Chcem byť šťastná. Chcem tak veľa?
Dumám, rozmýšľam a už neviem ako ďalej. Je to začarovaný kruh. Manžel ma podvádzal ani neviem koľko krát. Hádam ani on sám to nevie. Bola som nešťastná a tak som si našla známosť. Samozrejme že je ženatý a samozrejme že som sa zaľúbila. S manželom už rok nespávam. Teraz som mu našla starý mobil s sms-kami, kde si dohadoval stretnutie s kurvou. Rozhodla som sa, že sa rozvediem, napísala som žiadosť o rozvod. Problém je, že sa bojím, že ostanem sama. Priateľ sa nechce rozviesť.
Ak chces byt stastna, nauc sa v prvom rade byt stastna sama so sebou. Stastie zalozene a zavisle na inej osobe je velmi krehka a nestabilna zalezitost a zvycajne nema dlhu trvacnost, lebo ludia nie su neomylní. Ked dokazes byt stastna vlastnym nastavenim mysle bezpodmienecne, potom zacni riesit vztahy...
👍
@obsadenemeno 👍
@lavender27 ten dotycny pan milenec nie je nevinný anjel, je to debil, ktorý podvádza svoju manželku, ale úplne rovnaká ako on je aj tá, čo mu rozťahuje nohy, či je slobodná, alebo vydatá. Obidvaja bez charakteru - môj názor. Jeden podvádza, druhý kradne to, čo mu nepatrí.
@lavender273 ja nie som zlodej. Ja som len dala tomu druhemu kluce od susedovho domu, ale kradol on... to je taka ista definicia, ako ze kto rozbija rodinu pri nevere (chlap, ci jeho milenka).
Ak by som vedela, ze ma v plane susedov vykradnut a aj tak mu kluce dala, som jeho komplic.
A Ak ona raz vie, ze je zenaty a ajtak mu s radostou skace do postele, ma svoj podiel.
Teoreticky jej ho mozeme vycislit v percentach, aby to bolo spravodlive.
Boli by fajn, ak by ste si tu niektoré trocha ujasnili pojmy. Šťastie isto neprináša byť vo vzťahu. To je trocha taký detinský rozum. Pokiaľ nie ste šťastná sama zo seba, tak to neprinesie ani harmonický vzťah😒
Takto stastna nikdy nebudes ked muz tvoj si nasiel milenku a ty si si tiez nasla znamost, take vztahy casom skrachuju ked chces byt stastna rozved sa a zacni odznova ale zo slobodnym muzom ktory nema ziadne zavazky.....
Autoorka moja co to citam....okamzite oboch nakop do zadku...zober sexi saty a padaj sa zabavit.....nabehni do prveho fitka popozeraj fesakov 🙂....padaj na dajaky welnes vyloz nohy daj poharik vinka....uzivaajjj siii....ser na xlapov......ten pravy nemboj casom pride......zacniii zzxiittt sup do toho😘
Príliš sa tu opakuje teoretická fráza, že autorka má byť šťastná sama so sebou. Ľahko sa to hovorí tým, ktoré žijete s dobrými partnermi a tí znásobujú vaše šťastie. Človek je tvor spoločenský, takže nemusí byť zákonite šťastný sám so sebou. Hlavne ona nevie a nemôže byť šťastná sama so sebou, keďže bola partnerom sklamaná. Bola zvyknutá na lásku, o ktorú prišla, tak je normálne, že je nešťastná. A naučiť sa byť šťastná sama so sebou nie je také jednoduché, to chce véééľmi dlhý čas. Ale to je ťažké pochopiť tým, ktoré v podobnej situácií neboli. Nikto neprežíva rozchody a nevery ľahšie len preto, že je šťastný sám so sebou. Ja jej môžem poradiť len to, že určite si ju lásku raz nájde a nech nestavia svoje šťastie na nešťastí iných, tak ako to robí teraz.
@oli18 to nie je teoria, ale prax. Viem, o com hovorim. A nikto jej neradi, ze ma byt SAMA alebo OSAMELA, kedze clovek je tvor spolocensky. Ale spolocnost ti moze robit aj suseda, kamosky, rodina....nie vzdy len nejaky chlap v ulohe partnera.
A naucit sa byt stastna sama so sebou nie je vobec dlhodoba zalezitost. Ale samozrejme ak si autorka bude donekonecna opakovat, ze moze byt stastna len s nejakym chlapom, tak veru stastna sama so sebou nebude. Lebo co si v mysli opakujes, tym sa stavas. Mozog je srandovny organ, dokazes ho presvedcit na hocico.
