icon

Bývalý partner mi nenapísal k MDŽ

8. mar 2022

Stále napísal na každý sviatok a dnes zabudol,alebo nechcel už.Ano môj ex,viem nemám riešiť ale aj tak ho mám v hlave 😢

Strana
z2
thoughtfulweirdo
9. mar 2022

To, že ti nenapísal, je najväčší darček, aký ti mohol dať. Konečne máš šancu pohnúť sa ďalej a prestať sa na neho fixovať

mk22
9. mar 2022

Sustred sa na niečo iné, nové.. Najdi si koníček.. Záľubu.. Chce to čas.
Pre niečo ste vzťah ukončili.

banderaska29
9. mar 2022

to nevadí, láska nie je hanba a nedá sa nanútiť a ani vyvrátit lusknutím prsta. ja som sa minule stretla s bývalým spred x rokov a zistila som ža aj ja ho stále ľubim, ale tak nostalgicky 🙂 muz ktory ma moje srdce je doma a on je už taka laska, ktorá ostala v srdci a ktora nevyprcha. nevadi mi to, nebudem teraz bojovať s tým - dolezité je ist dalej, buducnost buducnost buducnost ! ♥

takto si nevsimnes chlapa ktory tam niekde na teba čaká dievča 🙂

jaskolka
9. mar 2022

Práve to, že ti doteraz písal, bola veľká chyba. Stále si tak "živila lásku".
Konečne prestal, takže to urobil veľmi dobre. Je to minulosť. Co z toho máš, že budeš v myšlienkach sa umarat nad niekym, kto už k tebe nepatrí? Zbytočne sa trápiš.
Je čas zabudnúť na ex, žiť a hľadieť dopredu.

smitjan
9. mar 2022

A toto ta akoze trapi. Ved je tvoj ex tak ako podla mna taketo veci riesit vobec nemusi. Nemusi ta uz nijak kontaktovat a ty by si sa mala od neho asi uz uplne odputat, lebo takto si len zbytocne ublizujes

timing
9. mar 2022

Zial, nie ste spolu, dlhy dobu ste ani neboli. Fixujes sa na par gratulacii v priebehu roka a robilo Ta to stastnou? Ukonci to v sebe, uz je EX.
Pravdepodobne ma novu znamost. A teda gratulovat uz ma priatelke nie ex

autor
9. mar 2022

@smitjan ale kontaktuje

gabu_lienka
9. mar 2022

“ Bývalý partner mi nenapísal k MDŽ”
Chvalabohu ani mne, uz 13 rokov 😂

hefo
9. mar 2022

Jediný rozumný dôvod, prečo udržiavať akýkoľvek kontakt s expartnerom, sú spoločné deti. A aj vtedy by to malo byť vyslovene na rozumovej, nie na citovej úrovni.

Inak je treba sa od bývalých úplne odstrihnúť (je dokonca možné, že ťa kontaktuje len preto, aby ti psychologicky bránil nájsť si iného, alebo trebárs na zvyšovanie vlastného ega, že po ňom ženy túžia). Ak by bola šanca ten vzťah obnoviť, už by sa tak dávno stalo. Takto len sama seba blokuješ v ďalšom živote.

mk22
9. mar 2022

K čomu ti je kontakt s bývalým.
Asi ti to nerobí dobre.
To nikam nevedie.
Nikdy sa neposunies vpred, budeš stat, čakať.. Smútiť.. Snívať a život ti utečie nejakým čakaním na niečo, ani sama nevieš čo.
Normálne mu napíš, že nech sa nehnevá, že si neželás aby ta kontaktoval, písal blahoželal..popraj mu všetko dobre a dovi dopo.
Ste od seba rok.
Dosť dlhá doba aby ti bolo jedno, či ti k MDŽ napíše, nenapíše.
Nebuď zúfalá cakatelka na nejaké priania od bývalého.
By som jasne stručne výstižne napísala nech sa mu darí a bodka.
Pre niečo si ho stretla, bola s ním.. Pre niečo to skončilo.
Ale je to minulosť.
Žiješ dnes a rieš co príde.. Nie že ex nenapísal k MDŽ.

autor
9. mar 2022

@timing ano má novú,no aj tak stále písal ,tak som smutná že včera zabudol na mna

mk22
9. mar 2022

Nebuď smutná, žije svoj život, ma novy vzťah, je zamilovaný.. Je úplne niekde inde.

Keď si nájdeš priateľa aj ty, ani nebudeš čakať, riešiť ci ti napísal k MDŽ.

Ber to tak ze je šťastný, spokojný a ty si minulosť.
Tak to funguje.
Veľa stastia💮💮

autor
9. mar 2022

@mk22 ja mu to prajem,ja som ho nechala ale som myslela že sme kamosi

mk22
9. mar 2022

Pre niečo si ten vzťah ukončila.
Kamaráti môžete byť, možno terajšia priateľka si to neželá, nevieš ako to ma.. A to je jedno.. Etapa s nim je minulosť.
Nerozmýšľaj.

autor
9. mar 2022

@mk22 áno máš pravdu ale neviem to

laska86
11. mar 2022

@spadnutaslivka 😂😂

laska86
11. mar 2022

Vymaz ho z hlavy a nechaj ho zit...ma inu tak uz mozno zistil ze sa.jej nepaci aby pisal byvalej...

autor
12. mar 2022

@laska86 veď ja mu to prajem,ani mu nepíšem ani nič len som myslela že napise

zuzina25
14. mar 2022

Ten môj mi minuly rok kúpil a to už riešil inú😀 ako som neskôr zistila, a som rada že som sa zbavila toxika hoci city dlho boli, načo nejaká správa od niekoho kto odišiel 😀Do týždňa mal inú a vyznával jej lásku. Najhoršie je žiť minulosťou, nikdy sa potom neposunies a nemôžeš mat plnohodnotný vzťah a život .. nezabúdaj že keď sa jedny dvere zavrú, iné sa otvoria.. no je na tebe či vstúpis. Sú ľudia ktorí prišli do našich životov a nezostanú tam vždy, proste nás mali niečo naučiť v niecom posunúť, veľakrát to môže byt trpká skúsenosť no neplač za niekym kto je preč, lebo brániš niekomu aby vstúpil do tvojho života tým, že si ešte neuzavrela minulosť. Trápiš sa pre niekoho, kto sa tebou netrápi. Takí ľudia nestoja ani za pozornosť nie to za naše myšlienky či smútok. Otvor sa budúcnosti, len keď budeš sama šťastná a uzavries minulosť môžeš sa niekam posunúť a pritiahnuť si do života niekoho pri kom pochopíš prečo to dovtedy s nikým nevyšlo a budeš za to vďačná. Držím palce. Ja som už rok Single po toxickom vzťahu ktorý ma dostal na totálne dno.. a sama som si kúpila kvety a niečo sladké a urobila Si pekný deň . Nabudúce tak urob aj ty 😉 držím palce

Strana
z2