Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
@ushuaia a este neviem z akeho dovodu jej deti lutujes,nevyzeraju zanedbane ani nestastne. To uz je vrchol pisat taketo hluposti,len zato ze nezije s partnerom. Sa uvedomte poniektore,lebo to sa citat neda.
@lenocka123 to si netreba vsimat, to pisu bud zeny, ktore su podvedene, alebo zeny moralistky, alebo zeny , ktore si myslia ze svet je ruzovy a im sa nic stat nemoze. Uplne najhorsie na tom je, ze aj ja som zila v takej nerealnej ruzovej bubline kedysi davno a bola som aj velka moralistka, prave preto sa k nim ani nejak nevyjadrujem, lebo viem ako zivot niekedy zamiesa karty a ako rychlo taka bublina dokaze splasnut a nastava realny zivot.
@lenocka123 tato diskusia mi uz pride ako hon na bosorku, par ich zacalo a vsetky ostatne sa nabaluju a kricia "na sibenicu snou".. nikto ju nepozna a na zaklade par napisanych viet /predpokladam ze v hneve/ ju budu kamenovat, sudit a urazat..
zeny to snad naozaj nemate nic ine na robote, len riesit a sudit zivot niekoho, koho ani vobec nepoznate a nevidite do jej zivota?
@lenocka123 inak v mojich prispevkoch som nikomu nenadavala, nikdy som tu nikoho nekritizovala...jasne ze kazdy je omylny, preto sme predsa ludia...,ale nehnevaj sa na mna zacat temu chcem mu znicit zivot, vyhrazat sa jeho detom, ked jeho zena znicila zivot jej dietatu...,znicim aj ja..toto su ubohe argumenty, kazda normalna zena vie, ze vztah so zenatym nema stastny koniec, nato mala mysliet skor, alebo si uzivat a davat sakra pozor aby neotehotnela...ked chce peniaze nech to teda riesi sudnou cestou, ale hlavne nech si zachova sebauctu, lebo od vcera to tu je iba o tom istom dokola, nikto jej tu nepovie nic ine, a najma uz to tu bolo spomenute miloion krat...keby ona bola tou manzelkou...??? treba si dat dolu konecne ruzove okuliare
@juliana77 no, posmyknutie je mozne u kazdeho, ale take, ze sa opije niekde na party a zobudi sa vedla kolegyne.. take nieco si vo velmi silnej optike viem predstavit, ze by som mozno odpustila.. /sme uz dlhe roky spolu a vztah mame hlboky/ nikdy by som ale neodpustila cielenu a dlhodobu neveru, ci by tam uz nejake dieta vzniklo, alebo nie.. to sa proste prieci mojej povahe..
@dimitra 35 rokov a 18 ročné dieťa? ja viem, nie si prvá ani posledná, ale čo na to pán farár? a prosím ťa ktorá viera dovoľuje to, čo si spravila a chceš spraviť ty? teda spávať so ženatým a ešte sa mu verejne vyhrážať zničením života? aby sa raz nenašla taká, čo bude chcieť zničiť život tebe a tvojim deťom... ak sa vieš postarať o tri deti, štvrté zvládneš ľavou zadnou... len bohužiaľ, ako tu bolo spomínané, kým tiekli prachy z grécka bolo dobre, a keď studňa vyschla, treba sa mstiť... ale keby otvoril kohútik, tak ti tú papulku zase zalepí, že?
@lenocka123 preboha, tu vobec nejde o tom ci zije s partnerom...na to som absolutne nepoukazovala...ale o to ako sa sprava a ako chce danu situaciu riesit...aspon si teda precitaj prispevky
@sissy27 uz sa to tu zacina obracat ako ,,hon na carodejnice,, ci no ,,ukamenujte ju,, od vcera tu pisala to iste, chce peniaze ( co chapem), ale pisat bludy typu ze jeho zena znicila zivot jej dcerke a pod...niekolko razy som tu napisala nech zabudne a radsej sa venuje malej...ked chce peniaze tak nech oslovi sud...no najma by mala mat trosku sebaucty, ako co caka tu pochopenie...? kazdy robi chyby, ale tomuto sa dalo predist...
Ja uz som z toho srosta...najstarsie dieta ma 18 a je zo 16rocneho vztahu.....
kedze ste pouzili moje slova, tak vas musim poopravit - nikto z nej nejde robit svaticu ani ospravedlnovat jej chyby, ale niektore prispevky zien, ktore urazaju zenu ktoru vobec nepoznaju /ako chudiatka tvoje deti a ze je psychicky narusena a pod../ je uz naozaj prilis..
sudite ju, aka je hrozna, ale take iste hrozne komentare vypustate do eteru v tejto diskusii..
