icon

Buchol by ma?

terezkaa22
7. apr 2022

Aj vy ste sa pohádali s priatelom a ked ste sa hádali až sa triasol a povedal že mi pri.ebe. Myslíte že by to urobil? teeda postel a dvere to už schytali.Je žiarlivý,ešte som že len s kamoškou nebola sama a to sme spolu 2 roky, A že ho musim posluchat ked chcem aby sme sa nehádali. bývame spolu.
Ja 30 on 34.

thoughtfulweirdo
7. apr 2022

Áno, takto podobne sa správal môj prvý priateľ. Reval na mňa, že kvôli mne sa nevie ovládať, že to raz zle dopadne, lebo robím všetko zle a neposlúcham ho a áno, aj ma nakoniec raz udrel. Nie je to normálne, fakt ti radím taký vzťah ukončiť.

andrejka1974
7. apr 2022

Okamžite odid lebo to schytas vermi nezastavíš ho a vtedy môže byť už neskoro

brendaa
7. apr 2022

@terezkaa22 odíď a nerieš, či by ta buchol...
Žiť v strachu, nie je normálne a ešte ti bude tvrdit, ze za to môžeš a že ho vyprovokovala.

cimage
7. apr 2022

To ma odkial, ze ho mas posluchat? Ty si neni jeho dieta, ani pes. Jednu ti streli a este to bude tvoja chyba, lebo si ho vyprovokovala 🤦🏽‍♀️. Teraz ti zakaze kamaratku, potom rodinu a nakoniec sa budes hlasit kazdych 5min. Ziarlivost sa stupnuje a cim budete dlhsie spolu, tym viac ta bude chciet kontrolovat a manipulovat.
Naj riesenie, ukoncit to co najskor a nech si rozmlati aj cely dom aky je magor.

hope87
7. apr 2022

Jasne, ze to raz urobi...toto, co opisujes nie je normalne. Je to sialene spravanie! "A že ho musim posluchat ked chcem aby sme sa nehádali." To, co je??? Ty nie si jeho dieta ale rovnocenny partner. Ziadne take, ze ho musis posluchat. Radim ti, odid od neho, ak sa da, uz aj!

beronsche
7. apr 2022

@terezkaa22 este sa priprav na to, ze rozchod nepojde hladko..
Bud ti bude tento uboziak brnkat na city, ako ta on miluje a vsetko je kraaasne, tak preco to zahadzujes, naslubuje ti modre z neba a chvilku ta bude na rukach nosit (kym ho "nevyprovokujes" samozrejme..)
alebo bude vyvadzat rovnako ako pri hadke, lebo to ci si ty dovolujes, jeho nechat, tolka drzost.... S nim budes!
Nedaj sa! Drzim palce!

h2
7. apr 2022

Áno, urobil by to. A prezradím ti tajomstvo, nezlepší sa to, ani keď budeš poslúchať. Ani keď budeš tá najposlušnejšia, najvernejšia žena na svete, ktorá sa na iného chlapa ani len nepozrie. Ani keby si sa mu vo všetkom podriadila a nechala ho kontrolovať každý tvoj krok. Lebo čo ak na niekoho iného myslíš a túžiš po ňom? Od žiarlivca ruky preč. Čím skôr, tým lepšie.

andrejkap123
7. apr 2022

Utekaj

viestta
Odpoveď bola odstránená
kliatana
7. apr 2022

no od takehoto cloveka treba odist, to uz ked robi toto aby sa to nestupnovalo fakt.

nurielka
7. apr 2022

Ak je vo vzťahu strach o svoju osobu, nemá zmysel v ňom zotrvávať.
Ak je vo vzťahu žiarlivosť, a veľká, tu už ide o nepochopenie lásky. Títo žiarlivý ľudia sa domnievajú sa, že láska je akýsi monopol, majetníctvo, no nechápu jednoduchý fakt: ak vlastnia živú bytosť, zabiju ju. Skôr či neskôr by si to zobrala ako ťarchu a sama by si sa rozhodla a nepotrebovala by si rady. Teda ak sa nechceš týrať. Veľa šťastia.

