icon

Bývalý sa mi často ozýva

14. dec 2022

Bol to môj najhorši vzťah,trvalo pokiaľ som z toho vyšla.A dlho som sa potom pozbierala,dosť mi ublížil.Prestahovala som sa do iného mesta,kde som si našla manžela,máme dve detičky.No chcela som ísť bývať do môjho mesta kde som bývala zamlada.Kupili sme tu dom,zabyvali.Vsetko ok.Byvaly sa mi začal ozývať.Som človek čo vie odpustiť ale nezabúdam.Aj som mu to napísala.No časom začal mi vypisovať ako sa mám,čo robím,či sa s ním nestretnem atď.Som mu napísala že nechcem stretnúť a nech mi nepíše.Nepocuval,zablokovala som ho všade,no vytvoril si nové profily a ďalej mi písal.Aj to že vie kde bývam,neviem na čo to zisťoval a na čo mu to je.Minule chcel odo mňa pomoc aby som mu niečo zaviezla na aute,ja som povedala nie,na to ma začal urazat cez správy že ani na mňa sa nemôže spoľahnúť,že som namyslená a odkedy sa mám dobre že ho ani nepoznám.Ako mu dať najavo nech mi dá konečne pokoj?Mám obavy aby ma nevyhladal osobné keď vie kde bývam.

Strana
z2
autor
14. dec 2022

@nyusika Tak vieš niekto ešte vie čo je slušnosť.Takisto má ulici pozdravim ľudí,každého.No väčšina cusi do zeme alebo do mobilu a neodzdravia.

dadis
14. dec 2022

@autorka evidentne mas z toho akysi plezir, ze mu odpisujes...na messengeri/IG si blokni nezname profily, ake dalsie profily si moze robit??? a muzovi to v skratke povedz, nemusis zachadzat do detailov..lebo toto ta fakt neukazuje v najlepsom svetle..

kitycat
14. dec 2022

@nyusika diky.
Ja som uz dlhsie v Cechah, uz v tom mam očividne bordel 🤣🤣

nyusika
14. dec 2022

A niekto vie, čo je to mať zdravý rozum a sebaúctu.

Nie, nie je slušné odpísať kktovi, ktorý má pripravil o byt.
Je to zúfalý pokus o kontakt s ním.

nyusika
14. dec 2022

@kitycat
To je ok, teraz už vieš 😉

kitycat
14. dec 2022

@nyusika presne, uziva si to, ze ju tak kontaktuje a ona mu slusne odpusuje, ale k muzovi nema stipku slusnosti mu povedať 🙈🙈🙈

januska12323
14. dec 2022

No moja zlatá, myslíš, že keď nemá problém si vytvárať nové profily len aby ti napísal, tak tvojmu mužíkovi nenapíše? A potom si vysvetľuj keď sa budeš musieť obhajovať.

misinka0611
14. dec 2022

Neodpisovať, zamestnať myseľ niečim iným. Máš deti s nimi je stále čo riešiť, zablokovať a rozhodne o sebe nič nehovoriť, kde bývaš atď. Raz prestane. Už ani písmeno nenapísať, ono nemala si mu vôbec odpisovať už po prvej správe. Nevracaj sa do minulosti, keď nebola príjemná, rieš budúcnosť.

toskanka
14. dec 2022

@autor Prepáč, ale ty si stratený prípad, keď nedokážeš pochopiť, že toto nie je otázka slušnosti. Ja by som mu odpísala len raz, ale zato taký razny mail, že by sa mi vyhýbal oblúkom do konca života.

lubinkap
14. dec 2022

neodpisuj ani to nie, nic, ziadnu reakciu od teba nech nema...

mpg
14. dec 2022

@toskanka Presne tak, to nie je otázka slušnosti, keď sa s niekým takto rozíde, treba za tým vzťahom urobiť hrubú čiaru, aby ďalej nevyrábal problémy. Žiadne odpisovanie zo slušnosti, jemu treba odpísať, že už nie ste spolu a nech si svoje problémy rieši sám, tak ako si aj ty ich riešiš už sama.

