Chcem ísť žiť na ulicu
Mám taký sen už dlho že pôjdem žiť na ulicu na záhradu teda do unimobunky kúpim si ovce a budem sa starať o ne. Dám výpoveď v práci predám auto a bude kľud. Nevidím zmysel tohto snaženia že mám 25 rokov nikdy žiadna priateľka žiadny kamaráti absolútne nikto vkuse sám. Načo mám mať starosti bežného života keď nič pekné z toho nemám radšej budem žiť na ulici. Som odkázaný na večnu samotu cítim to
Ak chceš ozvi sa, vekovo sme podobne a rada spoznávam nových ľudí.
A po festivaloch aj ja rada chodím,
Ak chceš ozvi sa, vekovo sme podobne a rada spoznávam nových ľudí.
@maria12334 napísal som ti
@tobias123321 choď robiť baču na podtatranské lúky, tie oštiepky, enciány, parenice sa samé nevyrobia. Nie každý to vie robiť, nie každý to chce robiť, uplatníš sa. Úplne seriózne.
Tie ovce, potrebujú tiež opateru.Nebudu žiť len z toho čo sa napasu. Treba, ich strihať, na jar sa kotia, treba ich dojčiť atď. Z čoho budeš pokrývať svoje živobytie ty, keď nebudeš pracovať. Veď, aj za chatku a pozemok treba platiť dane. Ty, máš choré uvažovanie a preto si neudržíš ani vzťahy. Treba pracovať na svojom duševnom zdraví a pohe. Pre existenciu nie je nutnosť mať partnerku, rovnako spokojný život sa dá žiť aj sám. Tvoja partnerka by teda vyhrala,keby išla do vzťahu s takto choro uvažujúcou osobou.
Tie ovce, potrebujú tiež opateru.Nebudu žiť len z toho čo sa napasu. Treba, ich strihať, na jar sa kotia, treba ich dojčiť atď. Z čoho budeš pokrývať svoje živobytie ty, keď nebudeš pracovať. Veď, aj za chatku a pozemok treba platiť dane. Ty, máš choré uvažovanie a preto si neudržíš ani vzťahy. Treba pracovať na svojom duševnom zdraví a pohe. Pre existenciu nie je nutnosť mať partnerku, rovnako spokojný život sa dá žiť aj sám. Tvoja partnerka by teda vyhrala,keby išla do vzťahu s takto choro uvažujúcou osobou.
@anna777115 nerozumieš ničomu
@anna777115 nerozumieš ničomu
@tobias123321 tvoja štandardná odpoveď pre každého je - nerozumieš tomu. Takto ti poviem, jediný, kto tomu nerozumie, si ty. Tým, že si autista a más aj poruchu osobnosti máš zmenené myslenie, iné ako zdravý človek. Ty nerozumieš bežným veciam, vzťahom, procesom, nevieš sa začleniť do skupiny ľudí, nerozumieš sociálnym interakciám. Ty nerozumieš ostatným ľuďom a logicky ostatné ľudia sa možno snažia, ale nikdy ti nebudú rozumieť.
@tobias123321 tvoja štandardná odpoveď pre každého je - nerozumieš tomu. Takto ti poviem, jediný, kto tomu nerozumie, si ty. Tým, že si autista a más aj poruchu osobnosti máš zmenené myslenie, iné ako zdravý človek. Ty nerozumieš bežným veciam, vzťahom, procesom, nevieš sa začleniť do skupiny ľudí, nerozumieš sociálnym interakciám. Ty nerozumieš ostatným ľuďom a logicky ostatné ľudia sa možno snažia, ale nikdy ti nebudú rozumieť.
@billy_jean ja nemám poruchu osobnosti
@majamat nemám naozaj. Len úzkostné poruchy depresívne ocd ale žiadne poruchy osobnosti schizofrénia nič také vážne
@billy_jean ja nemám poruchu osobnosti
@tobias123321 si autista, to si mi písal na FB. Tomu aj verím. Poruchu osobnosti máš takisto.
@tobias123321 si autista, to si mi písal na FB. Tomu aj verím. Poruchu osobnosti máš takisto.
