Chce švagriná môjho muža?
Ahojte co by ste si mysleli o tomto?
Už dlhšie si všímam že sa svagrinej páči môj manžel. Teda budúcej švagrinej..
Chodí s manželovim bratom už 3 roky. Vždy keď pride na kávu vypytuje sa ako sa nám darí a tak. Včera tu bola na káve a opýtala sa ma ako ju vníma môj manžel. Moc som tomu nechápala tak mi vysvetlila že chce vedieť ako ju berie.. že či si o nej myslí že je šikovná alebo či ju ma za nejakú kravu..??
Potom mi povedala že mi závidí môj život , že by taký chcela žiť aspoň pár dni, lebo mam dokonalého chlapa
Pred nejakým časom na spoločnej akcii zas povedala že by sme si mohli na týždeň vymeniť bratov a prišlo jej to strašne vtipné... Môj muž jej povedal že v pohode, dostane kreditku a auto a môže si užívať.
Nechcem byť dramatická ale začína mi to byť dosť nepríjemné
Inak ja si myslím, že tvoj muž to povedal proste len preto že jej chcel "vtipne" naznačiť, že by jej dal kreditku aby šla na nákupy a zbavil sa jej a nechcel s ňou tráviť čas.. len bol zaskočený blbou otázkou tak proste povedal takúto prvú blbosť čo mu napadla.. to sa občas stáva, že človek povie niečo a potom zistí že to bola sprostosť a nie úplne k veci a vôbec to tak nemyslel 🤷♀️
@13uzivatelka11 noo, neviem, skôr myslím že to bolo nopak. Ja by som bola v pozore. Niektorí muži si myslia, že si tým ženy získajú a ukážu im že "na to majú" a vedia im dopriať. Aj je švagriná taký typ, je to dosť šteklivé. Ja osobne by som to uhrala kontra. Naznačila by som, nech si to užijú, ale mňa jej muž moc neberie, tak vybehnem zatiaľ pozrieť niečo lepšie. Tu by to chcelo trocha uzemniť aj muža 😏
@ariannazara akože ok poviem jej niečo ale čo to môže zmeniť na fakte že sa ho bude snažiť možno nejako zbaliť? Normálne mam stres z nejakého spoločného stretnutia
@anonym_autor daj jej za pravdu. Aky je tvoj muz uzasny, ako sa o teba stara, miluje ta. A nevies, aky ma nazor na nu, bo sa o nej nebavite, riesite svoj zivot. A zariad, aby k Vam chodila co najmenej. Ak sa neukludni, povedz jej medzi 4ocami, ze si nezelas, aby flirtovala s tvojim muzom. On si vybral teba. Nech si stoji pri svojom.. wrrr..
@petronelag Hej este vacsi zalusk na tu kreditku a auto bude mat. Inak mali sme zamestnankynu jednu dochodkynu a tej toto povedala baba ktoru zamestnala pred x rokmi v ich rodinnej firme . Ze chce mat to co ona. A aj to ma . Ten muz tu pani snou potom podvadzal a rozviedli sa . A ozenil sa stou druhou .
@miadi 😞
@13uzivatelka11 noo, neviem, skôr myslím že to bolo nopak. Ja by som bola v pozore. Niektorí muži si myslia, že si tým ženy získajú a ukážu im že "na to majú" a vedia im dopriať. Aj je švagriná taký typ, je to dosť šteklivé. Ja osobne by som to uhrala kontra. Naznačila by som, nech si to užijú, ale mňa jej muž moc neberie, tak vybehnem zatiaľ pozrieť niečo lepšie. Tu by to chcelo trocha uzemniť aj muža 😏
@maya_hi tak to už autorka si ho musí poznať.. netvrdim že je to isto tak ako som napísala, ale proste nie vždy to treba vidiet tak tragicky ako niektoré tu.. proste niekedy ľuďom vyletí z úst kadečo 🤷♀️ ako sa hovorí na hlúpu otázku hlúpa odpoveď. 😀
Netrapila by ma ona, ale skor manzel.Jeho reakcia by ma zamrzela.Mal jej dat jasne najavo, co prenho znamenas ty.Ten pocit neistoty u teba by urcite nebol,keby si mala 100% istotu v muzovi.
Nie je az taky uzasny, dokonaly muz by svoju zenu hned zdvihol na piedestal a "svagrina" by si viac neskrtla.
Predstavila som si celú tú situáciu a ja by som svoje dojmy povedala svojmu mužovi.
@anonym_autor ako sa hovorí pod lampou je najväčšia tma .Mala by som oči už pri nej “otvorené “
Predstavila som si celú tú situáciu a ja by som svoje dojmy povedala svojmu mužovi.
