icon

Chce chodiť len ku mne, k sebe ma nepozval

10. nov 2022

Čo si myslieť o mužovi, ktorý chce chodiť len ku mne domov? K sebe ma nepozval. Víkendy spolu vôbec nie sme, lebo je so synom. Chodí ku mne po práci, občas u mňa prespí. Ja som u neho nebola, nepozval ma, nechcem sa vnucovať. Príde mi to divné. Bývame hodinu od seba.

ciola
11. nov 2022

@miriam11 a tak to si nejak nemyslim. skor taji nieco ine? Mozno s nejakou byva a k tejto si chodi len uzit, tak preto ju proste k sebe nemoze pozvat. No je to na zvazenie. Osobne by som sa ho na to priamo opytala

miriam11
Odpoveď bola odstránená
katarinaba
11. nov 2022

Necitala som vsetko, ale preco hned ine zeny? Preco len na trtkacku? Byva v podnajme - kto vie aku ma zmluvu? Mozno si nesmie priviest dalsiu osobu okrem syna. Mozno ten byt nie je v peknom stave a hanbi sa. Co tak sa normalne a priamo opytat? Vymyslat poruchy - to je tak dospele.

lubinkap
11. nov 2022

mi to pripomína jeden príbeh, len mu nedávaj peniaze ak bude pýtať na super kšeft alebo požičať aj keď vyzerá že ich má dosť :D ...

liljana
11. nov 2022

Staci normalna otazka: Kedy ma pozves k sebe, nech tiez vidim, ako byvas?
Ake vnucovanie? Spat u Teba spolu mozte, ale na navstevu nie?

kristiii
11. nov 2022

Možno je len pohodlný. Mala som jedného takého. Býval síce s otcom, ale ten mal každý druhý týždeň poobednú, takže mal voľný byt. A ani raz ma nezavolal ku nim, vždy chodil len on ku mne. Tak som sa raz (vlastne dvakrát) pozvala sama. Doslova som sa nanutila. Prvýkrát ma zobral na prechádzku do vedľajšej dediny, k nim som sa ani nedostala 😆 a druhýkrát má teda zobral ku nim. Cestou kúpil v obchode bonboniéru (takú, čo on ľúbi) a nejakú sladkú bublinkovú žbrndu, čo tiež vedel, že nepijem 😁 Celú dobu sa chválil, ako doma kvôli mne upratoval...akoze na oko aj hej, ale keď som sa chcela napríklad pozrieť z okna jeho izby, som sa zľakla, keď som položila ruky na parapet s asi centimetrovou vrstvou prachu. Bez srandy. Jeho reakcia: To Zuza utre. Zuza bola priateľka jeho tatka. Skoro ma vykotilo, keď mi to povedal, samozrejme sa to potom snažil uhrať na srandu. Takže buď je to takýto nejaký, že mu vyhovuje, že má u teba full servis... navarené prípadne raňajky, zatrtká si, upratovať kvôli tebe nemusí...alebo ešte stále rieši niečo aj so ženou alebo s nejakou inou. Lebo popravde ani to sa mi moc nezdá, že by matka jeho syna bola každý víkend dobrovoľne bez dieťaťa, jedine ak ona pracuje práve cez víkendy. Na toto by som sa popytala

zmrzlinka2021
11. nov 2022

Prečo ste zacali spolu chodit, ked neviete spolu ani komunikovat?
Dam ruku do ohna, ze si sa s nim uz stihla aj vychrapat ale pritom nevies mu odomunikovat zakladne veci, vysvetlit si ich, porozumiet im a mas strach, ze to bude ako "vnucovanie".
Ved je to tvoj partner, s kym chces mat lepsi vztah ak nie s nim?

