icon

Čakáme dvojičky a máme problémy

nikola2000
27. okt 2022

Dobrý večer prajem. Ani neviem ako začal.. je toho veľa. Mám priateľa s ktorým bývam cca pol roka. Čakáme spolu dvojičky. Deti sme plánovali no jedno ale vznikli 2 ♥️ začalo to keď sme sa nasťahovali. Raz neprišiel s práce domov a išiel piť prišiel neskoro a opitý začal sa hnevať že není upratané (boli iba magnetky rosipane na zemi po malej) a že nemá večeru pripravenú nebudem si dávať servítku prepáčte... Že kde som sa kurvila a s kym bol deň detí 1.6 bola som s malou... To si nedal vysvetliť.. prvý krát som ho spoznala v inom svetle keď som písala kamarátke a v tom mi išiel výkopnut telefón a kopol mňa. Ok prežili sme. Konečne prišiel deň D a čas urobiť test. Boli // . Spal po nočnej mal štuple v ušiach ktoré som mu vybrala a povedala som tehotná a opýtal sa ma je to moje? ... Tiež sme prežili. Prišlo obdobie kedy má posielal na potrat. Istú dobu som aj rozmýšľala nad tým zákrokom ale nešla som. Už som mala podstúpiť vyšetrenia ale neprišla som. Vedel som že už má dlho posielať nebude lebo zachvilu prejdem hranicu a uz to nebude možné. Ziarli na každého chlapa bez dôvodu. Raz sa mi stalo vymkla som sa a jeho kolega bol vedľa vo vchode a pomohol mi odomknúť prah dverí neprekročil. A od toho dňa sa.ma.neustale pýta či som s ním niečo nemala alebo nemám či som ho nestretla či som sa s ním rozprávala.a podobne. Stalo sa že som odišla aj k rodičom na pár dní Max 3. A keď som sa vrátila otvorila som si nenápadne jeho msg. A našla som spraví jedna bývalá s ktorou sa veľmi ľúbili...že vraj to bolo len pri tých 2 správach čo som našla. V tom napísala jeho prvá veľká láska že ma veci po malom a že nám ich dá. V afekte som vybuchla ešte viac . Keď som si už išla ľahnúť ok všetko je v poriadku. Napísala nie jemu ale cez jeho maminu ďalšia jeho pica bývalá čo má 4 mesačného syna že jeho a že sa podobajú a podobne. Už som bola na pokraji zrútenia... Na druhý deň išiel za rodinou.. ale mne to nedalo a napísala som tej jeho bývalej mužovi čo sa deje a či vie o Tom. Potom do toho jeho bývalá. Ja som chcela DNA testy nech vieme na čom sme a keď má byť mali jeho tak sa k tomu postavíme zodpovedne alimenty sa budú platiť a malého si aj zoberieme. Neodpisala by som ho a ani jeho syna ja mám tiež nepartnersku dcérku.... Do toho mi jeho rodina začala že sa nemám starať do čoho má nič není. A jeho otec že na.mna pošle sociálku... Napísala som ok aj kávu im urobím. V tu sobotu som ho pobalila a chcela som aby raz a navždy odišiel.. v nedeľu prišiel na kolenách má prosil kvet mi doniesol a podobne chlapské sračky.... Tak sme to nijak dali do kopy . Prišiel večer a zasa zle. Jeho bývalá samozrejme... Ktorú si ešte aj zastal že ma dve deti a mám jej dať pokoj nech ma kľud .. a vravím a ja nemám malú ? A nečakám ďalšie 2 tvoje.
No len taky útržok s toho.
Je mi celkom divné ma ňom napríklad na poobednú smenu príde domov pozerá dlho TV a potom spí do obeda až kým nejde do práce. Istú dobu si kupoval aj kvapky do očí že vraj sa tam prasi a má oči boľavé. Cez leto sa tak potil že som zmykala vankúše... keď si vypije je to iný chlap takého ani nepoznám. Tie jeho večne paranoje a domyslanie my je divné... ( Môj úplne prvý vzťah Stredná škola feťák príde mi niekedy rovnaké chovanie u neho) niekedy mám pocit že je na dojazdoch. Ma viac menej otočený spánok... Kúpila som mu aj test ale bol negatívny. 🤔🤔 ... Doma sa snažím upratať navariť poprat vyvesiť o malu sa starám ma 2.5 roka sama zo sebou mám čo robiť som v 6 mesiaci. Niekedy ledva behám. A vždy je.nieco zle. Keď ma nocne a dá sa mi že vladzem a mala je u svojho otca tak upracem potichu večer nech mám cez deň pokoj. A to mi aj 2 krát za hod zavola na video čo robím či som oblečená či u nás niekto není. Dnes to ale zaklincoval tým keď mi vynadal že som rozjebala peniaze (20€) a že bohvie a kým sa kurvim.. v stredu som bola na nákupe minula som 30€ všetko som mu povedala čo som kúpila... A dnes mi dal 100€ a stoho som mu dobila kredit za 23€ a kúpila 8 krabiciek cigariet ako kázal. Ostalo mi 20€ a 20€ som minula na kolotoče malej dzusik a jedlo keď sme boli preč.... Dnes mu prišlo na účet skoro 500€ a mne zobral aj tých posledných 20 čo mi ostalo s výživného. A cigarety som mu ani nedala keď pýtal lebo som mu povedala že je to s mojich €. To sa strašne nastal. Odišla som s malou a mačkami (2) k rodičom. Keď som odchádzala má oplul a kopol do zadku.
A veľa krát mi klamal keď som sa pýtala na nijakú babu že rodinná známa a hovno bola to žena s ktorou sa riešil... Alebo som našla fotku s nijakou ženou ale bol taký filter že som nevidela do tváre iba obrisy. Že vraj kamarátka. Tak v skratke. Ďakujem keď si niekto prečíta do konca ♥️