@lenocka123 tak takto - som mozno jedna z tych, ktorej si adresovala prispevok o neomylnosti. No ked to chces pocut, ano, som neomylna. V tejto suvislosti a v tomto kontexte ano! Tebe je na zaplakanie z ludi, ktori kritizuju spravanie zakladatelky...Ja zasa povazujem k zaplakaniu zeny alebo celkovo ludi, ktori maju pochopenie pre tento druh spravania! Potom to tak aj vyzera v spolocnosti. Hodnoty nulove, zodpovednost pojem neznamy! Asi tiez nie si z tych co su schopne rozlisovat o co ide. Vsak? Tu sa nebavime o zene, ktora bola uvedena do omylu a nemala ani paru o rodinnom statuse svojho milenca. Jedine v tomto pripade by ta zena bola k polutovaniu a nasla by plneho zastania. Tu je vsak situacia taka, ze dotycna dama plne vedela o manzelke, detoch...a aj tak si hladela len svojho. Chce pre dieta to co mu patri? Fajn, to mu vsak mala zabezpecit skor ako sa narodilo! Tak sa to totiz v risi zodpovednych ludi robi. Robim tak, aby som mala vytvorene podmienky pre pripadne dieta, najma zabezpecenie komplet rodiny. Ak ju teda chcem, ze ano!
K tomu argumentu, ze je niekto slobodny a teda si moze robit co len chce. Ano, ale len potial pokial nezasahuje do zivota ineho. A ak sa mieni podla hesla "total sloboda" spravat, potom musi vediet niest aj pripadne rizika a nasledky! Ja osobne vsak nevidim ziaden dovod, aby slobodny clovek siahal po zadanych partneroch. Najma nie v pripade ak si mieni nasledne cinit rozne naroky. Snad normalny clovek si dokaze zratat dva a dva, nie sme vraj pudove zvierata, tak preco sa tak spravame?
@jabadaba pravdu povediac nechce sa mi to komentovat,ale este sa vyjadrim. Neomylnost som nemyslela prave v tomto, myslela som celkovu neomylnost. To je jedno v akej situacii. Ak by si citala vsetky prispevky,zistila by si ze ani ja toto nepodporujem,a pisala som ze zeny maju pravdu, a ze ked vychladne pride nato aj sama.
V kazdom pripade nesuhlasim s tymi vulgarnymi urazkami ktorymi ju tu castovali. Za tym si stojim.
Tak-tak... poďmeeee: celý húf dokonalých ženičiek obujte sa do zakladateľky!
Ja by som si so ženáčom nezačala, ale tejto žene držím palce, aby ste ju nezkrotili!
Celý kôň je o tom, že sa tu nahlas prezentujú len dokonalé maminy, ktoré kŕmia svoje deti dokonale zdravým jedlo, obliekajú sa dokonale kvalitne a využívajú ekológiu vo všetkom, v čom majú možnosť!
A bacha, ženy, ktoré takto nerobíte, tie, ktoré vytŕčate z davu, beriete HAK, tie, ktoré spávate/spali ste so ženáčom, tie, ktoré máte staršieho manžela min. o 15 rokov aj tie, ktoré ste svojho muža podviedli spolu s tými, ktoré niekedy volia lacnejšiu variantu veci ako tú kvalitnejšiu -> držte huby, ruky, prsty! Nepíšte, neozývajte sa a už dupľom sa nesnažte vysvetliť, že vy ste spokojné s tým, čo máte, lebo budete zakopané pod čiernu zem aj 5 metrov!!!
Túto tému som pochopila tak, že zakladateľka sa chcela vyrozprávať. Spraviť mini prieskum, či by ju niekto podporil, pochopil a pod.
Ale húf sa rozhodol urážať a odsúdiť.
