Bratova svadba & moja ex s partnerom a ich dieťaťom
Zaujimal by ma vas nazor na situaciu: moj brat bude mat svadbu na ktoru aj napriek mojmu vyslovnemu nesuhlasu pozval moju byvalu partnerku, s ktorou sme zili skoro 9 rokov. Neboli sme zasnubeny, ziadne deti, ani ine spolocne zavazky. Od nasho rozchodu ubehlo uz 6 rokov. Medzicasom som si nasiel novu partnerku s ktorou som vo vztahu. Moj brat pocas trvania mojho vztahu s byvalou partnerkou nemal extra aktivny kontakt a ani komunikaciu s nou, byvali sme v inych mestach, stretavali sa obcas po vikendoch s rodinou. Teraz ale vyhlasil, ze na svojej svadbe chce moju byvalu aj s jej partnerom a ich dietatom. Neviem, mozno som divny ale mne to pride ako ista forma "provokacie" z strany mojho brata. Bavili sme sa o tom, povedal som mu moj nazor na vec, ale on aj napriek tomu na svojom rozhodnuti trva. Moja partnerka mi odmietla ist na bratovu svadbu, co uplne chapem. Kedze je to bratov den "D" tak ja nebudem robit ziadne teatro okolo toho. Pojdem na svadobny obrad a nasledne sa svadobnej hostiny nezucastnim, nemam zaujem tam mat na ociach svoju byvalu a jej rodinku. Zaujimalo by ma co si o tom myslite. Dakujem 🙂
Nie asi ale urcite... Blahozelam k rozchodu a prajem prijemnu zabavu na bratovej svadbe
Uzi si to 😀
To je teda riadna zmena. No napriek tomu si svatbu uzi.
Pockaj, vy ste sa rozisli?😲
To je riadny zvrat.
Ved si tu vela pisal ako na nu beries ohlad a chapes jej postoj a teraz pises ze bola trucovita a manipulativna.
Dosť veľká zmena za tak krátku dobu, a zrejme to predsa len nebolo medzi vami také ružové ako si to pred par týždňami opisoval.
Ale uži si svadbu a život je vždy krajší keď môžme byť sami sebou
A bude tam aj tvoja ex????
@barbie1981 Ano, aj s jej partnerom. To uz ale riesit nebudem. Akceptujem bratove rozhodnutie.
Úprimne? Je to správne ja keby som v pozícii tvojej priateľky ani by som to neriešila. Len by som maximálne poprosila novomanželov aby sme nesedeli pri jednom stole.😀 Nech zbytočne sa nemusíme nasilu pretvarovať.
Ale bratovi neísť na svadbu by bola hlúposť.
Gratulujem, že to u teba dobre dopadlo. 🙂 Vidíš ako veľmi málo stačilo aby si si pohneval vlastného brata kvôli jesitnosti jednej ženy? Nevravím, že to je príjemné, ale určite nič čo by bola tragédia. Ok, ja jedného ex by som neprežila keďže ten mal aj zákaz priblíženia ku mne. 😀
A verím, že rozchod preboli. A vlastne na čom to krachlo? Iba zvedavosť 😁
No a došlo k tomu,čo ti mnohé písali. Manipuluje s tebou.
Lebo žiadna normálna žena by taký cirkus kvôli svadbe nerobila.
Uži si svadbu a držím palce,aby si našiel tú pravú.
presne ako som si myslela. vymyslené až sa práši....
@panelacikova teraz už si aj ja myslím, že je to vymyslené 😅 toto je za taký krátky čas extrémna zmena
@mima1608 presne tak, z chlapa, ktorý stál totálne za svojou partnerkou a chápal ju sa odrazu behom pár dní stal človek, ktorý ju odkopol a ide za exkou na svadbu 😀
@mima1608
@panelacikova tak to je ten zázračný MK dlho neriešiteľné problem a jedna téma na MK a problém zázračné vyriešený a obraty o 180 stupnov 😂😂😂 Takých tém je tu veľmi veľa
20 strán o tom ako ti prítomnosť tvojej ex na svadbe prekáža, ani jeden o tom, že tebe to ani tak nevadí , ale tvojej priateľke. Keď som napísala, že ja by som šla a zabavila sa, tak si napísal, že to by urobil sedliak.
Maly update; na bratovu svadbu idem (sam), no a z poslednej partnerky v poradi je aktualne uz len exka. 🙂 Dost bolo jej vyvadzania, trucovania a manipulacii. Zivot bude krajsi asi aj bez nej.
@autor Su to sice uz dva roky ale zaujima ma, ako ta svadba dopadla.. 😃

Maly update; na bratovu svadbu idem (sam), no a z poslednej partnerky v poradi je aktualne uz len exka. 🙂 Dost bolo jej vyvadzania, trucovania a manipulacii. Zivot bude krajsi asi aj bez nej.