Čakáme dvojičky a máme problémy
Dobrý večer prajem. Ani neviem ako začal.. je toho veľa. Mám priateľa s ktorým bývam cca pol roka. Čakáme spolu dvojičky. Deti sme plánovali no jedno ale vznikli 2 ♥️ začalo to keď sme sa nasťahovali. Raz neprišiel s práce domov a išiel piť prišiel neskoro a opitý začal sa hnevať že není upratané (boli iba magnetky rosipane na zemi po malej) a že nemá večeru pripravenú nebudem si dávať servítku prepáčte... Že kde som sa kurvila a s kym bol deň detí 1.6 bola som s malou... To si nedal vysvetliť.. prvý krát som ho spoznala v inom svetle keď som písala kamarátke a v tom mi išiel výkopnut telefón a kopol mňa. Ok prežili sme. Konečne prišiel deň D a čas urobiť test. Boli // . Spal po nočnej mal štuple v ušiach ktoré som mu vybrala a povedala som tehotná a opýtal sa ma je to moje? ... Tiež sme prežili. Prišlo obdobie kedy má posielal na potrat. Istú dobu som aj rozmýšľala nad tým zákrokom ale nešla som. Už som mala podstúpiť vyšetrenia ale neprišla som. Vedel som že už má dlho posielať nebude lebo zachvilu prejdem hranicu a uz to nebude možné. Ziarli na každého chlapa bez dôvodu. Raz sa mi stalo vymkla som sa a jeho kolega bol vedľa vo vchode a pomohol mi odomknúť prah dverí neprekročil. A od toho dňa sa.ma.neustale pýta či som s ním niečo nemala alebo nemám či som ho nestretla či som sa s ním rozprávala.a podobne. Stalo sa že som odišla aj k rodičom na pár dní Max 3. A keď som sa vrátila otvorila som si nenápadne jeho msg. A našla som spraví jedna bývalá s ktorou sa veľmi ľúbili...že vraj to bolo len pri tých 2 správach čo som našla. V tom napísala jeho prvá veľká láska že ma veci po malom a že nám ich dá. V afekte som vybuchla ešte viac . Keď som si už išla ľahnúť ok všetko je v poriadku. Napísala nie jemu ale cez jeho maminu ďalšia jeho pica bývalá čo má 4 mesačného syna že jeho a že sa podobajú a podobne. Už som bola na pokraji zrútenia... Na druhý deň išiel za rodinou.. ale mne to nedalo a napísala som tej jeho bývalej mužovi čo sa deje a či vie o Tom. Potom do toho jeho bývalá. Ja som chcela DNA testy nech vieme na čom sme a keď má byť mali jeho tak sa k tomu postavíme zodpovedne alimenty sa budú platiť a malého si aj zoberieme. Neodpisala by som ho a ani jeho syna ja mám tiež nepartnersku dcérku.... Do toho mi jeho rodina začala že sa nemám starať do čoho má nič není. A jeho otec že na.mna pošle sociálku... Napísala som ok aj kávu im urobím. V tu sobotu som ho pobalila a chcela som aby raz a navždy odišiel.. v nedeľu prišiel na kolenách má prosil kvet mi doniesol a podobne chlapské sračky.... Tak sme to nijak dali do kopy . Prišiel večer a zasa zle. Jeho bývalá samozrejme... Ktorú si ešte aj zastal že ma dve deti a mám jej dať pokoj nech ma kľud .. a vravím a ja nemám malú ? A nečakám ďalšie 2 tvoje.
No len taky útržok s toho.
