi ako sa teší, že tam pôjde so strýkom a bratrancom a urobia si pánsku jazdu, budú spať pod stanom a už dopredu ma pripravoval, že veď tebe by sa tam nepáčilo, sú tam komáre a nie je tam wc ani sprcha (mala som akurát tento víkend menzes). Ja som si povedala, že fajn, aspoň si oddýchnem trošku osamote, v piatok pôjdem do práce, v sobotu poupratujem a v nedeľu pôjdem k rodičom. On v piatok skoro ráno odišiel, ešte predo mnou velice balil stan a spacáky. Ja som prišla poobede z práce a pozrela som na messenger. Švagriná, mužova sestra, je taká že zdieľa každý jeden prd na facebooku a zrazu pozerám, že pridala do príbehov fotku, že je aj s jej mužom a ich 10 mesačným synom na rybách. Ja už som trochu tušila, ale povedala som si, že možno sa tam iba na chvíľu zastavili, totiž muž mi tvrdil, že idú chytať cca 10 km od nášho domu (hovoríme si vždy kam ideme, ak by sa náhodou niečo stalo). Ale nedalo mi to, tak som celý víkend pozerala, čo pridáva a nevychádzala som z úžasu. Nakoniec z pánskej jazdy bol rodinný výlet, kde boli aj svokrovci a dokonca mužova babka aj so psom a dve sesternice s 20ročnými kamarátkami. Nebola to žiadna stanovačka bez wc a sprchy, ale bývali v luxusných chatkách. A čo ma najviac nasralo, tak ma oklamal ešte aj v mieste a nakoniec boli kdesi na maďarských hraniciach a boli sa tam kúpať vo wellnesse v sobotu. Ja som s mužom telefonovala, keď som to objavila a on pekne pokračoval vo svojich klamstvách. Dnes prišiel domov, tak som to na neho vybalila, že prečo ma bezdôvodne oklamal a vynechal z rodinného výletu (nie že by som tam s nimi potrebovala byť, ale ide mi o princíp, veď aj ja som jeho rodina) a ešte mi klamal aj o mieste, kde boli, lebo keby ho na tej rieke 10 km od domu nenájdem, tak ja by som asi skolabovala že sa utopil. On začal habkať a vyhovárať sa, že ja by som aj tak nešla a vlastne to otočil, že ja som tá zlá a nechápe, prečo sa hnevám, veď bol len s rodinou na rybách a nechodil po baroch a teraz je na mňa ešte on urazený. Keď ma oklamal v takejto maličkosti a vlastne ani nechápe, čo urobil a neospravedlnil sa, môžem mu vôbec ešte veriť alebo to ozaj preháňam? Neviem, už sa fakt cítim ja ako tá zlá..

wig
16. jún 2022

No ja som zvedavý, či sa potvrdí to čo tu konštruktérky vykonštruovali, alebo to bude mať nejaké bizarné vysvetlenie 🤔😀 ...no každopádne chlapec to nedomyslel...

vevesh
16. jún 2022

Muzi su majstri herectva, ak si chcu zasunut pomimo. Akoze toto by som nerozdychala ani ja, ale ani chlap a uz hned v druhy den by som bola u jeho rodiny na pokec, aka bola stanovacka a kde bol moj muz. Pretoze mne je zvlastne, ze tebe nikto za 2 mesiace nezavolal ani ze sa ide, ani pocas daneho vikendu, ze tam chybas a ako sa teda mas....takze bud tam tvoj muz nebol (len ich odviezol a priviezol spat) a urobil si indivindi program s tretou osobou, alebo je tak velky problem v rodine, ze by som muza rovno postavila pred skutocnost bud ja alebo rodina. I ked ososbne si myslim, ze je to ta prva moznost...

0kristina0
16. jún 2022

Autorka, mala si to s nim riesit hned v tu sekundu, teraz ma more casu si povymyslat bachorky a este aj kontaktov rodinu aby hrali s nim divadlo. Velmi zle krok. Ja osobne by som sa s nim nebavila uz vobec len cez rozvodoveho pravnika.

momoftwo
16. jún 2022

@wig konstrukterky nic nemuseli vykonstruovat, kebyze je to len nejaky bizar, tak chlapec by jej to bez vacsich problemov hned v pondelok povedal. Proste je to ober dement lebo absolutne nedomyslel, ze nejaka svagrina bude vesat na facebook svoje zazitky a tym sa cela jeho poctivo vytvorena kuleha odhali. A jedine co vedel je zaujat protiutok a urobit este z autorky kravu lebo ved co mal zaskoceny urobit? A teraz sa mu v praci pari z hlavy a spriada plany ako ju zasa obalamutit…alebo je mu to mozno aj uplne jedno ktovie..

