Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom?
Chceli by ste partnera s deťmi/dieťaťom? Teda od bývalej ženy... Lebo kamarátka sa vyjadrila, že ona vôbec a že taký muž si už ani nikoho nenájde, že ktorá by ho chcela.
Nechcela by som.
Ak by boli už väčšie tak v pohode Male nie
Určite nie. Mala som vzťah s mužom, ktorý mal deti z predošlého vzťahu a nedokázala som ich akceptovať, preto som vzťah ukončila a za manžela si zobrala muža bez akýchkoľvek záväzkov. Máme spoločné dieťa a keď sa na to spätne pozriem, až má striasa predstava, že otec môjho dieťa by svoju starostlivosť, pozornosť a finančné zázemie delil ešte medzí iné "cudzie deti".
Nie, do takeho vztahu z principu by som sa nepustala...
@lenttillka14 to ano.. u nas tiez pred porodm oprava auta jeho byvalej za 500€.... + stk...
@luckynat myslim ze to mame velmi podobne. Telefony tiez platime. Aj nove aj pausal vsetkym, internet samozrejme, ked sa pokazi spottenic tiez. A starsia tiez teraz dostala auto. Takze platime naklady na dva auta. Je to hrozne. Ja nie som lakoma a rada dam ale toto je uz aj na mna cez ciaru. U nas mladaia tiez vie ako na ocinka a ked je u nas tak je vladkynou domu. Ja mam pocit ze som len sluzka. Vsetko robil predtym na tajnasa. Az ked sa nam syn narodil tak preatal robit tajnosti. Inak by som davno utekala.
@lenttillka14
@luckynat tak to vas obdivujem. Ja by som toto nedala.
@vroni nemas pravdu. Kedze zazivam niwco podobne ako @luckynat tak viem povedat ze je to o detoch. A takto si ockovia co na to maju rozmaznali detucky a ex kedze na to maju peniaze. A oni velmi dobre vedia ze toto ukrivdenie mozu zneuzivat. Len bohuzial na tie peniaze robime aj my. Aspon v mojom pripade urcite kedze makam ako fretka vo firmach aby peniazkami mohol riesit svoje vycitky. A ja uz odmietam. To je na dlhe rozoberanie
Mala som 4roky partnera ,ktorý bol rozvedený a mal 3 deti a môžem povedať,že si už nechcem život komplikovať. Teraz mam partnera ktorý je slobodný a nemal deti a je to veľký rozdiel.
V predošlom vzťahu kde boli tie deti,to boli len samé problémy a ja som ako slobodná baba to brala tak,že keď spolu chodíme,tak som chcela,aby sme chodili na výlety mi dvaja spoločne, alebo stanovať spoločne a spraviť si takú tu romantiku,proste ako keď dvaja spolu chodia chcú stráviť sami spoločne romantické chvíle, ale on poväčšine bral deti so sebou .Robila aj jeho bývalá naprotivem a par krát som sa dozvedela,že keď sme spolu neboli,tak bol s nou a deckami po vyletikoch.
Proste vôbec to medzi nami neklapalo boli tam len hádky. Môj názor,že rozvedený by si mali hľadať rozvedený,lebo sa dokážu skôr navzájom pochopiť.
@lenttillka14, ved o tom hovorím. Otcovia rozmaznali, otcovia si výykupuju vinu. U nás platil muž vysoké výživné, brali sme decká na dovolenky, výlety a prvé auta išli tiež z našich zdrojov. Ale nie nebolo zákazane slovo a o každom návrhu ci požiadavke sme rozhodovali my dvaja spolu. Nie otec plus jedna ci dokonca otec sam. Keď si starší kupoval dom (on sám, nie ze otec mu kupoval), prikvitol najprv za mnou, že povedz otcovi.... (otec sa pomstil, keď sa ho potom s plechovým ksichtom opýtal, že "a mama ti nepomôže?" A postpubertak sa na mňa súcitne zadíval, že "si mi nepovedala, že začal piť....") Proste mama bola jeden rodič a my dvaja druhý. Jasne, ze som občas nadávala ako pohan, keď sme na každú dovolenku namiesto romantiky išli ako Hujerovi. Alebo keď ex ruplo v bedni a zmenila program a my sme lietali po celej republike alebo naopak, nelietali nikam. Ale nekupoval si ich, neuplacal a aj keď bol občas velkorysejsi než je zdravé, bol (a je) taky ku všetkým deťom bez rozdielu na to, kto je ich matka. A ten pocit, keď ti dospelý chlap (chalani majú medzičasom 24 a 28)len tak zavolá, že ahoj macocha, dáme kávu?, tak je to fajn.
Ja mam syna a aj on má syna.
Milujem ho aj tak. Ved som to vedela od zaciatku.