Je mi celkom divné ma ňom napríklad na poobednú smenu príde domov pozerá dlho TV a potom spí do obeda až kým nejde do práce. Istú dobu si kupoval aj kvapky do očí že vraj sa tam prasi a má oči boľavé. Cez leto sa tak potil že som zmykala vankúše... keď si vypije je to iný chlap takého ani nepoznám. Tie jeho večne paranoje a domyslanie my je divné... ( Môj úplne prvý vzťah Stredná škola feťák príde mi niekedy rovnaké chovanie u neho) niekedy mám pocit že je na dojazdoch. Ma viac menej otočený spánok... Kúpila som mu aj test ale bol negatívny. 🤔🤔 ... Doma sa snažím upratať navariť poprat vyvesiť o malu sa starám ma 2.5 roka sama zo sebou mám čo robiť som v 6 mesiaci. Niekedy ledva behám. A vždy je.nieco zle. Keď ma nocne a dá sa mi že vladzem a mala je u svojho otca tak upracem potichu večer nech mám cez deň pokoj. A to mi aj 2 krát za hod zavola na video čo robím či som oblečená či u nás niekto není. Dnes to ale zaklincoval tým keď mi vynadal že som rozjebala peniaze (20€) a že bohvie a kým sa kurvim.. v stredu som bola na nákupe minula som 30€ všetko som mu povedala čo som kúpila... A dnes mi dal 100€ a stoho som mu dobila kredit za 23€ a kúpila 8 krabiciek cigariet ako kázal. Ostalo mi 20€ a 20€ som minula na kolotoče malej dzusik a jedlo keď sme boli preč.... Dnes mu prišlo na účet skoro 500€ a mne zobral aj tých posledných 20 čo mi ostalo s výživného. A cigarety som mu ani nedala keď pýtal lebo som mu povedala že je to s mojich €. To sa strašne nastal. Odišla som s malou a mačkami (2) k rodičom. Keď som odchádzala má oplul a kopol do zadku.
A veľa krát mi klamal keď som sa pýtala na nijakú babu že rodinná známa a hovno bola to žena s ktorou sa riešil... Alebo som našla fotku s nijakou ženou ale bol taký filter že som nevidela do tváre iba obrisy. Že vraj kamarátka. Tak v skratke. Ďakujem keď si niekto prečíta do konca ♥️
Nič moc teda. Čo očakávaš od tejto diskusie? Snáď nerozmýšľaš či sa k nemu ešte vrátiť.
@lintu ani sama neviem čo očakávam. A ani prečo som písala možno sa len vyrozprávať... Nechcem sa vrátiť. Už dávno som chcela aby odišiel. Veď som ho aj pobalila lebo viem že sám by to neurobil.. možno strach s toho čo bude ostanem sama mám 23 budem mať 3 deti. Viem že muža na vzťah si nenájdem som s tým zmierená. A mozno mi bude lepšie s deťmi. Ako mať ďalšieho debila . On má 35 a celý život žil s rodičmi.. keby nebolo mňa tak špina ho zožerie. Ani len smeti mi už nezoberie.
@vler bol iný na začiatku takého by chcela každá konečne som si myslela že sa na mňa usmialo šťastie. Áno kým sme nezačali spolu žiť. A pomalý som zisťovala aký je. Aj jeho otec má posielal na potrat aj mu písal že ta špina nech si ich dá okamžite zobrať a on na to ona je jebnutá nedá ich preč. Našla som správy. Ale v pohode už sa aj tak nedá a som rada že som ten zákrok nepodstúpila. Moja mamina mi hovorila pozri sa na malú? Toto chces zabiť? Ak ty nechceš tie deti aspoň ich vynos my sa s otcom postaráme. Ďakujem za rodičov ♥️
@nikola2000 tak to je fajn ze mas takuto podporu od rodicov
opľul a kopol do zadku... to ti hádam stačí aby si vzťah skončila či je to ešte stále málo???
Zbaľ sa, odíď od neho ku rodičom, používaj vždy ochranu, keď budeš mat další vzťah , dávaj si vacsi pozor, lebo v 23 rokoch tri deti, bez zázemia , je fakt luxus. Mala si dievča moje radšej študovať, ako chlapov prizerať, nech platí alimenty, načo ti je chlap, čo ťa mláti?😣😓
Chore a cele zle . O nom si nemyslim nic pekne a bez urazky ty v tej story tiez neposobis uplne ok. Toto citat je horsie ako pozerat American horror story. Nemala by som nervy na takyto zivot co ty dobrovolne vedies co dovolis. Jedno dieta s dakym ti nestacilo bolo treba rychlo dalsie ? Zijete spolu okolo pol roka a si v 6m teho . A zo dna na den ako ste spolu zacali zit sa z neho stal alkoholik psychopaticky ziarlivec primitiv otec exkynych deti a Neviem co este. Tak tomu never ze taky “ Nebol “ len si ho dievca zlate nepoznala. Len bolo rychlo treba urobit dieta lebo ti vestica alebo horoskop alebo co povedali ze tento chlap je super bude dobry manzel a otec tvojich deti. Tak šup zbal ho vyhod ho opluj ho a kopni do riti. A ked porodis Daj si podviazat vajecniky usetris si tak v zivote dalsie sklamanie a nebudes rodit deti blbcom. Vzdy je sanca ze nejaky slusny dobrak sa do teba zalubi aj s 3 detmi len Musis zacat pouzivat rozum a ziadne ok prezili sme ..
