Brali by ste to ako podraz?
Som 2 roky vydatá, ešte nemáme deti. Posledný mesiac mi manžel stále hovoril o rybačke. Na začiatok poviem, že nie som žiadna stíhačka, každý máme aj svojich kamarátov a svoj program osamote a nikdy som sa k nemu nasilu netlačila. On si musel kvôli tomu prehodiť v práci služby (kvôli čomu mal veľké problémy, ale tak je to jeho problém) a hovoril mi ako sa teší, že tam pôjde so strýkom a bratrancom a urobia si pánsku jazdu, budú spať pod stanom a už dopredu ma pripravoval, že veď tebe by sa tam nepáčilo, sú tam komáre a nie je tam wc ani sprcha (mala som akurát tento víkend menzes). Ja som si povedala, že fajn, aspoň si oddýchnem trošku osamote, v piatok pôjdem do práce, v sobotu poupratujem a v nedeľu pôjdem k rodičom. On v piatok skoro ráno odišiel, ešte predo mnou velice balil stan a spacáky. Ja som prišla poobede z práce a pozrela som na messenger. Švagriná, mužova sestra, je taká že zdieľa každý jeden prd na facebooku a zrazu pozerám, že pridala do príbehov fotku, že je aj s jej mužom a ich 10 mesačným synom na rybách. Ja už som trochu tušila, ale povedala som si, že možno sa tam iba na chvíľu zastavili, totiž muž mi tvrdil, že idú chytať cca 10 km od nášho domu (hovoríme si vždy kam ideme, ak by sa náhodou niečo stalo). Ale nedalo mi to, tak som celý víkend pozerala, čo pridáva a nevychádzala som z úžasu. Nakoniec z pánskej jazdy bol rodinný výlet, kde boli aj svokrovci a dokonca mužova babka aj so psom a dve sesternice s 20ročnými kamarátkami. Nebola to žiadna stanovačka bez wc a sprchy, ale bývali v luxusných chatkách. A čo ma najviac nasralo, tak ma oklamal ešte aj v mieste a nakoniec boli kdesi na maďarských hraniciach a boli sa tam kúpať vo wellnesse v sobotu. Ja som s mužom telefonovala, keď som to objavila a on pekne pokračoval vo svojich klamstvách. Dnes prišiel domov, tak som to na neho vybalila, že prečo ma bezdôvodne oklamal a vynechal z rodinného výletu (nie že by som tam s nimi potrebovala byť, ale ide mi o princíp, veď aj ja som jeho rodina) a ešte mi klamal aj o mieste, kde boli, lebo keby ho na tej rieke 10 km od domu nenájdem, tak ja by som asi skolabovala že sa utopil. On začal habkať a vyhovárať sa, že ja by som aj tak nešla a vlastne to otočil, že ja som tá zlá a nechápe, prečo sa hnevám, veď bol len s rodinou na rybách a nechodil po baroch a teraz je na mňa ešte on urazený. Keď ma oklamal v takejto maličkosti a vlastne ani nechápe, čo urobil a neospravedlnil sa, môžem mu vôbec ešte veriť alebo to ozaj preháňam? Neviem, už sa fakt cítim ja ako tá zlá..
@zabina27 samozrejme že máš pravdu, len rodina bola len zásterka a ona ma nemá rada, ja som to hneď pochopila keď mi to švagriná povedala a muž asi nevedel, čo má robiť medzi 2 ženami, tak chcel ju mať za dobre a nevziať ma tam a mňa mať za dobre, tak mi klamal a nečakal, že ho sestra prezradí fotkami a pokúšal sa niečo vymyslieť, aby mi nemusel povedať, že ona ma tam nechcela. Veď uvidíme zajtra ako mi to celé vysvetlia.
Ako mohol tvoj manžel ( nie je to predsa pár mesačný priatel) pristúpiť na takúto hru? Nepochopiteľné a neprípustné! Svokra je zla ale tvoj muž je taky istý. U mňa by skončil.
Fuu tak toto nie!! Takto sa manžel proste nemôže správať, je to z jeho strany podraz a ja osobne by som mu už nevedela dôverovať.. A to, že ceku situáciu vytáča na teba a snaží sa robiť tu nechápavu z teba tak to je Bomba...
