icon

Chceli by ste vedieť o milenke svojho muža?

eva_sebestova
8. apr 2014

Poraďte mi dievčatá. Ak by ste vedeli o mužovi, ktorý podvádza svoju ženu a veselo si s ňou urobí aj druhé dieťa a viete o tom....povedali by ste jej to? Viem, že by jej to neskutočne ublížilo ale na druhej strane viem, že by si zaslúžila vedieť pravdu...robí z nej takú hlupaňu...Ale či by to nerozbilo "fungujúcu" rodinu...On sa totižto doma hrá na dokonalého manžela...Aj napriek tomu, že ide o dlhotrvajúcu neveru...

kajacz
9. apr 2014

@eva_sebestova
Máš pravdu, stratila si právo moralizovať...už si tej žene zasiahla do života až-až...keď si to s ním naozaj ukončila tak jej daj pokoj... načo by to bolo dobré ju trápiť!?

dandy05
9. apr 2014

mna len napada otazka, preco dotycna dama nema tuto potrebu informovat a hovorit pravdu, ked s nim 5 rokov sukala a bolo jej to jedno, ze si chce budovat zivot na niekom inom. ono toto je tiez bezny krok od takychto zhrdenych mileniek, to sa pise v kazdom clanku ci povie vam to psycholog. alebo caka, ze ho ona vykopne a zacnu spolu novy zivot alebo sa chce pomstit za to, ze jej konecne dojde, ze ju klamal takisto a jeho zena nie je nudna, ani skareda, ani neviem aka akurat keby chlapi taketo veci zenskym hovorili, tak tie by im tak lahko tie nozky neroztahovali. toboz nie opakovane. chlapov nekomentujem, ked citia sancu si strcit, vacsina s tym nema problem, druha vec je ked suka neda pes nejebe. a to ze nechat robit zo seba matrac 5 rokov, to uz nejakou pravdou, nezachranis. jeho kopni do riti a svoje pravdy si nechaj. tym to uzavres a budes si budovat vlastny a novy zivot.

mysicka36
9. apr 2014

Ja by som chcela vedieť kto to je, aby som jej mohla rozbiť držku 😝 a potom si doma podať môjho "nešťastného a nedoceneného" záletníka. 😀

@dandy05 ona sa s ním rozišla, len jej hlavička neberie, že keď jej tlačil kolíky do hlavy aká je jeho žena hrozná a že sex pomaly nemajú a šup 😉 ona je v 4-tom mesiaci.

kliara
9. apr 2014

@ eva_sebestova - to si píš, že Ti klamal. A hlúpo si naletela. Azda si nemyslíš, že ako milenke ti bude rozprávať, akú ma doma skvelú manželku, aký s ňou má dobrý vzťah, skvelý sex, ako ju ľúbi, atď. Samozrejmej, že pred tebou na ňu bude kydať, predpokladám, že takto to robia všetci muži - neverníci.
A nie, tej žene by si nemala hovoriť, že jej manžel mal milenku, už si toho navystrájala a pokazila celkom dosť, nekaz aj životy iných, najmä teraz, keď tá žena čaká bábätko.

1nyx11
9. apr 2014

☹ to je smutné baby majú pravdu. ale jednoducho niektoré ženy su take, lahko sa namotaju a nakoniec nicia zivot hlavne sami sebe. poznám jeden prípad z okolia. slecna je milenka nici si zivot, uz 2,5 roka od 16 ma 33 chlapa ktorý zije s priatelkou. ju len vyuzíva... ona je psychicky velmi zle na tom, manipuluje ju, zakazuje kamaratov, kontroluje. v skole ledva prechadza a teraz ked jej poplietol hlavu ma s tou strasnou priatelkou dieta. co robit tu? ako jej vysvetlit ze je to zle? ona len place a vravi ze všetko vie.. on zase povie ze sa do toho nerozumieme.. uz som uvazovala ze to anonymne napisem tej pani ale ked som zistila ze ide rodit odstupila som od toho.. je to hajzel naplut mu do tváre. od znamych tej jeho priatelky viem ze aj ju kontroluje vsade ... a psychologicka k tomu povedala, že to nemame riesit, ze si to musia oni vyriesit. ta milenka ma totiz komplex z detstva kedy otec celý cas podvadzal matku az ich nakoniec v 10 rokoch opustil. mama bola na zrutenie a doteraz sa s tým nevyrovnali ani jedna... s otcom ani nehovorí... a teraz radte

