icon

Bývalý chce zoznámiť syna s milenkou

16. sep 2022

Pred mesiacom mi teraz už ex, oznámil že od nás odchádza pretože má inú. Máme spolu 5 rocneho syna, ten to zatiaľ berie celkom v pohode pretože nemali bohužiaľ nejaky silný vzťah. Len obcas sa spýta prečo s nami nebýva. Teraz sa ma ex spytal že či ho môže niekedy zobrať ku nej domov, že mu chce ukazat zvieratká, ktoré chová jej rodina. Mam z toho zmiešané pocity. Čo myslite, mam mu to dovolit?

Strana
z3
jana_eyre_2
16. sep 2022

@mandzula len zo zaujímavosti, úplne bez nejakého útoku na tvoje rozhodnutie - tiež si bola s biologickým otcom rozidena mesiac keď si tvoje dieťa zoznámila s novým partnerom?

mandzula
16. sep 2022

@jana_eyre_2 áno. A uz nam to pekne funguje 10 rokov.

jana_eyre_2
16. sep 2022

@mandzula super 👍 tak želám veľa šťastia aj naďalej..

svetlonos
16. sep 2022

Ahojte vsetci,
niektore z vas maju pozityvne vlastne skusenosti zo zoznsmenia svojho dietata s druhy partnerom. To je fajn a som rada za kazde dieta, ktore to dobre niedlo a spracovalo.
No tie, ktore az take skusenosti nemate, skuste si oredstavit, ze by sa to stalo vam ako 5 rocnym. Mne osobne by sa zrutil svet, lebo som mala rada oboch rovnako. A nedaj Boh este, keby tam vosli „ina teta ci ujo“ Ako mala by som rodicom isto zaludok nevycistila, ale urcite by to nebolo pre mna ok. Hlavne ked z mojho pohladu dietata patrili rodicia k sebe, i ked som intenzivne vnimala aj nezhody.
Smutne je, ze po rozvode rodicia riesia vacsinou svoje mindraky a na dieta ohladom jeho citov zabudaju. Myslia si ze to vsetko v pohode zvladne, pochopi, ved deti si prisposobive… No musia, lebo fakt nemaju na vyber! Keby vsak mali vsetky tie deti odvahu vyjadrit svoj nazor, tak haleluja. Ale deti miliju bezpodmienecne a radsej budu trpiet oni ako by mali urobit/ povedat nieco, co zrani rodicov.

nelka93
17. sep 2022

@jana_eyre_2 ona však podľa mňa nerieši čo je vhodné pre dieťa, ale je zatrpknuta, nahnevaná a chce muža vytrestat. To nie je správny pristup

jana_eyre_2
17. sep 2022

@nelka93 kto by nebol mesiac po opustení? Veď aj ona potrebuje nejaký čas na zmiernenie sa so situáciou a mesiac je veľmi krátko na to aby sa od nej očakávalo že má byť nad vecou..

sinusoida
17. sep 2022

Kľudne mu to dovoľ, v budúcnosti určite budeš potrebovať, aby ti občad postrážili chlapčeka, vždy je lepšie, ak budú mať dobrý vzťah...ak sa bojíš, že si ho " kúpia " darčekmi, zvieratkami, ty mu tiež môžeš zatraktívniť život s tebou, so svojou mamkou rôznymi zábavnými aktivitami, neboj sa...mama je vždy mama. Držím vám palce.

kozova87
17. sep 2022

Nerozbila sa ti rodina kvôli nej,tam už musel byť problém keby nebola ona-bola by iná...určite nechaj aby sa zoznámili....a ak ho bude mať ona rada,to je veľmi veľké plus,buď rada za to...horšie by bolo keby to bola nejaká mrcha a malému zle robila...ukludni sa...pozerah na to očami malého,teraz si nahnevaná,ale časom to bude super aj pre teba,nájdeš si novú známosť,budeš chcieť niekam ísť a nie je nič lepšie ako keď vieš,že o malého je dobre postarané

Strana
z3