Uz to, ze mu dovolis u seba prespat a davas mu nieco zo svojho sukromia je brutal na taky kratky cas co ste spolu, preto je potrebne vediet sa rozpravat, byt k sebe uprimní

aviska
11. nov 2022

Nenapadlo ta ze byva s rodicmi po rizvode?

banderaska29
11. nov 2022

tak môže byť mnoho racionálnych dôvodov
- nechce tam ešte nosiť ďalšiu ženu ( ak je v tom istom byte kde byval s manželkou)
- možno má nový byt a hanbí sa, lebo nie je v istom komforte
- má tam ženu a dieťa a stále je s ňou a ty si iba "služobná jazda"

well... každopádne by som možno prišla niekedy námatkovo do jeho mesta večer že "prišla som za tebou, prekvapko " 🙂 🙂

ako otázka ale je, či si sa niekedy vôbec pýtala či môžeš prísť aj ty 🙂 prepáč nečítala som celu diskusiu.. lebo sledujem komenty typu - komunikácia .. tak či si sa s ním o tom vôbec bavila.

autor
11. nov 2022

@aviska Býva v prenájme, to mi povedal.

autor
11. nov 2022

@banderaska29 Bavili sme sa o tom. Tým, že bývame hodinu od seba sme rozoberali ako vôbec budeme fungovať. On navrhol takéto riešenie. Že bude chodiť po práci ku mne. Víkendy je so synom, na to sa ho ešte chcem spýtať že prečo každý víkend má syna. Býva v prenajatom byte, je po rozvode. Jeho bývalá pracuje na polovičný úväzok aby stíhala voziť s vyzdvihnúť malého zo škôlky a povedal, že aj kvôli tomu platí vysoké výživné, aby malý nežil v chudobe.

autor
11. nov 2022

Jedlo nakupuje, zaplatí aj večeru, kino, pizzu. Chodíme často von, tiež zaplatí keď ideme niekam. Samozrejme aj ja platím.

syslik81
11. nov 2022

Ja som u mojho tiez nikdy nebola len ked sme volali som vudela byt a to som s nim cez rok... byva hodku a pol odomna a ja mam dieta.. jeho byt je maly a ja mam velky dom.. nesoferujem tak by po mna musel ist a aj ma zaviezt nazad kedze bus tam nejde a ani som sa nad tym nikdy nepozastavovala

panelacikova
11. nov 2022

autorka, tvoj príspevok o 13:35 smrdí klamstvom, že až. teda nie tvojím, ale jeho 🙂 alebo ti hovorí pravdu a teda z bývalej je ešte stále "paf" a tá s ním točí, ako sa jej zachce.

autor
11. nov 2022

@panelacikova Myslíš, že klame?

autor
11. nov 2022

Mne príde divné, že nemôže pracovať na plný úväzok, že by nezvládala malého vodiť do škôlky. Ale je plno žien, matiek samoživiteliek, ktoré pracujú full time a deti vodia a vyzdvihujú. Tak neviem.

simca06022011
11. nov 2022

Vies vobec kde byva, s kym, za akych podmienok? kazdy vikend byva so synom? ako dlho je single?
Ja sa divim, ze sa nechces pytat, vnucovat.. ale "stretavate sa", spavate spolu, prespava u teba v pohode.. ved normlane sa ho opytam, ze ako to vidi s nami, kde vobec byva a s kym, kedy ma pozve k sebe... To ze ta nezoznamil s dietatom je ok, ani s rodinou a co ja viem co.. ale aby si ani nevedela... to mi pride zvlastne. NEmas preco mat zabrany. Ak sa postavi na zadne ako sa vravi a bude zatlkat, tajit, nebodaj to vezme ako natlak, tak s nim ani nestracaj cas viac. A mozno ti povie co je vo veci ;) mozno nechce aby si ty zbytocne cestovala, byva kto vie kde s kym... proste najde si vysvetlenie.

simca06022011
11. nov 2022

Do toho co robi jeho ex a ako sa nestaraj, ano su naozaj zeny co to nedavaju casovo ak nemaju babky, tetky a nemaju pracovnu dobu 8-16 a skolku po ceste... ale to je medzi nimi. S tym, ze bude platit na syna dlho a vela sa proste musis zmierit uz teraz, a na dlho, bude na neho platit aj dalsich xy rokov, kym ten chlapec zacne pracovat (ale to je zase ina tema, vytiahla som to len preto, ze je dobre vopred sa s takymto niecim zmierit, proste tak to bude, ze cast jeho vyplaty pojde inde)

slavomira236
11. nov 2022

Si predstav nieje jednoduché nájsť prácu od do aby si mohla dieťa vybrať zo škôlky niečo o Tom viem keďže chlap robí mimo ...a to zas teba trápiť nemusí...ty sa ho pýtaj na veci ktoré potrebuješ vedieť priamo tu ti nikto nepovie prečo ťa nezavolá k nemu...a možno nechce aby tá jeho bývalá náhodou videla alebo susedia možno sa nevyrovnal z rozchodom a chce rodinu spat

nurielka
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
11. nov 2022

Chapem spravne, ze ty vlastne nevies, kde presne byva (adresu).

