icon

Bratova neustála nevera: ako to zvládnuť?

22. aug 2026

Ahojte, je mi to už trapne ale musím to napísať, včera sme boli na zábave, okrem iných tam bol môj brat s partiou a zase si neudržal vtaka v gatiach. Normálne sa zabával a nakoniec skončil s jednou babou vonku, asi viete čo tam robili. Moja švagriná je taka zlata, vždy pri nom stála, stara sa o dom, domácnosť. Keby to bolo raz, pochopím, strašne je ze on to robí úplne bezne, s hocijakom ludrou. Vydate ženy mu tiež niesu cudzie. Keby nemali 2 keasne deti, poviem jej všetko co viem. Myslím, že aj tak viem malo, ale za 7 rokov to bolo tak min 10x co ju podviedol, vlastne to robí od začiatku a povie mi, že to nemám riešiť, že to je jeho záľuba. Ta žena z noci ma tak 100 kg a o 10 rokov viac od jeho ženy, ktorá je mimochodom kočka, stihla, mladá. To už vôbec nechápem, keby to aspoň bola nejaká kočka, ale toto...

anonym_a36153
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e63103 42 ma, rodicia to nevedia, čo mu majú hovoriť, je snáď plnolety, ja dúfam ze ho to niekedy prejde

@anonym_autor 42 ? tak to ešte len prišla druhá puberta. Ešte bude vystrájať min. 15 r, a potom si bude pomáhať aj s viagrou len aby svojmu vták*vi pomohol a on mal pocit neprekonateľného samca.

anonym_4cf4d9
22. aug 2026
@oceanahory

@anonym_749ebf A preco nie? Nebodaj ta zabava je pricinou toho, ze je to k*revnik?
Takemuto chlapovi je uplne jedno, ci by chodil na zabavu alebo nie...sposob by si nasiel aj iny.

@oceanahory V niečom máš pravdu, ale určite poznáš, že príležitosť robí zlodeja.On pravdepodobne nejakú milenku na dlhšie nepotrebuje.On potrebuje loviť,uloviť, dať dole a ísť ďalej.Na takéto jednorázovky sú zábavy ako stvorené ...

anonym_6d24f4
22. aug 2026

ja mam tiez moralny kompas a ked som odhalila pravdu aj pri iych veciach este ja som bola ta zla, ale nespravodlivost a kreteni ma vzdy stvali, takze zrejme by som to zase odhalila. Moj muz vypisoval nejakej ludre, ale co ma dostalo fakt skardeje a extremne obeznej, ze by si sa pogrcala, preposlala som jej forky inym chlapom a vsetci boli zhrozeni, mojmu som povedala, ze je mi luto ked ma tak tak nizke sebavedomie, ze na takej chudere si ho musel dvihat, mas proste take typy a zena doma moze byt aj miss, taky by si zasluzili sypat kazdy den do vody antidepresiva. Ci skaredsia zena tym lahsia korist.

anonym_4cf4d9
22. aug 2026
@anonym_cf5168

Nestaraj sa do toho. Navyše, brat ti je hadam bližší ako švagriná, co je pre Teba cudzí človek.

@anonym_cf5168 Čiže razis názor,ze krv nie je voda? Deti svojho brata ale by si považovala za pokrvnych príbuzných, či? Otec ubližuje aj im tým, že klame mamu a riskuje pohlavné choroby a choroby šíriace sa aj pohlavnou cestou.

oceanahory
22. aug 2026
@anonym_4cf4d9

@oceanahory V niečom máš pravdu, ale určite poznáš, že príležitosť robí zlodeja.On pravdepodobne nejakú milenku na dlhšie nepotrebuje.On potrebuje loviť,uloviť, dať dole a ísť ďalej.Na takéto jednorázovky sú zábavy ako stvorené ...

@anonym_4cf4d9 Prilezitost robi zlodeja iba pre toho, kto na "kratez" aj realne pomysli...takemu je uplne jedno, ci je na zabave, ci si najde nejaku kolegynu alebo bude vyhladavat moznosti na socialnych sietiach, ci zoznamkach.

anonym_4cf4d9
22. aug 2026
@oceanahory

@anonym_4cf4d9 Prilezitost robi zlodeja iba pre toho, kto na "kratez" aj realne pomysli...takemu je uplne jedno, ci je na zabave, ci si najde nejaku kolegynu alebo bude vyhladavat moznosti na socialnych sietiach, ci zoznamkach.

