icon

Bývalý manžel je tyran a narcista

bernardett
26. sep 2025

Dobrý deň chcem sa opýtať či sa tu nájde niekto kto má vyštudované právo a vedel by mi bezplatne poradiť v mojej situácii ohľadne deti

pribinak
26. sep 2025

Však je tu cela skupina právnikov

bernardett
autor
26. sep 2025
@pribinak

Však je tu cela skupina právnikov

@pribinak tak dúfam máte pravdu a že sa mi nejaký právnik na môj príspevok ozve

pribinak
26. sep 2025
@bernardett

bernardett
autor
26. sep 2025
@pribinak

@pribinak ďakujem

berenika39
26. sep 2025
@bernardett

@bernardett sám od sebe asi ne, ale můžeš napsat sem: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

bernardett
autor
26. sep 2025
@berenika39

@bernardett sám od sebe asi ne, ale můžeš napsat sem: https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

@berenika39 ďakujem 😊

cacianka
27. sep 2025

@bernardett tu na Mk je verejná skupina Právne poradenstvo ( pozor nie poradňa). Prečítaj si tam pravidlá a čítaj príspevky, hneď v úvode sú základné informácie na rôzne odvetvia práva. Teda aj manželské a rozvody. Môžeš si vyhľadať aj cez heslá a #. Skupina je vedená prísne, žiadne tliachanie a moralizovanie, všetko k veci.
Prípadne sa pýtaj tu, alebo v skupine Rozvody a súdy

cacianka
27. sep 2025
@bernardett

@bernardett to nefunguje takto, že tebe sa niekto ozve. Právne veci sa študujú / učia dosť dlho a ťažko, sú to platené služby, tak ak chces rady zadarmo, musíš strpieť iný postup. Položiť otázky verejne ( teda pod nickom), ale najprv napísať všetky podstatné fakty, napíšu ti ženy odborné ale aj praktické rady.
Zadarmo môžeš využiť služby CPP - vyhľadaj si na nete stránku, prečítaj pravidlá a ak máš nárok, poradia ti bezplatné, prípadne ťa budú právne zastupovať na súde