Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok
Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.
@vivien120 joooj moja :D :D par tych "starych lezieb" poznam a poviem ti jedno, robia si z teba prdel 🙂 este ked si sa aj zavrela s frajerom do izby a isla trucovat tak si viem predstavit ako ich to pobavilo...
...uvedom si ale, ze sa bavime (asi) o sestre tvojej nadejnej svokry....kedze k vam chodia, tak maju dobry vztah a to ty nikdy nezmenis, cim viac budes proti nim brojit, tym skor ta svokra posle prec...ja by som tiez v dome nestrpela zubrieknu, co sa mi navaza do rodiny 🙂 davaj pozor...
jaaaaj, strasnyyy smiech 😀 😀 😀
@vivien120 v prvom rade - naozaj ti tu velmi dobre radi vacsina bab spravas sa detinsky. Mas 21 a upozornujes na to, aka si mlada, ale mas uz vek na to, aby si sa chovala ako rozumna zena. Tak vo vlastnom zaujem zacni, pretoze nie len, ze stratis priatela casom, alebo ta uplne odstrihne jeho rodina..
Priatelova mama sa s tebou chcela porozpravat, ale rozmyslela si to, lebo nechcela narusat pokojne vztahy v rodine, popripade sa dotknut syna, ze urazi jeho priatelku. Ale ver jedno - uz si o tebe mysli svoje! Ale to je presne, ako sa dospely ludia uz chovaju - vedia ovladat svoje city, vyhodnotit situaciu a spravne sa zachovat (vacsinou)...
Taaaakze, mam pre teba jednu radu... ak nechces vyzerať pred ich rodinou ako uplne decko, nedospela zena, ktora sa jeduje pre nic (a ver tomu, ze sa jedujes pre uplne nic), tak na najblizom rodinnom stretnuti s lesbickymi tetusami proste pred vsetkymi povedz, ze ti je luto, ze si minule nepochopila srandu, ze si nevedela ako reagovat, ale ze chapes srandu a vies, ze to bolo myslene z vtipu .. celu situaciu obrat na vtip.. A dodaj, ze v klude si moze za zadok chytit aj teba 😀 😀 😀 ..
A ak si budes dalej stale dokolecka opakovat to svoje a nevezmes si k srdcu ziadnu radu vyssie, tak sa necuduj, ked tu budes mozno o par tyzdnov-mesiacov vyplakavat, ze ta nechal frajer, alebo, ze mate nezhody v rodine... dospej! 21 rokov uz nie je malo...
@vivien120 no nie si tak mlada ako pišeš. Ja mam 22 a 2 rocne dieta, manzel ma 25 a riesime uuuuuuuuplne ine starosti ako chytanie za zadok. Riesis absolutne hluposti a bud rada ze nemas problémy typu z coho splatiti hypoteku. Usmej sa nad tym a neries to, alebo ak chces byt za totalne rozmaznane a ufnukane decko tak rob bordel dalej, ale o pol roka tu budes vyplakavat ze ta chlap nechal ...
to ze sa mu to nepaci a nepraje si to, alebo to ze si to nepraje kvoli tebe by mal povedal tej trubke predovsetkym tvoj priatel a nie ty...
@vedorka priatel spokojny ze nemusi riešiť....a na druhej strane všetky čo tu pišu ako ze ,,ved to nevadi a sranda,, tak by som vas chcela vidieť v reali keby pri kazdej navšteve nazyvala vašho priatela ,,zlatičko,, a obychtavala mu zadok....teta - neteta....ale suhlas s tým ze v ramci dobrých vztahov by som to prekusla.
este doplnim, ze aj makkota tvojho priatela ma zial svoje minusy a presne taketo, ze je ticho aj tam kde nema byt.
mna by na tom celom zralo najviac to, ze ON neni schopny otvorit usta, kua. a bola nastvata hlavne na neho a nie na nu....
je uplne jedno, ci to jemu samotnemu vadi, alebo ani nie. ako spolu chcete fungovat do buducnosti? celkom dost ponizujuce ked to riesis za neho. aspon kvoli tebe by mal nieco jemne povedat, nech to prestane, lebo sa necudujem ze z toho potom vychadzas ako stihacka a on podpapucnik.
ked ide o rodinne vztahy, kedze sa poznam, tak radsej to riesi za mna moj muz, lebo by som povedala aj to co nechcem 😀 a bolo by po vztahoch. on to povie diplomatickejsie. 🙂
@vivien120 Ona ho pozná 15 rokov, čiže od detstva, logicky to - zlatko je mienené úplne inak ako to ty vo svojej žiarlivej ešte detskej hlavičke vidíš. Vníma ho ako rodinu, takže ho rodinne škárli, preto aj on to tak chápe a nevadí mu to.
