icon

Chceli by ste vedieť o milenke svojho muža?

eva_sebestova
8. apr 2014

Poraďte mi dievčatá. Ak by ste vedeli o mužovi, ktorý podvádza svoju ženu a veselo si s ňou urobí aj druhé dieťa a viete o tom....povedali by ste jej to? Viem, že by jej to neskutočne ublížilo ale na druhej strane viem, že by si zaslúžila vedieť pravdu...robí z nej takú hlupaňu...Ale či by to nerozbilo "fungujúcu" rodinu...On sa totižto doma hrá na dokonalého manžela...Aj napriek tomu, že ide o dlhotrvajúcu neveru...

Strana
z3
adamuska
16. apr 2014

@romanovic len pre zaujímavosť sa pýtam, a to celá rodina akceptujete toľko toho brata, jeho frajerky a milenky? to ste nikdy s ním neriešili, toto je na psychiatriu keď chlap toto robí.

adamuska
16. apr 2014

@eva_sebestova ako si mohla tak naletieť, len pre to chvíľkové potešenie, toľko zničených životov, ja by som s takým bremenom nemohla existovať, jedny ti radia držať jazyk a žiť si svoj život, druhý povedať. Ani tak dobre, ani tak.... čo si si navarila to si jedz do konca života.

celasapremenim
17. apr 2014

povedz jej to, a ospravedln sa jej, povedz jej, ze by to mala vediet, ide o jej zivot
je to inak dilema, lebo naozaj mozes ublizit do rodiny, ale mozno sa praveze ten vztah prevetra....ja by som chcela mat moznost, keby sa mi toto za chrtbom dialo, slobodne sa rozhodnut, ako dalej nalozit so svojim zivotom
mozno ta jeho zena s nim planuje dalsie dieta a dozvie s to neskoro a nebude mat moznost financne sa odputat potom...mozno ta posle do r., ze o tom vie a ze ta je do toho viesco....tazko predvidat, ale ma to vediet, zvlast ked uz su v tom deti zamontovane

celasapremenim
17. apr 2014

jeezisi stop, nepozrela som si vsetko, ak ide o teba, tak hento hore vobec neplati, bleah sorry, omyl jag svina

mrva
24. apr 2014

@eva_sebestova určite by som to ako manželka nechcela vedieť. Som zástancom sladkej nevedomosti..
A byť Tebou, nepovedala by som nič, načo ničiť "fungujúcu" rodinu. A zvlášť, keď začínaš chápať, že to čo robíš, nie je zrovna správne. Skús si prečítať fóra, kde píšu ženy - matky, ktorých manželia podvádzajú. Ako sa cítia, ako hovoria o ich milenkách, ako to vnímajú deti. A to všetko môžeš spôsobiť... ublížiš mnohým ľuďom a predovšetkým deťom.
Verím, že je to ťažké... neviem si ani predstaviť, že ja by som mala opustiť muža, ktorého milujem kvôli niekomu inému... ale po čase budeš na seba hrdá, že si nerozbila rodinu, neublížila žene a deťom aj zvyšku rodiny.
Rozumiem aj tomu, že si niekto nájde milenca, ale je to chrapúň, keď manželke spraví druhé dieťa a chce spraviť dieťa aj Tebe. To už riadne preháňa a pohráva sa s ohňom, ktorým však najviac popáli nevinných.
Držím palce, aby si sa rozhodla správne. Ale neubližuj,prosím, iným.

romanovic
24. apr 2014

@adamuska samozrejme, ze sme riesili x rokov, otec zomrel s tym, ze je to nevysporiadane, ale kedze je to jediny syn (=takmer jedine dieta), tak je to neschvalovane, ale ticho tolerovane...a vlastne, co ine sa da????

adamuska
24. apr 2014

@romanovic je to strašné, mali ste mu dať nejaké ultimátum, že príde o strechu nad hlavou, vydedí ho atď. Nič nepomohlo?!