@oceanahory Nechcem zbytočne analyzovať, že ci je jednoduchšie presvedčiť na jednorázovku ženu tam, kde má pocit, že si to ini nevšimnú alebo tam, kde to riziko je vysoké.Inak súhlasím, že kto nemá morálku,ten sa bude vždy a všade zameriavať na hľadanie bokoviek, len úspešnosť bude rôzna

huxy
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_e63103 42 ma, rodicia to nevedia, čo mu majú hovoriť, je snáď plnolety, ja dúfam ze ho to niekedy prejde

@anonym_autor nie, neprejde. Kur....k zostane kur....kom.
Namiesto toho, aby si dala jeho žene na výber, či chce s takým chudákom naďalej žiť, budeš ticho dúfať v jeho zmenu. Raz, ak sa to dozvie, a že si to vedela a mlčala, môže nenávidieť aj teba.

rozculena
22. aug 2026

@anonym_autor prečo ženatý chlap s deťmi chodí po zábavách bez ženy?

oceanahory
22. aug 2026
@anonym_4cf4d9

@oceanahory Nechcem zbytočne analyzovať, že ci je jednoduchšie presvedčiť na jednorázovku ženu tam, kde má pocit, že si to ini nevšimnú alebo tam, kde to riziko je vysoké.Inak súhlasím, že kto nemá morálku,ten sa bude vždy a všade zameriavať na hľadanie bokoviek, len úspešnosť bude rôzna

@anonym_4cf4d9 Za mna je toto bezpredmetne, ci podlahne pokuseniu 10x na zabave alebo si 1x dohodne nejake stretko cez zoznamku a vypisuje si s inymi, by pre mna bola rovnaka nevera.

anonym_4cf4d9
22. aug 2026
@oceanahory

@anonym_4cf4d9 Za mna je toto bezpredmetne, ci podlahne pokuseniu 10x na zabave alebo si 1x dohodne nejake stretko cez zoznamku a vypisuje si s inymi, by pre mna bola rovnaka nevera.

@oceanahory Akurát, že tento,o ktorom píše jeho sestra, má predĺženú pubertu.Ide partia na zábavu a čím skôr dá dole nejakú,o to je v očiach kamošov väčší frajer.. Samozrejme, nič to nemení na tom, že svoju ženu podvádza

danica2711
22. aug 2026

@anonym_autor never tomu, že si jediná, čo ho videla za rohom prášiť nejakú ochotnú, a keď to navyše robí často, vie to celá dedina a vie to aj švagriná. Riešenie nechaj na ňu

ivett1
22. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moje nervy ...má síce 42 rokov, ale dospelý nie je, keď pretiahne hocijakú, čo sa dá a u nás zasiahne rodina, keď niekto robí pitchoviny ...

petronelag
22. aug 2026

On nemá čo robiť sám na zábave, je ženatý so záväzkami, jeho žena o tom určite vie, to jej netreba hovoriť.

anonym_74eaf6
22. aug 2026

tak mu vždy pofajaj ty a ostane to v rodien😀 (očividne ide o vymyslenú tému)

rachel36a
22. aug 2026
@petronelag

On nemá čo robiť sám na zábave, je ženatý so záväzkami, jeho žena o tom určite vie, to jej netreba hovoriť.

@petronelag a prečo by človek keď je ženatý/vydatá nemohli byť sami na zábave. Bežne tak robíme, jeden väčšinou stráži dieťa. Ja idem s kamoškami, muž ani tak na zábavu nie, ale ide niekde s kamošmi/bratom. Keď sa dá a má nám kto postražiť dieťa, tak ideme spolu. Tým, že sa človek ožení/vydá ešte nestráca akúkoľvek slobodu. Len teda normálny človek vie, ako sa má chovať.

anonym_6f4065
22. aug 2026
@anonym_749ebf

@oceanahory bolo by mi to cudne, aj keby sa tam nekur*il... žena s detmi doma a chlap ruka hore na zábave, diskotéke... otras.

@anonym_749ebf otras sú iné veci 🙄 nie sa ísť zabaviť keď s tým žena súhlasi. Každý vzťah funguje inak a to, že tak nefunguje tvoj, neznamená automaticky, že je to otrasné. Teraz samozrejme píšem čisto o zábave, nie o nevere. Tá je otras....

anonym_c5ea07
22. aug 2026

Svagrina ma kolko rokov? Je na RD? Komu patri dom? Keby. Mala moznosti a € kopne ho do zadku… naco je jej ku …, co dovlecie nejakeho frasa domov. Ked ich nema 🤷‍♀️ tak drzi … nie je, co riesit … niekedy sa vztahy medziludske preklopia do roviny obchodne … ona mozno vie … ale pod most nepojde. Nie je prva ani posledna … a aj ked jej to povies, nic sa nezmeni … takych vztahov je vela ale nikto ti to na nos vesat nebude. A nie moralny prihovor z tvojej strany alebo rodicov. Nezmeni nic …

