icon

Chcem ísť žiť na ulicu

tobias123321
29. jún 2025

Mám taký sen už dlho že pôjdem žiť na ulicu na záhradu teda do unimobunky kúpim si ovce a budem sa starať o ne. Dám výpoveď v práci predám auto a bude kľud. Nevidím zmysel tohto snaženia že mám 25 rokov nikdy žiadna priateľka žiadny kamaráti absolútne nikto vkuse sám. Načo mám mať starosti bežného života keď nič pekné z toho nemám radšej budem žiť na ulici. Som odkázaný na večnu samotu cítim to

columbovazena
29. jún 2025

@tobias123321 Nič v zlom, ale ty si retardovaný? To čo za "životný plán" si si vymyslel? 25 ročný chlap? Nehrabe ti náhodou? Zobrať na ulici a vyberát kontajnery? To ozaj toto chces? Si normálny? Čo budeš robiť, keď nič nevyzobres, keď nebudeš mať čo jesť, kde bývať, keď príde zima, keď ochories? Ti j..e ozaj? Zdá sa ti to jednoduchšie ako sa o niečo snažít? To ozaj chces žiť ako ľudia na okraji spoločnosti? Buď nie sú ozaj normálny , alebo máš psychické problémy. V 1.pripade sa uvedom, nelutuj sa a začni niečo so sebou robiť, v prípade 2. rýchlo smer odbornik

patus_2
29. jún 2025

@tobias123321 ak chceš vyskúšať prácu na farme, zober to čo to tu radia. Väčšie salaše, ktoré zháňajú pastierov, zaplatia a možno aj poskytnú ubytovanie. Predstava žobrania a kontajnerov je súca na návštevu odborníka. Čo sa týka vlastnej farmy to tohto sa nepúšťaj, poznám ľudí čo majú farmuz predávajú mlieko, výrobky z neho, mäso, vajcia (majú povolenia), poskytujú agro služby a len len, že vyžijú, pritom makajú od svitu od mrku...

billy_jean
29. jún 2025
@columbovazena

@tobias123321 Nič v zlom, ale ty si retardovaný? To čo za "životný plán" si si vymyslel? 25 ročný chlap? Nehrabe ti náhodou? Zobrať na ulici a vyberát kontajnery? To ozaj toto chces? Si normálny? Čo budeš robiť, keď nič nevyzobres, keď nebudeš mať čo jesť, kde bývať, keď príde zima, keď ochories? Ti j..e ozaj? Zdá sa ti to jednoduchšie ako sa o niečo snažít? To ozaj chces žiť ako ľudia na okraji spoločnosti? Buď nie sú ozaj normálny , alebo máš psychické problémy. V 1.pripade sa uvedom, nelutuj sa a začni niečo so sebou robiť, v prípade 2. rýchlo smer odbornik

@columbovazena on je psychiatricky pacient a pokial sa nemylim aj autista. A to nemyslim v zlom teraz.

andrejka2424
29. jún 2025
@patus_2

@tobias123321 ak chceš vyskúšať prácu na farme, zober to čo to tu radia. Väčšie salaše, ktoré zháňajú pastierov, zaplatia a možno aj poskytnú ubytovanie. Predstava žobrania a kontajnerov je súca na návštevu odborníka. Čo sa týka vlastnej farmy to tohto sa nepúšťaj, poznám ľudí čo majú farmuz predávajú mlieko, výrobky z neho, mäso, vajcia (majú povolenia), poskytujú agro služby a len len, že vyžijú, pritom makajú od svitu od mrku...

@patus_2 Presne, stále sú voĺné miesta pastierov.Je to práca náročná na čas, problém si vziať voĺno. Robia to väčšinou samotári, často alkoholici. Ovečkám jeho depky vadiť nebudú a čokoĺvek je lepšie, ako natŕčať ruku a živoriť, ale on to určite vie, že vždy sú možnosti.Toto vyfňukávanie a odmietanie akejkoĺvek rady ho napĺňa.Konečne nejaká pozornosť voči nemu, lebo sám je najmúdrejší a tabletky on nepotrebuje.Robím v zariadení, kde veĺa klientov odmieta psychiatra a je to niekedy horšie ako v blázinci.Tí, čo to najviac potrebujú, tí sú najväčší odborníci a doktora im netreba vraj,ak aj majú lieky, nechcú ich brať .Tak si tie výstupy dennodenne odserú všetci naokolo.Aj tí.čo sa poctivo liečia.