tinatitti
7. apr 2022

@terezkaa22 to je len začiatok. Ešte sa kroti. Keď si ho nedajbože vezmeš, tak ta udrie raz dva. Utekaj od neho, kým ešte nemáte spoločne záväzky.

nika523
7. apr 2022

Jasné že by to urobil a raz to aj urobí a aj to čo už robí teraz aj keď ťa ešte neudrel je veľmi zlé lebo to v tebe vyvoláva strach a tak ťa ovláda, ak nechceš žiť s debilom a psychopatom tak to rýchlo ukonč

klarik707
7. apr 2022

ked to povedal myslim, ze by to aj urobil, toto su veci, ktore sa zvyknu len zhorsovat, takze osobne by som si to nenechala a mala by som sa na pozore, neviem ci by som chcela byt s takym clovekom :/

lucia147852
7. apr 2022

Strach vo vzťahu nemá čo robiť, ako ani agesivita, vyhrážanie, rozbíjanie veci… už by som bola preč

30ericka
7. apr 2022

UTEKAJ

denden77
7. apr 2022

posluchat? a co si ty pes? 🤔

janka1011
7. apr 2022

@terezkaa22 toto by mi len raz povedal a balím kufre a už ma neuvidí. Vážne chceš takýto život???

eva8
7. apr 2022

Keď si sa bála, rozidte sa. Neboj sa, že nezvládnes cirkus potom, zvládneš to. Máj oporu v príbuzným, kamarátke. Niekomu sa zdover, aby si sa mala kam uchýliť.

terezkaa22
autor
7. apr 2022

a chcel skakat z okna tak ze ho realne otvoril

terezkaa22
autor
7. apr 2022

@beronsche dakujem

terezkaa22
autor
7. apr 2022

@tinatitti už aj o svadbe bola reč,o detoch

akonetopier
7. apr 2022

s takymito byva tazky rozchod. tipujem, ze bude prosikat a isty cas bude najlepsi frajer na svete, ak to nezaberie, tak sa bude chciet zabit kvoli tebe. Ale klud. Nezabije sa. Bude len tak trepat. Netreba mat zlutovanie s takymito psychopatmi.

hope87
7. apr 2022

@terezkaa22 A ako to ty citis? Je to podal teba v poriadku? A to ste spolu LEN 2 roky. Keby za tebou prisla najlepsia kamoska, sestra(ak nejaku mas) alebo nejaka sesternica a povedala ti, ze sa jej toto stalo a co sa jej deje vo vztahu s chlapom, co by si jej poradila? Neverim, ze by si jej radila, aby to nejako zvladla, ak ho miluje. Inak tomu skakaniu z okna nerozumiem...to akoze z akeho dovodu chcel skakat? Lebo si bola na kave s kamoskou??

siska53
7. apr 2022

@terezkaa22 Nie je to vylucene, utekaj od neho, kym sa da...

lala123
7. apr 2022

@terezkaa22 ani neidem citat celu diskusiu. Utekaj dievča čím skôr. Nič dobre ta s ním nečaká. Bude to len horšie. Najprv ti zákaze kamosky , potom rodinu a nakoniec ostaneš sama a závislá na ňom. A ken tak mimochodom , ty nemusíš nič, ani poslúchať nie si predsa pes. Laska nie je za odomenu, že posluchás tak ta mam rad.

simonecka008
7. apr 2022

Od takeho utekaj prec

beronsche
7. apr 2022

@terezkaa22 silne pochybujem, ze aj realne zvazoval, ze z toho okna vyskoci.. On ta chcel len potrestat, za tvoje nehodne spravanie... Lebo musis vidiet, ako on chudak pri tebe trpi..
Neskoc mu na to.
Je to manipulacia, vyvolavanie viny, aby ta dostal tam, kde ta chce mat..
S takymi cinnostami bude pokracovat, kym ta celkom nezlomi..

Prosim ta, aj realne planujes rozchod?

tinatitti
7. apr 2022

@terezkaa22 zlatko, prosím ta, zváž svoje rozhodnutie byt s takým človekom. Nebudeš šťastná. Viem o čom hovorím.

tinatitti
7. apr 2022

@terezkaa22 haha neskocil by. Na to nemá gule