panelacikova
11. nov 2022

autorka: mne totiž nejde do hlavy, ktorý chlap platí dobrovoľne vysoké výživné, len aby žena mohla robiť len na 1/2 úväzok. vychádza mi z toho toto:

1. jeho žena fakt nemá inú možnosť, v tom prípade bežný chlap zabezpečí aspoň 1 cestu škôlky iným spôsobom (hoci by platil aj nejakej slečne, čo by dieťa vyberala a doniesla domov), len aby nemusel platiť vysoké výživné
2. jeho žena je lemra, ktorá využíva to, že on má z nej ešte stále podlomené kolená (buď z lásky alebo zo strachu) a tak on skáče, ako ona píska a vôbec sa sám nad tým nepozastavuje
3. jeho táranie o 1/2 úväzku a vysokom výživnom je somarina a on si veselo žije ešte svoj druhý život niekde "tam". či už so ženou, s ktorou vôbec nemusí byť rozvedený alebo dokonca s nejakou kamoškou.
4. ani jedna z týchto troch možností. v tom prípade platí môj tuším úplne prvý príspevok. má ťa len za matrac.

nech sa na to snažím dívať akokoľvek triezvo a objektívne, nepoznám chlapa, ktorý keby mu na žene záležalo, by s ňou nechcel tráviť nejaký ten víkend. aspoň jeden. napokon, ešte by sa to dalo pochopiť, ak by tá jeho žena robila len víkendy a to celé dni, že on má chlapca a ona si vtedy ten pol úväzok odkrúti. ale to je viac než nepravdepodobné. skôr to vidím tak, že v niečom ti určite klame alebo mu na tebe nezáleží.

autor
11. nov 2022

On mi ešte navrhol presťahovať sa bližšie k nemu. Ale nie k nemu. To by mal 30 min cesty autom. Je to divné a asi to neberie vážne.

leni1977
11. nov 2022

Tak ty by si sa mala prisťahovať bližšie? 🙈 Po troch mesiacoch? Ach jaj.

autor
11. nov 2022

@leni1977 No práve 🙈 Keby mi navrhol, že k nemu, bývať spolu tak ok, ale takto... Ja totiž pracujem pre jednu nadáciu, ktorá v jeho meste nie je, ale v tom vedľa áno 😁

bambinomio99
11. nov 2022

Za mňa názor ze ta neberie ako plnohodnotnú partnerku len milenku a predstavovať je pre neho záväzok ktorý nechce

leni1977
11. nov 2022

A ty si mu čo povedala na ten návrh prisťahovať sa bližšie? Určite by som to nerobila, je to veľký krok na to, že sa poznáte len 3 mesiace a máš okolo neho viac otáznikov. Najprv si treba veci ujasniť, ja by som sa ho normálne popýtala na všetky nejasnosti. Neber to ako vtieranie, prečo, máte si byť rovnocenní, on k tebe chodí, prespáva, prečo by si nemohla aj ty. A k tomu, že je divné, ak má otec dieťa každý víkend, stáva sa, poznám prípad, partneri sa rozišli keď malo dieťa 3 mesiace a otec mal dieťa hneď každý víkend od piatku do nedele, nakoľko matka si chodila po víkendoch privyrábať. Trvalo to asi rok, pokým nevyšlo najavo, že ona robí len každý druhý víkend.

brembo
11. nov 2022

že s tebou vobec nepočáíta,ako so ženou na vztah. Užije si s tebou a hajde domov.

dilino
11. nov 2022

Predstav si že by sa TI stalo že zostaneš tehotná. To by si sa nestačila čudovať čo zistíš. Len aby nemal právoplatnú manželku a dieťa. Občasne vyhodenie si s kopýtka mu asi stačí. Skôr než si s nim išla spať si si mala pozisťovať čo je zač. Aby TI neostali len oči pre plač.

autor
11. nov 2022

Tak on hovorí, že sa na všetkom sa dá dohodnúť, že všetko je o komunikácii. Že aj nejaký víkend budeme spolu.