Chce švagriná môjho muža?
Ahojte co by ste si mysleli o tomto?
Už dlhšie si všímam že sa svagrinej páči môj manžel. Teda budúcej švagrinej..
Chodí s manželovim bratom už 3 roky. Vždy keď pride na kávu vypytuje sa ako sa nám darí a tak. Včera tu bola na káve a opýtala sa ma ako ju vníma môj manžel. Moc som tomu nechápala tak mi vysvetlila že chce vedieť ako ju berie.. že či si o nej myslí že je šikovná alebo či ju ma za nejakú kravu..??
Potom mi povedala že mi závidí môj život , že by taký chcela žiť aspoň pár dni, lebo mam dokonalého chlapa
Pred nejakým časom na spoločnej akcii zas povedala že by sme si mohli na týždeň vymeniť bratov a prišlo jej to strašne vtipné... Môj muž jej povedal že v pohode, dostane kreditku a auto a môže si užívať.
Nechcem byť dramatická ale začína mi to byť dosť nepríjemné
@anonym_autor
@miadi Aj ja si myslím, že muž na ňu nereagoval správne, ja by som jej povedala, že mi stačí jedna žena, ktorú nevymením, že nie som arab. Takto si ona môže robiť nádej.
@petronelag Hej este vacsi zalusk na tu kreditku a auto bude mat. Inak mali sme zamestnankynu jednu dochodkynu a tej toto povedala baba ktoru zamestnala pred x rokmi v ich rodinnej firme . Ze chce mat to co ona. A aj to ma . Ten muz tu pani snou potom podvadzal a rozviedli sa . A ozenil sa stou druhou .
@petronelag Hej este vacsi zalusk na tu kreditku a auto bude mat. Inak mali sme zamestnankynu jednu dochodkynu a tej toto povedala baba ktoru zamestnala pred x rokmi v ich rodinnej firme . Ze chce mat to co ona. A aj to ma . Ten muz tu pani snou potom podvadzal a rozviedli sa . A ozenil sa stou druhou .
@miadi Sú aj také mladé ženy, ktoré idú hlavne po peniazoch.
@anonym_autor 🤣🤣🤣 moc to prezívaš. Povedz jej medzi rečou, keď bude zase o mužovi točiť, že jej ho kľudne dopraješ. Aj na pár mesiacov a že nech bude tak dobrá a nech ho naučí umývať zuby, aby mu nesmrdelo z papule, spratať po sebe opradené trenky, aspoň do koša na prádlo, lebo naučiť práčku si ho zatiaľ nenaučilo. A nech ho aj pár grifov v posteli naučí, lebo ty si už skúšala všetko, ale on stále len ten anál chce.🤣🤣 a ty už zlatú žilu máš, tak si aspoň oddýchneš a hlavne by mala dohliadnuť, aby načas všetky tie úvery splácal, lebo zase budú exekútori vyzvaňať na dvere. Za tú dobu, čo s ňou bude aspoň našetríš deťom na zimné čižmy, lebo on prežerie skoro celú výplatu. 🤣🤣. Potom ťa prestane podporovať.
@anonym_autor 🤣🤣🤣 moc to prezívaš. Povedz jej medzi rečou, keď bude zase o mužovi točiť, že jej ho kľudne dopraješ. Aj na pár mesiacov a že nech bude tak dobrá a nech ho naučí umývať zuby, aby mu nesmrdelo z papule, spratať po sebe opradené trenky, aspoň do koša na prádlo, lebo naučiť práčku si ho zatiaľ nenaučilo. A nech ho aj pár grifov v posteli naučí, lebo ty si už skúšala všetko, ale on stále len ten anál chce.🤣🤣 a ty už zlatú žilu máš, tak si aspoň oddýchneš a hlavne by mala dohliadnuť, aby načas všetky tie úvery splácal, lebo zase budú exekútori vyzvaňať na dvere. Za tú dobu, čo s ňou bude aspoň našetríš deťom na zimné čižmy, lebo on prežerie skoro celú výplatu. 🤣🤣. Potom ťa prestane podporovať.
@anonym_ea8d78 " oprava - Podpichovať.
nabuduce jej povedz ze k spravnemu muzovi treba spravnu a preto vam to s muzom funguje.. ak chce aj ona zivot ako ty nech sa popracuje na svojom vztahu s priatelom a bude to mat aj ona.. ale ak sa vopcha k niekomu ku komu nepatri tak hold stastna nebude a ani muz nebude taky akeho ho ma vysnivaneho
@anonym_ea8d78 keď vidí že im to funguje tak tvoja rada je naozaj hlúpa ako celý tvoj komentár 🤦🏼♀️
Aky ma nazor tvoj muz na nu? Berie ju ako trapku a robi si z nej prdel, alebo je pre neho sympaticka? Bolo od neho hlupe hrat jej hru. Najblizsie pri takejto prilezitosti by som jej dala najavo, ze sa nemienim delit o svojho muza.
