Bráva vás váš partner na miesta, kam brával ex?
Berie vás váš priateľ na miesta ktoré bral predošlú svoju exmanželku? Napríklad do barov na výlety atď.. Pretože úprimne mne to vadí...Ako ste na tom vy?Proste zmietla som ho zo stola keď ma chcel zobrať na Balaton kde zobral svoju ex 3 roky dozadu...
ak by sme nechodili na miesta, kde som bola ja s byvalym a on s byvalou, tak na Slovensku by sme vela toho uz na vyber nemali :D
Miesto by som neriesila, vytvarate si tam spolu nove vlastne zazitky a to je podla mna dolezite ;)
Ježiš a? Jasne ze brava a co..
Jasne, ze ano a ako neviem, preco by som to mala nejak riesit. A co ked si tam uz bola s nbiekym inym???? Isto ste spolu chodievali aj na nakupy, to ako teraz nepojdes s tym novym do obchodu ci jak?
Ty si buď mladá, alebo blbá....
@maciatkolulu alebo kombinácia
Dievčatá, ja si myslím, že ani hlavný problém nie je v tom, že idú na rovnaké miesto, ako v tom, že chlapík jej o tom vypráva jedna radosť. A bohvie, aký blažený výraz má pri tom na tvári 🙂
Už to ,že má potrebu ti o tom hovoriť ,kde bol ,nieje zrejme vysporiadaný s rozchodom .Ty cítiš neistotu vo vzťahu .Preto táto diskusia .A áno je to normálne ,že sa chodí aj na rovnaké miesta ,kde chodil s ex .No u vás nebude zrejme len toto jediný problém ...pekne mu povedz ,ak ti to vadí ,nech ti o tom v budúcnosti nehovorí kde všade s ex bol.Vyrábate si zbytočne problémy .
@panelacikova presne 👌👌👌
Tiez si myslim ze autorke nevadi ze ide k nejakemu Balatonu... ale to ze tam furt melie o ex 🙉🙉🙉
Ma 2 moznosti: bud mu povedat nech proste drzi hubu a svoje dojmy, pocity a zazitky s ex nech si necha pre seba... a ked prosre nepochodi, kopnut do riti 👌👌👌
Podla mna to vobec nemusi byt o tom ze furt o tom rozprava, ale tak chce ju niekam zobrat tak povie ze tam uz bol a prirodzena je otazka aj kedy a s kym...mne by bolo praveze divne keby sa extremne vyhybal miestam kde bol s byvalkou alebo kde by ju mohol stretnut, vtedy by som si povedala ze asi to nema za sebou a boji sa ze na nu zacne mysliet...
Podla mna niektore zeny vsetko tak hrozne analyzuju a premyslaju nad tym ze vytvoria problem z uplne vsetkeho😂
@viestta jazdenku z druhej ruky...skapeeeem, vecer mu to poviem 🙂
@panelacikova inak kym ju neberie k rodicom na chalupu, kde je pol metrova burina a roboty ako na kostole a nerozprava pri tom, ako to vzdy jeho ex krasne vyplela a poupratovala, tak je dobre
Nikdy som sa nad tým nezamýšľala a ani muž nie.... Ešte on je taký že mi povie a poˇametad si tam a tam keď sme boli čo tam bolo alebo čo sme videli .... tak mu len odpoviem že so mnou ťažko a zasmejeme sa na tom ... ale nebudem zo seba robiť kvôli tomu hysterku...
Úprimne ja si nemyslím, že chlapi dokážu rozmýšľať v intenciách ,,zoberiem ju tam, kam ex, lebo sa mi za ňou cnie”, to je čisto naša ženská domýšľavosť a paranoja. Berie ťa tam podľa všetkého preto, lebo sa mu tam páčilo, má s tým dobrú skúsenosť, cítil sa tam proste dobre a preto tam chce zobrať aj teba. 🙂🤷🏻♀️ Nerobila by som zbytočne z komára somára.
