icon

Chcel som synovi urobiť neožiarené pukance

tatkocajko
20. jún 2021

Ok, moj 8r syn miluje pukance (asi ako kazde decko). Napadlo ma, ze pouzijem panvicu namiesto mikrovlnky, kedze neznasam oziarene jedlo a samozrejme pripalil som ich. Dym bol v celej kuchyni a v celom byte a kedze mame 2m babatko moja zena zacala strasne saliet a pohadali sme sa… teraz tu lezim a citim sa zle, dufam ze budete mat lepsiu noc ako ja.

senta_sofia
20. jún 2021

@tatkocajko ak tym dymom narazas na fajku mieru, asi by som s tym moc dnes nepocitala 😃

lesana25
20. jún 2021

Dámy, keď chcete mať príjemný chládok aj cez deň, nevytahujte rolety, nech vám do okien nepáli slnko a cez deň občas vyvetrať, na noc nechať otvorené okná. My máme vnútri úplne super vďaka tomu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
20. jún 2021

@lesana25 ja to tak robím a nepomáha to vôbec, náš dom je ideálny v zime, kurime len večer 2 hodiny, inak máme kúrenie vypnuté, no cez leto je tu teplo

adika51
20. jún 2021

@tatkocajko máš doma mikrovlnku, tak si nemysli, že keď ju použiješ 4x denne, že si záchranca zeme a svoje deti ochrániš pred neviem akým žiarením. Skratka tie pukance si mal urobiť v nej. Iné by to bolo, keby si tú vymoženosť nemal. Dovi dopo, a ako žena by som tiež bola na....a.

kisskiss
20. jún 2021

@lesana25 ja mam zatiahnuté zatemňovacie rolety a nepomáha :( tiež sme ako @viestta na východ a na západ takže peče už ráno a potom až do večera, keby neotvorim krížom okná cez deň aspoň na prievan, tak sa tu uvaríme..

dmk_1
21. jún 2021

@simonah73 prosim ta, spoko s tym pokornovacom? Ja nanho pokujujem dlhsie, cakala som, kedy bude, manzel tvrdi, ze zas domov nejaku blbost, no mne tie pukance z mikrovlnky az tak nechutia a robit ich na panvici =bordel + smrad

july0
21. jún 2021

@viestta 😂

jennky13
21. jún 2021

@tatkocajko tak ja neviem, podla mna je dolezitejsi umysel. Snazil si sa urobit radost dietatu ako spravny otec a to je super. Podla mna nic nikdy a nikoho neopravnuje k tomu, aby po druhom vyletel a nadaval mu. Veci nie su dolezite, dolezitejsie su nase reakcie. Dym sa vyvetra , ale slova este dlho bolia v srdci. Neostava ti nic, len odpustit a skusit sa so zenou porozpravat, ze jej reakcia nebola adekvatna. Chapes, ze ju to nahnevalo, ale da sa to aj inac povedat. S laskou a porozumenim.
Ja poznam take zeny, ktore by to presli s usmevom a porozumenim 🙂. Chyby robia ti, co nieco robia. Keby si nic nerobil a sedel s mobilom v ruke a nenarobil ziaden dym, tak to by bolo lepsie ?

sense
21. jún 2021

@tatkocajko a dúfam ze si si tu prihorenu panvicu po sebe umyl.... Inak ak nemáš rád oziarene jedlo načo máš doma mikrovlnku?
Inak pukance v hrnci sa robia, v hlbkomov hrnci, trocha oleja, pukancova kukurica a keď sa robia musíš štát pritom a občas hrniec s pokrievkou aj pohrať vyhnes sa zhoršeniu pukancova a pri pálené u hrnci... A namiesto hadania a zduvania si treba občas priznať aj chybu ze úmysel bol síce fajn ale sa nevydaril a nabudúce to bude lepšie

simonah73
21. jún 2021

@dmk_1 je super, za chvilu mas plnu misku, nemozes tam ale davat tie co su do mikrovlnky, lebo tie su obvykle mastene a potom to mas cele mastne. ale len take ako boli vyssie v sacku odfotene a potom uz len napr v miske osolis. my sme ho dokonca dva roky dozadu brali so sebou aj na chatu ked sme isli a potom vecer sme robili pukance.

