icon

Bratova neustála nevera: ako to zvládnuť?

22. aug 2026

Ahojte, je mi to už trapne ale musím to napísať, včera sme boli na zábave, okrem iných tam bol môj brat s partiou a zase si neudržal vtaka v gatiach. Normálne sa zabával a nakoniec skončil s jednou babou vonku, asi viete čo tam robili. Moja švagriná je taka zlata, vždy pri nom stála, stara sa o dom, domácnosť. Keby to bolo raz, pochopím, strašne je ze on to robí úplne bezne, s hocijakom ludrou. Vydate ženy mu tiež niesu cudzie. Keby nemali 2 keasne deti, poviem jej všetko co viem. Myslím, že aj tak viem malo, ale za 7 rokov to bolo tak min 10x co ju podviedol, vlastne to robí od začiatku a povie mi, že to nemám riešiť, že to je jeho záľuba. Ta žena z noci ma tak 100 kg a o 10 rokov viac od jeho ženy, ktorá je mimochodom kočka, stihla, mladá. To už vôbec nechápem, keby to aspoň bola nejaká kočka, ale toto...

Strana
z3
anonym_0b3d98
22. aug 2026

@anonym_autor Použil gumu? Lebo ak nie, hrozí nákaza pohlavnou chorobou a to asi švagrinej tak ľahko vysvetľovať nebude.

marca12
22. aug 2026

Neboj,svagrina dobre vie,co ma doma

anonym_38e072
23. aug 2026

Vyfackala by som ho ako malého

anonym_46d2c3
23. aug 2026

Ja by som jej to povedala veď na nu môze navliecť nejakú chorobu

candii
23. aug 2026

@anonym_autor Úprimne, toto už podľa mňa nie je vec, ktorú by si mala ďalej držať v sebe. Tvoja švagriná má právo vedieť, s kým žije a aké rozhodnutia robí jej manžel.

To, ako tá žena vyzerá, koľko váži alebo koľko má rokov, je úplne nepodstatné. Podstatné je, že jej manžel ju opakovane podvádza a ešte to označuje za svoju „záľubu“.

Deti nie sú dôvodom, aby človek musel žiť v nevedomosti. Čo s tou informáciou urobí, už bude na nej. Ale ja by som na tvojom mieste nechcela byť v koži švagrinej a raz sa dozvedieť, že celá rodina o tom vedela a nikto mi nič nepovedal.

krtko1313
23. aug 2026
@anonym_4cf4d9

@anonym_cf5168 Čiže razis názor,ze krv nie je voda? Deti svojho brata ale by si považovala za pokrvnych príbuzných, či? Otec ubližuje aj im tým, že klame mamu a riskuje pohlavné choroby a choroby šíriace sa aj pohlavnou cestou.

@anonym_4cf4d9 úplne s tebou súhlasím. Tak riešila kolegyňa HPV a zistila, že muž na každej služobke jej zahýba. Bola hotová. Inak pekná vyšportovaná baba. Už sa rozvadzajú. A majú obaja 45r.

anonym_4cf4d9
23. aug 2026
@krtko1313

@anonym_4cf4d9 úplne s tebou súhlasím. Tak riešila kolegyňa HPV a zistila, že muž na každej služobke jej zahýba. Bola hotová. Inak pekná vyšportovaná baba. Už sa rozvadzajú. A majú obaja 45r.

@krtko1313 Jo-jo,na toto promiskuitni jedinci zabúdajú.

anonym_98cb1e
24. aug 2026
@anonym_6f4065

@anonym_autor keď to robí dlhodobo a s hocikým ver, že to vie aj jeho žena...

@anonym_6f4065 tak veru. Ako aj Ivana G. z Trenčína

anonym_98cb1e
24. aug 2026

@anonym_autor ja by som jej to osobne nepovedala. Poslala by som jej anonymný list. Do vlastných rúk.

michaelacabadova
26. aug 2026

Nie, nepovedala, lebo z toho výjdeš najhoršia, ale s bratom by som urobila poriadky a vyhrozila mu, že to povieš.

2691
26. aug 2026
@anonym_0683ed

Však si mala vyjsť von zs ním a slečnou a naliať mu za pohár studenej vody na hlavu
Keď cirkus tak poriadny 😆😆😆

@anonym_0683ed a kopnúť medzi nohy...aj tú k..vu
Či by bola pekná, alebo nie. Pokial to ľudia budú tolerovať, budú sa k...viť stále.
S monoklami okolí očí by sa jej chodilo po vonku ťažšie....

2691
26. aug 2026
@michaelacabadova

Nie, nepovedala, lebo z toho výjdeš najhoršia, ale s bratom by som urobila poriadky a vyhrozila mu, že to povieš.

@michaelacabadova najhoršia bude tak, či tak.
U brata, za to že to povedala švagrinej a u švagrinej za to , že to nepovedala skôr a o všetkom vedela.
Daj bratovi ultimátum, keď neprestane ,že všetko povieš.
Chúďa švagriná....

anonym_0683ed
26. aug 2026
@2691

@anonym_0683ed a kopnúť medzi nohy...aj tú k..vu
Či by bola pekná, alebo nie. Pokial to ľudia budú tolerovať, budú sa k...viť stále.
S monoklami okolí očí by sa jej chodilo po vonku ťažšie....

@2691 ju nie, však ona ani nemusí tušiť že dotyčný je ženatý a má rodinku

michaelacabadova
26. aug 2026
@2691

@michaelacabadova najhoršia bude tak, či tak.
U brata, za to že to povedala švagrinej a u švagrinej za to , že to nepovedala skôr a o všetkom vedela.
Daj bratovi ultimátum, keď neprestane ,že všetko povieš.
Chúďa švagriná....

@2691 a ešte tretia možnosť, že si veľkolepo so švagrinou odpustia a ona bude za kravu, že im chcela rozbiť manželstvo aj také poznám zo skúsenosti vo vlastnej rodine, preto by som touto cestou nešla.

anonym_73515d
28. aug 2026

Ja bysom brala ako zradu od teba. Ty ze si vedela a nepovedala. Mozno ozaj ju dokaze opit rozkom ze aj ked ma jasne podozrenie tak...
ty ze ho kryjes(nic nepovies) vlastne ho nadalej v tom podporujes.

iv007
28. aug 2026

Prepac, ale je rok 2026 a kde sa este chodi na zabavy? Navyse zenaty muz, nepoviem 20 rocny mladenec ktory si uziva prazdniny.. mne osobne sa hnusia take typy muzov, co strcia vtaka do kazdej diery🤮

anonym_1aeeb8
29. aug 2026

@anonym_autor mame podobnych bratov. Neries. Nie je to tvoj zivot.

ak je svagrina tvoja najlepsia kamoska - zariad aby ho pristihla ona sama. Ale ani tak do toho ty nevstupuj.

2691
1. sep 2026
@anonym_0683ed

@2691 ju nie, však ona ani nemusí tušiť že dotyčný je ženatý a má rodinku

@anonym_0683ed máš pravdu, že nemusí vedieť, aj tak by som jej dopriala za to zvieratkovske, pudové správanie 🤮

Strana
z3