Brat ma chytal za prsia. Čo si mám myslieť?
Ahojte baby je mi to strašne sprosté.. No ale k veci prišla som domov, pretože máme oslavu ( k rodičom byvam už s priatelom). S bratom máme spoločnú postel taky ten rokladací gauč ( dali nam to preto teraz tak lebo už byvam stale malo doma a keď pridem domov aj s priateľom tak aby sme sa vyspali lebo predtym sme mali postel vyťahovaciu a brat spal nižšie). Ale to je jedno… pointa… zobudila som sa na to ako brat ma začal chytať za prsia a ja pozerám že čo on robí tak som sa akože zobudila a vravím mu že šibe ti čo robiš? Hned dal ruku preč… tak som si išla dať cigu a kávu a teraz rozmyšlam mám to snim prebrať?( má 15) Lebo myslím si že povie určite že to on nespravil… mám to povedať mame ? Alebo neviem si to vysvetliť v živote sa mi toto nestalo… ďakujem za každé rady.. a nie nieje to žiadny trool len dosť často odpovedám na diskusie a mám tu aj známych. Ďakujem za pomoc
@jana_eyre_2 mala si 16, nebola si dospelá fajčiarka bývajúca u frajera. A nelíhala si si k bratrancovi do postele, keď si mala minimálne 2 lepšie miesta na spanie ;) Jasné, že brat si na ňu také nemal dovoľovať, ale ona úplne zbytočne ležala pri ňom.
Určite mu pohroz,že ak to ešte raz spraví povieš to mame a že čomu povieš? Natomu povedz že pravdu.
@rubinka ale uz zase neprehanaj, nasi maju 8 a 6 a ked sme boli teraz na prazdninach u nasich, tak spali v obyvacke na roztahovacom gauci vedla seba. Kopali sa, stuchali, bili, to bezne rovia aj doma, kym nie je jeden na poschodovej, cez den, vecer. Syna som minule nacapala, ako vystrkuje zadok na sestru a akoze prdi jej do ksichtu 🤣...Proste ich upracem, poviem, co treba, vysvetlime a ide sa dalej. Zas kazdy nema ten luxus, aby mohol spat furt sam v jednej izbe, lebo jedno 15 rocne decko sa nevie vmestit do koze. Ja som u mamy spala v samostatnej izbe aj s muzom a najmensim, ten bol v postielke, aby mal klud a tie starsie deti proste nemaju kde inde spat, tak su spolu.
Ale akoze chapem, ze mozno s 15 rocnym nie spat spolu a radsej na tej nafukovacke, co ja viem, brata nemam. Ale muzov bratranec a sesternica byvali v panelakovej izbe spolu, proste 3 izbak nenafuknes a sice nespali spolu na posteli, ked pridu obaja domov k rodicom, spia tak stale. A niektore tu riesia, ze kazdy "musi" mat svoju izbu, lebo preboha, co sa moze stat, ze opacne pohlavie spolu? My sa budeme stahovat do domu a hore budu 2 detske izby, jedna vacsia a druha mensia a do tej mensej sme chceli, aby sla dcerka a chlapci spolu vo vacsej a ona nechce, ze spravte si tam pracovnu, ja budem s chalanmi. Akoze viem, ze ked bude starsia, bude rada za samostatnu izbu, este su mali 🙂
Mna by nenapadlo, ze brat ma bude obchytkavat, tiez by som to mozno neriesila. Tiez sice nechapem, aku maju dispoziciu tych miestnosti a kto spal s kym a precovtak a nie inak. Ale brata treba proste upratat, ze toto sa nerobi. Ak je normalny, tak sa uz isto hanbi ako pes.
@rubinka akou divnou vychovou? Ty si niekde čítala niečo o výchove ich rodičov, lebo ja nie.. môj muž mal izbu so svojimi sestrami kým sa neodstahoval ku mne, zažil si s babami v jednej izbe určite všeličo, nemám ale dojem že by mal divnu výchovu.. ktovie čo videl a riešil ako pubertak v spoločnej malej panelakovej izbietke posteľ vedľa postele.., to ani nechcem vedieť..
Môj brat keď mal 16rokov spal v posteli s mojím otcom (mali to tak zariadené lebo proste sa nieco riešilo v rodine a tak sme mali poprehadzovane izby) a nemal divnu výchovu, akurát tak ma môj brat asi veľmi zlý zážitok lebo prvý našiel otca čo dostal mozgovú porážku vnoci vedľa neho.. proste sú vseliake situácie keď sú postele nie úplne ideálne umiestnené a nie je na tom nič uchylne, ľudia vedia prečo to tak majú..
@jana_eyre_2 no presne. Moji rodicia nespavaju dlho spolu v jednej izbe, otec ma cukrovku a neuropatiu, prejavy - je mu stale zima. Spi v paperovych perinach, naobliekany, vykurena izba. Mama by sa pri nom zadusila. Tak spava v izbe po starkej. Je tam manzelska postel. Docasne tam byvala sestra s muzom, kym si nenasli svoje, teraz tam chodime my s malym. Mama vtedy spi v takej verande, co je uzavrety gang, co bol kedysi na starom dome, je to taka prechodna "izba", kde je pohovka. V obyvacke spia nase 2 starsie deti na roztahovacim gauci. A tak vselijak sa naskladame. A ked ideme na chalupu k svokrovcom, tak spime vsetci spolu v jednej podkrovnej izbe a babicka, ked je, tak dole na valende, lebo hore ona nevyjde a potrebuje mat blizko zachod. A nic uchylne na tom nie je podla mna. Samozrejme, svokra spi vedla svojho muza, my dvaja s muzom na valende a na dalsich valendach, co su spojene ako manzelska postel, nase dve deti, dcerka pri stene, lebo ona pada. Tak to je takto. Normalka 🙂
Hádam nejdeš porovnávať malé dieťa a pubertiaka? Škôlkara a stredoškoláka ? Halooo? Jasné, že je úchyl a mal by ho niekto vyšetriť. Keď osahava vlastnú sestru, neviem čo bude robiť , keď sa dostane na chaty, diskotéky a podobne. Ak by si mala dcéru, nechala by si ju pri ňom po tomto?????