Ty si masochistka, alebo z akého dôvodu si dobrovoľne ničíš život?
Cez strednú chodíš s feťákom, otehotnieš s ním alebo to bol ďalší frajer neviem, po pôrode namiesto postavenia sa na nohy si nájdeš ďalšieho debila, žiarlivého tyrana, ktorý stihol mať niekoľko bývalých, minimálne jedno dieťa a ďalšie dve čaká s tebou. Teraz sa nasťahuješ nazad k rodičom privedieš na svet dve deti tak hádam namiesto hľadania ďalšieho otecka roka sa budeš pár rokov len im venovať. Pri ďalšom chlapovi si daj radšej trojitú ochranu keď nevieš ako sa robia deti.
Slovo sebaúcta ti nič nehovorí? Ja neviem preboha ženy kde na takychto chlapov chodíte. Každá tretia diskusia je o tom, ako je zúfalá žena upnutá na nejakého psychopata. Strašné a smutné.
@nikola2000 opýtam sa ťa jednu otázku. Čo je to presnejšie ? On alebo deti ? Sama som tehotná utekala od týraná. Máš podporu od rodičov tak prosimta aspoň v tomto ich počúvaj. Viem aké to mali naši ťažké keď sa museli pozerať na to, ako som žila.
Aka je otazka? Tak mas dieta s k*tom, takze idealne si spravit este dalsie…plus nechapem, co teba zaujimaju jeho dalsie potencialne deti. Snad sa spamatas aspon kvoli tym detom. Hlavne si daj pauzu s muzmi, zjavne mas velmi zly odhad, co je normalne a zdrave.
Prosim ta, najblizsie roky sa radsej s nikym dokopy nedavaj. Zjavne to tiez nemas v hlave v poriadku, ze si spravis dieta s kazdym, na koho natrafis. Podobne tipy asi aj pritahujes. To, ze si si nechala dvojicky od magora ja osobne za nejaky uspech nepovazujem, ale je to tvoje rozhodnutie. Snaz sa teraz sustredit na deti, ked budu vacsie najst si pracu, aby si ich mala z coho zivit. Z alimentov neprezijes, rodicia raz zomru. Mas 23 nie 13, tak prevezmi zodpovednost.
@nikola2000 tak to vyzerá keď si nasvojpravna chudera nájde debila.
Chudatka deti 😔
@nikola2000 mas super rodicov. Ja na Tvojom mieste by som toho debila ani do rodneho listu nedala. Ked Ta posielali na potrat,tak deti nechcu a teda terno nebude panko ani s tym vyzivnym.
Skoda, ze ste spolu v jednej domacnosti nezili aspon 2r kym ste zacali deti robit.
Prosim Ta nevracaj sa k nemu, bude sa to iba zhorsovat. Ked Ta kopol za triezva tehotnu,tak za rok bude z neho agresor riadny.
@nikola2000 pises ze mas fajn rodicov...a nasla si si zavisleho tyrana, uplneho idiota. Nerozumiem tomu vobec, nemam na to kapacitu. Asi treba uz na skolach a v rodinach na rovinu hovorit ako rozoznat fetku, chronickeho klamara, slubotechnu...neviem kde chodite na takychto patologickych chlapov a take mlade este 🤦
@nikola2000 nabuduce prisambohu citat pri "mam priatela" alebo "dieta sme planovali" ...dobre ze mam nizky tlak lebo by ma trafilo.
Stále niekto chce tvrdiť, že sexuálna výchova na školách je zlo?
@nikola2000 toto sa tazko aj cita, velmi otrasny vyber chlapa a potom co uz jedno mam si zarobim s takymto ometlom na dalsie dve deti. Luto mi je deti a ty by si mala s muzmi skoncit nadobro. Tiez nie si ok
@nikola2000 pises ze na zaciatku bol nejaky, ze takého by chcela kazda. len tipujem: ocarujuci, pozorny, usmiaty, planoval ako budete spolu stastni, mal kopu sladkych reci? Staral sa o teba, dokonca mozno kupoval darceky?
