icon

Budúca švagrina lichotí môjmu priateľovi a chytila ho za zadok

vivien120
2. feb 2016

Pride vam normalne ak toto spravi buduca svagrina mojho priatela? Sme mlady par a bude to len rok co sme spolu a velmi sa lubime kedze ona ma 35 a k tomu je lezbicka tak si dovolila k mojmu priatelovi lichotky typu zlatko a nemala zabrany ho chytit za zadok. A stalo sa to aj v lete minuleho roka ked sa ho opytala tiez ze: zlatko donesies mi vodu? este to aj obracia na srandu ze o nic nejde. Mam o nej a jej orientacii mensie pochybnosti kedze predtym mala vraj priatela. Nahodne som to zapocula pri jednej teme. Vysvetlila som jej ze taketo spravanie sa mi nepaci, pretoze moj priatel je makky jej nieco povedat. Pride mi to akoby mal voci nej velky respekt. Ked som jej povedala moju vyhradu k jej spravaniu k mojmu priatelovi este aj drzo povedala ze ona ma 35 a vraj sa ku kazdemu bude spravat ako ona chce. Ja som jej na to povedala ze nemam proti nej nic ale ze predsa ma svoju partnerku tak ze taketo lichotky a chytanie za zadok robi svojej partnerke. A ona nato ze niesom normalna. A ja som jej odpovedala ze o tej normalnosti nebudeme diskutovat a nech sa takehoto spravania k mojmu partnerovi zdrzi. Do toho zasiahla jej partnerka zevraj mam byt k nej slusna a vraj ze jej partnerka je v rodine 15rokov ze snad sa ma nebude pytat co si moze dovolit. Popritom som jej nic neslusne nepisala len hore vyssie uvedene. Na zaver dodala ze jen smutne ze nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Ona ma pozna najmenej a toto ide tvrdit. Myslela
Som ze moju vyhradu bude respektovat a pochopi to ale nie este som ja vysla ako najhorsia ziarlivka. Este k tomu konfliktu sa chcela so mnou rozpravat priatelova mama ale nejak nevydal cas kedze som sa od nervov zamkla s priatelom v izbe. Na dalsi den priatelova mama o tom ani nediskutovala o tom so mnou ale urcite si pomyslela svoje. Myslite ze som naozaj prehnane ziarliva? Ja svojho priatela velmi lubim a neznesiem aby sa ho nejaka druha dotykala za zadok a este take lichotky typu zlatko. Ako by ste sa zachovali vy. Dakujem za rady.

Strana
z8
moni244
4. feb 2016

@tajka1986 vies co mi mozes 😉 napises takyto nazor verejne, tak cakas, ze si to nik nevsimne?

dominikav123
4. feb 2016

@tajka1986 to, ze mas primitivny sposob sebaprezentacie si nam uz predviedla, dakujeme 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
tajka1986
20. feb 2016

@celasapremenim presne tak,tu pekne slovo nepomoze. Lenze pouzijes drsnejsi slovnik kedze inak sa uz s dotycnou neda a uz mas "primitivny sposob sebareprezentacie" podla niektorych diskutujucich. Chlapcovi zjavne robi dobre co mu tetusa vystraja tak asi by som sa vysrala na celeho "makkysa" aj na celu rodinu a mala svaty pokoj 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
argyro
22. feb 2016

@vivien120 ahoj, porieš toto hlavne so svojim priateľom. Som viac ako presvedčená, že keby sa toto dialo vice versa tak každému normálnemu zdravého chlapovi by to prekážalo tiež. T.j. situácia že ste v tvojej rodine a tvoj švagor ťa len tak chytí za zadok a oslovuje zlatíčko. Sexuálna orientácia nie je dôležitá.

margaretka_9
22. feb 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

tak to asi normalne moc nie je

vivien120
autor
23. feb 2016

Veru baby. Ale akurat nastala taka situacia kedy si myslim ze si to uz nedovoli. Odvtedy co som jej to povedala tak ma akoby odstup akurat sa mi len pozdravi. Boli u nas na navsteve. Teda ta 35rocna kvazi teta mojho priatela. Jej partnerka sa mi zdravi a keca so mnou v pohode akoby sa nic nestalo a priatelova mama tiez asi na to uz zabudla lebo tiez sa rozpravame normalne akoby ta hadka medzi mnou a nou nevznikla. Vsetko ok. A v podstate mi to vyhovuje ze sa mi len pozdravi a to je cele. Drzi si odstup a nehovorime spolu. Teda ak sa to da nazvat ze si drzi odstup.☺ dufam ze jej to vydrzi co najdlhsie. A mojmu priatelovi som uz tiez vycistila zaludok. On len na to ze: neziarli na moju moju rodinu. To bolo cele co povedal.

vivien120
autor
23. feb 2016

A takisto nepochopim ako moze mat niekto taky nazor ze ked je niekto v rodine 15rokov tak si moze dovolit vsetko. Kde sme. Lebo ja napr svoje sestry za zadok nechytam ani oni mna. A urcite ze orientacia neni dolezita ale to ako sa dotycna zachovala. Snad si myslela ze na to nic nepoviem, ked moj priatel je slaboch a nevie si otvorit usta.

mamka_danka
23. feb 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

tak snad si to uz nedovoli

vivien120
autor
23. feb 2016

@margaretka9 plne suhlasim.

vivien120
autor
23. feb 2016

@mamka-danka. Uvidime ako dlho jej to vydrzi. Bola by som rada kebyze navzdy.

Strana
z8