dmk_1
21. jún 2021

@simonah73 dakujem, ja praveze tie mikrovlnkove su mi take blaaah, najradsej mam zo sacku a na panvici, len ten bordel a smrad okolo toho. Tak si ho teda kupim, akurat som ho v lidli videla 🙂

katusikkk
21. jún 2021

@viestta Ty trpis nejakou poruchou, ze v kazdej jednej diskusii opravujes vsetko po kazdom? Aj nechty si o hryzas ked nahodou niekto zada diskusiu spravne a nemas co mu vypi...vat?Mne pride,ze doma nic ine nerobis, len cakas na novu temu s chybou.A inak, uz si schudla?

katpox
21. jún 2021

@tatkocajko robila som si aj na pavnici s olejom trochu a nezhorelo nic, inak mame doma aj pukancovac, sa tam nasype kukurica a vystreluje pukance do misky, aka znacka neviem, kupoval to moj tato asi 15 r dozadu

viestta
Odpoveď bola odstránená
katusikkk
21. jún 2021

@viestta Tak ako teba je trt makovy do pravopisu.

kisskiss
21. jún 2021

@dmk_1 ako to, že máš po nich bordel a smrad? Mne z toho vonia celý byt po pukancoch, ako v kine :D ale ja robím v hlbokom hrnci a ešte nikdy sa mi našťastie nespálili. Ani bordel z toho nemám, len jeden hrniec a pokrievku umyť. Mne boli u kamošky tie z pukancovača suché, ale asi, keby ich polejem roztopeným maslom a osolím, tak by boli super podľa mojej chuti. 🙂

hiro
21. jún 2021

"oziarene jedlo" :D Nuz tak potom by si nemal jest ani jablko zo stromu, jedine nejake jedlo z pod zeme. Ale aj tam prenikaja hromada ziarenia...

karpina
21. jún 2021

@tatkocajko Namiesto "ožiarených" pukancov, si ich vydusil karcinogennym dymom. Nečudujem sa, že tvoja manželka chytila nervy 😅😖

yvanielka
21. jún 2021

@viestta nie "obscesia" ale obsesia

siska53
21. jún 2021

@tatkocajko tak to ma.mrzi.. z toho si nic nerob, u zney su to hormony, kazdemu sa stane, ze mu obcas nieco prihori.
Pukance skus na strednom stupni a hlavne musis s nimi trias, tou prikrytou panvicou..

Neboj, bude dobre. Aj my sa kolkokrat pochytime.

jaroe
21. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl ospravedlniť manželke za čo? Že zadymil kuchyňu? To aj ty sa ospravedlňujem mužovi, ak pripalis jedlo?

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2021

@jaroe Ak si cital uvodny prispevok, tak sa este zamysli a budes vediet a mozno ani nie.

jaroe
21. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl som žena a čítala som poriadne. Myslím, že si neostali nič dlžní.

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2021

@jaroe mne je uplne jedno, co si myslis, ja si myslim nieco ine, nemusime mat rovnaky nazor.

jaroe
21. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl no veď nemusíme, ale písala si, že som asi nečítala poriadne....

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2021

@jaroe no, a prave o tom to je, ze nazor rovnaky nemusime mat, tak potom nejako neviem, preco si ma vobec oslovila, ja som zaujem o debatu s Tebou neprejavila-ja to tam v tom prvom prispevku vidim, Ty nie, v poriadku. Nenasla si, informovat si ma nemusela.

sidicek
21. jún 2021

Kokso, že oziarene jedlo?

ketrint
22. jún 2021

PUKANCOVAC!!! 😍
Jednoznacne. Uzasna vecicka 😊 Tiez mam doma pukancozrutku a ide u nas velmi velmi casto. Rychle, CISTE a prakticke. Nie je z toho bordel, smrad, pripeceny olej, nic take... a tym, ze nie su mastne si ich bravame aj na gauc alebo ano, aj do postele 😅
Kukurica v sacku sa da kupit v tescu, a v kauflande, najradsej mam z kauflandu bio kukuricu z modrej kukurice (dobre puka, neostavaju nevypukane zrnka a pykance su take bielucke 😊).
Nemas za co 😅