Chcem, aby ma priateľ pozdravil. Je to veľa?
Ahojte,
nie som nejaká stíhačka. Viem, že každý má svoje povinnosti. Ale mrzí ma, keď mi priateľ cez deň nenapíše, aspoň ahoj. Veď nechcem, žiadne litánie, ale aspoň ten pocit, že na mňa myslí.
Ja mu napíšem, pozdravím ho, zaželám pekný deň a on ma ignoruje. Niekedy jeden deň, niekedy dva.
Keď mu o tom poviem, začne mi tvrdiť, že to, že sa chcem pozdraviť ho citujem: moc, ale moc odo mňa odrádza a veľmi hnevá.
Čo si o tom myslíte ? Podotýkam, nie sme pubertiaci.
Ďakujem
Ja napríklad zas neznášal keď mi niekto napíše len ahoj. A nič iné...akože na ulici sa tak zdravím pomaly každému.
No a ak by si sa odmlcala, on sa vobec neozve?
@gypsomilka Áno, presne to aj urobím takto.
@vilma7 Ale veď som nenapísala len "ahoj". Popriala aj úspešný deň, nech sa darí v práci.
A inak spolu komunikujete, napríklad, že ti zavola? Alebo sa ti tie 2 dní ani neozve?
@0silvia0 Neviem. Akurát som písala v komentári vyššie, že ja sa pár dní neozvem a uvidím, že čo to spraví.
@weronika171717 Aj tie 2 dni sa neozve.
Vyskusaj sa neozvat a uvidis. Ked ti bude vycitat potom preco sa ty neozyvas, asi by som ho kopla do...
Bude to obyčajný buran. Hlavne toto vypisovanie si o sexe mi príde také strašne lacné, veď intimita sa prežíva úplne inak a zvlášť v štádiu randenia. On nie je do teba ani trochu zamilovaný, on je len nadržaný.
na zaciatku vztahu mi, teraz uz moj manzel, pisal hned rano ako sa zobudil apoprial mi pekny den. Vzdy ma to potesilo, nastartovalo mi to pekny novy den.Cize chapem ta. Teraz sme uz manzelia peknych par rokov a rano si poprajeme pekny den ked odchadza muz do prace a potom si uz nevypisujeme, vieme, ze kazdy ma svoje povinnosti pocas dna a vecer sa zasa stretneme doma. Ak si volame, tak je to uz nieco surne.
Nemá ťa rad ,nie si jeho priorita ,má ťa iba na jedno …Normálny ,seriózny chlap nepotrebuje vypisovať o sexe ,nech ide na Pokec .Nestojíš mu ani za pozdrav ,správu ,odíď z kratšej cesty pokým si mladá..
"Podotýkam,niesme pubertiaci" .. obaja,alebo len on nieje ? 😋 a že jo to moc,ale moc od teba odrádza,len spolu začínate chodiť alebo? Btw, ja tiež niesom na vypisovanie. Ráno napíšem a cez deň už nestíham väčšinou
A vieš čo ho hnevá? Že ty sa správaš, ako keby ste boli vo vzťahu. Podľa všetkého on s tebou vo vzťahu nie je. A toto vynucovanie si pozornosti ho vytáča do vývrtky.
Najprv som si myslela že budem súhlasiť s názorom že je to otravné ale zmenila som názor. Keď sme boli mladí a chodili do školy tak sme si napísali/ zavolali každý deň. Niekoľko rokov sme mali vzťah na diaľku a vtedy sme si písali nonstop, vždy keď sme mohli a začalo nás to obťažovať také nasilu dokazovanie že na seba myslíme skrz počet správ. Porozprávali sme sa o tom a namiesto toho sme si stanovili čas kedy sme si volali aby sme sa nepresytili a mali si reálne čo povedať, každý alebo každý druhý večer. Po 6 rokoch sme sa zobrali a začali spolu bývať, vtedy nastala zmena, ráno ho vyprevadim a po práci sa porozprávame aký sme mali deň a čo plánujeme. Počas dňa nekomunikujeme ale posielame si memes a vtipné videá, niekedy si ich pozrieme aj s dvojdňovým odstupom 😂 keby mi teraz vypisoval ako sa mám počas dňa a vyžadoval odpoveď pošlem ho do pr*ele, nemám čas ani chuť. Porozprávame sa keď bude doma, viem že na mňa myslí aj bez toho aby mi posielal správy. Myslím že ťa skôr srdce že vieš že mu nechýba a chcela by si mu chýbať Viem si predstaviť že sú ľudia ktorí ten rozhovor potrebujú. V tvojom prípade ale zváž či si ty pre neho taká priorita ako je on pre teba. Na začiatku vzťahu by ťa logicky mal uisťovať o náklonnosti a ak už teraz on vníma že mu v tomto ohľade nesediš tak sa porozprávajte a uvidíte či spolu vôbec vidíte budúcnosť. Nie ste si nič dlžný každý dáva iba toľko koľko je schopný a ochotný dať.
