Chcel som synovi urobiť neožiarené pukance
Ok, moj 8r syn miluje pukance (asi ako kazde decko). Napadlo ma, ze pouzijem panvicu namiesto mikrovlnky, kedze neznasam oziarene jedlo a samozrejme pripalil som ich. Dym bol v celej kuchyni a v celom byte a kedze mame 2m babatko moja zena zacala strasne saliet a pohadali sme sa… teraz tu lezim a citim sa zle, dufam ze budete mat lepsiu noc ako ja.
Dámy, keď chcete mať príjemný chládok aj cez deň, nevytahujte rolety, nech vám do okien nepáli slnko a cez deň občas vyvetrať, na noc nechať otvorené okná. My máme vnútri úplne super vďaka tomu.
@lesana25 ja to tak robím a nepomáha to vôbec, náš dom je ideálny v zime, kurime len večer 2 hodiny, inak máme kúrenie vypnuté, no cez leto je tu teplo
@tatkocajko máš doma mikrovlnku, tak si nemysli, že keď ju použiješ 4x denne, že si záchranca zeme a svoje deti ochrániš pred neviem akým žiarením. Skratka tie pukance si mal urobiť v nej. Iné by to bolo, keby si tú vymoženosť nemal. Dovi dopo, a ako žena by som tiež bola na....a.
@tatkocajko tak ja neviem, podla mna je dolezitejsi umysel. Snazil si sa urobit radost dietatu ako spravny otec a to je super. Podla mna nic nikdy a nikoho neopravnuje k tomu, aby po druhom vyletel a nadaval mu. Veci nie su dolezite, dolezitejsie su nase reakcie. Dym sa vyvetra , ale slova este dlho bolia v srdci. Neostava ti nic, len odpustit a skusit sa so zenou porozpravat, ze jej reakcia nebola adekvatna. Chapes, ze ju to nahnevalo, ale da sa to aj inac povedat. S laskou a porozumenim.
Ja poznam take zeny, ktore by to presli s usmevom a porozumenim 🙂. Chyby robia ti, co nieco robia. Keby si nic nerobil a sedel s mobilom v ruke a nenarobil ziaden dym, tak to by bolo lepsie ?
@tatkocajko a dúfam ze si si tu prihorenu panvicu po sebe umyl.... Inak ak nemáš rád oziarene jedlo načo máš doma mikrovlnku?
Inak pukance v hrnci sa robia, v hlbkomov hrnci, trocha oleja, pukancova kukurica a keď sa robia musíš štát pritom a občas hrniec s pokrievkou aj pohrať vyhnes sa zhoršeniu pukancova a pri pálené u hrnci... A namiesto hadania a zduvania si treba občas priznať aj chybu ze úmysel bol síce fajn ale sa nevydaril a nabudúce to bude lepšie
@dmk_1 je super, za chvilu mas plnu misku, nemozes tam ale davat tie co su do mikrovlnky, lebo tie su obvykle mastene a potom to mas cele mastne. ale len take ako boli vyssie v sacku odfotene a potom uz len napr v miske osolis. my sme ho dokonca dva roky dozadu brali so sebou aj na chatu ked sme isli a potom vecer sme robili pukance.
@tatkocajko robila som si aj na pavnici s olejom trochu a nezhorelo nic, inak mame doma aj pukancovac, sa tam nasype kukurica a vystreluje pukance do misky, aka znacka neviem, kupoval to moj tato asi 15 r dozadu
@dmk_1 ako to, že máš po nich bordel a smrad? Mne z toho vonia celý byt po pukancoch, ako v kine :D ale ja robím v hlbokom hrnci a ešte nikdy sa mi našťastie nespálili. Ani bordel z toho nemám, len jeden hrniec a pokrievku umyť. Mne boli u kamošky tie z pukancovača suché, ale asi, keby ich polejem roztopeným maslom a osolím, tak by boli super podľa mojej chuti. 🙂
"oziarene jedlo" :D Nuz tak potom by si nemal jest ani jablko zo stromu, jedine nejake jedlo z pod zeme. Ale aj tam prenikaja hromada ziarenia...
@tatkocajko Namiesto "ožiarených" pukancov, si ich vydusil karcinogennym dymom. Nečudujem sa, že tvoja manželka chytila nervy 😅😖
@tatkocajko tak to ma.mrzi.. z toho si nic nerob, u zney su to hormony, kazdemu sa stane, ze mu obcas nieco prihori.
Pukance skus na strednom stupni a hlavne musis s nimi trias, tou prikrytou panvicou..
Neboj, bude dobre. Aj my sa kolkokrat pochytime.
@dskjhfdlkdjhl ospravedlniť manželke za čo? Že zadymil kuchyňu? To aj ty sa ospravedlňujem mužovi, ak pripalis jedlo?
@jaroe Ak si cital uvodny prispevok, tak sa este zamysli a budes vediet a mozno ani nie.
@dskjhfdlkdjhl som žena a čítala som poriadne. Myslím, že si neostali nič dlžní.
@jaroe mne je uplne jedno, co si myslis, ja si myslim nieco ine, nemusime mat rovnaky nazor.
@dskjhfdlkdjhl no veď nemusíme, ale písala si, že som asi nečítala poriadne....
@jaroe no, a prave o tom to je, ze nazor rovnaky nemusime mat, tak potom nejako neviem, preco si ma vobec oslovila, ja som zaujem o debatu s Tebou neprejavila-ja to tam v tom prvom prispevku vidim, Ty nie, v poriadku. Nenasla si, informovat si ma nemusela.
Kokso, že oziarene jedlo?
PUKANCOVAC!!! 😍
Jednoznacne. Uzasna vecicka 😊 Tiez mam doma pukancozrutku a ide u nas velmi velmi casto. Rychle, CISTE a prakticke. Nie je z toho bordel, smrad, pripeceny olej, nic take... a tym, ze nie su mastne si ich bravame aj na gauc alebo ano, aj do postele 😅
Kukurica v sacku sa da kupit v tescu, a v kauflande, najradsej mam z kauflandu bio kukuricu z modrej kukurice (dobre puka, neostavaju nevypukane zrnka a pykance su take bielucke 😊).
Nemas za co 😅

@tatkocajko ak tym dymom narazas na fajku mieru, asi by som s tym moc dnes nepocitala 😃