Buzerácia od manžela
. Uz mam toho dost len ma buzeruje jak male decko. Vkuse vsetko len jak robim zle jak mam urobit toto jak hento preco toto nerobim preco tamto. A co kur*a robim. Ta zjavne hovno. Uz som mu povedala ze mi s nim nie je dobre. A tak to je. Lebo len trpnem co zas je zle co som zle urobila alebo neurobila. Vsetko mu vadi prisaham. A mna uz to prestava bavit byt tak v strehu co si zas moj pan vymysli. Uz si tu pripadam len jak jeho sluzka co si pan rozkaze tak bude. Ako povie pan tak bude. Jasne bude ako povies len sa nehnevaj. Bude ako povies len sa nehadajme. Nie dost ! Uz mi bolo do placu velmi ale som si povedala : este revat kvoli nemu budes. A to mam teraz o siestej terapiu kedze trpim depresiami tazkymi. ta neviem jak sa mam na nu sustredit ked som maximalne nahnevana a nervozna
Možno by bolo dobré si vymeniť rolu vo vzťahu. Nech on robí, on sa stará a myslím, že sa aj rýchlo zbadá, nechápem niekedy proste ako niektorí si myslia, že robiť všetko v domácnosti, starať sa o deti, že je to med lízať.
Keď sa nechceš hádať tak jednoducho nereaguj. Buzerovat je možné len toho kto sa nechá.
@victory7897 ale moze byt, staci, ze to tam ma nacapene v tomto teple par minut dlhsie. Stalo sa mi a to fakt si na to davam pozor. A este ked dieta pojedlo vela ovocia, to je ako ekrazit 😅
@nevenka no ja neviem ,keď sa 2ročne dieťa vykaka myslím že tam neje priestor na par minút..smrad do ahoj..prebalis hneď natrieš a čau.. vyhovárať sa na ovocie ? Ne 🤦
Mne tvoj príbeh pripomína film Noci s nepriateľom.
Je mi ľúto, koľkokrát na MK čítam príbeh podobný tvojmu. Priveľa žien žije s manipulatormi, priveľa žien si samé seba nevážia a nechajú so sebou zametat. Priveľa žien nenaberie odvahu aby zmenili seba, svoj život a život svojim deťom. Priveľa žien len trpí a žije v pernamentnom strachu z človeka, ktorý by ich mal milovat, mal by ich hyckat, mal by si ich vážiť, mal by im byť oporou.
Ahoj, keby som bola na tvojom mieste, nepokračovala by som v takomto toxickom vzťahu...
Načo si ešte s nim a prečo ho preboha poslúchaš na slovo? Preto si ta neváži, lebo ho poslúchaš a necháš so sebou zametať a ponižovať sa a rozkazovať si. Posli ho do pice, rozid sa s ním, už ti s nim nikdy dobre nebude, nepočúvaj idiotske rady typu chod na mesiac preč nech sa stará on alebo nech ide on na materskú. Už bude takýto vždy, už ťa takúto bude vnímať navždy. Preto treba nájsť niekoho iného
Môžem sa spýtať, ako sa teraz máte, ako sa zmenila vaša situácia s odstupom času? Zaujíma ma, či došlo k nejakej pozitívnej zmene a ako.
@tana87 ano mame sa dobre. Bohuzial moje depresie neprestavaju tak bojujeme dalej. Deti su uz vacsie manzel sa im venuje stale ked moze. Buzeracia je sem tam este nejaka lebo ma chce stale nakopnut ale inak je to lepsie. Uz sa tolko nehadame a uz mi tolko "nenadava"

Obidvaja ste leniví a nechce sa Vám obom..priznajte si to a budete žiť v mieri