Bývanie so svokrou
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na vaše názory ohľadom bývania so svokrou, bývame spolu so snúbencom 2 mesiace a jeho mama chce ísť bývať k nám do bytu.
A nie je náhodou priateľ spiknutý s maminkou, aby sa ti nasáčkovali do bytu? Byt je tvoj dúfam.
Ak chces, pusti ju. Ak nechces, nepusti. Nejake dalsie blbe otazky bez kontextu?
@sasa1310
Hovorím, dotyčná si dala a takemu parazitovi sa boji povedať jasné NIE. Ešte isto on diriguje ju. A tie kecy, ze on sa boji, ze jej otec niečo urobí. Pokým byt nebol, tak desiatky rokov sa nikto nebál o nič. Paraziti.
Snáď rodicia starej prepláchnu žalúdok, nech si parazituje na niekom inom aj so synácikom. Ešte by ma zaujimalo, koľko € chlapec dáva za bývanie v tom byte a koľko € na domácnosť.
Toto ja nikdy nepochopím, ako môže jedna matka toto žiadať od svojho syna? Je to žiaľ jej spackany život a nech si ho pekne rieši bez zásahu do zivota svojho syna. Nech sa rozvedie prebehne majetkovopravne vezme si byt do podnájmu a nech si beha po kavickach s kamoskami. K synovi na cajik a pekne papa mami radi ta uvidíme nabudúce. Na to to by som nikdy nepristupila a ked mas zdravý rozum ani ty. Tete "svokre" pekne vysvetli ze ti je ľúto jej situácie ale prestahovat sa k nim nieje riesenim!.... A ked si ona mysli ze je, tak pekne sebecké riesenie)
@bamblbi
Normalna žena nebude vypisovať také manipulatívne a na city hrajúce sms-ky nejakej priateľke svojho syna, ktorá jej nič nie je. To bude rodinka bláznov.
Dávno sa mohla zariadiť.
@nikoll_
Ak ti jeho mama naďalej píše takéto sms, odpisala by som jej, ze ty nie si majiteľka bytu, nech ti nepíše. Byt je tvojich rodičov, nech vypisuje im, daj kontakt na toto raznejšieho rodiča, ktorý sa neserie - asi lepšie otca, nech píše tam. Snáď ju už oni upracú. A hlavne, myslím, ze tvoj priateľ za cely čas, čo u vás býval a býva teraz s tebou, neplatil € tak, ako platí bežný podnájomník v podnájme. Myslím, že s tebou vedie vypočítavý vzťah a do predu ti píšem, určite s ním nerieš bábätko. Pretože, si z dobrých pomerov, máte dom, byt, aby sa nezabezpečil dieťaťom na ľahký prísun k bývaniu zadarmo, nehnuteľnosti, kde nemusí riešiť hypotéku, ak chce vlastné ako bezny smrteľník. Nikdy ste sa nebavili o budúcnosti, kde chce bývať? Či chce zháňať pozemok, stavať dom, brať hypotéku? Lebo mám pocit, ze chlapec akosi berie za samozrejmosť,že sa iba parazituje na tebe. A jeho mama celé tie roky, desiatky rokov, prečo nehľadala niečo vlastné? A rodicom povedz, čo sa deje, čo ti tá spanilá deva za sms-ky posiela. Lebo, keď tam prídu na návštevu a nájdu kufor jeho mamy, tak ich porazí na mieste. Ty si slepá a zalubena a nevidíš do akého nešťastia sa hrnieš. Normálny chlap by svojej matke vynadal, nech ti nevypisuje a nech ta neotravuje, riešili by tento problém spolu iba matka-syn. Nie sú tmavšej pleti?
@nikoll_
A pozor na to citové vydieranie aj u priateľa. Lebo mal sa od koho učiť, jeho matka je slušná učiteľka, aby aj on, keď ho budeš mať už plné zuby, nešiel akože páchať samovraždy, neplakal a podobné praktiky. Ešte sa opýtam, nezachadza aj on do extrémov a nehrotí situácie, nekáže ti klamať druhým, hlavne rodicom, prikrášľovať pravdu? Aký názor na neho majú tvoji rodicia?
@elizabet173 lahko sa to vravi,ale ked nape.moj priatel byva v dome s mamou a ja nepracujem a nemame v zalohe ziadny btt, q na nho bude dom znamena ,ze buse stake tam aj ona.ale ja to tak nechcem... takze asi vztah bude o nicom lebo uz odmietam byt sledovana tiez.vadi mi to je vsade
@nikoll_ rozdiel je byt a dom.
Zalezi na vztahu so svokrou aj vztahu jej syna s nou… ci maju v dome svoje sukromie/poschodie atd., vzajomny respekt ako vycahdzaju. Ja som oboch partnerov mala bohuzial bez maminy/svokry takze niekedy mi pridu malicherne veci za ktore sa ludia so svokrami hadaju. Jedna kamaratka ma skvely vztah so svokrou su ako kamaratky a ani byvanie im neprekaza prave naopak
@nikoll_ rozhodne nie. Priatelova mama, schvalne nepisem svokra, ako prisla na to, ze by sa mala nasackovat do bytu tvojich rodicov? Ked este pracuje nech si prenajme garsonku, da sa so starym alkacom rozviesť, predaju ich byt a nech si riesi svoje byvanie. Keby to bol byt co ste si s priatelom kupili spolu, ale takto... ved to je aj voci tvojim rodicom blbe.

@katkami123 zázrak je aj to, že hneď po známosti ho otec vyhodí z domu a on chudáčik nemá kde ísť. A teraz sa sťahujú do bytu a opäť rovnaký scenár, tentokrát s mamičkou. Za mňa je ten jej priateľ veľký životný omyl. Cez 2 roky jeden dospelý chlap nerieši vlastné bývanie. Toho sa autorka len tak ľahko nezbaví