To "byt stastna sama so sebou" bolo myslene tak, ze by mala akceptovat realitu a vidiet nielen negativa, ale aj pozitiva a zameriavat sa na to pekne, co v zivote ma. Ved aha, ma teraz DVOCH!!! chlapov a aj tak nie je stastna. A na aku lasku bola zvyknuta???? Podla toho, co pise, tak manzelstvo bolo nefunkcne uz dlho. Ona uz zabudla, co je laska. Praveze si zvykla, ze s nou chlap mava ako na prveho maja a takisto milenec ju ma len na to jedno.
Byt stastnou znamena aj akceptovat veci, ktore v mojom zivote su. Zmenit veci, ktore sa mi nepacia. Stastie sa ti len tak "nestane" samo od seba. A ak autorka caka, ze bude stastna s milencom, ktory jej uz dopredu povedal ze sa nerozvedie, tak si zaraba na este vacsie nestastie ako doteraz.
Mnohe zeny tu by si mali uvedomit, ze ak im nejaka zenska klofne muza, je to hlavne jeho vina. Lebo pravdepodobne keby to nebola ta, tak by to bola ina... A ze rozbija rodinu? Hmm chlap si ju rozbija sam... Myslim ze zeny alebo muzi, ktori su dlhodobo osameli, im je jedno s kym sa zacnu stretavat. Zazila som neveru este v casoch cca 20 rokov som mala a darmo som sa hnevala na dotycnu... On bol ten ktory mal pravo sa rozhodnut...
Podla toho co pises su teda dva druhy nevery. jedna je strasne bolestiva, trpka,neznesitelna a urazajuca..to je ta jeho...a potom je taka mala,nenapadna,nikomu neubluzujuca a nebolestiva a to je ta tvoja!
negatívni jedinci nikdy nebudu stastní
@tiper24 a,je velmi tazke vujst z negativizmu a zacat zivot vninat pozitivne... Vlastna skusenost a to som stastne vydata uz viac ako 10 rokov. 😁
@nelinka2009 negatívni ludia ti budu podkopavat nohy, ohovarat ta, zavidiet ti lebo nic ine v nich nie je len zloba 🙂
Som realista. Viem čo to je byť sám. Už som to zažila. Práve preto sa toho bojím. Čo už, každý človek je iný. Asi som výnimka. No stavím sa, že väčšina z tých, ktorí tvrdia aké je to fajn, sú šťastne zadaní.
aj sam moze byt clovek stastny
@katkati a co ked nema tu moznost. Predstav si to z inej strany. Mas co ja viem 40 - 45 rokov. Rozvedies sa. V okoli uz nemas ziadnych slobodnych muzov. Dlhodobo. Paci sa ti napr kolega alebo hocikto iny. Vidis ze sa pacis jemu, je tam iskra, on ta bali, a ty si stastna ze si ta konecne niekto vsimol... Trufam si tvrdit, ze po dlhodobej samote by 80 percent rozvedenych zien prijala aj zenateho muza. Mozno viac. Lebo na vyber uz nema... A opacne, velmi malo slobodnych ci rozvedenych muzov by malo nejake zabrany zacat si s vydatou zenou...

@paula145 a este jedna vec - pravo moralizovat a pohorsovat sa nad tym, ako sa tvoj manzel sprava si stratila vo chvili, ked si ho takisto podviedla. Nezalezi na tom, ze len raz. Od tej chvile ste boli obaja podvadzani aj ti, co podvadzaju. Urobilo ta to aspon stastnou? Ked uz tak velmi po tom stasti tuzis...... zaujimalo by ma to.
A ak bol ten tvoj muz tak hrozny po cele tie roky, mala si to riesit skor a urcite nie tym, ze klesnes na jeho uroven. Uz si mohla byt stastna davno. Ale stastie si musis vybudovat sama, nik iny to za teba neurobi. Ak potrebujes chlapa na to, aby si bola stastna, lebo sama so sebou stastna byt nevies - to uz vypoveda vela o tebe samotnej.
Uz ti to tu niektore zeny pisali, ze najprv musis byt stastna sama so sebou a az potom dokazes byt stastna s inymi. Druhi ludia tu nie su nato, aby nas robili stastnymi. Stastie je VNUTORNY pocit, nezavisi od inych ludi, len od nas samotnych.
Cize sa vykasli na oboch a zacni lubit a vazit si samu seba. A potom budes STASTNA.
Lebo tvoje stastie bude zavisiet len a len od teba.