Celý večer pokazený
Takto, zacnem po poriadku - muz ma najlepsieho kamarata z detstva, obaja maju cez 40. Kamarat sa pred par tyzdnami priznal, ze ma mimomanzelsky vztah 2 roky, ze ju miluje, rozvadza sa a opusta rodinu s dvomi detmi. Teraz nas pozvali do ich mesta na “oficialnu” navstevu.
Co si riesia oni medzi sebou je ich vec, a na zeny, co to vedome tahaju so zenatym chlapom s rodinou, mam svoj nazor. Napriek tomu som sa vsak sebe zaprisahala, ze tuto temu nacinat nebudem, a budem k nej priatelska.
Herecka sa pri veceri opila a zacala - uplne objektivne, prisaham ze si to nenamyslam - flirtovat s mojim muzom. Uplne ostentativne sa extremne “zaujimala” o detaily z jeho sukromia, uplne pre nu nepodstatne, ako napriklad aku ma jeho otec povahu, a pomedzi recou ho vzdy letmo chytila za ruku. Omotavala si pritom vlasy okolo prsta ako v lacnych filmoch. On sa odtiahol, ale bol nadalej slusny a teda s nou viedol rozhovor. Ja som myslela ze snivam.
Zatial som sa bavila s jeho uzasnym kamaratom, ktory napadal “akoze srandicky” moju pracu (som laborantka) a mar reci typu ze “cernochom by sa mali vyrabat ine lieky, ako bielym”. WTF. Tiez mal v sebe asi flasu chlastu a tak si asi nevsimol zufale spravanie jeho milenky.
Potom sme sadli do auta, lenze ona nafukala a policajti si ju zobrali na nejake papierovacky plus riesit vodicak, teda vecer v keli. Kamarat mal k tomu reci ze su ti policajti asi j*bnuti ze “musia riesit par drinkov hore dole”. To uz bolo pre mna moc, teda vravim muzovi, nech ma odprevadi na taxik. Rozbolel ma este aj zub z toho cirkusu.
Po ceste sme sa pochytili, ze vraj som bola na nich odmerana a ma pokazeny vecer a hanbi sa za mna. Nebudem rozpisovat cely obsah hadky, ale ja som podotkla, ze ked mi cudzia zenska obchytkava chlapa a vynucuje si jeho pozornost, asi nebudeme najlepsie kamosky. A ten typek tiez.
Teraz lezim v posteli s bolavym zubom a premyslam, ci hrabe mne. Co myslite?
To si ešte dlho vydržala v tej spoločnosti.Ja by som sa dvihla a odišla v momente,keď ten týpek začal mať rasistické kecy.Do pekla s ľuďmi ako on
A manželovi vadí čo? Že si nebola milá k ozranom? Vsak sa ho opýtaj,či sa mu páčilo jak ho ta chudera hladká,či čo mu vadí vlastne
vsetkym vam tam hrabe kazdemu z tej stvorice 😂 nemate si navzajom co vycitat a tvoj vztah tiez idealny nebude
ale aki isli takych nasli
Veď dobre si reagovala .muž mal odísť keď videl aká je k nemu ... Zvláštne ,že si ich zastáva
Hrabe- vy ste sadli opitej ženskej do auta???
Keby si bola s tvojim muzom triezvi, nedovolili by ste tej kamaratke sadnut za volant. Ak ste boli ozaj triezvi, rozum to neberie, dovolit jej to.
Ženy vy neviete čítať s porozumením! Autorka ďalej v komentároch píše,že ona a jej muž išli vlastným autom.A že ti dvaja ozrani išli svojim.Mali ísť do iného podniku ale hentu kravu chytili policajti.Neviete čítať?
@doriiis myslím, že nikto radšej ani nečíta komentáre, ale rovno sa reaguje na "príbeh" z úvodu, lebo je tak postavený na hlavu, že až. Čítala som aj komentáre, ale myslím, že autorka sa len ďalej zamotáva do nezmyslov, keď sa snaží zachraňovať. S boľavým zubom a všetkými liekmi, čo na to berie, by šla leda tak do postele a nie na trápnu návštevu, kde sa domáci opijú a ešte majú všetci nutkanie ísť niekam do baru? To isto. Ale v pohode, nech tomu verí, kto chce. Ostatní sa aspoň zabavia 😀
Po tomto “pribehu” som si na 100% ista, ze sem pisu trollovia na zvysenie navstevnosti stranky. Je to ubohe. A poobede tu bude tak 7-10 stran komentarov. 😂😂😂 Toto nemoze byt pravda, pretoze neverim, pretoze aj v rozpravke to musi byt vymyslene tak, aby veci do seba zapadali. A tu sa pani “bajkarka” zaplietla. Slaby vykon, aj ked hlavnou postavou bola HEREČKA.