Strana
z2
dadka128
28. okt 2022

@nikola2000 och moja, je mi smutno aj za teba, ak máš rodinu, ktorá ta vie pochopiť, odíď čím skôr, viem o čom to je, on je len manipulátor, príliš veľké ego, nemá úctu k tebe, čistý tyran..

andrea_prestastna
28. okt 2022

@nikola2000 neda sa to docitat, kde mas rozum???

jenn82
28. okt 2022

@nikola2000 ani sa nejdem vyjadrovať k tvojmu absurdnemu vzťahu, ale prosím ta, zamysli sa, či si schopná postarať sa o tri malé deti...uvažovala by som nad adopciou, nech majú deti zázemie

zazka666
28. okt 2022

@nikola2000 ahoj moja. Mám len jedinú radu. Zbav sa toho chlapa. Choď na potrat a utekaj tak ďaleko ako môžeš!!!!!! Lepšie to nebude. A pôjde ti o cvhíľu o život , tebe aj tvojim deťom. Choď na potrat, ak sa dá, alebo ich daj na adopciu. ľutovať budeš, ale menej ako ked pri tej zrúde ostaneš.

zazka666
28. okt 2022

Zbaviť, myslím, že od neho zutekaj. Aby to nebolo myslené inak.

morgane1975
28. okt 2022

@nikola2000 máte 23. Ste mladá žena. A prečo by ste si nenašli muža? Nehovorím že hneď ale sú aj takí muži ktorí sú úplne v pohode s partnerkinymi deťmi. Radšej sama s deťmi a v klude ako s niekým takýmto… veď to aj deťom ukazujete príklad že to je ok? Žiť s takým čo vám ubližuje?

ryan87
28. okt 2022

Toto je asi téma kde by muž nemal co hľadať, ale vďaka určitým skúsenostiam a brutálnej predstavivosti sa mi celá udalosť odohrala rovno pred očami, keď som si prečítal celý úryvok či baladu a ostalo vo mne len sklamanie. Vyzeráš ako správna baba a mrzi ma ze chlapi ako on ničia charakter dobrých žien, lebo príde ten super a nebudeš schopná sa odovzdať. Mrzí ma to a ospravedlňujem sa celé mužské pokolenie, lebo takéto jednanie si nezasluzis lenže podľa jeho správania usudzujem, že ťa v skutočnosti ani nemal rád a zároveň jeho myseľ je zauzlena ako žiarovky na vianočný stromček. Si mladá energická a určite máš v sebe dosť skvelých vlastností ktoré ocení jedneho dňa určite toho pravého. Je to skúsenosť aj keď nie príjemná, ale pri ďalšom budeš vedieť čomu sa vyvarovať. Hlavne to nevzdávaj a ver že sú muži, ktorý dokážu mať radi deti aj ked niesu ich. Veľa šťastia 💪🤗

lauricka
28. okt 2022

Nemala by som odvahu s takým chlapom mať dvojčatá, rodinu, spoločný život. Utekaj, kým je čas. Ak to zvládneš u rodičov, pomôžu ti, choď radšej tam...Toto je život za trest a chúdence deti s takým otcom...

mirro
28. okt 2022

@nikola2000 vieš čo? Keby som bola na mieste tvojich rodičov, odomňa by si nepočula, že "my sa postaráme". Zober na seba už konečne zodpovednosť,za svoje čoskoro tri deti. Áno, pomohla by som ti, byť tvojou mamou,ale ty by si makala tiež. Lebo mať v 23rokoch 3 deti ....fuuuu. Sama to nezvládneš, doma ti pomôžu, čo je super. Ale ty začni konečne rozmýšlať inak. Lebo príde iný šuhaj alebo možno tento istý, donesie kvet, povie ale som ja šikovný také krásne detičky som urobil...udobríte sa a bum budeš čakať štvrté.
Prosím ťa, žiadne také, že priateľ, poznáme sa pár chvíľ a dieťa sme plánovali...och, z toho mám tik. Udrel ma, opľul,kopol, pije,spochybnil,či si tehotná s ním, podvádza ťa...ale poznáme sa a dieťa sme plánovali. Ty ďakuj za to,že ešte máš rodičov a makaj už na sebe.