@elviku11 vieš čo ja neviem, čo si mám už myslieť. Uvidíme ako sa k tomu zajtra postavia, ale spätne keď sa tak na to pozriem, tak by to aj mohla byť pravda. V živej pamäti mám, ako si so švagrinou pozerali fotky z našej svadby na USB a ohovárali každého, že na ňom nenechali nitku suchú a potom do tváre boli k tým ľuďom ako med. Ale stále je tu možnosť, že sa so sestrou dohodol, aby ho kryla. Len on nevedel, že ja za ňou nabehnem a doteraz o tom nevie, že som tam bola.
Tak tvoj muz je tiez dobry trto ked si vlastnu zenu nevie zastať a kvoli mamicke sa takto vykrúca a klame... no neviem... nemohol muz so sestrou len narychlo taketo alibi vymyslieť? 🤔kazdopadne tvoj muz mal zasiahnuť a bud tam ist aj s tebou alebo vobec... ci dalsi co hned skočí ked maminka piskne? A v zivote by ma nevideli u svokrovcov nejako driet na zahrade... po tomto urcite nie .vtedy si im dobra ze?boze to je rodinka...
No ja by som na záhradu pekne sla, sadla si a opalovala sa.... svokre by som povedala ze vsak predsa cudzi človek jej nebude robiť na zahrade, na to je predsa rodina!
No je mi ta veľmi ľúto, takúto svinu som mala aj ja, a ver timu, toto sa nikdy nezmení. Tvoj manžel ju bude vždy brániť, ty si pre neho 5 kolo u voza. Drzim ti palce, ale uprimne, myslím si ze toto je len začiatok a svokricka sa ešte len "ukaze" v plnej parade 👌👌👌
Ja ani neviem co je horšie nevernik ci takýto extrémny mamickar
Ja si myslím, že to bolo takto, že svokra chcela len "rodinu", a muž na to pristal... mal povedať, že aj ty si jeho rodina a trvať na tom ,že pôjdeš aj ty alebo neide ani on, alebo ti to rovno povedať, že takto sa veci majú, že jeho matka ta za rodinu nepokladá a on s tým súhlasil... ale v tomto prípade ani sa ta nezastal, ešte ti klamal a nakoniec veci prekruca, aby si ty vyšla z toho zle. O čom je teda toto vaše manželstvo, si len jeho spolubývajúca ? Pre mňa by to definitívne bol koniec ,a nie len ze by som im nešla pomáhať na záhradu ale už by ma ani nevideli.
stale si myslis, ze muz nevedel, ze nabehnes za svagrinou a ze doteraz nevie, ze si u nej bola? nebud taka naivna.
Ked mesiac poza tvoj chrbat planovali takyto vylet a este odvoz vasim autom, urcite si hovoria kazdu blbost. A toto teda nie je malickost, tieto vyhovorky a alibi s nou riesil urcite od zaciatku ako si mu prisla na klamstvo.
Este mi napadlo ze svokru by som si zobrala samu bokom a napriamo sa spytala ze preco o výlete klamali a co ma za problem.ja mam rada veci na priamo cize radsej nemilosrdnu pravdu ako pokrytectvo...
To je aký blud, že tie 20 tam boli nezávisle od nich a preto sa švagrinej vyskytovali na fotkách? Veď keď sa fotím tak predsa nemám stále v zábere tých istých cudzích ľudí nie? Celé to je divné teba tam možno svokra nechcela lebo pre syna tam čakala inú spoločnosť. Mne to príde celé, že výhovorky vymýšľajú za pochodu. Každopádne táto rodina by u mna skončila celá a aj švagriná nech len nepríde skúsiť požičať auto
Pekne to na Teba upiekli a vyrobili kryciu verziu, pravda bude niekde uplne inde. Este im na to aj skocis. No fakt chudak, mamou zmanipulovany, ktory vlastne za to nemoze, dokonca polutovat ho treba😄 Rodinna akcia a dve dvadsiatky, okoloiduce sa im tam len tak votru a stravia s nimi den😄 Cim dalej tym lepsie 😂
Prosim Ta, to fakt tomu veris? Prepac, no napisem moj pocit z toho vsetkeho, ak tomuto uveris , tak Ty asi nevidis realne veci, ktore sa Ti deju v manzelstve, alebo nechces vidiet, alebo zatvaras oci a potlacas realitu, pretoze ,,toto,, sa nestane len tak, nieco sa vam so vztahom diat musi a nie zrazu, ale dlhsi cas. Bez ohladu na to, co sa tam vlastne stalo a kto to spiskal, tajil, klamal. Toto je len ,,vrchol ladovca,,.