jaskolka
14. dec 2022

Nechápem, už keď teda si mu z tej slušnosti odpísala, prečo ďalej konverzujes s nim? Zablokuj, ignoruj a hotovo. Mne tiež ex nejakú dobu písal,na narodeniny, Vianoce a tak, stručne som odpísala, a potom už nereagovala
Co sa týka muža, normálne by som povedala ze ma stále otravuje ex, to nie je "hovorenie vecí od bábätka"
A čo ty máš s jeho problémami? Nech si ich rieši sam, skutočne nechápem, prečo vôbec sa tým zaoberás

simdob
14. dec 2022

vôbec by som sa s ním do nejakej konverzácie nepúšťala, načo? len zbytočne sa začneš vŕtať v minulosti, normálne zablokovať, ignorovať a dovidenia ;)

stefi_k
14. dec 2022

No je to smutne, že cudzim preukazuješ väčšiu uctu jak vlastnemu manželovi.

zooeynka
15. dec 2022

@stefi_k prave som to isla napisat, ze k exovi ma uctu tak mu odpisuje a manzela ma u riti a nic mu nepovie....autorka, keby tvojmu muzovi vypisovala byvalka so ziadostami o pomoc, komunikaciu, hocico a on by ti nic nepovedal, ako by si sa citila?

moonlight1210
15. dec 2022

Vies, akych cirkusov je schopny, bojis sa, ze nieco naklame tvojmu muzovi…
Tak preco tomu nepredides tym, ze muzovi o nom povies?
Ze ti pisal, tak si ho zablokovala. Ale zacal si robit nove profily a pisal ti dalej.
Ze teraz uz do teba zle ryje, lebo uz sa dozaduje aj veci od teba, a ked odmietnes, utoci na teba.

Odpisovala si mu snad take veci, ze ked ich teraz ukaze tvojmu muzovi, tak sa budes hanbit? Alebo sa tvoj muz nahneva? Preto mlcis?

zooeynka
15. dec 2022

Jediny logicky argument preco o tak vaznej veci ako su vyhrazky od byvaleho nepovies manzelovi je ta, ze si manzelovi povedala ze si panna a nikoho si pred nim nemala...inal neexistuje dovod preco by si mu to nepovedala...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lujza123
15. dec 2022

Zablokovať, neodpisovat.
A povedať manželovi, keď je takyto otravny môže sa objaviť pred domom či osloviť ta v meste. Myslím ze tvojho manzela by určite veľmi mrzelo ze si mu o ňom nepovedala. Vieš to je nevýhoda takýchto "tajomstiev", skôr či neskôr vyplávajú na povrch a zväčša v tej najnevhodnejsej chvily.
Ved nemusíš ísť do detailov toho vztahu,povedz ze si bola mladá a blbá, no teraz ta vyhľadal a obťažuje ta

autor
15. dec 2022

@zooeynka Manžel si raz za rok napíše s bývalou väčšinou na Vianoce,aj fotky jej posielal našich detí.Ako nevidím na tom nič zle.Aj keby chcela neaku pomoc od neho.Ja manželovi verím a ľúbim ho,viem že by nič zle nespravil.
@moonlight1210 Nie nepísala som mu nič také,len to že máme sa dobre a na otázku či sa nechcem s ex stretnúť som napísala nie nechcem.
@zooeynka 😃To som sa nasmiala.Samozrejme vie že som mala pred ním aj iných kamarátov,no do detailov som to nikdy nerozoberala.

moonlight1210
15. dec 2022

Ak si mu nic teda take nepisala, tak o jeho pisani, resp. obtazovani muzovi povedz skor, ako mu on teda nieco natara. Ak sa toho obavas. Usetris si potom siahodlhe vysvetlovanie a posramotene vztahy v muzom.

krisbar
18. dec 2022

Sorry, ale manzel mal o nom vediet PRVY!! Je jedno ako daleky vztah to je. Je to clovek co ta vydiera a manzel ma byt tvoja podpora v takejto veci. Ak nie je, tak je aj vas vztah naruseny. Lebo si neviem predstavit takeho clovek pred muzom zatajit.

pikachu999
18. dec 2022

Povedz o Tom manželovi a jemu neodpisuj zablokuj si ho .. ignorácia ho časom prestane baviť

gabrielamodrykonik
19. dec 2022

Vsak muzovi nerozpravaj pozadie, preco si sa s nim rozisla. Len mu povedz, ze ako mlada a sprosta si s nim kedysi chodila, ze k nemu vobec nic necitis, ze si roky o nom ani nic nevedela, lebo ta ako clovek uz vobec nezaujima, a ze sa od niekoho dozvedel, ze si sa vratila do svojho rodiska a zacal ta obtazovat a mas z neho strach, lebo nevies co mozes od neho cakat. A tomu psychosovi v ziadnom pripade uz na nic neodpisuj, totalne ho ignoruj a vsade kde sa da, ho zablokuj.

Strana
z2