Ďakujem že ma niektore chápete. Mne na tom nič nepride hrozne že spim vedla neho ved je to moj brat. A ešte k tomu v tej malej panelákoch izbe sme fakt nemali dat kde postel… plus už je ta izba zariadená na štýl obývačky…
@nikyball neni uchyl.
Praveže je to jedno normalne decko ktore zo všetkym doma pomaha nepije nefajčí a neflaka sa.
Idem už domov tak mam s mamčou hodiť reč či? Stale neviem či jej to vešať na krk
@liljana traumu bude mať každá, ktorú bude tento UCHYL obťažovať. Vieš čo vyriešia? To , že si nemá dovoľovať ani na sestru ani iné baby. Pre istotu by som ho dala vyšetriť, lebo toto fakt nie je normálne. Neviem ktorá z vás bude takýchto uchylov obhajovať traumami, hormónmi a neviem čím všetkým, ak budu s vašimi dcerami napríklad na chate a budu ich osahavat. A nie je rozdiel či spia vedľa seba alebo v jednej izbe. Spravil by to tak či tak, keď je toho schopny
... dobrý chlapec len ošahava vlastnú segru v spanku
Dobre vam už drbe že sex s vlastným bratom
🤦🏼♀Nie tvojmu bratovi drbe. Hlavne to bola reakcia na liljanu, ktorá tu za podobne úchylny ako osahavanie sestry považuje sex s manželom
no, už sa to tu trochu zvrháva. Baby, kašlite na to. Autorka len musí bratovi vysvetliť, že také sa nerobí. Ani v spánku, ani inak. Nešahá sa na žiadnu babu bez jej dovolenia a so sestrou je to tiež cez čiaru. Koniec, bodka. Decko so zvedavosti vyskúša kopec debilít, ale treba vysvetliť, že to nie je v poriadku a hotovo. A nech si láskavo otec pri návrate domov hodí reč so synom o sexe a veciach, čo k tomu patria. Alebo mama, ale zväčša to so synom má preberať otec. Očividne je načase.
*oprava- zo zvedavosti
@jana_eyre_2 @nevenka - reč je o kombinácii 15 rokov a staršia sestra v jednej posteli neviem čo tu pletiete malé deti. Spomenula som len že odmala učím od školákov že už su veľki tak nebudú späť v jednej posteli. Nebavím sa o izbe. Ale spoločnej posteli a riešime pubertaka a dospelú sestru ano není to pre mňa normálne myslíte si čo chcete a keď rodičia vedú deti že je to ok tak pre mňa je to divná výchova. Svoj názor snáď môžem mať.
@rubinka raz som počula že názor je ako zadok, má ho každý.. môžem len zopakovať, že bola na NÁVŠTEVE a vtedy ľudia spia podľa toho kde môžu..
Btw ja som písala o podobné starých ľuďoch..
@jana_eyre_2 - neviem či si čítala ale keď tam je s priateľom tak brat spí na gauči ona nemôže ísť na gauč? Môže. Nemôže sa vymenit s otcom a ísť k mame? Takisto môže. Takže netreba trepať hluposti a vyhovárať sa na divné móresy v rodine. Ak nemá kde spať tak tam skrátka nespí. Nie každý má skrátka miesto pre hostí. My máme nafukovacie postele pre prípad. Kto nemá miesto tak nemá hosťa na prespanie. Normálna vec. Keď sa vydá tak kde bude spať? S bratom a muzom v jednej posteli? Alebo sa zdekuje brat alebo tam skrátka už spať nebude. Skrátka a jasné nič je nenúti spať s bratom. Môže spať s mamou a brat s otcom. Som fakt zvedavá či po tomto ešte k nemu ľahne či odrazu sa nájde iné normálne riešenie?
@rubinka a to by si zase neriešila že je divné späť s otcom či mamou? Bože je to jej brat, tak ako je jej mama mama jej oco oco..to že ho napadla totálna blbosť a nechutnost, s tým by človek jednoducho nerátal..
skus ist na to s humorom. Ma 15 a hormóny v ňom robia svoje. Možno chcel vedieť ake sú. Spýtaj sa ho či splnili jeho očakávaniA
@jana_eyre_2 - nie spať pri mame je čo na tom divné? S otcom samozrejme nie. Ale s mamou? 🤷
@rubinka no ja na tom divné nič nevidím, ty riešiš čo je u nich divné..
@jana_eyre_2 - ak nechcela aby ju niekto riešil tak nemala zakladať diskusiu. Čo čakala? Aké reakcie? Že jej budú všetky pochlebovat?

@jana_eyre_2 - chybu spravili všetci traja treba to povedať tak ako to je. Rodičia svojou divnou výchovou, ona že si ľahne k bratovi ktorý není decko a ona tiež a brat takisto svojim činom. Podarená rodinka 🙄