icon

Bráva vás váš partner na miesta, kam brával ex?

3. jún 2021

Berie vás váš priateľ na miesta ktoré bral predošlú svoju exmanželku? Napríklad do barov na výlety atď.. Pretože úprimne mne to vadí...Ako ste na tom vy?Proste zmietla som ho zo stola keď ma chcel zobrať na Balaton kde zobral svoju ex 3 roky dozadu...

Strana
z2
liljana
3. jún 2021

Ze si vyrabas zbytocne problemy. To maju byt vsetky miesta, kde predtym s niekym bol, uz natrvalo "kontaminovane" ... ? a to iste naopak. Ze on nepojde tam, kde si uz raz s niekym bola.

autor
3. jún 2021

@liljana Nie...Lenže ak si chce vyrábať nanovo nostalgiu tak až sa vráti teda naspäť 🙂 Lebo mi to tak pripadá..Sme obaja z iných regiónov a proste najradšej by chodil tam kde chodil len s ňou takže preto taká vada hhh

elenita
3. jún 2021

A Ty odkial vies, kde vsade s nou bol?

lula3108
3. jún 2021

Podla mna to maju chlapi tak, ze raz tam uz boli a bolo to tam pekne a dobre tak chce aby to zazil znovu aj s tebou. Ja napriklad rada chodim aj tam kde to uz ma aspon jeden z nas overene, bola som s byvalym v tom hoteli, viem ze je krasny a dobre sa tam da najest tak beriem aj noveho partnera na istotu. Podla mna to skus brat tak, ze ti chce dopriat nieco pekne a chlapi nevedia vymyslat stale nove miesta😂

autor
3. jún 2021

Však sa pochválil 😄

autor
3. jún 2021

@lula3108 Tak to si pravdepodobne vystihla 🤔🤣

pribinak
3. jún 2021

Všetci moji frajeri boli som mnou na Teryho chate a na Rysoch. Sú zo moje obľúbené miesta a našťastie ani jeden to nebral tak že ich taham tam kde bol jeho predchodca

Myslím že si v pozícii, nemám problém, vyrobím si problém

petamich
3. jún 2021

ak by ta bral na tie iste miesta, do tej istej izby c. 14 a chcel aby si si obliekla to iste pyzamo ako ma ona na fotke asi by som sa nad tym pozastavila 🙂

takto mi to pride, ze je to chlap, ktory mozno nie je uplne kreativny (to uz ty musis vediet) a berie ta na miesta, ktore ma otestovane alebo ich "niekto uz vymyslel" a vsadza na istotu, fakt by som v tom problem nevidela

elizabet173
3. jún 2021

Nikdy ma nenapadlo toto riesit, tiez mam oblubene miesta, kde som bola aj s byvalym, aj s terajsim partnetom, a? Tiez niekedy spomenie, alebo z foto viem, ze tam, kde ideme, bol s byvalou zenou, absolutne mi to neprekaza, ved bola sucastou jeho zivota. Ze s nou spal ti nevadi? Nemam problem, vyrobim

pribinak
3. jún 2021

@elizabet173 zomrela som.....že s ňou spal ti nevadí .....

sticker
autor
3. jún 2021

Lenže mňa najviac štve že v mojom regióne je toho omnoho viacej čo vidieť a predsa nechce so mnou nikam chodiť iba v jeho kraji...

janka_23
3. jún 2021

Však sa ho opýtaj prečo nechce ísť niekam v tvojom kraji.

bloger
3. jún 2021

Skúste si predstaviť ako sa asi musí cítiť že ju berie na také miesta presne mohol by ju zobrať inde je veľa krásnych miest kde sa dá ísť hádam s tou svojou ex neprešli celý svet mal by už minulosť nechať minulosťou a rešpektovať jej pocity lebo teraz je súčasťou jeho života ona