@vevapeto nesadli. Ved citaj.
@mamamasama po druhé, neviem, ci ti takúto spolocnost nutne treba. Ci ich este budes do buducna extrémne zubami nechtami vyhladávať.... a tvoj muz...., je to velmi smutné, ze na veci nezdielate spolocné názory a pocity..... ty si pánom svojho času, ty si urcuj pravidlá
@natalienka12 najprv mali ísť za rodičmi potom sa nechala odviezť na hotel.
Ale je to jedno žena flirtovala bola opitá, ak by si tam nebola skončí to 3 kou.Co Ti vlastne vadí, že muž nezdieľa tvoj názor?
fúha... všetci boli opití, zlí a blbí, len ty si bola lietadlo...
@micusa2222 No ved ja som v istom bode aj odisla 😁
a co bolo s tvojim muzom on tam akoze v pohode siel s nimi autom (svojim) nepil tam prisiel spat autom a nechal sa tam oblapavat ?
Vy ste sadli k niekomu do auta, o kom ste vedeli ze chlastal??? TO MNE SA SNAD SNIVA....
Ved to najprv citajte a potom reagujte!Nesadli s nimi do auta,isli svojim!Furt dookola to iste vypisujete.....Len kamarat s tou svojou isli v ich aute🤡
@dadis
mas uplnu pravdu, zle som to vyjadrila. Aj ked su vo vztahu rozne nezhody, co je bezne, treba ich riesit. A pokial su obaja partneri tak naladeni, mozu sa kludne pohadat ale problemy potom spolu riesia. Samozrejme je obom jasne a prioritou, ze nevera pre nich riesenim nie je. Tak som to myslela.
A mas pravdu, su aj vztahy, kde si rozumeju, bez nejakych velkychnezhod a keden z nich sa zamiluje. Kamaratka mala tak obrovske vicitky svedomia. Ale neboli tam nastastie deti.
Inak, tie sedacky zo zadneho sedadla ste mohli dat do kufra. A hned by sa zmestili do vasho auta s triezvym soferom. Mozno by stacilo do kufra dat iba jednu sedacku.
@drzaopica To si adresovala mne? Si si ista?
Keby môjho muža chytala cudzia žena takto za ruku, veľmi rýchlo by jej to vysvetlil. Ak by mal mužov kamarát na mňa hlúpe reči, bez mihnutia oka by som sa zdvihla a odišla. Našťastie takéto "skvosty" nemáme medzi priateľmi.
@katkazocele ? 😀
Dievčatá toto je znovu taky vymyslený príbeh o nevere.... už len chýbalo to, že nakoniec sa bozkavala aj s jej muzom...
Neviem, ale naozaj si myslím, že tieto príbehy si stále vymýšľa ta istá osoba....
Nedomyslene klamstva
Tu je ďalšia veľmi podobná téma https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zapeklita-situacia-2/
Povedzte mi, či som paranoidna... ale ten istý štýl písania, úvodzovky a príbeh...
Autorka sa vždy zaujíma o to, čo by sme urobili my...aký mame na to názor.
V tých diskusiách sa vždy obhajuje ,,ja by som to nikdy neurobila", ,,ja takéto správanie odsudzujem" . .
Rovnako ako aj v téme https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/je-to-podla-vas-nevera-3/
Ja už tým témam nejak neverím. Naozaj ste mali pravdu, ze pribúdajú každý deň tie isté témy ...
No ja by som tam v prvom rade k nim ani nešla.Bolo by mi to proti srsti a mohli by ma vyvolávať k nim na návštevu aj 10 krát
@simona20201309 presne...uz par mesiacov su tu tieto telenovely s rovnakym - podobnym obsahom, stylom pisania a pod.
@liusa82 ze? Toto tiez nepochopim. Tvarit sa OK,usmievat. By som sa tam asi dogrcala.
V prvom prispevku pises, ze “ona sa pri veceri opila” a v dalsom, ze ste si to vsimli, az ked nafukala. To ako ona vas viezla a ty triezva si si sadla do auta, ktore soferovala opita zena. Bud vymysleny pribeh, ale si mimo.

@svetlonos Aj funkcne vztahy sa nicia neverou. Co znamena funkcny? Ze je uplne byzchybny? A taky je? Ale nevera nici aj vztahy kde je laska, intimita, sex, starostlivost o deti, kde nie su kazdodenne konflikty.