Čo sa týka mňa-v partnerovej rodine sú tri deti, od ich narodenia ich poznám a zbožňujem a poviem ti jedno, keď vyrastú tiež ich budem možno oslovovať s drobnelinami tak ako aj teraz , a aj ich objímem a bude mi úplne jedno čo si budú ich partneri myslieť , pretože ja ich vnímam takmer matersky, a oni to budú brať takisto. Skús si to zobrať z tohto pohľadu.
@tomiholula no ja neviem...mne pride divne a ani ,,,z ust mi nejde,, nazyvať napr. 20 ročného chalana pred jeho partnerkou alebo celkovo ,,zlatičko,, milačik,, lasočka,, chrobačik,, ,bubatenko,,....
A budeš ich chytať aj za zadok? Pochybujem...za zadok nechytam ani syna, ani mladeho švagra, ktorý je inak fakt ze kus. Keby som tak švagra ja nazyvala tak to asi neberie matersky, ale skor by mu bolo za mna trapne, zvlášť ak je tam s priatelkou. Pre nu je to vtipné a inemu je to neprijemne a trapne. ..
Tetuska si asi nevsimla ze chlapcek vyrastol a je z neho dospely muz. Asi tiez nie je celkom dospela ak ho nevie respektovat a spravat sa primerane tomu ze uz ma aj vlastny vztah. Toto si k dospelym synom ani niektore matky nedovolia, nieto este tetky a nebodaj ich partnerky. Pravda je vsak taka ze ohradit by sa mal v prvom rade on. Ved sa s nou nemusi hned hadat staci povedat ze si to proste uz nepraje a nech to neberie v zlom.
@vivien120 aj mne by to vadilo, avsak riesila by som to inak, krik, hnev, truce ti nepomozu. V prvom rade by som sa porozpravala s priatelom a povedala, ze mi to vadi a je to jedno ci to robi teta, ujo, suseda alebo kamaratka, nema si to co dovolit a uz vobec nie pred priatelkou. A ak to ako pises aj priatelovi vadi, musi jej to povedat, je to predsa dospeli clovek. Ak by to vsak teta nepochopila, zacala by som aj ja hrat tu jej hru. Pleskla by som ju po zadku, zmurkala na nu, okato jej hladela na prsia a vzdy s usmevom na tvari. Ked je to taka sranda. Lebo pokial sa clovek neocitne v kozi druheho nepochopi. Drzim palce.
@zuzzii podla tvojho komentu je nedospela zena ta, ktora hovori to co si mysli, a naopak dospela rozumna je ta, ktora sa pretvaruje a tvary sa, ze vsetko je o.k. aj ked jej nieco vadi? Z vlastnej skusenosti ti mozem napisat, ze ak chces vychadzat s rodinou, musis vsetko riesit , vyrozpravat, a nie tutlat a vtichosti sa trapit, to vydrzis, len do casu. Tak sa to nahromadi, ze raz vybuchnes a bude to este horsie.
@tomiholula ja mam v rodine chalanov 3 a poznam ich uz takmer 18,16 a 15 rokov, ale takto by ma ani nenapadlo sa ku nim spravat, bolo by to pre nich trapne a mozno aj ponizujuce. ( Aj ked niekedy ich oslovim, milsie ako som ich volala, ked boli malicky, ale urcite by som to nerobila pred ich priatelkou a uz vobec by som ich neplieskala po zadku) Podotykam ,ze od malinka mame velmi pekny vztah, dokonca sa mi teraz vedia aj zdoverit, co ma velmi tesi.
@sardinka335 v tomto máš úplnu pravdu, za zadok by som nechytila určite.
Ale skúsila som to brať tak, že ona je možno taký typ povahy, že to zvykne ľuďom robiť a sú na to zvyknutí a berú to v rámci srandy, to nevieme, len mi príde od veci ju tak odsúdiť, keď je tam ozaj tých 15 rokov a vníma ho proste ako súčasť rodiny podľa mňa. A vivien120 je tam rok a za ten rok ozaj nemôže poznať ako to v tej rodine majú (áno aj napriek tomu, že tam žije). Ale podľa mňa keďže ona je v cudzom by sa určite nemala zdúvať a zamykať sa tam. A tipujem , že aj treskla "triumfálne" dverami :D
Ak jej to ozaj tak prekáža tak by som to na jej mieste najprv predýchala a následne úplne kľudne by som šla teda za tou dotyčnou a poprosila ju, že či by si to s tým zadkom nemohla odpustiť, že jej to je nepríjemné a tak.. ale verím tomu, že keďže bola vytočená a zamykala sa tam tak jej to isto takto nepovedala..