romanovic
24. apr 2014

Aku strechu nad hlavou? Dospely clovek ma vlastnu strechu, o nic nepride. A ultimata? Naco? Nie je nic take, co by ho extra stvalo, keby stratil. A pravda je, ze ani nema co. Dedicstvo - toho sme sa obaja po otcovej smrti vzali v prospech mamy a vyzera to tak, ze ona vsetko venuje zvieraciemu utulku... 😀, on sa ma kralovsky, jeho zena prisla k jeho majetku ako slepa kura k zrnu, ale na jej obranu musim povedat, ze ona o milenkach vie, ale bohuzial slepo k smrti ho miluje a "kym sa on nechce rozvadzat, tak je vlastne skoro vsetko OK"...
A ultimata su divna vec - na vacsinu ludi posobia opacne, nez druha strana chce. Rozmyslam, keby som od niekoho dostala nejake ultimatum, tak asi z principu neurobim, co chce.... Ale fakt tazko povedat.

svetkaadamko
7. máj 2014

@eva_sebestova ufff, snazim sa na to pozriet z kazdej stany. Ako jeho manzelka by som to asi chcela vediet,aby som mohla jemu rozbit hubu a jej naplut do tvare,ze mi obaja znicili zivot, pobalila by som sa,aj deti a viac by ma nevidel. Z pohladu milenky by mi asi zo seba samej bolo zle,ze som v takej pozicii a tolerujem,ze si chlap robi dobry den zo mna aj zo zeny,ktorej tvrdi,ze ju miluje. A ako milenka by som sa radsej do toho nestarala,nic jej nehovorila,on by mal jej klacat pri nohach a prosit ju o odpustenie.

A kludne mozme cakat zajtra temu "Zistila som,ze moj muz ma dlhe roky milenku a cakame dieta. Co mam robit?" . . . A teraz babo rad.

bucula
8. máj 2014

Urcite nic nehovor. Ako sa hovori......co oci nevidia to srdce neboli. Ja by som sa nestarala....ona je stastna, on asi svojim sposobom tiez.....ty to neries
Jedine vtedy by som o tom uvazovala, ak by jej ublizoval, alebo ona nebola stastna a pod....

trasko
8. máj 2014

Zeny mne len nejde do hlavy ze kto tu je debil.....no sory ale 5 rokov mat milenku a neprevali sa to? Mne to nejak nereze.....

misaelka
8. máj 2014

poutierat kuch. papierovou utierkou? 😕
@trasko

trasko
8. máj 2014
misaelka
8. máj 2014

@trasko toto bola odpoved do druhej temy ale aj milenku svojho muza mozes poutierat papierovou utierkou 😀

trasko
8. máj 2014

@misaelka ved rozmyslam...xe ja teba poutieram ale vlhcenou 🙂

ajsenz
8. máj 2014

@eva_sebestova keby bol sex snou taká KATASTROFA nečakal by snou dieťa. Myslím, že vás mal ako zábavkuale svoju zženu neopustí. . Serte na neho a nájdite si chlapa s chrbtov ou kosťou. Držím palce 😉

6969eva
8. máj 2014

@eva_sebestova Jediný človek, ktorého miluje je on sám a takto mu to vyhovuje. Ak si myslíš, že doma im to nefunguje, prečo je tehotná?

6969eva
8. máj 2014

Keď mne zavolala milenka môjho muža tak povedala: ,,Som dobrý človek a nikdy by som nerozbila rodinu, keby som nevedela, že doma vám to už roky nefunguje, nerozumiete si a dávno medzi vami už nič nieje a ani spolu nespíte!!!" A to mi teda bola novina, ešte deň predtým to vyzeralo u nás v spálni inak a večer predtým pohoda s pohárom vína.O mesiac nato keď sa od nej vrátil mi povedal:,, Je to len sexuálna záležitosť, si žena, s ktorou chcem zostarnúť." ( A toto omieľa stále a stále je s ňou.) V slabej chvíli inokedy vykričal:,,Mal som fungujúcu rodinu a všetko a každý chlap, ktorý si môže dovoliť milenku to aj urobí. A ja prečo nie?"Kde je pravda? Môžeš si vybrať a zaradiť sa. Matematika nepustí a každý, kto vie do desať naráta,ť to jednoducho vypočíta.

adri266
9. máj 2014

@6969eva

moonlight1210
9. máj 2014

@6969eva by som vahala, ci nevytlacit papiere s jej cislom (ked uz ho mam) a povesat po meste s ponukou erotickych sluzieb. nech si dievca uzije. a inzerat by zacinal slovami: som dobry clovek, doprajem kazdemu. 🙂

moonlight1210
9. máj 2014

co sa tyka toho, ze hovori ze sex cista katastrofa a zrazu zena tehotna - ale ved moze otehotniet aj pri tom, ze aspon raz do mesiaca si u nej tie "manzelske povinnosti" splni.

