Čakáme bábo a dosť sa hádame

22. máj 2020

Ahojte, som s priateľom rok a čakáme bábätko. Milujeme sa ale v poslednej dobe sú hadky dost časté. A on väčšinou všetko pripisuje tomu ze som tehotná a viac podráždená.... Tak napríklad včera... Cez deň mal nejakú prácu ja som sa necítila dobre celý deň mi tvrdlo brucho tak som ležala rozmýšľala som aj ze skočím na pohotovosť.... Tak som nebola pri nom.. Večer ako už konečne skončil s robotou na terase, som sa rozhodla ísť poňho poňho nech sa mi trosku po venuje lenže on už bol dostatočne naliaty a sedel na terase s kamarátkou jeho sestry sám a popíjal snou tak som mu znova povedala ci ide kumne po pol hodinke prišiel za mnou stým ze ide na cigu ešte a osprchovať sa čakala dom ho dosť dlho a jeho nikde tak dom išla na terasu a on tam zas popipijal stou kamarátkou neskôr som mu to vyčítala takmi povedal vraj si mam kúpiť tabletky na hlavu a ze soom sa zmenila atď povece mi prosím vásšnázor preháňam to?? Ďakujem

sissy27
22. máj 2020

Akože ty si nevedela, že máte návštevu? To je dosť divné, že sa návšteva ani neunúvala ťa pozdraviť. A ak si to vedela, tak zas mi príde nezdvorilé ju ignorovať a len tak povedať chlapovi nech sa ti ide venovať. Okrem toho sa ti čudujem, že si mala záujem o spoločnosť opitého chlapa.
Za mňa ste tak trochu mimo obaja. Tvoj chlap ti mohol dať aspoň vedieť, že máte návštevu a zo zdvorilosti ťa zavolať k nim na terasu (tam sa hádam tiež dá oddychovať), ty sa nemusíš k nemu chovať ako k malému decku a ťahať ho dnu a dožadovať sa pozornosti zrovna keď sa s niekým baví, naviac pripitý.

katarinka89
22. máj 2020

Asi mu bolo lepšie v spoločnosti kamošky a chlastu

autor
22. máj 2020

@sissy27 Sme u jeho rodičov a ta kamarátka navštívila jeho sestru a nie nás.... A píšem že som išla poňho a vtedy som zistila ze je naliaty... Vlastne som sa ho pýtala ci už nepôjde hore ta kamarátka tu spi už pár dní je s jeho sestrou..

sunny8
22. máj 2020

Chlast .. ten je väčšinou presnejší ako žena deti domácnosť peniaze a pod ..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renatka1985
22. máj 2020

kolko mate rokov?

autor
22. máj 2020

@sissy27 na terase sa dá sedieť nie ležať mam mat kludovy režim s podloženými nohami

autor
22. máj 2020
fokuska
22. máj 2020

Tipujem ze ste este dost mladi, nie ste spolu velmi dlho, babo asi nebolo planovane, byvate teda u jeho rodicov a on sa akosi neprepol z modu "sloboda bez zavazkov" do modu "moja zena a babo su mi prednejsie ako cokolvek ine".

renatka1985
22. máj 2020

@fokuska hej presne takto mi to pripada

autor
22. máj 2020

@fokuska bábätko bolo plánované

renatka1985
22. máj 2020

ste velmi mladi, partner sa musi spamatat, sprava sa k tebe nezodpovedne. co bude robit, ked bude male na svete? obvinovat ta, ze ti sibe z kojenia?
dala by som mu par vychovnych - alebo popros jeho otca, aby sa s nim porozpraval.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kassandra25
22. máj 2020

No to vazne by si si ich mala kupit. A chod rovno do blazinca. O dieta sa ti bud postara kamaratka jeho sestry, ak budu chciet, alebo ty, ked ta s nim vykopne.

fokuska
22. máj 2020

A zacal byt takyto po tom co si otehotnela? Ako dlho ste spolu?

Mam z toho taky dojem, akoby ste sa poriadne nepoznali a teraz sa naplno prejavil, alebo tam boli take "malickosti" a naznaky vzdy, ale prehliadala si ich alebo si myslela, ze to sa zmeni a ono sa to vystupnovalo.

sapetka
22. máj 2020

Ako moze 23r decko planovat babatko s chlapom ktoreho pozna par dni aj s cestou, nema vastne byvanie Atd... boze otras fakt nezodpovednost!!!

kassandra25
22. máj 2020

Jaj, a aby som nezabudla, s tvrdnucim bruchom sa bezne chodi okamzite do nemocnice a aj lezat, ak o tom rozhodne lekar, ale rob si co chces.

daganov
22. máj 2020

@sapetka normálne, potom za behu zisťuje, s kým to vlastne žije, veď to tu je v každej druhej téme. A ešte s dodatkom, že pred dieťaťom taký nebol (kedy by to aj stihol) a dieťatko bolo plánované. Asi som už fakt stará škola, ale ja obdivujem odvahu týchto žien

autor
22. máj 2020

@kassandra25 prosím??? Ty si čo za čudo že si mi toto dovolíš napisať... Rýchlo sa spamätáj a liečiť sa daj ty prosila som o normálne názori a nemám chuť sa hádať s niekym ako si ty. S niekym kto ma za potrebu urážať a robiť zlobu pekný deň a ty okrem liekov si daj facku..

gagik
22. máj 2020

Nerob si dieta s kamosmi ale s manzelom s ktorym budes mat vlastne byvanie...sa musia frajerovi rodicia tesit,ze tam budete byvat s babatkom..a frajer asi tiez nie je prave partner roka, ked si ta nechce vziat a popija s inymi babami.

autor
22. máj 2020

@kassandra25 lekár je o tom informovaný mam nadriadený kludovy režim a magnézium!

autor
22. máj 2020

@gagik kto písal ze sa neberieme?

autor
22. máj 2020

@fokuska on vždy povie ze riešim hovadiny tak neviem 🙂

autor
22. máj 2020

A stým bývaním ten dom je jeho

gagik
22. máj 2020

Uz mate urceny presny termin svatby?alebo je to cele len v teoretickej rovine?

fokuska
22. máj 2020

A pre teba je je v poriadku ze buduci manzel (pochopila som ze sa chcete vziat) neberie vazne co rozpravas a ze vsetko co riesis su pre neho hovadiny?
Myslis, ze to je dobry zaklad pre zdravy fungujuci vztah?

autor
22. máj 2020

@gagik mame termín obrúčky šaty sálu všetko

fokuska
22. máj 2020

A ak je dom priatelov, tak nie ste u jeho rodicov, ale jeho rodicia a sestra a jej kamaratka su u vas.

autor
22. máj 2020

@fokuska no práveže nieje snažím sa to riešiť, mame sa radi naozaj len ma trápi že si nevie priznat chybu

autor
22. máj 2020

@fokuska áno tak nejak ale vôbec to tak neberiem... Kvôli tomu ze sú tu všetci.. Mi to tak nepripadá ide o to ze do toho domu vkladali aj jeho rodiča atď..