Bratova neustála nevera: ako to zvládnuť?
Ahojte, je mi to už trapne ale musím to napísať, včera sme boli na zábave, okrem iných tam bol môj brat s partiou a zase si neudržal vtaka v gatiach. Normálne sa zabával a nakoniec skončil s jednou babou vonku, asi viete čo tam robili. Moja švagriná je taka zlata, vždy pri nom stála, stara sa o dom, domácnosť. Keby to bolo raz, pochopím, strašne je ze on to robí úplne bezne, s hocijakom ludrou. Vydate ženy mu tiež niesu cudzie. Keby nemali 2 keasne deti, poviem jej všetko co viem. Myslím, že aj tak viem malo, ale za 7 rokov to bolo tak min 10x co ju podviedol, vlastne to robí od začiatku a povie mi, že to nemám riešiť, že to je jeho záľuba. Ta žena z noci ma tak 100 kg a o 10 rokov viac od jeho ženy, ktorá je mimochodom kočka, stihla, mladá. To už vôbec nechápem, keby to aspoň bola nejaká kočka, ale toto...
Vyfackala by som ho ako malého
Ja by som jej to povedala veď na nu môze navliecť nejakú chorobu
@anonym_autor Úprimne, toto už podľa mňa nie je vec, ktorú by si mala ďalej držať v sebe. Tvoja švagriná má právo vedieť, s kým žije a aké rozhodnutia robí jej manžel.
To, ako tá žena vyzerá, koľko váži alebo koľko má rokov, je úplne nepodstatné. Podstatné je, že jej manžel ju opakovane podvádza a ešte to označuje za svoju „záľubu“.
Deti nie sú dôvodom, aby človek musel žiť v nevedomosti. Čo s tou informáciou urobí, už bude na nej. Ale ja by som na tvojom mieste nechcela byť v koži švagrinej a raz sa dozvedieť, že celá rodina o tom vedela a nikto mi nič nepovedal.
@anonym_cf5168 Čiže razis názor,ze krv nie je voda? Deti svojho brata ale by si považovala za pokrvnych príbuzných, či? Otec ubližuje aj im tým, že klame mamu a riskuje pohlavné choroby a choroby šíriace sa aj pohlavnou cestou.
@anonym_4cf4d9 úplne s tebou súhlasím. Tak riešila kolegyňa HPV a zistila, že muž na každej služobke jej zahýba. Bola hotová. Inak pekná vyšportovaná baba. Už sa rozvadzajú. A majú obaja 45r.
@anonym_4cf4d9 úplne s tebou súhlasím. Tak riešila kolegyňa HPV a zistila, že muž na každej služobke jej zahýba. Bola hotová. Inak pekná vyšportovaná baba. Už sa rozvadzajú. A majú obaja 45r.
@krtko1313 Jo-jo,na toto promiskuitni jedinci zabúdajú.
@anonym_autor keď to robí dlhodobo a s hocikým ver, že to vie aj jeho žena...
@anonym_6f4065 tak veru. Ako aj Ivana G. z Trenčína
@anonym_autor ja by som jej to osobne nepovedala. Poslala by som jej anonymný list. Do vlastných rúk.
Nie, nepovedala, lebo z toho výjdeš najhoršia, ale s bratom by som urobila poriadky a vyhrozila mu, že to povieš.
Však si mala vyjsť von zs ním a slečnou a naliať mu za pohár studenej vody na hlavu
Keď cirkus tak poriadny 😆😆😆
@anonym_0683ed a kopnúť medzi nohy...aj tú k..vu
Či by bola pekná, alebo nie. Pokial to ľudia budú tolerovať, budú sa k...viť stále.
S monoklami okolí očí by sa jej chodilo po vonku ťažšie....
Nie, nepovedala, lebo z toho výjdeš najhoršia, ale s bratom by som urobila poriadky a vyhrozila mu, že to povieš.
@michaelacabadova najhoršia bude tak, či tak.
U brata, za to že to povedala švagrinej a u švagrinej za to , že to nepovedala skôr a o všetkom vedela.
Daj bratovi ultimátum, keď neprestane ,že všetko povieš.
Chúďa švagriná....
@anonym_0683ed a kopnúť medzi nohy...aj tú k..vu
Či by bola pekná, alebo nie. Pokial to ľudia budú tolerovať, budú sa k...viť stále.
S monoklami okolí očí by sa jej chodilo po vonku ťažšie....
@2691 ju nie, však ona ani nemusí tušiť že dotyčný je ženatý a má rodinku
@michaelacabadova najhoršia bude tak, či tak.
U brata, za to že to povedala švagrinej a u švagrinej za to , že to nepovedala skôr a o všetkom vedela.
Daj bratovi ultimátum, keď neprestane ,že všetko povieš.
Chúďa švagriná....
@2691 a ešte tretia možnosť, že si veľkolepo so švagrinou odpustia a ona bude za kravu, že im chcela rozbiť manželstvo aj také poznám zo skúsenosti vo vlastnej rodine, preto by som touto cestou nešla.
Ja bysom brala ako zradu od teba. Ty ze si vedela a nepovedala. Mozno ozaj ju dokaze opit rozkom ze aj ked ma jasne podozrenie tak...
ty ze ho kryjes(nic nepovies) vlastne ho nadalej v tom podporujes.
Prepac, ale je rok 2026 a kde sa este chodi na zabavy? Navyse zenaty muz, nepoviem 20 rocny mladenec ktory si uziva prazdniny.. mne osobne sa hnusia take typy muzov, co strcia vtaka do kazdej diery🤮
@anonym_autor mame podobnych bratov. Neries. Nie je to tvoj zivot.
ak je svagrina tvoja najlepsia kamoska - zariad aby ho pristihla ona sama. Ale ani tak do toho ty nevstupuj.

@anonym_autor Použil gumu? Lebo ak nie, hrozí nákaza pohlavnou chorobou a to asi švagrinej tak ľahko vysvetľovať nebude.