Budúci partner môjho dieťaťa
Idu spolu bývať. Po rokoch chodenia, počas ktorých som každucký deň dúfala, ze stretne niekoho vhodnejšieho, v buse, na školení, ze sa v práci objaví niekto novy a zaiskri to. Ale kdeže, toľkého šťastia nemám a v robote mu prichádzali len starší kolegovia... Moje dieťa roky miluje túto bytosť, jednoduchú, neskolenu, nievzhladnu, chudobnu...z dobrých vlastností, ktoré mohlo dieťa očariť snáď submisivnost,chodí do práce adekvátnej jeho ne.vzdelaniu, inak bez názoru, bez záujmu, bez rozhľadu, bez smrncu a akýchkoľvek zručnosti, znamost z nejakej zoznamky, zrazu sa len zjavili. Celé tie roky som decku naznacovala, ze nieje jeho povinnost si zničiť život, ze všetko bude ťahať samo, posledné týždne už na neho hovorím priamo a zufalo, prosim ta, nájdi si niečo vhodnejšie a posli to k vode, naučilo sa to pri tebe jest s priborom, užiť si more, rozvazat sa vsade autom,celkovo sa pri tebe pozdvihlo. Prečo sa zrovna moje dieťa zapliettlo s takýmto nehodným partnerom... Sorry za stredný rod, ale keď to tu nájde, nech si to nesparuje so mnou a ved teraz je to in, takto bezrodovo. Vďaka za každý komentár z 99% negat. Beriem. Možno si naozaj nič normálne nezaslúžim a mam akceptovať, ze požiadavky môjho dieťaťa na svojho partnera sú, ze ma tep. 💘Len sa znazim vidieť za roh a do budúcna, ako vnúčatko podedi tie slabé vlásky a iné neduhy a bude neskoro ľuttovat. Akoby nestačila lotéria nemilosrdných génov, ešte tomu íde oproti. Moja rodina mi to čudo škodoradostne dopraje a mňa to tlakuje zo dňa na deň viac...
peniaze, krása, vzdelanie nie sú všetko. Aj zo škaredého káčatka/káčera môže vyrásť krásna bytosť, ktorú partner/ka ťahá dopredu. Dôveruj svojej dcére/synovi. Ak sa popáli buď tu preňho/ňu.
Zmeň svoj postoj, takýto negativizmus ti škodí celkovo, nielen v medziľudských vzťahoch.
Tvoje dieťa si predpokladám vychovala najlepšie ako si vedela. Ak jej/jemu partner nebude vyhovovať tak sa rozídu, nechaj ich žiť. Ak budeš tlačiť aby sa rozišli tak natruc ostanú spolu.
Ty si si vybrala polovicku aku si chcela, nechaj dieta si vybrat pri com/kom sa citi stastne
Veľmi by ma zaujímal tvoj dokonalý manželský život,keď ho tak doprajes a ideš kázať čo je to správne pre tvoje dieťa…
Troll? MK??? Brigadnik??
Veď sa dcéra nejde zadného vydávať. Spraví jej decko, odkopne ju a vráti sa domov do detskej. 😉 Človek má právo aj poštvať si život. Nemôžu všetky mať predsa dobrého manžela,. Komu ostanú ti nevhodnú jedinci?
Velmi smutny zivot na to ze mas predpokladam zdrave dieta.
Takymto pristupom ho maximalne tak stratis….
ubohe...asi tolko k tomu (a tym nemyslim partnera tvojho dietata)
Matka a svokra aku chce kazdy 🙂
A nie je dolezite to, aby tvojmu dietatu vybrany partner poskytol pocit lasky a spolupatricnosti? Aby boli spokojni a boli si vzajomnou oporou? Je dolezitejsie, aby ten clovek bol z bohatej rodiny a mal rozhlad? Nevhodny partner z mojho pohladu je manipulator, agresor, nasilnik, narcis, alkoholik, drogovo zavisly.... no nie - podla tvojich slov "jednoduchy clovek bez velkych ambicii".
Akokeby som čítala po mojej mame a môžem ti povedať len toľko, že som ju doslova nenávidela za tieto nevyžiadane rady. S mojím už teraz mužom sme napriek tomu už teraz 18r manželia, áno nie je to vždy ružové,ale kde je. A ja ďakujem zato že som ju vtedy nepočúvala 👏👏
Nie je sa nepíše spolu, ty vzdelaný rozhľad.
Ty si tak povrchná, až to bolí. Očividne tvoje dieťa svojho partnera miluje a vidí na ňom pozitíva,ktoré tu nie, keďže si zakomplexovana a vidíš len peniaze a vzdelanie. Ak chces niekedy vidieť vnúčatá,tak prestaň štvať a prijimi fakt, že to takto je. Ty s budúcou nevestou/zaťom žiť nebudeš. Aj keď neviem prečo mám pocit, že tu ide o nevestu.