oblecenie99
16. jún 2022

@wig Konštruktérky ani nezačali vymýšľať dovtedy, kým autorka nenapísala, ako sa správa mužíček teraz ;) konštruktérky už majú skúsenosť... v najlepšom prípade ju rodina z mužovej strany neznáša až tak, že s ňou nechcú byť ani na výlete, čo tiež nie je výhra.

raja95
Odpoveď bola odstránená
wig
16. jún 2022

Možno máte pravdu ale žeby bol taký hlúpy a vymýšľal ľahko prekuknuteľnú lož? 🥴🤔

kataina
16. jún 2022

@wig hej to sa tak hovorí: Aky rozum taka robota
alebo na východe:
z duba dubina z chuja chujovina

sorry za vulgarnosti

momoftwo
16. jún 2022

@wig ja som mala byvaleho, s ktorym som si presla vysokou skolou od*bavacstva s prepacenim..dovolim si tvrdit ze bol velmi inteligentny, ITckar cize technicky zdatny..lenze loz ma kratke nohy a kedze ja som nim uz bola dostatocne vycvicena obcas som mu na tie jeho radovanky prisla(nepytaj sa ma preco som nebola fuc po prvej mala som chudera 19-20 rokov😁) nuz ale 4 roky tolerancie boli az prilis..tym chcem povedat ze z 10tich klamstiev priemerne 2-3 vyplavaju na povrch a pri predstave s takym clovekom mat dieta a zit v neustalom upodozierani a strese sa mi robia mdloby. Preto by tento vztah mala autorka velmi prehodnotit, velmi som zvedava ako to nakoniec cele bolo ale myslim ze sa to skor nedozvieme

fatima99
16. jún 2022

nechapem to, nechapem ako moze niekto takto zavadzat a mysliet si, ze sa na to nepride. Nebolo by lepsie akoze keby ti to otvorene povie? Neviem akoby som toto prekusla a ako by som sa cez to preniesla a to teda som ochotna tolerovat velmi vela veci.

karmen118
16. jún 2022

No po tomto čo si napísala, ako ti nahovoril, že sa porozprávate neskôr a aj tak naschvál sa ti vyhol, by som nakráčala rovno k jeho rodine a išla by som si pozisťovať info sama, lebo on ti aj tak bude klamať a zatĺkať, presne ako baby napísali, potrebuje viac času aby vymyslel uveriteľnejšie klamstvo a asi si chce aj obehať tých, čo sa zúčastnili, aby ich spracoval na svoju stranu....čoraz viac mám pocit, že tam mal bokovku, či už priamo na stretnutí, alebo niekde v blízkosti bola...ak by to bolo len to, že niekto z rodiny ťa tam nechce, to by ti povedal podľa mňa na rovinu hneď ešte pred tým pobytom a to by sa dalo nejako vyriešiť.

wig
16. jún 2022

@kataina pekne popísané! 😀👍

modraslamka
16. jún 2022

no pytala som sa na to svojho chlapa, chcela som pocut muzsky nazor. mysli si ze:
1. bud naplanoval zamerne wellnes, s celou rodinou a chcel ju prekvapit ale ona ho odbila tak siel sam....alebo
2. naplanoval si to naschval, kedze mozno ona s nim nechce travit volny cas tak sa nastval a zrobil si vylet bez nej.

I tak mi to nesedi akosi...

wig
16. jún 2022

@momoftwo no veď tiež si myslím, že sa to dalo aj sofistikovanejšie vymyslieť.... pokiaľ teda má za ušami...a áno, ženy sú väčšinou expertky vyčmuchať klamstvo... 😀

zdenkastanka
16. jún 2022

@modraslamka ako ho mohla odbit ked jej pilil usi o RYBACH ziadny wellness... a zamerne ju odradzal od toho ze tam nebude sprcha wc, same komare...,

eva112014
16. jún 2022

@autorka Inak dámsku jazdu nespomínaš! Je načase si niečo zorganizovať. Si chápavá manželka, nech teraz je tvoj muž chápavý!

dzt
16. jún 2022

Zbaľ sa, na pár dní niekde choď, nekomunikuj… a uvidíš potom ako sa zachová

modraslamka
16. jún 2022

@zdenkastanka no a preco by nemohla ist aj ked tam nie je wc, komare - kupim si repelent nie?
a keby sla, tak co by zrobil ten chlap? zrusil celu, akoze rybacku?

vevesh
16. jún 2022

@modraslamka no ruku na srdce, mna by pocas mojich dni nelakala rybacka v divocine. Ale taka chata s wellnesom je ina kategoria, kde si obcas mozem lahnut a 4x hodit sprchu, ak by co by ...

elizabet173
16. jún 2022

mňa by už žiadne vysvetlenie od neho ani od jeho rodiny nezaujímalo. Toto by bol pre mňa absolútny koniec manželstva. Keď dokázal popredu plánovať klamstvo, nikdy by som mu už nemohla veriť.