Podľa mňa to moc komplikuješ a zamýšľaš sa nad tým. Mozog ženy a mozog chlapa sú úplne niekde inde. Práve naopak tým, že mu to budeš hovoriť, tak jeho mozog vynorí spomienky, ktoré by ten jeho ani nevedel, že má. Ak nechceš aby na niečo myslel, tak mu to nehovor, že nemá myslieť ale proste nehovor to!!! Ideálne ak na to nebudeš ani myslieť. Ak ty obchádzaš miesta, kde si bola s tvojím ex, tak to je tvoj problém a nemáš veci vysporiadané ty. Ver tomu, že ten chlap ťa môže brať na tie miesta iba kvôli tomu, že proste tie miesta pozná a vie ťa viesť. Možno je to typ, čo nemá rad nové miesta alebo sa proste chce ukázať. To, že povie, že tu bol s ex je logickejšie ako keď bude hovoriť v jednotnom čísle "už som tu bol". To by mne viac vadilo a zdalo by sa mi to divné. Že chodí do tých istých barov?? Aj ja mám rada miesta, kde som už bola a poznám to tam, ak to na mňa zanechalo dojem. Určite nemyslím na tom na žiadneho ex! Ukáž mu ty miesta, ktoré chceš vidieť a on tam s tebou pôjde. A Balatón je naozaj pekný, kľudne tam choď. Hlavne toto povedz kamoške alebo napíš na koníka, určite toto nevyhadzuj na oči chlapovi!! Nikdy to nepochopí to je prvá vec a nebude tam na 99,9% zámienka, že chce myslieť na bývalú spred 3 rokov.
A to ja tomu môjmu nadávam že ma nezobral na jedno miesto na večeru kam vodil každú babu keď bol mladý...som nevedela že je to vlastne dobre a malo by mi vadiť keby ma tam zoberie 😄 Ach jaj baby...čo vy dokážete riešiť to je neskutočné. Potom sa ani nečudujem že tí chlapi od vás odchádzajú a každá tu len vyplakáva 🤷♀️
@monka105 ale ktovie prečo sa mu tam tak páčilo?

tak nech ti napise zoznam kde bol s kazdou ex v zivote aby si presne vedela kam neist a budes sedet doma na riti hah :D :D vymyslas chujoviny su to vylety nechodi sa tam modlit a rozjimat nad tym ze tu som bol s ex :D
Ahojky vadilo mi presne to iste co tebe ale casom som zistila ze to vobec nema taky umysel zeby chcel spominat na ex.... kto by chcel 😅 bol by blb.... ale naozaj na tych miestach je dobra atmoska a popripade ako pisu baby tak bud jedlo pitie alebo celkovo to miesto🙂 urcite je stastny ze je tam s tebou- milovanou osobou a z vela% aj zabudol ze tam bol z ex 😂to len my zeny sme take spekulantky v prilis velkom rozmyslani😊
Mozno tam brava kazdu a robi si prieskum ako sa ktorej pacilo...🤣🤣
@betulinka1 presne, muži a ženy myslia úplne inak, v tejto súvislosti mi nedá nepridať sem toto
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mne příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jista, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali
Tak toto je už ozaj vrchol...ja by som s ním nechodila už ani do rovnakých potravín a obchodov 🙄🤭
@elizabet173 :D :D :D odpadnem inac mam taky dojem ze som polovicny chlap :D
@elizabet173 presne takto to ale je aj reálne. 🤣Proste oni úplne inak myslia.
@betulinka1 jasné a baby sú neuveriteľne domýšľavé
@elizabet173 akoze mne to tiež došlo az vekom, že chlapi tak komplikovane nepremylsaju 🤣

Ja napríklad chodím 20 rokov každý rok na predĺžený víkend na jedno miesto, kam som chodievala ako dieťa s rodičmi každý rok cez prázdniny (Siofok pri Balatone). Takže áno, bola som tam nielen s jedným chlapom. Príde mi skôr choré, že by som tam musela prestať chodiť kvôli tomu, že s jedným som tam bola a s druhým akože nemôžem? Keď mám k tomu miestu spomienky z destva a cítim sa tam dobre? Wtf....
A inak, tiež chodím k partnerovým rodičom, jeho exmanželka tam tiež chodievala, takže teraz by som nemala?
Podľa mňa je to dosť o sebavedomí a sebauvedomení človeka. Viem, že ma partner niekam berie, pretože tam chce stráviť čas so mnou, nie preto, že spomína na ex. Ak s tým niekto má problém, tak si myslím, že ten problém má predovšetkým sám so sebou.