Keby som ja napísala priateľovi správu,,ahoj, prajem ti pekný den" a ja by som mu nestala zato, aby mi odpísal,,ďakujem, aj tebe 😘" , nestal by mi za to.
Jeho ignoracia by mi bola dostatočným dôkazom toho, že mu na mne nezáleží.
Ak sa dvaja ľúbia, obzvlášť v začiatkoch!!!! Tak hádam napísať si počas dňa je to najmenej.
Iné je to po 20r manželstva, samozrejme, aj to mne manžel úplne bežné zavolá, keď ma chvíľu kľud, aký mame deň a ako sa mame.
Takže by som sa mu vykašlala na hlavu, keď vie napísať len vtedy, keď ma on na to náladu.
Nestojí ti za to. Zaslúžiš si muža, ktorý bude mať úprimný záujem vedieť, ako sa počas dňa máš a ktorý ocení, že mu zaprajes ráno krásny deň.❤
Ty s nim asi dlho nechodis, vsak? Mne to pride tak, ze nema o teba moc zaujem (okrem sexu) aj ta jeho poznamka o tom vela svedci.
Tebe vlastne o čo ide? Čo chceš počuť? Veď si to po sebe ešte raz prečítaj s zamysli sa. Stojí ti tento vzťah za to?
Neviem preco ale mne taketo vypisovacky pridu viac ako neosobne. Bud si zavolajte alebo sa stretnite.
nie je to normalne,ale zda sa mi,ze raz si tu uz pisala,ze ta ignoruje par dni
a veta,ze ho to moc a moc odradza,ako zarad spiatocku a vykasli sa na nho
ja nechapem,ze sa nechate zeny takto ponizovat stale a doliezate a doprosijete sa chlapom...
kym spolu chodite,mali by ste sa "vznasat" a nie riesit,ze ta dva dni ignoruje
@pipistrel13 Áno, to som písala ja tiež
@0kristina0
@koniarova
Máte pravdu
a ako casto travite cas spolu? vtedy je v pohode? zaujima sa o teba? ked je chudak taky otraveny z pisania... ja by som ho fakt par dni odignorovala a uvidis ako zareaguje
@0silvia0 Áno, tak urobím.
@kat_ odreagujem
@kat_ pardon. odignorujem
@toskanka Tak by nemal zavádzať. Že so mnou vo vzťahu nie je mi nepovie, vieš, kvôli čomu ? Nechcel stratiť sexuálne radovánky.
@viestta Už po týchto rečiach jeho nemám absolútne chuť. Keď niekto sa nevie dohodnúť na kompromise, ale dáva rovno ultimáta..
Tak ked nemas chut, co este riesis? Uz v druhej debate to iste. Ty sama sa nevies rozhodnut, ci ti ten chlap vobes stoji za to aby si s nim stracala cas?
@viestta Ale už viem, že stojí za 💩. Len to mi vŕta hlavou, že čo je na to tak strašne odradzujúce, popriať niekomu nech sa mu darí. Veď nevyžadujem litánie. Toto mi nejde do hlavy.

@h2 Aj takáto komunikácia bola, ako spomínaš. Typu, aký si mal deň, aké máš na zajtra plány. Bez odozvi ...odozvu to malo akurát vtedy, keď mal resekciu ďasna a zubu a mal bolesti, potreboval ofukovať. A ešte keď bolo písanie o sexe, vtedy aj práci bola príležitosť odpísať. Nuž, ale ďasno už má zhojené ....už komunikáciu nepotrebuje