icon

Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok

vivien120
2. feb 2016

Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.

vivien120
autor
3. feb 2016

Teraz sa tu neriesi moje vzdelanie. ale fajn kazdy ma svoj nazor

dominikav123
3. feb 2016

@vivien120 poviem ti tak...je to na tebe ako sa budes chovat...ale musis akceptovat aj ty to, aky maju v rodine tvojho frajera nazor na tieto veci... moji svokrovci sa nonstop hadaju ked sme u nich na navsteve, svokra neupratuje dom a potom sa cuduje ze tam nechceme chodit spat a tak dalej...a napriek tomu, ze uz mame rovnake priezvysko tak si to tam odsedim, pousmievkam sa a ideme domov...nepapulujem, mne to proste nepride byt vhodne u "cudzich" ... ale to je len moj nazor

moonlight1210
3. feb 2016

@vivien120 uz prestan dalej podporovat svoj postoj.

cim dalej tym viac ukazujes svoje detske nazory.
naozaj si este uviaznuta v puberte, lebo zatial tvoj pohlad na svet uviazol v Ich-osobe.
vsetko sa kruti okolo teba a hra tu pre teba a sluzi tebe.
tu istu vec ty mozes, ak ju robia ostatni, tak si dovoluju.

a nehovor, ze si tolerantna osoba. to mozno si, ked si kludna. ale ked si vytocena, vsetko, co o danej osobe vies, jej obratom prilepis ako nalepku hanby.

vivien120
autor
3. feb 2016

ano lenze ja niesom ich hracka ktorej zalepia Usta a vec vybavena. kde sme aby mne niekto diktoval kedy sa mam ohradit a vraviet si svoj nazor. vsak sme ludia nie cvicene opice. na toto priatelova teta aj s tou jej partnerkou zrejme zabudli.

vivien120
autor
3. feb 2016

moonlight1210. ja nemam ziadne detske nazory a vravim len to co si o Tom celom myslim. 😕

vivien120
autor
3. feb 2016

a nikto a nic sa netoci okolo mna. o nieco take nestojim

jabadaba
3. feb 2016

@vivien120 este raz, pokial by teba oblapali za zadok, mas plne pravo k tomu zaujat postoj a vyjadrit nazor. Kedze ale chytaju tvojho priatela a ten to neriesi, respektuj to. Akokolvek sa Ti to nepaci. Nie je to tvoj zadok. 😉 Nic nie je horsie ako nevyziadane nazory.

Co sa ma okolo teba tocit, nechapem? Ved tocit okolo teba sa ma priatel, ci?

vivien120
autor
3. feb 2016

jabadaba: len komentujem prispevok moonlight120 ze mam detske nazory a vsetko sa okolo mna musi tocit priatel ano ale nic viac.

jabadaba
3. feb 2016

@vivien120 ach tak, to mi uslo, sorry. 😉

vivien120
autor
3. feb 2016

dobre vsetci ste si povedali ako to vnimate. chcela som len radu a nie polemizovanie o mojej detskej povahe a nazoroch. to bolo cele. 😔 😕

vivien120
autor
3. feb 2016

jabadaba: v pohode, nevadi

minutka
3. feb 2016

len technicka poznamka @vivien120 ak das pred nick @ tak nas to oznaci a zablika upozornenie

sardinka335
3. feb 2016

@dominikav123 presne tak, absolutne nekriticka osoba, zakomplexovana...zial..lebo tolko sebalutosti a hnevu na spoločnost, cely svet...to zial som videla u viacerých týchto propagatorov..nevyrovnane osobnosti, to iste aj pani Fabry...ta keby nemala cirkev tak neviem čo by robila...normalne by stratila zivotny ciel...no...preto ich tolerujem ale neuznavam všetko čo robia lebo vela veci robia zle a len si proti sebe popudzuju ludi. Ale viem, to je ina tema.

markina8
3. feb 2016

@vivien120 ja by som to uz teraz nechala tak a pokusila sa na vsetko zabudnut. Cas celu situaciu potlaci do uzadia u kazdeho zo zucastnenych. A mozno uz aj vsetci na to zabudli, len teba to stale trapi. Ked sa stretavate len raz za pol roka, tak by som to vydrzala, akekolvek srandicky by mi(nam) robili, nestalo by mi to zato sa s niekym z rodiny pohadat(hlavne s buducou svokrou). Skor nabuduce ukaz ako si nadvecou a snaz sa za ten polrok upevnovat si vztah s priatelovymi rodicmi a ostatnou blizkou rodinou. Proste dalej neriesit, nechat utriast 🙂 Deju sa aj ovela horsie veci...a ak by sa to stalo aj nabuduce, naznacit priatelovi, nech si to vyriesi sam (ale nech tieto rozhovory ostanu len medzi vami, nerob ziadne divadla okolo🙂) To je moja rada, drzim palce.