billy_jean
29. jún 2025

Citujem ťa: " Bežný ľudia sú až príliš primitívny a sprostý aby to pochopili. Nerozumieš tomu nechaj tak. Škoda reči. Výpoveď dávam v servise. Nechávam byt. Predávam auto.
A idem žiť na záhradu ako bezdomovec. Nastavil som si tak pôžičky splátky že akurát z invalidného dôchodku. Na chatke som si nachystal veci už unimobunku tam mám.
A budem chodiť špinavý vo vetrovkach kontajnery vyberať. Je mi jedno.A piť začnem.
Budem mat kľud keď všetko nechám predám. Čistá hlava. A budem piť furt aby som sa usmieval." To bolo pred pol rokom.

andrejka2424
29. jún 2025
@billy_jean

Citujem ťa: " Bežný ľudia sú až príliš primitívny a sprostý aby to pochopili. Nerozumieš tomu nechaj tak. Škoda reči. Výpoveď dávam v servise. Nechávam byt. Predávam auto.
A idem žiť na záhradu ako bezdomovec. Nastavil som si tak pôžičky splátky že akurát z invalidného dôchodku. Na chatke som si nachystal veci už unimobunku tam mám.
A budem chodiť špinavý vo vetrovkach kontajnery vyberať. Je mi jedno.A piť začnem.
Budem mat kľud keď všetko nechám predám. Čistá hlava. A budem piť furt aby som sa usmieval." To bolo pred pol rokom.

@billy_jean No a takýchto sú potom plné DSS. Väčšina predala,prepila bývanie,nabrala pôžičky,čo to sa potúlala pod mostom, vyžobrávala a potom zo zdrav.a psych.dôvodov skončí v domove, platia tam pár eur a zbytok sa skladáme my. Nenormálne dlhy im vznikajú,ale oni sú v pohode, nemajú im z čoho brať. O tom, že keď im prídu výmery dôchodkov, tak sú veselí sa radšej nevyjadrujem.Kolegyňa ,, čo celý život pracovala má dôchodok nižšíako títo ...ach.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat A najhoršie je, že presne títo z ulice si to najmenej vážia.Nevedia si zvyknúť, že sa ští do wc a nie hocikde ich napadne, vadí im,že majú prísť na hotové sa najesť do jedálne, že sa musia okúpať.Všetko.Velké percento sa vracia naspäť na ulicu žobrať,kradnúť a spať pod mostom-väčšia sloboda.

majamat
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat Alkáčov ani nespomíaj. U nás chlastajú prvú ligu a starý ,chorý človek čakaj aj 2 roky v poradovníku. S týmito stroskotancami nemám najmenší súcit a neviem si predstaviť dať raz niekoho z rodiny do takéhoto zariadenia, kde sa nachádzajú aj bezďáci ,alkoholici a schyzofrenici .

majamat
Autor odpoveď zmazal
tobias123321
autor
29. jún 2025
@billy_jean

@columbovazena on je psychiatricky pacient a pokial sa nemylim aj autista. A to nemyslim v zlom teraz.

@billy_jean ale ja som normálny nie som retardovaný

tobias123321
autor
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ja chodím poctivo do roboty tri roky vkuse automechanika robím nikdy som nepil nenadávam nefajčím slušný som

xenia65
29. jún 2025
@lllaila

@xenia65 u nás má pastier oviec 1500 eur

@lllaila veď hovorím...

majamat
Autor odpoveď zmazal
tobias123321
autor
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat mňa ničí to že musím žiť normálny život chodiť do roboty tváriť sa že všetko je super a pritom doma mi je strašne smutno kôli samote. Celé leto nič žiadny kamaráti žiadna dovolenka nič chodím po festivaloch a ani slovo od nikoho. Ja nehccem ísť na ulicu ja len nechcem byť sám už.

tobias123321
autor
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat idem na návštevu dakde susedka má popita daco pomôcť technické jaký zlatý chlapec šikovný slušný som rada že vás tu mám priateľka musí byť rada že vás má a ja sa tak akurát usmejem a je mi do plaču lebo realitu nikto nevidí. Pre ľudí som ok ale nevidia ako mi je snažím sa už dlho dakde sa dostať medzi rovesníkov ale nedarí sa mi nič

billy_jean
29. jún 2025
@tobias123321

@majamat idem na návštevu dakde susedka má popita daco pomôcť technické jaký zlatý chlapec šikovný slušný som rada že vás tu mám priateľka musí byť rada že vás má a ja sa tak akurát usmejem a je mi do plaču lebo realitu nikto nevidí. Pre ľudí som ok ale nevidia ako mi je snažím sa už dlho dakde sa dostať medzi rovesníkov ale nedarí sa mi nič

@tobias123321 a opýtal si sa kamoša? Nejakého bývalého? Alebo niekoho v tvojom okolí, čo postupne prerušil kontakt, že kde robíš chybu?

tobias123321
autor
29. jún 2025
@billy_jean

@tobias123321 a opýtal si sa kamoša? Nejakého bývalého? Alebo niekoho v tvojom okolí, čo postupne prerušil kontakt, že kde robíš chybu?

