icon

Bývanie v byte a susedia

lenka2710
22. júl 2022

Baby idem si k vam po radu, alebo sa len vypísať, alebo ja neviem co vlastne od toho čakám! Ide o to, že bývame v byte už 7 rokov a celých 7 rokov mame problémy so spodnou susedou a čim ďalej tým viac to graduje! Mame 2 deti - 7 ročnú a 2rocneho! Každý kto má deti, vie co dokážu a ze proste nebudú celý deň sedieť! Ide o to, že suseda pri každom prebehnuti alebo hocakom hluku vyklopava a ja už som z toho úplne s nervami v p.deli! Nič ide nerobím, len vrieskam po deťoch, až sú ticho, nedupu, nekricia, nebehaju! Už mi to dnes tak ľúto prišlo, že proste nič zlé nerobia, len sú proste deti!
Už sme s mužom začali aj prerábať, nové podlahy robiť, že bude lepšie, lebo predchádzajúci majiteľ to docela odflakol, kúpili sme tie najdrahšie podlahy, prisam vačku, najlepšie čo je teraz na trhu, že teda aj tými podlahami to bude, no prd! V obyvke mame ešte koberec a 1cm podložku z tých penový h puzzle a ešte aj tam keď sa hrajú, tak trieska! Staršia dcérka mi už povedala, že nič iné nerobím, len po nich zjapem, ale ja už proste viem, že keď prebehnú alebo malý náhodou zadupe, že bude zasa vyklopkavat! A to sme ešte väčšinu času teraz preč, ved chodím už do toho bytu len jest a spat pomaly a ešte aj tak je zle! Už normálne s odporom odomykam dvere! Chcem len vedieť, či to len my také mame, alebo aj niekto iný v takej situácii, čo robiť??

Strana
z4
cacianka
18. okt 2022

@sonya007 22.01 volaj policajtov, aj opakovane

simca06022011
18. okt 2022

@sonya007 tak Jasne po zurkach ma opicu 😂 ked je to mladý fagan treba mu ist trošku viac dohovoriť. Nepomôže, polícia pride...

Strana
z4