Oveľa viac sa dá dosiahnuť keď ideš na to pokojne a miernym tónom ako keď na niekoho zaútočíš aj keď si v práve.
@tina981 áno ale sama autorka písala, že jemu to nevadí, takže zrejme chápe ako srandu. Ak by mu to prekážalo, tak by bolo zrejme aj na ňom aby jej to povedal.
@tomiholula tak ja neviem, citala som, ze aj jemu to vadi akurat nevie to tete povedat. V podstate je to aj jedno, ci mu to vadi alebo nie. Ma priatelku, ktoru predpokladam ze lubi a vazi si ju a preto by to mal vyriesit. Vo vztahu nestaci len lubit treba robit aj kompromisy. Keby tak ju zacal niekto plieskat po zadku a flirtovat s nou, asi by sa mu to tiez nepacilo.
@tomiholula ved ja suhlasím -to si musí ona vykomunikovať v prvom rade s priatelom, v druhom rade poznám pár ludí ,,inak orientovaný,, a ich emocionalne prezivanie a spravanie je tiež niekedy neštandardne...a jeden ma uz vyše 35 a sprava sa niekedy ako male decko, ktore nedostalo cukrík..a poviem ti ze keby sme s muzom neboli tolerantní a ustretoví tak mame s nimi ovela viac konfliktov koli ich nazorom. Ale naozaj sa snazime vychadzat a byť ustretoví aj ked napr. v zasadných veciach sme im na rovinu povedali nas nazor.
@vivien120
ja to nepovazujem za normalne ani za akoze "srandu". Ci obchytkavanie, ci reci, ide o sexualne obtazovanie, ale je fakt, ze v nasej spolocnosti je to stale tolerovatelne, dokonca aj v mnohých rodinach k tomu dochadza, aj tu je kopec zien, ktore sexualne boli obtazovane a preto to beru ako "srandu", ako nejaky "standard vztahov".
Treba si narovinu veci s priatelom objasnit, aj ked mnoho ludi funguje v tom, ze tieto veci su OK, nic vazne... ale za seba mozem povedat, ze nedovolila by som si k ziadnemu chlapovi, ani ako slboodna, sa takto spravat.. proste su urcite hranice, treba druhého cloveka respektovat a vediet odkial pokial..
ale mozno ta jeho teta bola tiez obetov takého spravania, mozno aj jej lezbizmus je dôsledkom urciteho zneuzivania v detstve a je to preto pre nu "sranda"...
porozpravaj sa o tom s priatelom... bud sme par, mate vazny vztah a chcete spolu fungovat... alebo kasli na neho...
@vivien120 On tej svagrinej netreba vela reci...evidentne je to clovek velmi drzy...sranda je sranda ale aj v rodine platia iste hranice hoci by bola lesba na druhu. Vobec sa nedivim ako si reagovala...a je super ze si sa snazila slusne a priamo povedat ze prekrocila hranice a povedala si ze si to nezelas. Mala by to respektovat, je to tvoj priatel. Asi by sa jej nepacilo keby si stiskala prsia jej partnerke a hovorila jej zdrobnelinami. Kolko kto je v rodine je irelevantne. To akokeby po 10 rokoch v manzelstve by ma svokor uz mohol uplne v pohode chytit za zadok ...lebo sak sme roky rodina. ä
Viac ma zaraza spravanie tvojho priatela. Proste nic sa nedeje. Ak mu to nevadi....je to dost divne a nevhodne ...lebo ste partneri.....ak mu to vadi a nic tak je to zbabelec.....a vztah s nou je preho dolezitejsi asi ako vas.....
Len aby to nedopadlo tak ze ich pristihnes pri bozkavani alebo tak a on bude tvrdit "ved je to rodina".
Poviem ti to takto. Ste partneri....to su dvaja ludia co drzia spolu......ked jemu to nevadi alebo on sa nechcel ohradzovat kvoli sebe...je to jedna vec....ale uz ste par takze je logicke ocakavat ze bude brat ohlad aspon na teba. Pokial nebudete drzat spolu dlho ta taky vztah bavit nebude. Chodis s chlapom alebo babovkou?
@mima4 nehnevaj sa ale jedno capnutie pozadku povazovat za sexualne nasilie a povazovat "tetu lezbu" za sexualne zneuzivanu v detstve, to je trosku prisilne nemyslis ? a hlavne take klišoidne, ze ked je lezba tak ju hned niekto v detstve zneuzival.