@billy_jean nikde ja som prerušil lebo furt každý len dačo chcel a väčšina najlepšia z dectva si našla frajerky a už sa to pokazilo. U mňa sú vzťahy kamaratstva strašný problém všeobecne

lienkashcj
29. jún 2025

Začali letné prázdniny a niekto sa nudí? Lebo ak toto nie je vtip, tak si rýchlo vybav sedenie u psychológa.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
tobias123321
autor
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat to je také z trucu keď nič pekné není načo chodiť do roboty zbytočne starosti

andrejka2424
29. jún 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat Strašne nevie komunikovať s ĺuďmi,ale žobrať bude .Otravovať nonstop ĺudí, ktorí ho budú posielať kade ĺahšie, alebo do roboty chodiť a nie paprče natŕčať...ja neviem, to nejak nesedí s tou sociálnou fóbiou. Chce bývať v unimobunke, izolovane a pritom trpí samotou-ak nie je aj retardovaný, tak mu muselo docvaknúť, že to nie je nijak domyslený plán. Mne príde,že tu napísal len preto,aby sa mu dostalo pozornosti a ĺutovania.

tobias123321
autor
29. jún 2025
@andrejka2424

@majamat Strašne nevie komunikovať s ĺuďmi,ale žobrať bude .Otravovať nonstop ĺudí, ktorí ho budú posielať kade ĺahšie, alebo do roboty chodiť a nie paprče natŕčať...ja neviem, to nejak nesedí s tou sociálnou fóbiou. Chce bývať v unimobunke, izolovane a pritom trpí samotou-ak nie je aj retardovaný, tak mu muselo docvaknúť, že to nie je nijak domyslený plán. Mne príde,že tu napísal len preto,aby sa mu dostalo pozornosti a ĺutovania.

@andrejka2424 a čo mám robiť povec vieš aký je to pocit nemať nikoho celý život ? Nikto nepoviete čo mám robiť ale len kritizujete neviem sa spoznávať ale ľudia mi chýbajú

marca12
29. jún 2025
@tobias123321

@nikaeli budem chodiť žobrať a pre ovce spravím miesto

@tobias123321 Nehnevaj sa,ale s takymto zmyslanim sa ani necudujem,ze od teba ludia bocia. Napad je to fajn. Neodsudzujem,ze chces zit na samote. Ale este sa na to pozri dospelackou optikou. Vodu,elektriku tam budes mat? Ako budes v zime kurit? Preco by si mal ist po zobrani? Z chovu zvierat mozes mat uzitok a zarobit si peniaze. Alebo si najdi pracovne miesto niekde na lazoch. Pomocnikov vsade hladaju. Dostanes strechu nad hlavou a este si aj zarobis. Len je otazne,ci sa ti chce pracovat okolo zvierat. Alebo mozes ist robit do zahranicia. Uvidis svet,spoznas inych ludi. Zivot nie je taky cierny ako sa ti zda. Nemrhaj svojim krasnym zivotom. Si zdravy a vaz si to.

majamat
Autor odpoveď zmazal
marca12
29. jún 2025
@tobias123321

@majamat mňa ničí to že musím žiť normálny život chodiť do roboty tváriť sa že všetko je super a pritom doma mi je strašne smutno kôli samote. Celé leto nič žiadny kamaráti žiadna dovolenka nič chodím po festivaloch a ani slovo od nikoho. Ja nehccem ísť na ulicu ja len nechcem byť sám už.

@tobias123321 Ak chodis na festivaly,tak sa ozvi starym znamym. Napis im spravu a ak odmietnu,skusaj dalej.

andrejka2424
29. jún 2025
@tobias123321

@andrejka2424 a čo mám robiť povec vieš aký je to pocit nemať nikoho celý život ? Nikto nepoviete čo mám robiť ale len kritizujete neviem sa spoznávať ale ľudia mi chýbajú

@tobias123321 Čo trieskaš sprostosti? Poradili ti snáď stovky ĺudí a všetko je blbosť.