@letfenixa presne to som chcela napísať.
@anonym_autor čo na to tvoj manžel? bavili ste sa o tom? prečo to nepreberieš s ním, že máš také podozrenie a nepáčia sa ti jej narážky smerom k nemu? veď aj on by mohol zareagovať trochu inak a uzemniť ju a nie s ňou koketovať, že jej dá kreditku a auto.
neviem kolko mate rokov... ale toto je tak na ZS... ze dam sa dokopy s bratom, aby som sa dostala k tomu co chcem. ak citis vazne ohrozenie... dievcinke to daj jasne najavo, ze v rodine este ani nie je a moze sa jej lahko stat, ze ani nebude... a tvoj muz je asi vtipalek velky, mozno by som mu dohovorila, ze take reci nech si necha , prislo mi to skor trapne ako smiesne, ale tak mozno ho zaskocila, neviem ako to vnimas ty, ci trepol, alebo mu to lichotilo... neviem... ale vdaka za takuto svagrinku
@krasneleto nuž ja si myslím,že ako sa jedná o skoro švagrinú,tak sa jedná aj o skoro manžela. A ide tu o mladé,nevyzrete osoby. Zjavne aj mužská časť. Lebo reakcia pána manžela bola ešte viac nemiestne ako skoro švagrinej. Inteligentný,vyzretý chlap by reagoval diametrálne odlišné. A to by ma mrzelo oveľa viac. Ale tak mám už nejaké tie roky. Jednoduchšej sa to môže zdať,že waaaw,kreditka a auto a nikto medzi nohami🤣🤣🤣🤣
A ona nie je tvoja švagriná. Môže byt švagrova žena alebo priateľka….
@anonym_autor skôr by mi vadila mužova reakcia, ako reči skorošvagrinej. Rieš si chlapa. Ak už teda nie je neskoro.
Mala som podobny problem. Ty sa s nou o tvojom muzovi nebav, mate snad lepsie temy?! ;) Povedz o tom svojmu muzovi a on ako spravny chlap da v spolocnosti jasne najavo kde je tvoje miesto a kde je samozrejme jej. Spravny chlap to urobi a niektory aj pritvrdi a da jej v sukromi/ pred tebou a aj celou rodinou najavo kde je jej miesto ak bude mat nejake naznaky/ narazky a pod. Ak je tvoj muz ale debil tak mu to bude lichotit a v tom pripade si to musis upratat doma. Takze v kocke- chyba nie je v svagrinej, tvoj muz jej povedal veci, ktore nie su v poriadku 🙂
Treba si prichystať pár trefnych "odkurovacich"odpovedí typu:áno môžeme si mužov vymeniť aj so špinavými trenkami a zabalený košom na prádlo,takisto s porozkladanymi hrnčekom a bordelom...a podobne. Čo si Sisi?nevieš asertivne odfajcit dotieravý ženskú?a mužovi by som bez emócií povedala že sa mi to nepáči ak je normálny odfajci junrovnako
Inak ja neviem ... Čo všetky dokola píšete o trenkách a špinavom prádle. To ma nejakú ženu odradiť? 🤣. Vysypať kôš do práčky,nasypať prášok,dať do sušičky? Vážne? Prípadne povedať a pozehlit. Koľko ženských by to robilo s radosťou.
Stopni to chodenie na kávu, nemá u vas čo hľadať keď má takéto blbé reči.
a možno muž to povedal preto, lebo vie, že ju viac zaujímajú peniaze, seba neponúkol, ale asi by som sa priklonila tu ku väčšine, že mal zareagovat inak, napr. bohužiaľ som šťastne zadaný a moju manželku nevymenim, prihlas sa do výmeny manželiek ak chceš okúsiť inú domácnosť a chlapa, keby to povie ale môj muž, čo tvoj, tak mu poviem, či ma krízu stredného veku a ak áno, kufre mu pomôžem zbaliť a môže sa nasťahovať ku slečne do jej deckej izby, bez auta a kreditky, nech si mladá vyskúša ako nadobudnúť majetok a nie lahko ku nemu prísť
Ja by som to povedala mužovi. Že už je mi to nepríjemné. Nech ju nabudúce stopne on. Neviem ale my sa s mužom bavíme o všetkom. Viac by mu záležalo na mne ako na nej a nejakom dokazovaní že je úžasný. Ale tak to už musis vedieť ty ako to doma máte keď mu nic o tom nehovoríš
A žiadne kávy ani ona u nás sama doma by sa viac nekonali
Inak ja neviem ... Čo všetky dokola píšete o trenkách a špinavom prádle. To ma nejakú ženu odradiť? 🤣. Vysypať kôš do práčky,nasypať prášok,dať do sušičky? Vážne? Prípadne povedať a pozehlit. Koľko ženských by to robilo s radosťou.