No poviem ti ze som sa na takych nikdy nechytila, akykolvek preexponovany chlap mi vzdy signalizoval nejaku diagnozu a rokmi ked som sa dozvedela ako zili dalej, sa to aj potvrdilo. To iste samozrejme zeny, jedna naivka je uz vydata tretikrat, s dvomi detmi od cudzinca, ktory bol samozrejme "bohaty, z dobrej rodiny" ale kazdy sudny clovek vedel ze mu ide o povolenie zostat v EU 🤦 nezabezpecil detom a jej ani vlastne byvanie a jedneho dna uz k jej mame do obyvacky neprisiel a vyprdol sa na nu aj detmi. Ale dobrá správa pre teba, nasla este somara co si ju vzal tretikrat aj detmi. A to ma on este aj vlastne deti.
@babulkomale presne tiež by mi blikala kontrolky. Ale žiaľ su ženy ktoré hneď sadnú na také presladene rečičky a čokoládou kvietocek a po pol roku s priateľom plánujú dieťa.
Paneboze 23r a 3 deti🙈 A co si cakala,ked bol take hovado este pred otehotnenim,ze budete mat po narodeni deti harmonicky vztah? 🤔 S jednym dietatom by sa ti lahsie odchadzalo. Pochybujem,ze ti na dvojicky bude vobec platit. Chova sa tak k tebe,lebo mu to tolerujes. S takym magorom by som ani do postele nelahla,nie to este "planovat s nim dieta". 🤦♀️
Wtf
Robíš jednu stupídnu chybu za druhou. Áno, mala si ísť na potrat, kým bol čas - ako najlepšie zo zlých riešení. Omnoho lepšie by bolo neplánovať si dieťa s mužom, ktorého sotva poznáš, v tak mladom veku a v situácii, keď už jedno dieťa máš a pritom nemáš žiadne vlastné zázemie. Jediné rozumné riešenie je odísť k rodičom, robiť všetko pre to, aby si deťom bola dobrou matkou a začať pracovať na tom, aby si za pár rokov dokázala uživiť svoje deti aj bez rodičov. A najmä, najbližších aspoň 10 rokov zabudni na vzťah s akýmkoľvek mužom. A neskôr len za predpokladu sa budeš vedieť postarať o seba a deti a dáš si v hlave všetko do poriadku.
sorry, ani som to nedočítala, lebo neviem poriadne, kde je hlava a päta.... každopádne, z toho, čo som sa snažila pochopiť mi to pripadá, že ty si (prepáč za výraz) taká jednoduchá trpiteľka, ktorá nad všetkým mávne rukou a povie si "nejako bolo, nejako bude". veď v pohode sa nechaj terorizovať, nech majú aj deti psychické problémy, tiky a traumu zo života. veď "prežili" 🙄
Tvoj priatel sa ta chce zbavit ale nie tak, ze ta opusti, ale ze ty opustis jeho a ty budes ta svina.
Je mi luto, co prezivas, otazne je, ci si uvedomujes, ze problem je hlavne v tebe (inak by si si nevybrala take vztahy) a ci chces nieco so svojim zivotom robit.
@nikola2000 drzim ti palce aby si to s podporou rodiny zvladla .... A taka rada - kym Ta ocari novy muz ( vsetky tym prechadzame zcasu nacas ) , porozmyslaj, preco prave on .. Niekedy my zeny robime chyby - ze si vyberame to iste len v bledomodrom ... potom existuje skupina typkov, ktora na zaciatku vztahu vie dokonale zahrat gentlemana, rytiera, ktory by za teba zivot polozil - ak ta ziska, radost mu robi oplut ta a este zvali vinu ze si ho vyprovokovala .... Tuto skupinu neprekuknes , ani inteligenciou ani skusenostami ani postavenim, proste su to majstri chameleoni ...ale pritahuju vzdy obet, teda moja rada - ostrazitost .. Prajem ti aby si nasla v zivote lasku, si mladucka, este bude dobre 🙂 ....

@nikola2000 otrasne citat ako tyrana zena ako si Ty, a uz mama, sa dobrovolne rozhodne mat dieta so svojim tyranom; a nanestastie to budu dve deti