anonym_0f7ff3
22. aug 2026

Ale čo by ho to prešlo.Hadam tomu neveris.To je povaha.Dokedy mu to bude fungovat svoje moznosti vyuzije.A aj ked mu to nebude fungovat, obťažovať , kurizovat môže dalej..Poznam jedného 70 nika a ďalší cca 80 nik suknickari, boli aj celý zivot a ani v tomto veku s tym neskončili

hviezdicka002
22. aug 2026

Za mňa by si jej to mala povedať. A čo že majú deti? Je to problém radšej nech žije žena s takým debilom? Čo ju podvádza neváži si ju. Toto ma ukazovať vzor ako otec? Je to nechutné a ešte aj to že ty o tok vieš a nič nepovieš akurát tak chrániš nie deti ani ju ale JEHO! Podľa mňa ona musí niečo tušiť. Ešte jej aj pohlavnú chorobu nejakú prenesie!

beata_k
22. aug 2026

@anonym_autor Zase sa tu zisli hrdinky...
Takto ked jej to povies, co ocakavas, ze sa stane? Ma svagrina prijem? Ma kam odist s detmi?

anonym_fed8a3
22. aug 2026

Ze zaluba. TURBOK.KOT

anonym_78cfad
22. aug 2026

Vymyslena tema. Idiotsky namet - zabava v piatok - kde byvaju v dnesnej dobe zabavy? To byvalo kedysi na dedinach, nie? Proste hlupa vymyslena tema, o kurevnikovi, ktory chodi pravidelne sam na "zabavy" ´niekde na dedine v Hornej Malikovej, pravidelne tam pretahuje tucne a skarede zeny, doma ma peknu stihlu zenu, ale jedine, co vadi jeho sestre je, ze pretahuje skarede a tucne.
A smutne na tom je , ze zeny bez akehokolvek kritickeho myslenia vypisuju komentar za komentarom.

anonym_f32bff
22. aug 2026

Nehnevaj sa, ale vidím brata ako ide s cudzou ženou von ( nie prvýkrat) a tvárim sa, že sa nič nedeje?
V tej sekunde by som mu bola za pätami, ale že vždy a zakaždym. Navyše s úsmevom hned skraja ako by som ich dohonila, by som sa opýtala, čo nezobral ženu von, ako sa má a čo deti.
Vlezlý surodenec by bola najlepšia ochrana pred sexom.

zuzubb007
22. aug 2026

Ty si aká zlá a protivná švagriná, mne keby toto nepovie švagriná a vie to, skončila by som s ňou raz a navždy, vždy je lepšia pravda a vždy by som chcela vedieť pravdu, nech je akákoľvek, tvoj brat je chudák a ty len ďalej mlč kým ju nenakazí dávkou fajnotkou a potom si budeš plieskat hlavu tak či tak ak ty, to je snáď jedno či ho to dakedy prejde alebo nie potreboval by dostať facku od života aby ho žena nechala len to si zaslúži, a ty popremysľaj nad sebou!!! Ty musíš byť tiež riadne zlá!

zuzubb007
22. aug 2026
@beata_k

@anonym_autor Zase sa tu zisli hrdinky...
Takto ked jej to povies, co ocakavas, ze sa stane? Ma svagrina prijem? Ma kam odist s detmi?

@beata_k nie pekne bude doma sedkat a ďalej sa hrať na šťastnú rodinu, ako vačšina blbiek to robí

beata_k
22. aug 2026
@zuzubb007

@beata_k nie pekne bude doma sedkat a ďalej sa hrať na šťastnú rodinu, ako vačšina blbiek to robí

@zuzubb007 Nie, pojde k rodicom do detskej izby a rodicia ju budu zivit 🤷

zuzubb007
22. aug 2026
@beata_k

@zuzubb007 Nie, pojde k rodicom do detskej izby a rodicia ju budu zivit 🤷

@beata_k nie zamestnám sa, vezmem si podnájom + výživné od muža a úplne normálne prežijú, keď sa chce všetko sa dá, kto nechce hľadá výhovorky, lepšie je byť za poslednú chuderu že?

beata_k
22. aug 2026
@zuzubb007

@beata_k nie zamestnám sa, vezmem si podnájom + výživné od muža a úplne normálne prežijú, keď sa chce všetko sa dá, kto nechce hľadá výhovorky, lepšie je byť za poslednú chuderu že?

@zuzubb007 Hej, pekna teoria.

katkazatka
22. aug 2026
@petronelag

@petronelag preco by som nemohla ist na zabavu, ked som vydata? Nie som sliepka domaca a mam normalneho muza. A moj muz ma normalnu zenu. Uz nemame 18. storocie.

anonym_234108
22. aug 2026

@anonym_autor tak vies ta s ktorou ju podvedie mu da vsetko to co mu zena doma neda😎