@billy_jean poruchu osobnosti nemám a to že som autista tiež nemám na papieri
@majamat ale ja nemám poruchu osobnosti. Veď chodím od decka po psychiatriach psychológov psychiatroch tak hádam viem čo mám. Na papieri mám už asi 15 rokov : generalizovana úzkostna porucha s panickymi atakmi,ocd,depresívna porucha, akútna stresová reakcia s agresivitou, syndróm závislosti a tikova porucha bodka
@majamat ale ja nemám poruchu osobnosti. Veď chodím od decka po psychiatriach psychológov psychiatroch tak hádam viem čo mám. Na papieri mám už asi 15 rokov : generalizovana úzkostna porucha s panickymi atakmi,ocd,depresívna porucha, akútna stresová reakcia s agresivitou, syndróm závislosti a tikova porucha bodka
@tobias123321 Tak sa daj znovu otestovat psychologickou a daj jej precitat vsetky svoje vylevy na MK a FB. A potom sa porozpravajme o diagnozach. Si presne v tom veku, kedy sa profiluju tak poruchy osobnosti ako aj tazsie poruchy = schizoafektivna porucha, schizorenia apd. Preco o sebe tvrdis, ze si autista, keby si to nemal potvrdené?
@majamat to už neviem bolo toho strašne veľa milióny doktorov nemocníc to je jedno kto čo výsledok je na papieri čo som napísal hádam to nechceš spochybňovať
@tobias123321 Tak sa daj znovu otestovat psychologickou a daj jej precitat vsetky svoje vylevy na MK a FB. A potom sa porozpravajme o diagnozach. Si presne v tom veku, kedy sa profiluju tak poruchy osobnosti ako aj tazsie poruchy = schizoafektivna porucha, schizorenia apd. Preco o sebe tvrdis, ze si autista, keby si to nemal potvrdené?
@billy_jean lebo sa tak cítim a veľa by to vysvetľovalo a aj psychológ môj to tvrdí ale na papier to nedá lebo na to asi treba specialnejsie vyšetrenia
@billy_jean lebo sa tak cítim a veľa by to vysvetľovalo a aj psychológ môj to tvrdí ale na papier to nedá lebo na to asi treba specialnejsie vyšetrenia
@tobias123321 cize to, co som napisala je pravda teda. A bodka. V tvojom jazyku 🙂.
@billy_jean a aj keby som mal neviem čo nechápem čo to mení na všetkom
@tobias123321 cize to, co som napisala je pravda teda. A bodka. V tvojom jazyku 🙂.
@billy_jean čo ? 🙈
@billy_jean a aj keby som mal neviem čo nechápem čo to mení na všetkom
@tobias123321 zase tomu nerozumies? Precitaj si to este raz, aj dva krat.
Tak vyskusaj. Ci sa Ti to bude pacit viac ako normalne byvanie, praca, budivanie niecoho. A ci takym stylom na ulici aj skor nejaku frajerku najdes.
Zacni setrit, daj si nejake ciele, venuj sa hobby (= najdes kamaratov) a trosku sa vzchop.
@colsami z čoho bude šetriť? Zo žobrania? Keď odíde z roboty
@majamat presne to som mu chcela povedat aj ja. Ze poruchy osobnosti sa urcuju az v dospelom veku. A teraz sa aj zasadne prejavia. Co sa tu deje.
@majamat už to motate tu všetko dajak asi sa nudíte veľmi. Spochybňovať doktorov len to je celkom neúctivé
Pre komentujúcich - nemrhajte svojou energiou a časom, toto tu už od autora bolo, dokonca v rôznych témach, názvoch, farbách a odtieňoch, aj s chuťou na bezdomovectvo, aj s plačom nad biednym životom, nekonečné bedákania, rád bolo v každej diskusii milión, ale efekt žiadny, lebo podstata týchto diskusií je inde 😉

@columbovazena on je psychiatricky pacient a pokial sa nemylim aj autista. A to nemyslim v zlom teraz.
@billy_jean Aha, tak to som nevedela, to mení situáciu. No každopádne vyberanie kontajnerov nie je správna cesta