To ze je to mozno pre niekoho nevkusne tak to beriem, kazdy mame inak posunute hranice ale zase to vytacat do tychto rozmerov nikomu nepomoze...
tak neviem... ja som tu mozno za divnu ale mne tiez oslovenie zlatko pride normalne a za tym absolutne nic nevidim, hlavne ak dvojica su naozaj kamosi co uz sa dlhe roky poznaju:-/ capanie po zadku by mi asi vadilo a zasiahla by som - ale teda hlavne keby mna nejaky chlap po tom zadku capal - pride mi divne ze sa chlap sam neohradi, hlavne ked vidi ze to viditelne vadi jeho priatelke...
ci je zakladatelka ziarliva - tazko povedat - asi ano, prvy rok je to zalubenie take dost okate a cloveku vadia veci ktore by normalne nevadili... ale asi je to normalne v zacinajucom vztahu...
Za tym ze niekto je gay alebo lesba by som urcite nehladala nejake zneuzivanie a podobne v detstve... preboha☹ ja ich poznam niekolkych a vsetci - naozaj vsetci z relativne bigotnych krestanskych rodin kde bolo toho teda dost zakazovaneho... a urcite sa tam netolerovali taketo prejavy...
@cecilka123456 zo švagriny je nakoniec strýko 😀
áno, podľa mna si zareagovala prehnane :D :D a riadne prehnane.. sa zasmej a nerieš :D
Tak ale tu sa bavime snad o tom ze dotyčna pri kontakte s jej priatelom ma debilne rečičky typu milačik, zlatičko, chrobačik....a nejedna sa o jedno capnutie raz za uhorsky rok to si myslím ze neni problém.Ale ak takto reaguje pri kazdej prilezitosti čo je v spoločnosti dospeleho muza tak to mi pride trošku cez čiaru...čo potrebuje ,,klobasu,,??? Mne by liezla na nervy - keby to robila furt, pri kazdej prilezitosti.
@sardinka335 suhlasim. Aj mne by isla na nervy. Zvlast si myslim, ze je podle niekoho takto provokovat. Lebo jej bolo povedane, ze to nie je zelane. V tom pripade ale musi zasiahnut mlady. Ak mu chyba, aby ho obchytkavala lesbicka, ktora je o dost starsia, tak to nie je ok. Lebo tu ide trochu aj o respekt dotycnej k priatelke mladeho pana. Na druhej strane, zamykat sa v izbe je prilis. Neviem, ja by som sa na to asi vykaslala a dotycny by mi za to nestal, ak by sa k tomu nevedel normalne postavit aj on. Rovnako, ako by som nedovolila ziadnemu chlapovi v mojom okoli, aby ma obchytkaval pred mojim manzelom/priatelom.
nie je v pohode,ze 35r zena chyta 26r. muza za zadok, tiez nie som zvyknuta na oslovenie "zlatko,milacik...". To patri vyhradne mm. Urobila si chybu,ze si im to pisala, mala si im to narovinu povedat do oci,ze sa ti to nepaci alebo este lepsie by bolo vydiskutovat si to s priatelom a nech to riesi on. A teda to zamykanie do izby,to je samozrejme zbytocne prehnane detinske spravanie...
btw viacerym zenam tieto infantilne oslovenia na adresu cudzich vadia https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/oslovenie-kolegyne-v-pritomnosti-manzelky-2/
@vivien120 no, drahá, a teraz vážne - preber sa veľmi rýchlo. Na adresu toho, že aj ty máš dobré vzťahy v rodine priateľa, sa dá len pousmiať vzhľadom na to, že ste spolu necelý rok. To je nič. Naozaj nič. Rok je z môjho pohľadu ako tri týždne. Väčšiu váhu to nemá. Pre jeho rodinu si možno len jedna z frajeriek, ktoré boli a možno aj budú. "Teta" je tam 15 rokov. Má tam asi už vypestované nejaké vzťahy a väzby, vrátane tie k tvojmu frajerovi. Nevieme, či mu chovanie kvázi tety vadí, alebo nie. Ale tvoje reakcie sú prehnané a z tvojej pozície bolo absolútne nevhodné sa "ohradzovať sa" voči správaniu osoby, ktorá je začlenená (na rozdiel od teba) do rodiny a ktorá je staršia. Ak mal niekto protestovať, tak to mal byť tvoj frajer. Neurobil to a dôvody pozná len on. Ty môžeš hovoriť akurát tak s ním. A prejaviť viac zmyslu pre humor by tiež nezaškodilo. Veď mu z toho zadku neodkusla a som si takmer istá, že si z vás iba robila prdel. Že po ňom nejde, ako sa ty hrozíš. No a aj keby išla, tak čo? Možno po ňom v živote pôjde ešte ďalších x žien. Budeš ho zamykať do búdky? 😀 Je snáď na ňom, či na výzvu reaguje, alebo nie.

Že aká je tu niekedy sranda 🙂)