Ale toto je skôr debata pre tie ktoré sú asi bezdetne. 🤷🏼♀️
@vroni jerozdiel mat mamu sestru tetu a mat deti.tolko co niektori vrazaju do deti lebo majun vycitky a deti to zneuzivaju , tolko do inych clenov rodiny nevrazaju. Takisto si ich neberu kazdu chvilu na vylety a.dovolenky - tety sestru mamu
každý nech ma požiadavky aké chce...myslím si, že tie požiadavky sa menia s vekom a životnou situáciou. Logicky žena alebo chlap, ktorý už svoje deti majú, sú radšej v spoločnosti niekoho, kto je v rovnakej situácii. Kombinácia slobodný/á+druhý partner s dieťaťom je aj časovo náročná. Zatiaľ čo jeden z nich má veľa voľného času, ten druhý ho má menej...ale je to veľmi individuálne.
Tvoja 50-ročná kamoška chce slobodného, lebo má už veľké deti a zrejme chce niekoho, kto sa bude venovať jej a nemá za potrebu riešiť cudzie deti. Je to veľmi rôznorodé, nedá sa to vôbec paušalizovať.
Ja mám dve deti 8 a 3. Priateľ jedno takmer 3 ročne. Nevidím v tom problém.
@kvetinka75, nevrazaju, lebo tie deti majú. Ja len tvrdím, že sú typy chlapov, ktoré majú vždy výčitky svedomia. Voči deťom, keď ich majú. A voči inej rodine, keď ich nemaju. Zaujímavé je, že mazelku/partnerku do tej rodiny akosi nepočítajú.
@luckynat tak mozno aj ty musis nahodit podobnu taktiku ako ex. Ved nejako ho k tomu musela presvedcit, tak to skus aj ty. Mas vyhodu, ze mu peries spodky a vybavujes aj ine potreby.
Ale sanpzrejme, chapem, ze tie deti su proste cudzie pre teba. Je to prirodzeny instinkt, ale zas nemozu za to, ze sa ocko rozviedol chapes. Lepsie by bolo riesit tieto wpory priamo s otcom. Na styl-mas tu dve deti, tak sa im venuj rovnako. Potom by na teba nemal co vytiahnut
Musel by to byt velmi vynimocny muz, aby som ho prijala aj s detmi..nie len taky, aby som niekoho mala, co castokrat vidim u zien..mne sa tie zlepene rodiny vobec nepozdavaju, ja mam dieta, on ma dieta, spolu mame dieta..striedavka tu, striedavka tam..strasne vela toho je..neviem, ci ludia nevedia riesit problemy, alebo sa davaju dokopy povacsine nekompatibilni ludia..ja cakam 4.dieta a veru, to, ze maju vsetky 1 otca je pre viacerych ludi zahadou..neviem si predstavit riesit este dieta/deti z manzelovho predosleho vztahu..tak sme len my, nasa rodina, nase deti..
@hopsadobrandejsa
@bennn to nie je o tom, teda aspoň u mňa, že chlap s dieťaťom je fuj, podla mňa je taky chlap normálny ako žena s dieťaťom. Ja sa napriklad na to pozerám zo svojho dôvodu, som jednoducho sebecká a nechcela by som sa o muža deliť s jeho detmi, ktoré by pre mňa boli cudzie (nemám nejaké city k inym deťom, iba k svojim) a nemyslím, si, ze by to bolo dobre pre tie deti a ani pre mňa. Ono ženy často dokážu byť viac sebecké v tomto ako muži a je malo zien, ktore dokážu byť spravodlivé a mat korektne vzťahy s detmi. Muži toto zvládajú ľahšie.
Ja mám 2 deti a mám partneta s 2 deťmi. Nevravím, že je to med lízať, ale je to celkom sranda😁. Deti medzi sebou super vychádzajú, prehrajú sa, zabavia. Ja jeho deti zbožňujem, oni mňa, takže je to super. Uvidíme ako bude v puberte, ale nikdy som nemala problém si nájsť partnera aj s dieťaťom. Aj jeho bývalá robí sem tam problémy, ale snažíme sa to riešiť jedným uchom dnu a druhým von.
Nie.
A ešte jedna vec. Keď si slobodný muž nájde slobodnú mamicku, rýchlo od nej zdrhne, pretože si myslí, že žena sa bude len mužovi venovať a keď zistí, že to tak nie je tak koniec. Ale keď je žena s dieťaťom a muž s dieťaťom, tak sa vedia vzájomne pochopiť, ze aké to je ťažké byť sám a vychovávať dieťa, majú oporu v Tom druhom. A samozrejme je dôležité ako deti medzi sebou vychádzajú, ak super, tak nie je čo riešiť
Nie, nechcela.

Nie nikdy.preco by som si komplikovala zivot ked nemusim..