Vyzerá to tak, ze si sa uspokojila s tým,že navine je svokra a nie manžel, ale uvedom si,že takto rodiny nefunguju.... keď budete mat deti, tak na výlet už svokra pozve aj vaše deti, lebo sú rodina a tebe dovoli ísť lebo si ich matka? 😒 je to smutné... a opäť opakujem, postoj tvojho muža je nesprávny, nepochopil manželstvo.
S manželom, si sa teda ešte stale o tom nebavila? Dobre tomu rozumiem?
za predpokladu ( ani to nemusi byt pravda), ze to cele vymyslela svokra, o tom potom, ale ze tvoj manzel na to pristal a tak zakeracky sa zachoval, je cez ciaru, teda aspon u mna. A dokonca ani teraz nema gule na to aby sa ti pozrel do oci, ale sa bude radsej schovavat. No spravanie hodne skolkara.
Ty si švagrinej kecy zhltla aj s navyjakom ?
Tebe nabulikala rýchlu verziu klamstvá a zhodila to na mater, zajtra už budú naspidovani aj s ňou a všetci to otočia proti tebe. Zaťa svokra pozvala, nevestu nie ?!
No veľké 💩 im ide z papúľ.
A ty si tej rozprávke uverila ?😀Však to na Teba nahrali .Mali času na vymýšľanie .Ktovie čo tam kryjú …či nevera ,či trtko mamičkár ,ktorý ťa má na háku ,jedno lepšie ako druhé .Necítila by som sa dobre v takej rodine a zišla z kratšej cesty .Ste len 2 roky spolu a už takéto problémy .Šťastná nebudeš pri tomto mužovi …
Tu klame úplne celá rodina a tvoj muž "prvú ligu" už by som sa v takej rodine a manželstve nikdy necítila dobre.
Nezda sa mi, ze by este aj spacaky a stan balil len kvoli mamicke. Pripajam sa k reakciam odist na par dni prec, nech skusi, ake to je... Ale naco vlastne? Aby sa potrapil? ON sa trapit nebude. Nebude ho zhryzat svedomie.. Keby mu na tebe zalezalo, toto nespravi.
Tak nejak mi z toho vychadza najlogickejsie, ze tam nebol s nimi cely cas, (ak vobec tam bol mimo odvozu) odskocil si prec, pravdepodovne za inou, sestrr povedal, ze bol s kamosom, ale ze ho podozrievas, a ci by ti nemohla narozpravat to o milej svokricke..
Tipujem, ze nie si celkom priama a nie si typ, aby si sla rovno za svokrou a opytala sa, ci ona organizovala vylet a preco ty nie si rodina a svagor ano. Mozno by svokra bola prekvapena...
minas energiu na zlom fronte. Svokra sa moze spravat ako chce, ona ti "pred oltarom" nic neslubovala. Na manzela sa treba zamerat. Jedine s nim to riesit.
No ty kokos! 🥴 ... ak je to pravda, tak celá rodina aj so zákonitým by u mňa skončili!
Vies co? Ja uz by som ich len poprosila nech mi povedia cistu pravdu, lebo by som rada vedela co a preco sa stalo. A zaroven oznamila ze ides podat ziadost o rozvod. Muz ta nema v ucte a je jedno ci isiel na "rodinne" stretnutie ktore vymyslela svokra alebo na nejaku *ebacku. Sprosto klamal a klame dalej, tvari sa ze nic. Mne uz by sa z neho dvihal zaludok. Deti nemate tak naco s nim marnit cas?