sashabb
9. apr 2014

@eva_sebestova ak by si to dotyčnej povedala, vyšla by si ty z toho ako najväčšia trúba, ktorá ho uháňa a nechce mu dať pokoj.
Tak ako si navymýšlal klamstvá o svojej manželke (že im to nefunguje), tak si navymýšla klamstvá o tebe, aby mu rodina fungovala bez problemov ďalej 😒

atinag
9. apr 2014

@eva_sebestova vies co?ja ti napisem....tak ti treba.. 😲 🙂 pekny den 😉

tilda
9. apr 2014

@eva_sebestova ak sa naozaj volas eva sebestova, tak to ta pani uz pravdepodobne vie 😉 a pan "uzasny" bude uz len a len tvoj 😝

6mia6
9. apr 2014

@tilda :-P 🙂 😀 😀

niky21
9. apr 2014

@talula úplne s tebou súhlasím ! Nie je nič horšie ako keď všetci vedia a ona je za chudatko ☹ ps: máš meno z mojej obľúbenej piesne od Sonata Arctica 😉 ja len tak 😉

blue_eyes
9. apr 2014

Uz se poprali ? 😀

silvinuska6
9. apr 2014

Ja osobne viem minimálne o 3 manželských pároch v mojom okolí ....navonok šťastná rodinka a pritom sa podvádzajú a poviem vám nie v každom z týchto manželstiev je to muž čo podvádza ..... je to veľmi smutné no ale k otázke raz som povedala kamarátke že ju frajer podvádza ako to dopadlo ? :D oni sa samozrejme uzmierili a ja som ostala za tú sprostú v jej aj jeho očiach odvtedy sa nemiešam do nikoho vzťahov aj keby neviem čo bolo ked sa ma niekto spýta narovinu či to je pravda odpoviem ale určite za nikým nebudem chodiť tvoj muž/žena ťa podvádza a či by som to ja chcela vedieť ? viem že nikdy nehovor nikdy ale mne sa to stať nemôže 😀 môj chlap by to nespravil

kiki68
9. apr 2014

manzelka by mala vediet,co doma ma za hovado...a moznot o vie a moc dobre,len sklopila usi a bude sa utesovat druhym deckom na ceste,ako pocit kratkodobeho bvitaztva je to fajn,ale myslim,ze chlap si po case narazi zase novu cicu. Takze je to asi zbytocne jej nieco hovorit, bude mat pocit ze tym tehotenstvom vyhrala na celej ciare, hoci nie je nic horsie ako chlap co sa vlaci kde kade a doma to ide zahrat na princa na bielom koni.

eeffka
Odpoveď bola odstránená
cobhan
9. apr 2014

naco by jej to bolo vediet? Ona je teraz tehotna, muza ma pri sebe, ty uz pre neho neexistujes, tak naco sa k tomu vracat. Este si z toho dobre vysla, ze si tehotna neostala ty

kety89
9. apr 2014

@eva_sebestova ahoj no ja by so to urcite chcela vediet ja som to uz zazila a kebyze mi stim niekto pomoze lebo otom vie tak by to bolo ovela jednoduchsie. ja som sa uz parkrat popalila a stale cakam nato kedy sa to zopakuje

kliara
9. apr 2014

@ tilda - určite sa tak nevolá, snáď by sem neuvádzala svoje pravé meno.

@kety89 - neviem či som správne pochopila, ty stále čakáš, kedy sa zopakuje nevera zo strany tvojho partnera? Aké smutné.

mima4
9. apr 2014

@silvinuska6
ahoj, k tej tvojej kamoske, ak ta bere ako sprostu lebo si jej povedala realitu, tak potom ta sprosta je ona... Ako v pohode zmierit sa s frajerom, vyriesit to... ale nevazit si ze sa dostala k takej informacii..no doplati na to len ona... uz len tymto pristupom

@eva_sebestova to ze si tak dopadla ako dopadla myslim ze vies, ze ty si urobila x chyb, nema to vyznam teraz riesit. Ak si mudra zenu, lutujes to, pretoze nevera je zla v kazdom pripade.
Urcite to jeho manzelke nevrav, strat sa niekam do neznama a hladat si slobodneho normalneho muza, ktory ma urcite hodnoty... tvoj frajer, ci milenec takym totiz nie je... ci skor ex... pre mna je to nula... Pretoze silni muzi maju manzelky, rodiny... slabi milenky!