pillipilli
3. feb 2016

Ja si stojim za jednou vecou a to , ze kde je lesbicky par ako v rodine myslim , tam su vzdy problemy.
Pozri neries to , on je ten co musi ukazat po kadial je jeho hranica srandy, lebo ako vidis ked ty budes aktivna to riesit postves si celu rodinu proti sebe. Popri tom by si zasluzila babula jednu pod oko ;)

vivien120
autor
3. feb 2016

pillipilli: vsak jasne ale ako vravim nevydrzala som sa na to pozerat a kedze moj priatel bol aj je stale pred nou ticho nedalo mi nepovedat nieco. vsak co uz. presne tak spravit jej farebny obrazok pod oko. 😀

vivien120
autor
3. feb 2016

markina8: vsak kym ju nevidim tak to uz nebudem riesit len som chcela radu niekoho kto sa kus vyzna v takychto situaciach. sice niektori aj povedali viac ako mali ale aj tak ste boli fajn ze bolo tolko odpovedi na moju diskusiu

vivien120
autor
3. feb 2016

ale aj tak som Rada ze aspon teraz v sobotu ju neuvidim a nebudem sa musiet pozerat ako namna hadze tu jej kyslu tvar

vivien120
autor
3. feb 2016

@pillipilli. myslim ze priatelovu mamu som si nepostvala kedze vzdy pride spyta sa ci nieco nepotrebujeme aj s priatelom a celkovo je medzi nami pohoda akoby sa nic nestalo

pillipilli
3. feb 2016

Ja si myslim ze priatelova mama je logicky uvazujuca osoba. Jej by sa to a myslim si ze asi kazdej by to bolo nerijemne kebyze jej priatela niekto chyta za ritku a je jedno ci je lesba alebo gey alebo boh vie co.... Vies take sravanie v solocnosti nieje akcetovatelne, takze netrap sa tym. Mne to tak pride ze ta osoba co rada chytka ritky , je len proste rada stredobodom pozornosti a nejak ma viditelne posunute hranice srandy.

marisola
3. feb 2016

asi mi to dobre nemyslí,kto je budúca švagriná ? akože sestra tvojho chalana ?a jeho sestra si dovolila chytiť brata za zadok ,správne chápem ?
a čo akože je na tom také strašné hrôzostrašné,ako opisuješ ?ved to je preboha normálne medzi súrodncami,to je zo srandy..aj ja poznám takých surodencov,čo si to robia,a srandičky rôzne,wtf ?nechápem ti

puklica13
3. feb 2016

@vivien120 mna by zaujimalo aku konkretnu radu si cakala

markina8
3. feb 2016

@marisola je to partnerka jeho tety a nie svagrina

marisola
3. feb 2016

@markina8 tak ja som z toho už totálne potom jeleň.prečo potom wtf švagriná píše v nadpise ??!

pillipilli
3. feb 2016

@marisola ja mam dvoch surodencov a mi sme sa nikdy nechytali za rite , ani zo srandy... Neviem u nas to proste sranda neni. Urcite su surodenci co robia taketo srandicky, ale urcite ich robia v takej solocnosti kde su na to ludia zvyknuti a beru to ako srandu. Vies niekomu to moze byt aj nerijemne a nemusi tomu rist na chut ;)

vivien120
autor
3. feb 2016

@marisola: mala som opravit ten nadpis a aj som sa zle vyjadila. totiz priatelova teta ma partnerku cize uvediem prikladto je akokeby mas ty uja a on zije so svojou partnerkou ale niesu zobrati cize priatel co ma tetu tak jej parterka keby sa zobrali mu je teta. kvazi. a on ju nepovazuje za svoju rodinu cize pre nho je akoby cudzia len s tym rozdielom ze je v rodine 15rokov ale to neznamena ze si to moze dovolit aj napriek dobrym vztahom v rodine ja s mojou rodinou tiez vychadzam ale napr bratranec si nedovoli chytat ma za zadok akoze zo srandy ako to oni beru. @pillipilli vsak ano zas len musim suhlasit ze maju posunute hranice srandy. aspon niekto to chape

marisola
3. feb 2016

@vivien120 ani tak nechápem:D proste cudzia ženská,čo vlastne nie je cudzia,lebo je to baba jeho tety,ktorá je lezba,tak ona tá cudzia ho chytá za zadok,nie teta ..ak správne chápem...
no tak asi su tak zvyknutí nie ?vsak ved tam s nimi žije 15 rokov.možno sa maju tak radi a sú si rodina už,nerieš take veci,sú to kraviny .

vivien120
autor
3. feb 2016

@pillipilli presne tak. tiez sa stotoznujem s tym ze je jedno ci je gay alebo lesba to neznamena ze musi nieco taketo robit a este v mojej pritomnosti a kazdy sme iny popritom ja poznam ine srandy a nie typu ze chytim za zadok a poviem Zlatko. nie kazdy to tak musi zobrat ze o nic nejde kedze kazdy ma inu povahu aj zmyslanie a vonkoncom tie jej srandy nie su zabavne ani zdaleka. ale vsak necham ju v Tom nech sa zabavi snad jej raz zapne ze ja sa na Tom nezabavam a nema to robit v mojej pritomnosti

vivien120
autor
3. feb 2016

@marisola: ano cudzia zenska ale uz som sa vyjadrila kazdy sme ini a nie kazdemu musia byt po chuti taketo srandy. ja som totiz zvyknuta na ine a bohuzial taketo srandicky mi moc nesedia. tak nejak. 😒

vivien120
autor
3. feb 2016

@puklica13 myslim ze vsetky odpovede su napisane tu. tak neviem na co sa pytas