pribinak
3. jún 2021

Tak ale to je už úplne iný problém a treba sa otvorené porozprávať

panelacikova
3. jún 2021

autorka: v bývalom vzťahu by mi to vadilo. teraz nie. ale to je o celkovom prístupe toho muža voči tebe. akonáhle vycítiš, že ty si preňho naozaj tá jediná a pravá, nebudú ti takéto veci vadiť. ale zrejme to v sebe necítiš a on to v tebe nevie naštartovať. a tak sa zapodievaš hovadinami. môj žil takmer 30 rokov v predošlom manželstve. pochodili toho na mraky. faktom je, že on akosi sám od sebe nemá chuť chodiť na miesta, na ktoré chodili najčastejšie. či to už robí pre to, aby ja som z toho nemala blbý pocit (čo by som teda nemala) alebo preto, že si nechce pripomínať bývalý vzťah (prakticky si už nemajú ani čo povedať), to netuším, nepýtala som sa. ale zase ten môj je taký, že ak by som mu povedala, že by som sa necítila na takých miestach vo svojej koži, tak by našiel iné, "naše" miestočko... ale fakt toto nepotrebujem riešiť. viem, že som preňho to naj a nepýtam sa ho. vlastne ani nemusím, on by mi to aj tak medzi rečou spomenul 🙂

panelacikova
3. jún 2021

@elizabet173 veď normálka, jasné, že jej vadí, že s ňou spal, čo si pipi? 😀 to je "vadenie" na prvom mieste predsa.... potom idú miesta, kde spolu trávili čas. ja tomu tak trošku aj rozumiem. autorka si vôbec nie je istá tým svojim chlapom, navyše, bývalá bola možno krásavica alebo bol on do nej možno paf..... vieš, to sú veci, ktoré sa niekedy ťažko spracovávajú 🙂 ešteže ja toto nemusím riešiť 😀

kaki3
3. jún 2021

Nevadilo by mi to, uzivala by som si to, ze chce so mnou travit cas, ze ma chce niekam vziat a podobne 🙂

jana_vaj
3. jún 2021

Ako poviem ti tak, že som to nikdy nejakosi neriešila. Aby sme si vyberali miesta, kde sme náhodou neboli s partnermi z predošlých vzťahov, tak ako to mi príde trocha moc a hlavne dosť a zbytočne komplikované

elizabet173
3. jún 2021

@panelacikova muslim si, ze v tom to je. Ak ma zena pocit, ze ju muz miluje, ze je pre neho naj na svete, neriesi to. Ak sa spoznala s muzom, ktoremu zena odisla s inym a on to nema v sebe spracovane, pricasto ju spomina, pripustam, ze tam kus nostalgie byt moze

panelacikova
3. jún 2021

@elizabet173 presne tak. a vycíti to aj tá žena, čiže autorka jednoznačne cíti, že ten muž ňou nie je asi natoľko unesený, ako býval z bývalej... a toto ju žerie, to je normálne. a navyše.... ak sme z jedného mesta, tak sa tomu nevyhne človek, ale ak sú z iných oblastí a on ju ťahá len tam, kde liezol s bývalou, tak to je už divné. keby chodil aj s ňou na miesta v jej okolí, tak by som už povedala, že autorka to preháňa. ale takto si myslím, že on to nemá v hlavičke usporiadané. navyše uvádza, že na Balatone bol s ex 3 roky dozadu, čiže ešte pred 3 rokmi spolu boli... koľko sú od seba? rok? polroka? 2 roky? on to nemá ešte spracované. ja by som takého nechcela teda. čo nemá upratanô v hlave 🙂

jumama
3. jún 2021

A ja si myslim, ze na kazdem sprochu, je pravdy trochu. Ak uz trosku ziarlivosti v zene je, tak ju nehanme, za to citi, nech si len tie pocity dovoli. Nech odzneju, nech nad nimi porozmysla.

Zalezi, ake zazitky tam s byvalou mal, lebo cloveku sa predsa len spomienky vynoria. Napriklad je mnoho volne dostupnych zrucanin hradov, moj muz viem, ze v niektorych prespaval so svojou prvou frajerkou, este ako pubis, stredoskolak,na turistike, v spacakoch, pod holym nebom... Romantika ako slak 🙂 A tiez mi o tom porozpraval...

Na jednej strane je to daleka minulost, ktora so mnou nijako nesuvisela. A mozem byt stastna, ze je to clovek schopny tolkej romantiky. Ale trosilinku ma obcas pichla zialivost, ked ta ideme na vylet cez den a je tam milion ludi a nie som tiez s nim nocnou pani toho hradu. Ked som bola utahana mama s dietatom... niekto uplne iny ako etericka vila na hradbach v splne mesiaca 🙂 A podla mna sa ani neda uz taky zazitok zopakovat, lebo ho vyslovil. Kedykolvek by som citila, ze mam hrat podobnu rolu, tak to nechcem. Preco vlastne?