domincek
Autor odpoveď zmazal
kiki68
9. apr 2014

a to ta jeho zena tak dlho nevedela,ze jej muz robi to,co robi? alebo zvolila vyckavaciu techniku? by ma porazilo z takeho bastarda. V tomto pripade je lepsie byt tou milenkou co zdupka,nez tou,co to ma doma a povedala tomu pred par peknymi rokmi ano. Lebo ako milenka si zena moze najst dalsieho muza,co bude fajn, bude mozno aj verny atd. Ale ta,co ma takeho bastarda,co uz takto podvadzal,tak pri prvej prilezitosti to spravi znovu. A ona s nim bude mat dve deti,cize o to narocnejsia situacia.
Ja by som tych chlapov za toto skalpovala...za ten ich pristup...

domincek
Autor odpoveď zmazal
marse
9. apr 2014

Akosi mi nejdu dokopy pojmy ako milenka - dlhotrvajuca nevera- fungujuca rodina. ☹
Ta žena si zasluži vediet pravdu.

katfan
9. apr 2014

@eva_sebestova nerada sa do teba púšťam,ale to ti nebolo tých 5 rokov ľúto,že ťaháš muža od rodiny?pochopím krátky úlet,ale 5 rokov?no a teraz si dopadla najhoršie...a jeho manželka to určite vedela,nedá sa skryť,keď niekto žije 2 životy.

dandy05
9. apr 2014

pravdu mozno, ale urcite nie od skodoradostnej zenskej, co jej pretahovala 5 rokov muza a cakala, az ublizi svojej zene a opusti ju, aby si zacali budovat spolocny "novy a laskyplny zivot". to je pokrytectvo najhrubsieho zrna, teraz od nej, to riesit, ked mala na to 5 rokov. nech jej to povie pan manzel sam.

guinevre
9. apr 2014

Inak, moja kolegyna sa tahala so zenatym chlapom asi rok, od rana do vecera, to jeho zena nemohla nevediet. Ranajky u milenky od 8 rano, vecery u milenky, a doma bol mozno o 22-23h. Predlzene vikendy po Europe. Raz jeho zena nasla aj dokaz, ale sa tvarila ako keby nic nebolo. Rok po tom co sa zena dozvedela (a on sa aj dalej tahal s milenkou), sa im narodilo dieta, takze ta zena sa si tvarila ako by nic sa nestalo. A to kolegyni plnil hlavu ako je doma nestastny a nespava so zenou 🙂

cmulinko
9. apr 2014

@eva_sebestova ja by som to chcela vediet uz len z toho dovodu ci sa v pripade vaginalnej mykozy ktoru by som pre mna z neznamych dovodov mala uz par mesiacov ma vobec vyznam pokracovat v prelieceni,ked pan manzel mi aj tak novu davku mikozy denno denne prinasa domov od milenky.Lebo tym,ze ty si spala s jej manzelom,tak ona vlastne spala aj s tebou a ak nahodou aj ty popritom spis este s niekym inym,tak vlastne aj tvoj partner spi s tvojim milencom a aj s jeho zenou. tu kazdy s kazdym spi a nikto si to nebezpecenstvo neuvedomuje co vsetko sa na vas moze v tom '' nevernom kruhu '' nalepit.Mne by bolo na vracanie ak by som vedela,ze rano to doma strkal do nej a vecer uz ho strka do teba a len on sam vie kam este si chodi strkat...ci si ty vobec bola jedina milenka pocas 5 rocneho '' vztahu '' a teda dufam,ze aspon s tebou pouzival kondom,lebo s manzelkou v 4 mesiaci tehotenstva asi tazko.

marianna9630
9. apr 2014

@eva_sebestova fuj, hanba a píšem to konkrétnej osobe - TEBE. charakter nula bodov.

mariuskaa
9. apr 2014

Zase odsudzovat takto ju nemusime. Predpokladam, ze je mladsia, naivnejsia popalila sa, lubila ho, cakala, ze manzelku opusti, a hlavne mu verila... ze medzi nim a manzelkou nic nie je. . Uz sa to myslim nestane.

googlinqa
12. apr 2014

chcela

zuriva
13. apr 2014

@mariuskaa bola by si taka velkodusna, aj keby to bola milenka Tvojho manzela? 😉