tomimari
29. okt 2022

@nikola2000 fuha, no.. máte to teda dosť náročné.. Neviem, či si vôbec uvedomujete, že žijete s tyranom? Vaše pocity sú správne.. Určite ich neignorujte.. S týmto mužom sa prosto cítite zle. Nevytvára vám pocit bezpečia vám a ani vašej dcérke a bábätká, ktoré s ním čakáte. Keď niekto niekoho opľuje, ide o najdehonrstujúcejšie vyjadrenie toho, že si vás vôbec neváži.. Nie je finančne zodpovedný.. Nevie sa postarať ani len o seba.. Nie je nielenže finančné zodpovedný, ale ešte aj lakomý a na seba zameraný... To, že si dovolil vás kopnúť, je neospravedlniteľné... Navyše vás dostáva do pozície, že na to má adekvátny dôvod.. Neustále vás kontroluje na mobile, kde ste, čo robíte a pod. Ste v pozícii, kedy vám vymedzuje hranice, hrubo narúša vašu slobodu.. Príde čas, kedy sa nebudete už vedieť nadýchnuť.. Bude z vás robiť neustále vinníka.. Vaše pocity z neho sú správne, preto ich neignorujte.. Žijete totiž s manippulátorom a tyranom, ktorý bude chcieť úplne ovládať väš život podľa jeho chorých predstáv.. UTEKAJTE od takého muža.. Je úžasné, že máte skvelú podporu od rodičov.. Zabaľte sa a odíďte k rodičom alebo mu pobalte veci a nechajte pred dverami.. Bude potrebné byť z vašej strany dostatočne sílná, aby ste v tom vytrvali.. Ešte jedna vec.. Keď bol schopný vás kopnúť v čase, keď ste tehotná, tak sa treba pripraviť na to, že keď budete trvať na tom, že ho už nechcete, pravdepodobne budú následovať sms typu od vyznania lásky až po hrubé urážanie alebo vyhrážania sa.. Taktiež vás môže fyzicky sledovať.. Myslím, že v čase, keď ste tehotná, v prípade, že ho opustíte, by bolo dobré sa na istý čas odsťahovať k rodičom, aby ste chránili seba a vaše detičky.. Neviete totiž, čoho je schopný, ak nebudete konať podľa jeho požiadaviek.. Uff.. Niečo z toho, čo tu píšete, som zažila aj ja na vlastnej koži.. Nie síce až v takej miere ako vy, ale aj to mi dalo jasný signál, že ak by som v takom vzťahu zostala, vykopala by som si vlastný hrob..

ruzovakrava
29. okt 2022

Staršie dieťa má 2r4m a ty si tehotná v cca 4.-5.m (podľa tvojho profilu) s ďalším chlapom? Tu je niečo v neporiadku v prvom rade s tebou a tvojimi výbermi partnerov 🙈 chúdence deti...

kiki234
30. okt 2022

Jedine co je na tomto prispevku pekne je ze si sa nevzdala deticiek. Musis spravit velku ciaru a zacat odznova. Drzim palceky a prosim nevracaj sa k nrmu aj ked naslubuje neviem co

mamusa123456789
2. nov 2022

@nikola2000 tak toto je dosť čo čítať a nie to ešte zažívať, ja keď som bola tehotná tak mi manžel nedovolil ani len tašku z nákupom z auta vyložiť... Oplut a kopnúť do zadu niekoho kto nosí pod srdcom jeho deti? Je hajzel, tyran, kkt,... A neviem co ďalšie, už sa k nemu nevracajú, lepšie ti bude samej s detičkami ako s ním, dúfam ze nechceš aby mali deti takýto príklad do zivota

keksicok
2. nov 2022

@nikola2000 tak ako si ty napísala,že si nebudeš dávať servítku pred ústa,tak to teraz použijem rovnako. Snáď nebudeš tak blbá,aby si sa k nemu vrátila. Budeš si možno hovoriť,že to tak nemyslel a že ťa má rád,ale tak to teda nieje. Tento príbeh podľa mňa píšeš na MK lebo ešte niesi rozhodnutá,čo ďalej. Riešiš to v sebe,utápaš sa,predstavuješ si,ako príde a s ružičkou v ruke ťa poprosí aby si sa vrátila. Ale ver mi,hneď cestou k autu,by ťa opäť kopol do zadku pred tvojou dcérou a povedal by,že si kurva. Bohužiaľ,je to ťažké,je ťažké nájsť opäť seba a vyznať sa v tom. Ale odišla si,už sa nevracaj. A hlavne mysli na svoje deti. Všetky. Aké by to asi bolo pre ne? Tiež by ich nadávky a aj fyzické násilie časom neminule. A tak sebecká a bezcitná dúfam niesi,aby si im toto dobrovoľne urobila. Prajem ti veľa šťastia na tvojej neľahkej ceste,verím,že to zvládneš❤

blunka
2. nov 2022

@vler gģzuģ

mamula20
Odpoveď bola odstránená
petrahl
2. nov 2022

@nikola2000 vies si predstavit, co ta caka, ked sa ti narodenia deti?

blunka
3. nov 2022

@mamula20 jeeeej toto je super, to som sa "hrala ja" 😀 😀 😀 pri zaspávaní s migrénou.

Strana
z2