Kto netúžil po Tarzanovi?
Ešte sa nejdú brať. Idú vyskúšať len spoločné bývanie, čo je dobrý krok. Až teraz uvidia, či to bude fungovať alebo nie. Čím viac budeš svoje dieťa presviedčať, že to nie je pre neho vhodný partner, tým viac Ti bude chcieť dokázať, že sa mýliš. Síce môžeš povedať svojmu dospelému dieťaťu svoj názor, ale nechaj ho robiť vlastné rozhodnutia (aj keď podľa Teba nebudú správne).
Vnucatko podedi tie slabe vlasky 🙈😂😂😂
Ten prispevok je napisany katastrofalne, keby si normalne napisala dcera a jej nevhodny partner, znelo by to normalnejsie, ako TO a moje decko 😨
úplne ťa chápem... za dobrotu na žobrotu.... pozor na to.
dcéra bude musieť padnúť úplne na hubu, aby zistila ako sa veci majú. viem že ako matka sa trápiš. snažila si sa aby z tvojej dcéry niečo bolo, aby si našla partnera k sebe ... vidíš, láska býva slepá. ...a deťmi sa to všetko len a len skomplikuje.
Podla mna to bude syn zo zazobanej rodiny a doniesol nevzdelanu, jednoduchu zienku, kt.sa potencialnej svokre hrozne nepaci....dopriala by mu lekarku, pravnicku, podnikatelku nech to lepsie vyzera pred susedmi....
Anonym - a ty na com ficis?? 😳😳
moja dcéra mala prvého priateľa - no nie až takého ale tiež sa mi nepáčil. Nechala som to na ňu. Časom zistila že nie je pre ňu. V ničom ju nepodporil, len sa urážal, nedalo sa na neho spoľahnúť, ambície žiadne - vzdelanie 0 bodov, náladový, nespoľahlivý, dcéru odrádzal od školy, keď si vypil bol agresívny (našťastie nepil keď bol s ňou) a pod. Ale sama prišla na to, čo je pre ňu lepšie. Ja som jej vždy povedala svoj názor, keď sa pýtala ale akceptovala som jej rozhodnutie. Keď boli u nás chovala som sa k nemu tak ako by som sa chovala aj k iným. Jej život - jej rozhodnutie. Viem, že by nebolo dobré ak by zostali spolu, našťastie nezostala tehotná. To by skomplikovalo veľa vecí. Na jednej strane ťa chápem -ako matku ma to trápilo ale na druhej strane - dospelého človeka musíš nechať ísť si svojou cestou
Nauc sa prestrihnut pupocnu snuru so synom, a potom vyhladaj psychiatra.
A ty s tou osobou budes zit?
No mozno si tvoja svatka hovori toto o tvojom dietati, ci o tebe.
Predtým ako si to napísala si si niečo dala, že? Pripadáš mi dosť pomätene. Snáď ti dcéra s jej partnerom podajú pomocnú ruku a neobrátia sa ti chrbtom. 🙄
Som vďačná, že sa moja mama nepletie do môjho života. Že hoci vedela, že sa popálim, nechala ma. Že hoci si povedala názor na mojich partnerov, akceptovala aj ten môj. A že vždy, keď vidí, že som šťastná, je šťastná aj ona. A vdaka tomu, aj keď sa sem tam pohadame, máme krásny vzťah.
Rozumiem ti...chces dieťaťu to najlepšie a nevychádza to.Som zvedavá kto z odpovedajúcich už niečo také so svojím dospelým dieťaťom riešil a skákal od radosti.ze to takto je.A nikto sa neprizná.ze rodičia mali pravdu.keby som ich poslúchla mohla som mať menej problémov v živote.Nemas páku svoje dieťa odhovoriť.musi sa samo presvedčiť o čom je život.Asi budeš mať snahu im pomáhať a to aj finančne.ale to by som nerobila.Vnuca možno bude mať slabé vlásky.ale ty sa modlí.aby bolo zdravé.Niekedy je partner vzdelany.bohaty.svetaskuseny ...a čistý debil ani porozprávať sa s ním neda.Zi si svoj život a dieťa nech si žije svoj .je dospelé.
ja pojdem proti prudu. to, ze niekto nevyzera ako krizenec belmonda s pittom, je ok. krasa je pojem relativny. cize, to, ze by bol moj buduci zat nevzhladny, by ma vobec netrapilo. ale ze je chlap neschopny, ze zena sa o vsetko stara, zabezpecuje, on sa len zvezie, to by mi sakra vadilo. mam dve dcery a teda tiez dufam, ze si vezmu seberovnych - inteligencne, socialne, atd. to, ze ti tu vacsina zien napise, ze sa nemas starat, ber s velkou rezervou. kazdej normalnej matke zalezi na vybere partnera jej deti.

no tak ja dufam ze tvoja dcera nie je po teba a nepodedila nic,len vlasy ....