@maciatkolulu ale nie takáto🫣táto chce asi len obdiv,peniaze a sex. Tej by sa ver mi bridilo robiť všetko to naokolo čo bežne robia manželky
@anonym_autor bože prečo hneď obviňujete jej muža? Čo keď jej dal najavo že svoju ženu za ňu nevymení a radšej jej da kreditku,auto a môže si užívať (sama) nie snim🤦🏻♀️
@anonym_autor ja by som to muzovi nehovorila. No naco mu davat chrobáka do hlavy. Ale pripravila by som sa na svagrinu trosku inak. Urcite by som bola vzdy poriadne sexi nahodena, pri kazdom stretnuti 😉. Keby zacala a takymi rečami, tak by som jej dala za pravdu. Ano moj muz je skvely, preto som si ho zobrala. Supla mu jednu pusu. Alebo juuuuj moj manzel by ma nevymenil, dala som latku priliz vysoko. Kde by nasiel taku starostlivú a vernú zenu. Pripravila by som si to tak aby moj muz vedel, ze je pre mna ten najlepsi a počúval to odo mna. Nie od hentej sliepky. Ale urcite by som to s muzom neriesila, ze henta ta chce a koketuje s tebou. Tvoj muz si to realne ani nemusi uvedomovať, bavi sa s nou, lebo patri do rodiny. A samozrejme, ze k tomu patria uvoľnene reakcie na zasmiatie. Skor by som povedala nejake negativne veci pred muzom na nu. Napr. no raz by si jej dal kartu a to by si videl, ze kolko by minula na blbostiach. Nieco v tomto smere.
@anonym_autor Určite by ti toto nejaká žena povedala na rovinu... 😂😂😂 Ďalšia téma na "zamyslenie" 🙃
Ja by som sa na Tvojom mieste porozprávala so svojím mužom... Že tvoj ženský inštinkt Ti hovorí, že švagriná po ňom ide... Či tomu verí, či nie... A že nech sa k tomu správne postaví, ľahké reči a srandičky nebudeš tolerovať, lebo to v Tebe pôsobí tak, že mu prestávaš veriť. A ak by sa niečo medzi nimi stalo, príde o Teba. Nech si to vopred rozmyslí...
@anonym_autor takto ja neverím že existuje taká krava? To fakt? Akosi sa mi nechce veriť na real príspevok, ako musela by som tu situáciu na tej akcii vidieť ako diskusia začala aký humor to bol..mňa by skor naštvala reakcia mojho muža 😂keby ostal s vtipom pri “v pohode” to by sa ešte dalo ale no…akože chudá aj Tvoj švagor, on hovoril čo? Ako ak je toto pravda dala by som si na ňu pozor, poprípade jej vysvetli že má ružové okuliare, žiadny chlap nie je dokonalý 😂 ako krava je to s veľkým K
@anonym_autor nech sa tvoj muž porozpráva o tom so svojím bratom,tobôž ak si ju chce vziať. Také čudo aby si vzal môj brat🫣
@anonym_autor poprípade ak nie je švagriná spokojná so svojím snúbencom nech si nájde podobne dokonalého inde..
Ja by som jej slusne, povedala, ze mi to nepride vtipne, a nech si viacej vsima svojho priatela.
Ze ak si nevsimla, tvoj muz je uz zadany a nabuduce nech si tie pripomienky necha pre seba.... Alebo nech ich spomienie pred vsetkymi na veceri, ze zasmejete sa aspon vsetci spolocne.
Medzi 4.očami by som jej na rovinu povedala,že sa nebudeš prizerať, ako sa nejaká štetka dožaduje tvojho muža. Nech sa stará o svojho chlapa, aby z nej spravil šťastnú manželku alebo nech vypadne z rodiny.
@anonym_autor Však treba švagrinej polozartom,polovazne povedať,ze chlap a auto sa nepožičiavaju

@anonym_autor no, aspoň vieš na čom si. Moja švagriná mi zas chcela zobrať dieťa. Mám pocit že sa celý čas potrebovala v rodine etablovať ako "matka pluku", pričom ja som tá neschopnejšia, akurát že sa to dialo poza môj chrbát. Vyzeralo to milo, keď ich stále pozývala na prázdniny, na dlhšie... ale keď raz synovi ponúkla, či tam nechce ostať bývať, chodiť do školy... tak nás to dopálilo. A už tam nechodia vôbec 😊 Uvedom si, že ona ti je vlastne nič. Kľudne s ňou preruš kontakt a pošli ju do péčka. Ignoruj.