@anonym_autor si sa zľakla že prídeš o tú kreditku a auto čo...
@anonym_ea8d78 keď vidí že im to funguje tak tvoja rada je naozaj hlúpa ako celý tvoj komentár 🤦🏼♀️
@anonym_21c93a pre hlúpeho všetko hlúpe. 🤔 Nič sa neboj, možno z toho vyrastieš, ... časom 😂🤣
@anonym_21c93a pre hlúpeho všetko hlúpe. 🤔 Nič sa neboj, možno z toho vyrastieš, ... časom 😂🤣
@anonym_ea8d78 my sa poznáme alebo ?? Bodaj by sa to tebe stalo ,ked to pani podľa teba prežíva . 👍🏻 chod si pubertálne výlevy pisat inde tu niekto riesi problem
@anonym_ea8d78 tebe toto príde vtipné? Ze by mala takto totálne zhodiť a ponížiť svojho vlastného manžela pred nejakou blbkou?
@anonym_ea8d78 tebe toto príde vtipné? Ze by mala takto totálne zhodiť a ponížiť svojho vlastného manžela pred nejakou blbkou?
@13uzivatelka11 nevie ani o čom rozpráva .zrejme je toto pre slečnu/pani normálny vzorec spravania ako decko 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ najlepšie keď take davaju rady ach
Je Ti to nepríjemné, že sa medzi Vás švagriná stavia a máš na pocit neistoty úplné právo.
Ak ste boli s manželom do teraz spolu šťastní a spokojní, vložila do teba semienko podozrievania a strachu. Tvoj muž jeho odpoveďou, to nezavrhol, čo ťa uistilo v tom, že by nebol proti zmene. Čo Ťa muselo zabolieť viac ako závistlivá potencionálna švagriná. Aj keď je tam šanca, že on uhádol, čo by sa jej páčilo z toho čo máš ty! A chcel ju len podpichnúť.
Podstatné je, že i ty veríš v to, že by ťa mohol poľahky vymeniť za inú!
Dávaš mu všetky zásluhy za to aký život vediete!?
Ak by som Ti mala dať radu, pracuj na sebe. Aby si nebola na manželovi závislá. Či už finančne, či citovo... Naozaj sa chceš zvyšok života strachovať, či Ťa manžel vymení, za mladší, veselší a bezstarostnejší model?
Nájdi svoju skutočnú hodnotu!
A keď vie mať potencionálna švagriná blbé reči, ty ju vieš uzemniť múdrym dvojzmyslom.
Spoločnými silami sme si náš pekný život vybudovali a vystačíme si my dvaja a naše deti. Nedaj jej šancu vniesť do teba viac pochybností.
Ak by opäť začala s výmenou, tak nenechaj odpoveď na mužovi, ale povedz - My sme s manželom spokojný stým, ako to je!
Ak sa ťa bude vypytovať, čo si o nej tvoj manžel myslí, tak odpovedz tak, ako si i tu písala, že je rád, že si jeho brat našiel seberovnú 😉 a že dúfa, že ona urobí jeho brata šťastným. Nemáš dôvod, prečo by ste o nej mali zmýšľať inak ako v kontexte s jej partnerom.
Držím palce, nech sa táto tvoja situácia rýchlo vyrieši a vy si s manželom budete ďalšej žiť šťastný a spokojný život 🙂
A ak budeš mať stále podozrenie, že sa medzi Vás chce dostať, je možné toto naznačiť švagrovi - Že máš pocit, že má väčší záujem o tvojho muža, ako o svojho partneľa. A že by si ju mal lepšie strážiť, lebo vyzerá, že by ho rada vymenila za úspešnejší exemplár...
Inak ja si myslím, že tvoj muž to povedal proste len preto že jej chcel "vtipne" naznačiť, že by jej dal kreditku aby šla na nákupy a zbavil sa jej a nechcel s ňou tráviť čas.. len bol zaskočený blbou otázkou tak proste povedal takúto prvú blbosť čo mu napadla.. to sa občas stáva, že človek povie niečo a potom zistí že to bola sprostosť a nie úplne k veci a vôbec to tak nemyslel 🤷♀️
Aky ma nazor tvoj muz na nu? Berie ju ako trapku a robi si z nej prdel, alebo je pre neho sympaticka? Bolo od neho hlupe hrat jej hru. Najblizsie pri takejto prilezitosti by som jej dala najavo, ze sa nemienim delit o svojho muza.