Podla mna je hlavny problem v tom, ze chlap sa pochvali. Aj ten moj to robil, a vysvetlila som mu, ze prave to mi nerobi dobre, ze prave preto sa citim, akoby neustale porovnaval, akoby som mala sutazit. Ak aj chce zazit nieco podobne, nech to tak zinscenuje, ale nemusi hovorit, ze to bolo tak uz aj s inymi zenami. Nech si svoje spomienky necha, a nekazi nimi pritomnu chvilu.

Asi v tej chvili muzovi uz vobec nezalezi a nespomina na tu predoslu zenu. Ak by bola taka naj, bol by zrejme este stale s nou. Skor ma taku fantaziju, taky pribeh v hlave a chce si ho znou a znovu odzit. Lebo ho naplna dobrymi pocitmi. To je ako mat oblubeny film a pozriet si ho znova a znova a znova.

Cim viac vaz vztah bude dlhsi, tym viac vase spolocne zazitky zmyju minulost, navstvite vela miest, budu pre vas pekne a jedinecne, nicoho sa neboj, doveruj, inak taky vztah nema cenu.

bagre
3. jún 2021

Nuž záleží od dôvodu PREČO tam chce ísť. Ak kvôli spomienkam tak to je zle,a ani vzťah za veľa zrejme nestojí / ak to tak proste vyšlo alebo má racio dôvody tak je to ok. Čo teraz budete chodiť kanálmi len aby ste sa vyhli miestam, kde bol so svojou ex? Aj chápem, čo sa pýtaš, ale odpoveď ti tu nikto nedá. Tá je niekde medzi vami. Ty musíš vedieť prečo ťa to žerie... robí aj iné veci, ktorými spochybňuje váš vzťah? Ste spolu krátko? Alebo je problém že sa ty porovnávaš a riešiš to čo netreba? A na záver - rozprávali ste sa o tom?

deti95060810
3. jún 2021

ja ex môjho mm ani len nepoznám.... nejakú frajerku spred 20 rokov ani vôbec nespomína...😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
3. jún 2021

A to teraz sa ma tym miestam, kde bol s ex vyhybat? Predpokladam, ze aj v jeho byte bola, tak tam by Ta tiez vodit nemal🙉 Niektore zeny si fakt najdu problem, aj keby ho spod zeme mali vyhrabat😝

panelacikova
3. jún 2021

@jumama veľmi pekne si to napísala, ale je tu ešte jedno čo ak.... čo ak tomu mužovi na tej žene veľmi záležalo, ale ona ukončila z nejakého dôvodu vzťah? 😉

panelacikova
3. jún 2021

@deti95060810 však ale je rozdiel frajerka spred 20 rokov a žena, ktorá ho možno opustila pred rokom 🙂

ndrag
3. jún 2021

Ja som mala tiez takeho ex, co mal len svoje miesta a nikde inde nechcel chodit :D. Vzdy bol vyslovene boj ho presvedcit na nove miesto vyletu, dovolenky.. Vacsinou sa mu tam ale zapacilo a potom sme tam chodili dalsie roky stale dokola. On doteraz chodi na rovnake miesta so svojou novou priatelkou. Ked som to ukoncila, tak som si rovno nakupila letenky na miesta, kam by on nikdy nesiel :D. Uz by som takeho zadubneca nechcela.

panelacikova
3. jún 2021

@viestta jazdenku, bože, žena, ja z teba čúram 😀 😀

lienka.7
3. jún 2021

Ano, vadilo by mi to. Je kopec inych miest kde ta moze zobrat. To nie je bar dole pod domom, kde chodili na kofolu...
A este keby mi zacal rozpravat, ze tu bol apolu s ex 👎👎👎 spytala by som sa ho o co mu ide...
Ak to robi neumyselne, upozornila by som ho na to ze mi to vadi... ak to robi zamerne, tak je to debil nevysporiadany s minulostou. Takeho by som kopla do riti. Kazdy mame nejaku minulost, a ako ja nemam potrebu rozpravat story o mojich ex, tak ma to nezaujima ani u partnera.
Len na porovnanie... min.s 3 mojmi ex som bola v Bojniciach na zamku a davali sme si pusu v srdiecku... ale ani pri jednom mi nenapadlo povedat "aktualnemu" ze jaaaj tu som bola pred 2 rokmi s ex a mam rovnaku foto 🤣🤣🤣 je to aj o taktnosti, ktoru mnoho chlapov zial nema 👌👌👌

Strana
z2