"ÚROVEŇ"
@jabadaba predpokladam ze si vydata a teda mas partnera...preco si ho ukradla predoslej frajerke??? Preco si sa spravala ako zviera? Ona netrpela, alebo papier hovori za vsetko? neznicila si jej zivot? Tak sa zamysli ok? Ona je za neho vydata a to je vlastne co v tej dnesnej civilizovanej spolocnosti? Obycajny zdrap papiera. Takze nesud , lebo aj tvoj prtner mal pred tebou inu
@dimitra prosim? co to tu vlastne porovnavas? ja som sa nechcela zapajat, ale teda porovnavat, ze niekto zacne chodit s niekym a ten mal predtým priatelku je teda nie adekvatne
A vacsinou ludia si s niekym zacnu, ked predchadzajuci vztah uzavru, ale ty si vstupil do manzelstva, aj ked nefunkcneho a najma kde uz boli deti
@paradize som zvedava ci by sa ti pozdavalo aj keby to bol tvoj manzel a bola by si taka pristupna k jeho milenke, pretoze ona nebola nic ine len milenka, ja nevravim, stat sa moze vselico, ale zalozit diskusiu a tam sa vyhrazat, ze milencovi znici zivot a bude sa odbavovat na jeho detoch je silna kava. Tie jeho starsie deti tu boli prve, ked uz musela zviest zenateho chlapa, mala si davat pozor a neotehotniet.
@paradize jasne vsetky su dokonale, som zvedava kde budu hladat chybu ak sa im nieco v zivote otoci na ruby a to ze sa otoci....Nikdy nic netrva vecne, ani stastie, ani vztah bez problemv. Ale nech si ziju ten svoj super nalinajkovany zivot, ale nezabudajte moje mile ze kazdy zosit sa niekedy konci a co ak potom uz nebude linajok?Potom ostanete v tej sojej super spolocnosti same osocovane, zahambovane...proste chudery
@dimitra, sama pises,kde je rozdiel v pripade vacsiny z nas, nasi manzelia mali partnerky PRED nami, nie sucasne s nami 🙂 co je rozdiel oproti Tebe...Ty si zviedla muza,ktory sucasne s Tebou ma manzelku a to je obrovsky rozdiel. Nesudim Ta,od toho tu nie som,ale kazdemu sa vsetko vrati a byt Tebou,tak sa modlim,aby sa to Tebe nevypomstilo na dcere...aby netrpela aj ona. Byt Tebou,tak sa sustredim na nu,na to,aby si cim skor uzavrela tuto kapitolu zivota,za ktoru sa casom budes velmi hanbit,a aby si casom bola schopna dat dcere to,co najviac potrebuje - milujucu a uvedomelu matku a otca. Nie par vysudenych susnov a pomstychtivu milenku :/
@dimitra si nahnevana a srsi to z teba. ta zena ti nic neurobila, len si snazi zachranit svoje manzelstvo a otca pre svoje deti. vyvrsuj sa na chlapovi, ktory ta oklamal a sklamal, ale nie na detoch, o ktorych si vedela a ich status si od zaciatku akceptovala. ked svoju pomstu formulujes tak, ze chces ublizit jeho detom - tak je jasne, ze podporu vacsiny nikdy nenajdes. daj ho na sud, ziadaj testy, ziadaj vyzivne - ale za to, ze si ty sama a on je pri zene a detoch nevin jeho zenu a deti, ale toho chlapa. a aj ty - akceptovala si ten stav, tak co teraz chces? peniaze-vyzivne a otcovstvo dosiahnes aj sudom, v tom - myslim - by ta tu podporila vacsina zien. preco sa ale vyhrazas nevinnym detom? ci si cakala, ze ked to praskne, tak ho zena pobali a posle ti aj so zelanim krasneho zivota? je normalna reakcia, ze mu dala na vyber - bud ona a ich deti, alebo ty a vase dieta. ale nie ona je vinna,ALE CHLAP, O KTOROM SI VEDELA, DO COHO S NIM IDES.
@dimitra no ja mam hlavne deti s jednym manzelom a smozrjeme im davame rovnako, ty si mala dieta mimo vztahu, ako fakt nechapem, neviem pochopit, ved ak si ho chcela to dieta, tak sa staraj teraz, ale nenic rodinu , tvoj milenec sa podla vsetkeho spamatal, chce zostat s manzlekou, bude sa kajat zo svojich chyb a chce len pokoj od teba, s tym si mala pocitat

@ushuaia
@simca06022011 neviem presne, včera tu baby hodili niekde linky na jej staršie diskusie, ak si dobre pamätám, tak tam spomínala že má za sebou 16ročný vzťah, najstaršie dieťa má tuším 14 rokov a toto s grékom je tretie či dokonca štvrté, možno ani sama nevie a celé mi to pripadá že pani trpí nejakou duševnou poruchou, v jednej diskusii tam vzývala boha tak neviem ktorá veriaca žena sa bude pelešiť so ženáčom a vyhrážať sa zničením života... takže buď sa niekto dobre baví, alebo nie je kompletná...