@cimage myslím že ma na ňu neutrálny názor. Nijako ju nespomína nerieši.. a stretávajú sa fakt len na nejakých rodinných oslavách raz za čas
On to podľa mňa ani nemyslel tak ako to povedal len mu asi nedošlo ako to vyznie
@anonym_autor si sa zľakla že prídeš o tú kreditku a auto čo...
@anonym_e0cafa áno presne tak o tom to je
Inak ja si myslím, že tvoj muž to povedal proste len preto že jej chcel "vtipne" naznačiť, že by jej dal kreditku aby šla na nákupy a zbavil sa jej a nechcel s ňou tráviť čas.. len bol zaskočený blbou otázkou tak proste povedal takúto prvú blbosť čo mu napadla.. to sa občas stáva, že človek povie niečo a potom zistí že to bola sprostosť a nie úplne k veci a vôbec to tak nemyslel 🤷♀️
@13uzivatelka11 popravde si myslím že to myslel dobre a bez úmyslu mne ublížiť alebo ju nejako očariť.. len to nešťastne vyznelo
@anonym_ea8d78 vrcholne trápne, k tomuto by som sa nikdy neznížila
Ja by som sa jej pri najbližšej takejto situácii opýtala , že prečo je vlastne so svojim priateľom , keď evidentne nie je spokojná . Nech loví v iných vodách , ale nie v tých mojich , lebo veľmi narazí . Nemôžeš byt dobrá na všetkých frontoch .
Ona k Vám chodí na kávu sama? Či to som zle pochopila?
asi je z neho nadrzana
@miriamzba áno
@anonym_autor ak to robí stále takto, že len ona bez muzovho brata, tak už to by sa mi zdalo nestandardne. A tie jej narážky sú od veci, akože čo si od toho slubuje? Nepride mi to v poriadku, drzala by som si odstup. A ak prekroci hranicu, tak by to prebrala s jej frajerom.
Nie je tam uz nahodou nieco?
Vezmi si mužovu kreditu a jeho auto a povedz mu, že si ideš užiť.
Inak, len čo bude mať čo najmenšiu možnosť, skočí po tvojom mužovi, pri najbližšej príležitosti keď bude mať poznámky o výmene alebo niečo podobné, povedz ze taka tam už jedna bola ale zmizla a doteraz ju nenašli a usmej sa na ňu.
Spravna zena co ma chlapa a ide ku svojej svagrine / kamaradke a vie, ze ma ona doma muza, by mala ísť so svojim mužom. To aby jej muž, alebo švagriná/ kamaradka nemali ťažké srdce, ci podozrenia. Dačo ine je, keď vie, ze ta druhá je doma sama.
Podľa mňa tam ona chodí sa predvádzať pred tvojim mužom, možno ta okupuje, či je lepšia ako ty pre neho, alebo sa ri snaží podobať, aby sa mu páčila. Určite ona svojho muža nelubi, ako by mala a keby jej tvoj alebo iný povedal pod, ona váhať nebude.
Tvoj muž brebtol blbosť, ale hovorila si, ze je neutralny. Pozoruj jeho chovanie, či sa nesnaží menit témy, chodí von a prichadza neskoro, neberie ti telefonaty, vyhyba sa jej pred tebou a lebo svojim bratom, aby ze keby bolo tam daco, naj nikto nespozná.
A ty vlastne dôveruješ svoju manželovi alebo máš dôvod mať pochybnosti? Ja by som neriešila tú ženu, veď nech si kecá, čo chce. Dôležité v prvom rade je to, ako sa k nej správa tvoj manžel. Či mu lichotí záujem inej ženy o neho, či sa pri tom usmieva od ucha k uchu atď.

neviem kolko mate rokov... ale toto je tak na ZS... ze dam sa dokopy s bratom, aby som sa dostala k tomu co chcem. ak citis vazne ohrozenie... dievcinke to daj jasne najavo, ze v rodine este ani nie je a moze sa jej lahko stat, ze ani nebude... a tvoj muz je asi vtipalek velky, mozno by som mu dohovorila, ze take reci nech si necha , prislo mi to skor trapne ako smiesne, ale tak mozno ho zaskocila, neviem ako to vnimas ty, ci trepol, alebo mu to lichotilo... neviem... ale vdaka za takuto svagrinku