zdenkastanka
16. jún 2022

@modraslamka ved mohla ist... ale ON ju silou mocou odhovaral od toho.a ved budu len 10km od domu... a co sa z toho vyklulo...

eva112014
16. jún 2022

@autorka ???????? Čo sa deje u Vás doma?

plnenapaprika
16. jún 2022

@kassandra25 👏👏👏

retatka
17. jún 2022

Chronicky klamár .Toto nebolo jeho prvé klamstvo ale to vieš sama .Klamal vždy a bude .Je to diagnoza .Žiadna dôvera .S týmto typom človeka šťastná nebudeš ,vždy budeš na pochybách ,či hovorí pravdu .Raz to bude menšie klamstvo ,inokedy väčšie ,mysli na to keď s ním ostaneš .Zničí ťa časom jeho klamstvami .

rohypnol1
17. jún 2022

Tato tema zaujima aj mna… nie som ta, ktory vztahy a manzelstva zahadzuje a kaze rozvod pri kazdej diskusii. No tu by ma neskutocne mrzelo to klamstvo, ako si vymyslal este aj pocas telefonatov. Keby mu na to neprides, tak je uplne v pohode… skus prosim napisat ako ste dopadli. Tu si neviem predstavit moc vysvetleni takych, aby som ich bez bolesti prijala. Keby mi pred rybackou povie “vies co, chcem cas len s rodinou, oddychnut si trochu od seba, ty nemas rybacku an tak rada, vezmi kamosku do Tatier a stretneme sa doma”, tak je to uplne ine…

komplikovana
17. jún 2022

Po tomto jeho chovani, ako natahuje cas a skryva sa, uz by som ani nehladala pravdu. Robi si z teba dobry den. Vazne by som premyslala ci s takym clovekom ostat.

lenka9g
17. jún 2022

Niečo nové ?

mandarinka555
17. jún 2022

Sme zvedavé, tak napíš, akú "lahôdku" si na teba vymyslel....Je jasné, že ťa tam nechcel, ale chcela by som vedieť, že prečo.....Alebo tam vôbec nebol....

autor
18. jún 2022

Vo štvrtok som sa rozhodla hneď z práce ísť ku švagrinej, lebo som predpokladala, že muž už nebude doma a prišla som akože priateľsky za ňou, že ako bolo na rybách a či si to malý užil a ona sa začala vykecávať, že čo tam všetko robili a potom s vážnou tvárou, že nech sa nehnevám, že som tam nebola, ale ten výlet organizovala mama (moja svokra) a chcela tam mať čisto iba rodinu. Tie dve 20ky čo tam boli, boli že vraj na výlete v nejakom maďarskom meste nezávisle od nich a po ceste domov sa tam zastavili, ale nespali tam. Ja som si myslela, že mám dobrú svokru, nestarala sa do nás, tvárila sa milo a nerobila prieky, a toto riešenie mi absolútne nenapadlo. Tak švagrinin muž je rodina a mohol tam byť a ja som po 2 rokoch manželstva cudzia a takto zmanipulovala môjho muža, aby mi kvôli nej klamal a ja som ho už chcela opustiť kvôli nevere a to on mi nevedel alebo nechcel povedať, že ma jeho mama nemá rada. Falošná stará bosorka, do tváre mi nikdy nič nepovedala a potom urobila takúto intrigu. A somár môj muž mi kvôli mamičke klamal. Ešte zbabelec zobral nočnú včera aj dnes, aby mi nemusel nič vysvetľovať, ale ja dnes nepracujem a počkám si ho celý deň doma kým sa zobudí. A zajtra žiadne robenie na záhrade, ale pekne sa jej opýtam prečo ja nie som rodina a či by sa jej páčilo, keby zmanipulujem svokra aby jej mesiac klamal, lebo ju nemám rada. Ja som muža podozrievala už z všeličoho a toto najviac zamrzí, keď bodne do chrbta niekto, od koho som to absolútne nečakala a to som si v duchu gratulovala, že som nikdy nemusela písať do skupiny Ach tá moja svokra a teraz som zistila, že je len dobrá herečka. A môj muž skrytý mamičkár. Tam mu nabalím špinavé trenky do tašky a nech mu perie mamička keď s ňou vedel výletovať.

zabina27
18. jún 2022

No neviem, to mi príde akási chabá výhovorka, že svokra chce len rodinu... Tak načo tam bol švagor??? A keby bol muž normálny, tak po zistení, že švagor môže, by buď šiel domov za tebou alebo by ťa tam zavolal... A mesiac výhovoriek kvôli maminkinmu výletu... Tiež som zvedavá, čo ti k tomu povie chlap, ani mu nehovor, že si bola so švagrinou a uvidíš