kazdopadne tieto namotavky su uz tak zludovene, ze musi platit, ze zena, co si zacina so zenatym jednoducho chce pocut cokolvek, co aspon trosku obali ich vztah "objektívnymi dovodmi" a urobi ho "nesebeckym".

lilien1105
9. máj 2014

Si chudera ak sa ťahá 5rokov z mužom. Čo ma ženu a teraz 2dieťa a zrazu chce teba ak by to tak bolo tak 5rokov by bol zo ženou s ktorou má dieťa urobí jej druhé a tebe dá iba keci??sa zobud bola si mu iba na jedno dobre sex keby ťa ľúbil neurobil by žene ďalšie dieťa a odkiaľ vieš aký majú sex záľuby?? Majú spolu 2 deti to ich spojí viac ako nejaká záľuba ;)hod ho za hlavu chlapi sú svine a mi chudere a to že ti dával chrobáky do hlavy si si mohla skôr všimnúť a nájdi si niekoho kto bude teba ľúbiť takú aká si bude chcete mať rodinu a bude všetko OK možno keby bol sebou on A urcite by mal inú a hovoril klamstvá zamyslí sa ahoj

eriksinka
9. máj 2014

Ja ta nebudem lutovat ake si chudatko... pre mna je to bezcharakternost hrubeho zrna ze si niekto zacne s zenatym muzom co ma male dieta , Keby si nebola tou milenkou ty tak by som to chcela vediet ale na druhej strane keby si mi to prisla povedat osobne tak ti rozbijem hubu.... Nikdy by som sa nedokazala na seba pozret do zrkadla keby som vedela ze chlap kroteho asi lubim alebo ako to nazvat ked uz s nim chrapem, ma doma dieta,manzelku,priatelku,druzku alebo cokolvek, ktoru urcite miluje-inak by s nou nebol... Chlap je od prirody lovec a kludne si ich ulovi aj desat ale vzdy sa vrati domou k tej,ktora mu dava vsetko a miluje ho...

kveta
10. máj 2014

@6969eva Ako to u Vas vyzera? Vyhodila si ho z domu?

ukulela
10. máj 2014

zeny, v prvom rade je moralny chudak a kreten ten chlap. klamal milenke a zrejme aj manzelke. jasne, urobila chybu milenka, ze mu verila. ale ked to skoncila, tak opat ju chcel natahovat a sluboval jej dieta atd ... beriete to z pohladu podvadzanej zeny a nadavate na milenku. oznacujete ju chuderou a aj sukou - ale sorry - ak nebola ona ta, co ho uhanala, ale co mu naletela, je rovnakou obetou ako jeho zena. tak jej nenadavajte, ked neviete, co vsetko za pribehom je - aj zo strany manzela aj zo strany jeho manzelky.

eriksinka
10. máj 2014

@ukulela Ano mozno mas pravdu ale preboha ved vedela ze ma rodinu a aj keby uverila tomu ze to neklape,chce od nich odist a blablabla... tak ale 5 rokov???? to je naivita alebo zakernost...

6969eva
10. máj 2014

@kveta Ahoj, nedal sa, ale pracujem na tom. On je totiž vždy na robote preč z domu na mesiac a potom doma 1 týždeň. Ale postúpila som o krok, dokázala som mu povedať do očí asi to, čo som hore napísala. Že aj ja viem počítať do desať. K tomu som pridala patričný komentár o svojich kvalitách a jeho moje netušené sebavedomie dosť prekvapilo. Povedala som mu, že je definitívny koniec a napísala som aj tej jeho, že sme definitívne skončili, doma je pokoj, som v pohode, deti tiež a že by som bola rada, keby sa k nej nasťahoval, ja že mu v tom nebránim, ba naopak, bola by som veľmi rada a veď sa predsa milujú, takže iste chcú byť spolu a ja to chcem tiež. Keď som ho o tom informovala, tak sa chytil za hlavu. On jej totiž tlačí kaleráby do hlavy, že sa nemôže k nej nasťahovať, lebo deti....a ja...a on je taký dobrák, ktorý sa takto ešte chvíľu musí obetovať. Veľmi rada by som bola pri tom, ako jej bude zdôvodňovať, prečo sa nesťahuje. Veľmi sa pri tej predstave usmievam. A možnože ma prekvapí. Ktovie?

nenne9
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3