Najhoršie na tom je to, že keby švagriná nebola hlupaňa a nevešala nič na fb, tak ty na to pravdepodobne ani neprídeš a budeš v celej rodine za hlúpu a budú sa ti smiať poza chrbát ako ťa vysánkovali a ty by si im aj naďalej okopávala zemiaky v záhrade. Pritom by úplne stačilo keby tvoj chlap bol normálny, neexistuje toto aby spravil normálny chlap. Na svokru sa môžeš hnevať že je zákerná pretvárka ale tvoj chlap jej mal povedať svoje a nie pristúpiť na jej plány.
A svokra je aká povahovo? Je to taka falosnica,prevracačka kabátov? Bola by schopná, kryť synovu neveru tým,ze zo seba urobí tu, čo nemá rada nevestu?
Opýtať sa jej ako to bolo! Ak ozaj teba nepovažuje za rodinu(si uz tam 2roky, chodili ste s muzom nejaky cas,bola na vasej svadbe!) Prečo ta nepovažuje? Ale zaťa áno?! Lebo čo? Uz majú dieťa? Tak ma milosť?
Pravda je taká,ze toto by ma uz nesralo, pani macery-svokre by som sa nebala už nic povedať, žiadna ucta,ked ona ku mne nemá...ale slušne...no muž by zažil co dokáže urazená, ponížená sklamaná žena mojej povahy.
Ako dlho si vlastne s muzom? Kolko sa poznate?podarena rodinka... využívajú ta a maju ta za naivku a fackovacieho panaka... muklovat na zahrade ano, poziciavat stale auta ano ... spolocny vylet nie a neberu ta do rodiny.toto by som nezniesla, budu ta stale klamat a zneuzivat.myslim ze vies dobte co treba urobit.smelo do toho, drzim palce.
Je to určite podraz, od všetkých a najmä od manžela, mňa vytáčajú takéto veci, že robia z teba trúbu a myslia si, že sa to nedozvieš. Mne sa stalo minulý týždeň, mám priateľa, sme spolu piaty rok, dva roky spolu žijeme. Má dcéru z predchádzajúcou partnerkou, berie si ju každý druhý víkend od piatku do nedele. Pochádza z iného mesta tak s ňou na ten víkend chodí ku svojej mame, nech si ju aj babka užije. V piatok spomenul, že v sobotu sú pozvaní k jeho bratrancovi na návštevu, že má aj deti, tak malá sa pohrá. Veď v pohode. A nakoniec sa z toho vykľula celorodinná akcia, že tam boli všetci komplet, strýkovia, tety, sesternice, bratranci. Ale stále som to brala v pohode, že boli len blízka rodina. No včera vysvitlo, že sesternice tam mali partnerov, čo ma dosť zamrzelo, že nikoho ani nenapadlo sa mňa spýtať.
Ak by som verila vysvetleniu, manzelovu vinu to neznizuje, naopak. Klamal vedome, nechal nech je ti ublizene a chcel zit v pretvarke aj s celou rodinou? A ked to praskne, tak to riesi zbabelym vyhybanim sa? Mas stastie, ze nemate deti… Toto by som velmi tazko odpustala. Nejde o pobyt, nejde o to, ze tvoja rodina chcela akciu bez teba. Obe veci su v poriadku. Co nie je v poriadku, ze tvoj manzel sa pridal. Clovek, co ti ma byt najblizsi a oporou. Aj tak sa mi to nezda… ak by boli s rodinou dohodnuti uz pd zaciatku, ze to budu tajit, bola by svagrina taka trubka aby postovala fotky???

mne to pripada ako ciste klamstvo co ti povedala svagrina. Ze svokra tam chce len rodinu? Ved aj ty si rodina a uz dva roky ste svoji. To sa mi nezda
Za tych par dni, co mal cas na vymyslanie somarin, ich podla mna tvoj muz spracoval a dohodli sa spolu so sestrou na tejto verzii. Ze teda radsej obetuju svokru a ju predstavia ako tu zlu ako by mala vyjst na porvch pravda (zrejme nevera).